|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  282 283 [284] 285 286   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
8.11.2009 18:33:34   
Anoniman
marinci sta ima kako matej?Moj Anel eno zaspo,sto nepamtim kad je legao u ova doba,al neka odmara danas je citav dan glediouser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 7076
8.11.2009 18:43:45   
Anoniman
mi smo bolesniuser posted image user posted image user posted image
Temperatura, proljev, upaljen krajnik...Borimo se od jutros ali ni voltaren čepić nam nije skinuo trajno temp. samo na 6h te se ponovo javila... pa smo bili u hitnoj dole nam samo rekli da nastavimo sa voltarenom svakih 8h i tuširanje...
ljubimo vas i nemojte nam se razboliti

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7077
8.11.2009 18:47:08   
Nunichi
Ooo dusa mala...bas mi je zao. user posted image
A jesil isla pedijatru ili samo u hitnu?
Ljubi nam druga naseg, nadam se da ce brzo ozdraviti. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7078
8.11.2009 18:51:40   
Anoniman
u hitnu samouser posted image ne radi pedijatar danas, a oni će isto tako uraditi dati masu antibiotika...
Eh ovako dobili smo: parecetamol svaka 4h
                                voltaren čepiće svakih 8h
                                esbesul 2x
                                sljez 2 kašikice na dan

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 7079
8.11.2009 18:55:14   
Nunichi
Oj pile malo, pa puna terapija. user posted image
Ja bih na tvom mjestu vise ga tusirala i masirala, a izbacila paracetamol. Kad mu vec dajes voltaren.
Bas mi je zao... Ljubi ga od nas.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7080
8.11.2009 18:56:57   
Anoniman
breskvice bas mi je zao bebiceuser posted image zelim mu brz oporavak abd.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 7081
8.11.2009 19:04:46   
Anoniman
jooj...ljubi nam misa slatkog...procice touser posted image

ako ces ga tusirati...ja bi ti preporucila da napunis kadu s vodom 35C pa da ga spuzvom hladis...jer je tusiranje patnja prava, a ovako se voda polako hladi pa nisu preveliki sokovi

samo mi nije jasno kako toliko voltarena + paracetamol

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7082
8.11.2009 19:12:15   
Anoniman
ni ja ne kontam, skine mu voltaren tem. pa se ponovo vrati pa su nam rekli da ne isključujemo parecetamoluser posted image ... Patnja živa...
ove esbesul neću ni davati, nema hB kašlja...da li znate da li može dehidrirati ako doji (imao je 3x stolicu, zelenkastu i rijetku), pošto on slabo sad jede čvrstu hranu i pije, jedva da ga mogu natjerati na par gutljaja vode...a o sokovima i čajevima da ne pričam...
Hvala vam na podršci

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7083
8.11.2009 19:17:22   
Nunichi
Pa i meni je cudno i paracetamol i voltaren, ustvari malo mi je to previse.
Pa stavljaj ga da doji stalno, godice mu i tvoja blizina, a i da ne dehidrira. To je jako bitno,jer ima i proliv. A sto ti nisu nista za zaustavljalje proljeva dali??? user posted image
Mozes uzeti prolife ili enterofuril, a i imaju one neke otopine za bebe, da ne dehidriraju. Samo ne znam kako se zovu u prodaji (znam da su to elektroliti), malo sam ispala iz fazona kako ne radim. user posted image

< Poruku je uredio Nunichi -- 8.11.2009 19:25:58 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7084
8.11.2009 19:55:52   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: ivanak

Voda mora biti prokuhana ili

ma mislim da ne..jer nece je piti..samo ces mu brzinski to prebrisati gazom..a mozes i sa cajem od kamilice ili na stapic za uho umociti pa preci preko zubica pa eto...

breskva uh pa vas mi je zao bebice....user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 7085
8.11.2009 20:25:50   
marinčii
IZVORNA PORUKA: felix

marinci sta ima kako matej?Moj Anel eno zaspo,sto nepamtim kad je legao u ova doba,al neka odmara danas je citav dan glediouser posted image
ena i matej je odspavo 3 sata u komadu ja se baš iznenadila samo da noćas ne bude veselo ako ne bude spavouser posted image ,valjda ih ova kiša umirila..joj i ja sam sva nekakva user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7086
8.11.2009 20:28:48   
marinčii
breskva baš mi je žao malenoga,šaljem vamuser posted image user posted image user posted image i da što prije ozdravite

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7087
8.11.2009 20:55:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Pa i meni je cudno i paracetamol i voltaren, ustvari malo mi je to previse.
Pa stavljaj ga da doji stalno, godice mu i tvoja blizina, a i da ne dehidrira. To je jako bitno,jer ima i proliv. A sto ti nisu nista za zaustavljalje proljeva dali??? user posted image
Mozes uzeti prolife ili enterofuril, a i imaju one neke otopine za bebe, da ne dehidriraju. Samo ne znam kako se zovu u prodaji (znam da su to elektroliti), malo sam ispala iz fazona kako ne radim. user posted image

Breskva

se zove Elektrolyt (Humana)...mozes mu slobodno i linux dati( pola kapsule)

< Poruku je uredio dadada -- 8.11.2009 20:56:29 >

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 7088
8.11.2009 21:57:33   
mojbebac
pozdrav svima, smo da se kratko javimo i da vas sviju pozdravimo, nismo bili tu, pa nista nismo pohvatali, osim da ima bolesnih bebica .... ma procice to brzo, ozdravice one, jaki su mali misici .... zelim da sto prije budu dobro....
ne idem ujutro na posao, nego prekosutra user posted image user posted image user posted image user posted image .... tako da jos sutra uzivam..... a ja se vec bila pripremila kad zove sef kaze ne moras sutra dolaziti.... a kako sam se samo obrodavala.....
mi smo dobro, za sada sve ok..... ljubimo vas sve puno, i zelimo svima mirnu i ugodnu noc ....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7089
8.11.2009 22:50:14   
pocahontas
dadada izletila si na fejs..cast mi je bila da ugledam fensi siskice... i mogu ti reci da su ovakve user posted image i beba je meeeeeeeeeed user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 7090
9.11.2009 0:11:09   
Anoniman
Vecer curkeuser posted image
Mi smo dosli kucici, 'svakim danom u svakom pogledu sve vise napredujemo' user posted image , pentramo se uz sve sto mozemo dohvatiti, u petak je uspjela da se digne uz ogradicu kreveta, zapravo to je na koljenima pa se podigne na prstice i sad se samo provlaci ispod stolova i penje negdje, mislim sve je to super ali sad sam nauser posted image ala, ne smijem je ostaviti sekundu da ne zvekne negdje user posted image
mnn, Aleksandar je pravo porastao i lijep je na mamuuser posted image , a vidim za 30. rodjendan prava festa bilauser posted image , cestitamo mu zubicuser posted image , i nas muce, glodje sto stigneuser posted image
Ella_H, mogu misliti kako je nezgodno to sa ljubomorom kod djece, ali izdrzaceteuser posted image , pusauser posted image
LUNA4, bas mi je zao zbog grcica, pusa tebi i curicama, samo da grcici sto prije prestanu muciti malo pileuser posted image
Niobe, sta reci za malog Adriana, cudo od djetetauser posted image ,nego kako prodje to DM uljepsavanje, nisam vidjela da li si javljalauser posted image
Apotekarka, puno srece i bice to sve okuser posted image
reallove, super za spavalicuuser posted image
ivanak, cestitke za zubicuser posted image
Breskva, smrc zbog ture, puse malom Alimu i da brzo ozdraviuser posted image
dadada, vidim kafenisalo se, neka  si ti isla malo u mahalanjeuser posted image

uuuuuuh, valjda sam sve propratilauser posted image
ostalimmm pozdravuser posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 7091
9.11.2009 0:24:00   
Anoniman
sahara, e samo da znaš da nisam bila na onoj kafi user posted image user posted image user posted image user posted image
Ljubni nam drugaricu puzavicu dragu!!

ivanak, user posted image user posted image za zubić!!!

breskva, baš mi je žao, pile drago, samo ti njega doji a možeš mu dati enterofuril mada sad imaju i Diastop namjenjene svim uzrastima, od rođenja pa na dalje - znači nisu agresivne a inače su kao dodatak prehrani - totalno bezazlene, Humana i preporučujem Prolife user posted image svakako!
Brzo nam ozdravite user posted image user posted image

dadada, pingpong baš mi je žao što nisam došla, bilo bi mi drago da sam vas upoznala user posted image šmrc, šmrc.... al biće, nadam se, još prilike.

Želimo vam ugodnu noć i sa što manje buđenja !!!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7092
9.11.2009 1:26:06   
Hanady RR
EEEEEEEEEEE mene kad ima ima me u svim oblicima a kad me nema nema me vala nikako...nema šanse da sve iščitam i da pofatam sve rođendane sve move drugare sve zubiće i sve radosti al zato veliki user posted image za sve vas i vraćamo se ja i moje princeze punom parom.

Farah ima čak 2 zubića...hvala Bogu zdrava je brohitisa nema ne znamo do kada al djete piči kroz kuću ko mala pičilica, puže, pentra se tako da je sigurnije da bude u hodalici iz nje bar ne ispada na glavu dok neučvrsti svoje hodanje. jede mašalh kao da je neko glađu pati, jadna, sve puže i kad nađe mrvu na podu sjede i pojede, zovemo je usisivač Super 700. Siku ne popušta nikako...kako zubi idu ona se noću budi kao da je beba od mjesec dana a čak i sokić zaljeva siskom. ne znam kako ćemo naredni period napraviti sistem da bi mama mogla mirno na posao u februaru jer on doji svaka 3 sata.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7093
9.11.2009 6:06:20   
Ella_H
poz svim mamicama i bebicama
za bolesne da sto prije ozdrave svojim mamicama a zdrave
da budu uvijek zdrave bebice
sahara hvala sto nas se sjetis, grozno je s ljubomorom
ali sve bude i prodje al valja zivce sacuvati hehe
bravo za zubice bas mi je drago jedva cekam da i moj Ammar
postane mali zeko
pusica svima evo kod nas 12 ponoco a Harun i mm se igraju utovaranja istovaranja
sva sreca pa bebara pajki inace bi posizila hehe

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 7094
9.11.2009 7:59:49   
Mya_81 RR
Jutro generacijo....user posted image

Mi se ustali u 6 i od tada smo bas slabo spavali user posted image ... ne znam kako bih da moram na posao uskoro tako da suosjećam pravo sa Enisom user posted image

Breskva, baš mi je žao malog dečkića....uh, patnja je prava ta temperatura...mogu misliti kako se ti osjećaš....želim da to prođe što prije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....i nadam ste da ste imali mirnu noć...

Ella, znam da ti je grozno s ljubomorom....imamo mi jednog dečkića u familiji (sestrinog sina) koji je još ljubomoran na Minju...on je prvi unuk koji je dugoooooo bio sam i zaista smo ga svi razmazili tako da ga razumijem...teško je sad pažnju dijeliti s nekim...ali proći će to s vremenom....

Hanady, stvarno te dugo nije bilo user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 7095
9.11.2009 8:28:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas

dadada izletila si na fejs..cast mi je bila da ugledam fensi siskice... i mogu ti reci da su ovakve user posted image i beba je meeeeeeeeeed user posted image

Hvalauser posted image
Ma nisi mogao od paparaca pobjeci nikako...u jednom trenutku mi je doslo da se bacim ispod hastala...nego enisa izradouser posted image user posted image ....ja prvo sta sam pitala, ko je ovdje Enisa...kada ono nje neeeeeeeeeeeeemauser posted image

A ko nam se vratioooooooouser posted image user posted image

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 7096
9.11.2009 8:29:18   
Anoniman
Breskva, kako je Alim?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7097
9.11.2009 8:42:50   
marinčii
dobro jutro i od nas za sve male bebice,mi smo kao i obično se probudili u pola 6,sve se mislim sutra će biti bolje al ono stalno istouser posted image čini mi se da su i nas počeli zubići mučiti jer baš trpa sve u usta ,ma cijelu šaku staviuser posted image user posted image vjerovatno se zato i budi češćeuser posted image
breskva nadam se da je maleni boljeuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7098
9.11.2009 8:47:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

nego enisa izradouser posted image user posted image ....ja prvo sta sam pitala, ko je ovdje Enisa...kada ono nje neeeeeeeeeeeeemauser posted image

Što jeees jes!! Izvinjajem se user posted image  Ma nisam ja htjela bRez sahare user posted image  
Ej fakat nije do mene. U 13.30 izašla sa B u dvorište, kad sam vidjela da ide od mm rođak iz Dojčlanda došlo mi da se sakrijem. Mrzim te posjete bez najave user posted image  al hajde biće još kafica, biće user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7099
9.11.2009 9:12:00   
Pretty mamma
Jutrica!
Pa to nam je Alim baš bolestanuser posted image . Šaljemo mu user posted image  i da što prije ozdravi.
I meni je baš žao što nisam došla na kavicu, ali imala sam dogovoreno već.
Tako dakle Ajnica se i diže polako, bravo!user posted image
Moja se samo okreće, navečer je nemoguća misija uspavati ju. Sada ide jako kasno pajkiti i budi se, ne voli biti sama, valjda zbog zubićauser posted image .
Danas je divan dan, je li tko za šetnjicu?

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  282 283 [284] 285 286   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  282 283 [284] 285 286   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *