|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  284 285 [286] 287 288   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
9.11.2009 11:04:28   
delly
marinci daj vode prokuhane i caja ,kad das vode kazu brze progovori ,ali nemoj da nedajes .. gledaj ja svojoj dam 100ml caja od komoraca i bome popije tako joj dajem od 2. mj i i jede i pije caj,ako oni uzmu viska oni to izbace ali da nece jesti hoce nesikiraj se,probaj marinci nije ti to problem vjeruj i ja sam bila skepticna,cak kad joj dam taj od hipp bebi caj od komoraca cak lijepo i zaspe mi po noci ,pogotovo prije kad je bila 1 mj dam joj na kascicu i lijepo je spavala a tad je bila malo onako i nemirna po noci ali to ju je smirivalo ,... a nekad zna da usne oblizuje to je znak da je zedna,probaj vidjeti ces user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 7126
9.11.2009 11:05:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mnn

dadada nadam se da si upravu jer ja sam luda od nespavanja...izgledam user posted image
sva ludo...a podočnjaci do poda....ma baš zeza...samo da to prodje da poče spavati sa jednim budjenjem...a neznam zašto traži jesti po noči kad se prije spavanja najede dobro...user posted image

ma i Andrej jede nocu...oko 3.00 pa u 6.00...polako ce oni to izbaciti kada pocnu bas s cvrstom hranom...vidjeces

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 7127
9.11.2009 11:12:14   
Presretna
Lijepo moje Sarajevo,kazu da je dole kao da je ljeto

Rodio sam se 15.09.2009 i uljepsao svima oko sebe zivot!

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 7128
9.11.2009 11:15:59   
marinčii
IZVORNA PORUKA: delilah

marinci daj vode prokuhane i caja ,kad das vode kazu brze progovori ,ali nemoj da nedajes .. gledaj ja svojoj dam 100ml caja od komoraca i bome popije tako joj dajem od 2. mj i i jede i pije caj,ako oni uzmu viska oni to izbace ali da nece jesti hoce nesikiraj se,probaj marinci nije ti to problem vjeruj i ja sam bila skepticna,cak kad joj dam taj od hipp bebi caj od komoraca cak lijepo i zaspe mi po noci ,pogotovo prije kad je bila 1 mj dam joj na kascicu i lijepo je spavala a tad je bila malo onako i nemirna po noci ali to ju je smirivalo ,... a nekad zna da usne oblizuje to je znak da je zedna,probaj vidjeti ces user posted image
a jeli joj daješ vodu na bočicu ili kašikicom? 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 7129
9.11.2009 11:17:09   
delly
ma oni kazu da je toplo da nama bude krivo user posted image user posted image

(odgovor članu Presretna)
Neposredna veza do poruke: 7130
9.11.2009 11:18:30   
delly

IZVORNA PORUKA: marinčii

IZVORNA PORUKA: delilah

a jeli joj daješ vodu na bočicu ili kašikicom? 

vode joj dam na kaskicu ma nekoliko kaskica,vidjet ces sama ako nebude htjeo okrenut ce on glavicu ili ce pljunuti ,moja mene pljune user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7131
9.11.2009 11:20:46   
marinčii
a jeli problem ako dam na bočicu,jer strah da ne bude posle htio dojituser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 7132
9.11.2009 11:21:35   
Anoniman
Cao svima, i dobrodoslica novim clanovimauser posted image
Ajna je otkrila i uticniceuser posted image , hitno moram kupiti one zastite, je li ko kupovao i gdje?
Upravo galami, i glodje gumene igracke, ah i ti zubi viseuser posted image

P. mamma
, kad idete u setnju, mi cemo isto izaciuser posted image

(odgovor članu Pretty mamma)
  Neposredna veza do poruke: 7133
9.11.2009 11:21:50   
Presretna
A sto ja dajes vodu?
Ma ja samo cekam da mali malo poraste i odoh

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 7134
9.11.2009 11:22:30   
delly
nece marinci tako je i mene bio strah mislila reko nece mozda sise poslije ali hoce bez problema samo polako ,mzes i na flasicu malo bez problema samo nek poslije podrigne i super ,

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7135
9.11.2009 11:22:53   
Pretty mamma
Sahara,
evo idem malo spremiti sobu i suđe, nakraniti maleniu pa ćemo van. Za nekih sat-sat i pol. Može?

Laura je u mom naručju!

Neposredna veza do poruke: 7136
9.11.2009 11:23:46   
marinčii
sahara ja sam vidjela da ima tih zaštita za utičnice u dm-u,bar ovdje kod nas a sigurno ih ima i u sarajevu tamo je vjerovatno i veći izbor..pa pogledaj

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7137
9.11.2009 11:24:23   
Presretna
Ne boj se toga. Ja dajem na kasikicu kamilicu,pa doji,jos i cuclu uzima,al nije uticala to na dojenje

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7138
9.11.2009 11:25:01   
delly

IZVORNA PORUKA: Presretna

A sto ja dajes vodu?
Ma ja samo cekam da mali malo poraste i odoh

pa eto tako da malo i vode popije ,budu i mali zedni kao i mi ,a nekad joj bome budu i usta suha pogotovo kad se izguguce ja joj lijepo nakapam vode ma sva bude sretna isto i kad se kupa napjem ju malo vode i ujutro kad ustane kad je umivam dam joj malo vode,prokuhane naravno ,..

Neposredna veza do poruke: 7139
9.11.2009 11:27:00   
delly
nama u bolnici nisu dali dudu da joj damo ,zbog toga da nema problema s dojenjem ali to je u pocetku sad oce i dudu ,i flacu a bome sisu najvise user posted image user posted image jos je sad sama izvadi s rikama napravi si pauzu i opet si vrati sama u ustauser posted image

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 7140
9.11.2009 11:31:01   
Pretty mamma
Sad mi netko kuca na vrata, ja mislila poštar sa naknadoma....ali nijeuser posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 7141
9.11.2009 11:32:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Cao svima, i dobrodoslica novim clanovimauser posted image
Ajna je otkrila i uticniceuser posted image , hitno moram kupiti one zastite, je li ko kupovao i gdje?
Upravo galami, i glodje gumene igracke, ah i ti zubi viseuser posted image

P. mamma
, kad idete u setnju, mi cemo isto izaciuser posted image

to moramo i mi...Andrej inace ima fetish prema kablovima...kablovi su mu najdraze igrackeuser posted image ...haj ako nadjes jeftino javi...bilo ih je u mimsu (nukove) al' mi se cine skupeuser posted image ...trebalo bi biti toga i u obiju (a obi isto nije jeftin)

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7142
9.11.2009 11:32:28   
Presretna
Hehe,evo dojio i zaspao,dusa draga

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 7143
9.11.2009 11:33:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Sahara,
evo idem malo spremiti sobu i suđe, nakraniti maleniu pa ćemo van. Za nekih sat-sat i pol. Može?

Evo Ajna sad treba odspavati malo, pa nadam se da cemo biti spremne za sat i pouser posted image , znaci oko 1 se vidimo na starom sastajalistuuser posted image

(odgovor članu Pretty mamma)
  Neposredna veza do poruke: 7144
9.11.2009 11:33:48   
marinčii
moj isto nije htio dudu baš na početku a sad nekad hoće nekad napravi takvu facuuser posted image uf,bocu je jeo tri dana kad mu je bilo tek10 dana pošto sam ja završila u bolnici i kad sam se vratila kući odma je prihvatio sisu ,,ja sam se baš bojala da neće al eto ispalo je super i evo sutra će mu biti 4 mjeseca i dosad samo dojimouser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 7145
9.11.2009 11:35:58   
Pretty mamma
Javim se još Sahara, evo moja je odspavala pa ako joj  bude dosadno, morat ćemo i ranije. Ali ja ti se javim, naći ćemo se nekako.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7146
9.11.2009 11:36:12   
delly
user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7147
9.11.2009 11:51:56   
Anoniman
jedno pitanje za iskusne mameuser posted image ?
Dali bi ja smjela Anelu kupit glodalicu da ima sta u ustima zvakat umjesto,rukica jer ga svrbe desni???

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7148
9.11.2009 11:57:28   
Anoniman
felix, pa glodalice se kao i preporucuju od 4 navrsena mjeseca, mada moja Ajna glodje gumene igracke a glodalicu rijetko, znaci smijes user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7149
9.11.2009 11:58:17   
Anoniman
hvala mila mojauser posted image user posted image user posted image sutra ce sveki do grada pa ce kupiti.....
Ljubi mi Ajnicu.......

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  284 285 [286] 287 288   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  284 285 [286] 287 288   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *