|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  286 287 [288] 289 290   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
9.11.2009 17:50:46   
Private
Kako su mame i njihove bebe?Da vas pitam,jeli se vi puno znojite kako dojite,ja pogotovo navecer?

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 7176
9.11.2009 17:53:03   
Pretty mamma
Private,
u početku dojenja ja sam se znojila kao luda..doduše bilo je ljeto. Sad da li je do jednog ili drugog, bila sam kao čep. Sada je puno bolje, gotovo da se ne znojim uopće.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 7177
9.11.2009 17:56:58   
Private
Ma jos me jedna prijateljica pita isto,meni je najgore navecer,kosa mi sva mokra bude pa je mogu komotno prati svaki drugi dan.

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 7178
9.11.2009 18:01:11   
reallove
i ja sam se strasno znojila dok sam dojilauser posted image ovo stihoviuser posted image ozbiljno,morala sam se tusirati stalno

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 7179
9.11.2009 18:31:22   
Anoniman
P. mamma, e sorry za danas, vidjela si kako smo kasno izasle napolje, dok je odspavala pa jela itd., uglavnom nasetale smo se pravvvvvooo
dadada, javim ti za zastite za uticnice, ima ih i u Chiccu i Turbo Limacu i DM-u pa cu skontati gdje ih  je vise i koje su boljseuser posted image , meni treba i onih za coskove namjestaja, Ajna se samo pentra i gledam kad ce zviznuti glavom, voljela bih da ima malih kaciga za bebe, tad bi bila bezbjedna user posted image
Veliki smrc user posted image za sve mame koje moraju na posao tako rano, i sretno!

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 7180
9.11.2009 18:45:38   
Pretty mamma
Sahara,
nema veze za danas. Ako bude sutra lijepo, možemo se naći.
Joj ja svugdje tražim onu ljulju...nigdje je naći...joj da imam koga u Njemačkoj da nabavim preko e-baya.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7181
9.11.2009 18:53:01   
Anoniman
A koju zelis, ja sam vidjela da u Bingu imas graco ljulje!

Neposredna veza do poruke: 7182
9.11.2009 19:11:24   
Pretty mamma
Fisher price ljulju user posted image
Kakve su cijene u Bingu?

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7183
9.11.2009 19:13:46   
Anoniman
A ne znam stvarno, mislim da su iznad 200 KMuser posted image

Neposredna veza do poruke: 7184
9.11.2009 19:14:46   
Pretty mamma
A da, da. I u TL su. A kažem ti, da vidiš na e-bayu u SAD, da padneš na dupe od jeftinoće.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7185
9.11.2009 19:39:50   
mojbebac
joj nikako da se organizujem za ovaj prvi dan, te sta obuci , te ostaviti sve za bebu, mamu sam zvala 100 puta da joj dam instrukcije, a ona mi se samo smije .... ujutro se budim u pola osam pa cu polako, vec sam napravila plan kako i sta, ha ha ha ako ga se moja user posted image  bude htjela pridrzavati .... ma bice to ok....nadam se .... naravno javim vam sutra kako smo prosle, sutra idem u pola devet do 11, pa u 12 ( kad beba zaspe ) do pola dva ..... ( a ja cu to jos skratiti, pa tek mi je prvi dan, razumjece me )

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

Neposredna veza do poruke: 7186
9.11.2009 19:46:25   
Anoniman
mojbebac, sretno zeno, a ipak je to lakse kad ti mama cuva dijete, ja ne znam kako cu i kome je ostavljatiuser posted image

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 7187
9.11.2009 19:48:28   
mojbebac
.... preduzela sam radikalne mjere, moram se pohvaliti, posto nikome drugom nisam htjela reci, odlucila sam prestati jesti slatkise, piti sokove, ne jesti poslije sest i evo vec par puta ici na fitnes, odoh i sada, imam cilj i nadam se da cu ga brzo ispuniti, a to je skinuti 8 kg ..... izvinite ali morala sam to podjeliti sa nekim .... ljubim vas sve ... pozdrav ....

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 7188
9.11.2009 20:03:09   
Anoniman
mojbebac, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mozes ti touser posted image

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 7189
9.11.2009 20:05:41   
škorpija
mojbebac sretno na poslu, nadam se da će anja slušati, a i nije puno 4 sata pa taman se je zaželiš i već kućiuser posted image

neko je pitao za znojenje i dojenje, ja sam se znojila ali nisam skužila da je to povezano s dojenjem, kontam ja to onako, zbog godina šta li user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 7190
9.11.2009 20:10:08   
pocahontas
o da, kada dojim sva se "osafunjam"...user posted image danas lijepo u bbi u onoj sobi za previjanje lijepo skidoh majicu i podojih dijeteuser posted image ..naravno, vrata su bila zatvorena ali brate danas je bas bilo toplo..i nasetali smo se pravo....vilsonovo...vidjela sam par kolica sa bebarama i mamice i sve ih gledam necu li im sa faca procitati da li su sa RR user posted image ...

kupili su smo u TL onu ogradicu za krevetic, nije ensto ali moze za prvu pomoc jer nam se "original" šije...zatekla sam ga juce kako je provukao obje nogice izmedju resetaka od krevetica i dere se ko pivara....tako sam poletila u sobu da ga vidim i pukla sam se u (.)(.)...vise ne znam sta me vise bolio....uh....i sebi sam na djecijem odjelu u TL kupila fensi šal hihihi...

od nane je dobio glodalicu neke tresnjice chicco i sarenkaste su, zanimljive mu.,..mada vise ne kenka kao neki dan tako da mislim da zubi nisu josuser posted image

djetetu dadoh reko cisto da proba sokic od sljive Hipp (do sad smo probali domacu cjedjenu jabuku i krusku)..juce citav dan stisne usne, nece i tacka..i danas mu natovarim, ja navalila levat....mozda je 10ml popapao..joj kako se  poslije izbljuckao..pravi mlaz..u zivotu nije tako..bas me prepade...ne lezi mu ta sljiva nikako..a ni ja je ne mogu smisliti..a jabuke su nam user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 7191
9.11.2009 20:10:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

P. mamma, e sorry za danas, vidjela si kako smo kasno izasle napolje, dok je odspavala pa jela itd., uglavnom nasetale smo se pravvvvvooo
dadada, javim ti za zastite za uticnice, ima ih i u Chiccu i Turbo Limacu i DM-u pa cu skontati gdje ih  je vise i koje su boljseuser posted image , meni treba i onih za coskove namjestaja, Ajna se samo pentra i gledam kad ce zviznuti glavom, voljela bih da ima malih kaciga za bebe, tad bi bila bezbjedna user posted image
Veliki smrc user posted image za sve mame koje moraju na posao tako rano, i sretno!

taj "sljem" od spuzve je imao moj brat davne 1975user posted image moram ih pitati gdje su ga kupiliuser posted image ...vjerovatno u chiccuuser posted image a u chiccu imas i to za coskove...to sam vidjela

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7192
9.11.2009 20:18:51   
pocahontas
za coskove imate u TL cini mi se fin izbor..

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7193
9.11.2009 22:02:48   
mojbebac
hvla vam svima puno, javim vam se sutra kad dodjem sa posla ( ako ne stignem iz kancelarije user posted image  ) da vam kazem kako je proslo .... fino spavajte .....

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 7194
9.11.2009 22:23:41   
iv@ncica
ćao mamice  i bebice..jeste nas  se  poželili !!! user posted image
ne bi nas   odavno!!!user posted image gužva  u  šesnaestercuuser posted image ,  navalili  gosti, bebač  živ..kuća  kaos...mama u ofsajdu hahahhahuser posted image
POzdravljamo  sve  i čestitamo  sve  novosti.. zube,  ćune :), puzanja,  hodanja..osmijehe,  rođendane,  kašice     od  kad  nas  nije  bilo:))))user posted image user posted image user posted image user posted image pokloni svima
Ubi  nas  ova kiša..nervozni  do  bola, a  i zubići žulje :((((,
nego imamo  punnnihh  7 mjesecova..ma  pravi  čika  beba  hehheeh  :))))user posted image user posted image user posted image
Ma  dobri  smo  i živahni....nisam  uspjela  sve  isčitati..ma  čovječe  knjiga se  treba izdati..:)))
Ja  bebaču počekla  stavljati u  hodalicu..ne  mogu  više i  ne  znam šta da  radim s  njim,  a  on  je prokužio  u  roku  dva  dana  pa  sad  piči  i drago  mu  pravo..pa ja  uspijem  namiriti ručak i  ponešto  još...valjda kad  nije  nama  ništa  bilo neće  ni  njemu..jer  su  mi  je  strogo  zabranili..kao i  kengura  i  dohranu  prije 6-stog  mjeseca..aj  j..ga     ja  sve  uranila :)))
mahanje i  cmmookksss  od  mene i  bebače  nespavalice ..olimo vas  sve  ppuuunnoooouser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 7195
9.11.2009 22:51:50   
škorpija
Sretan rođenda Andrejuuser posted image , ma ne sekiraj se ivancica, neće njemu ništa biti, neki dan mi bila kuma, ima dvoje djece, i smije mi se što ja svome sve po ps dajem da jede, a ona svojoj maloj od 6 mjeseci davala kolača i pite da jede  kaže ona: ja tako radila s prvim djtetom, ma sve mi napokao, nije jela, anemija, bolest ma sve na nju, a s ovom drugom nikakvih problema. Naravno, ja sam i dalje čvrsto uvjerena da je ona u krivu a ja u pravu user posted image , ali bog zna kako ću se ponašati kad drugo aBd rodim

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 7196
9.11.2009 22:54:18   
Anoniman
O, pa sretan rodjendan Andreju, stize poklon user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 7197
9.11.2009 22:56:17   
Anoniman
Sretan rodjendan nasem imenjakuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7198
9.11.2009 23:15:41   
Apotekarka
Vecer...mi smo kao i vrijeme i mama sa zdravljem a i Antonio...mislim da ga zubi dobro muce...place vise nego9 obicno,kemka,curi mu a ruka non-stop u ustima...budi se,nece da spava,place u snu...bas mi ga zao,ima cilibar,masiramo desni calgelom...proslu noc se u 5 ujutro probudio...i veceras jedvqa zaspao i jos plakao par puta u snu...da je bar mm tu...i ja sam umorna valjda ce nocas uspjeti odspavati malo pile...
Ja sam danas upoznala jednu nasu forimasicu i njenu kcerkicu  bas mi je drago...
Andrej sretan mali rodjendancicuser posted image
moj bebac sretno na poslu
vidim i drugi se zale za zubice...e stvarno citav zivot zezaju ti zubi...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7199
9.11.2009 23:24:20   
škorpija
apotekarka vidjela sam danas antonia na FB,  barem mislim da je on biouser posted image , pa on pravi mali buco, baš je sladakuser posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 7200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  286 287 [288] 289 290   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  286 287 [288] 289 290   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *