|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  287 288 [289] 290 291   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
9.11.2009 23:34:54   
Apotekarka
skorpija koje je tvoje ime imam li te u prijateljima ili...a je buco je pravi 7700

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 7201
9.11.2009 23:53:08   
Anoniman
Dobro veče!
Andreju sretan rođendan user posted image user posted image evo i od nas user posted image ova kaciga što sahara spominje user posted image
mojbebac sretno sutra, obavezno se javi, uh....... znam kako ti je user posted image ja svaku noć sanjam taj povratak na posao i B user posted image al biće to i bolje nego što mi mislimo user posted image

IZVORNA PORUKA: škorpija

ali bog zna kako ću se ponašati kad drugo aBd rodim

Isto srećo, isto ćeš se ponašati. Ja kontala biće mi "lakše" neću biti u dilemi..... ahaaaaaaaaaaa malo morgen! user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 7202
10.11.2009 7:29:06   
Mya_81 RR
Jutrico.....evo mene kao zombi...budna od pola 6.......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Navečer nemam snage za ništa osim jesti (naravno user posted image ) i odmah u krevet jer me stvarno izmori od ranog jutra....a jučer smo bili u šetnjici, dan smo zaista lijepo iskoristili...zato nam je danas kiša user posted image

Sretan roćkas Andreju s malim zakašnjenjem....pa on je pravi mali dječak...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... ako sam šta propustila od ovih dana nemojte zamjeriti nisam baš nešto pribrana da čitam sve detaljno ovako rano ....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7203
10.11.2009 7:59:49   
marinčii
jutricaaa i od nas,mya_81 i mi smo budni od pola 6 tako nam je sad svakog jutrauser posted image još sinoć se bio unervozio toliko da je jedva zaspao,dva puta se toliko rasplakao odjednom baš sam ga jedva smirila,nije nam se to dosad dešavalo baš sam se prepala,evo sada gospodinuser posted image legi u ljulji i galami
p.s.danas nam je 4 mjeseca!user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 7204
10.11.2009 8:05:37   
Mya_81 RR
Čestitamoooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... raszu li nam rastu user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi predvečer često znamo biti jakoooo nervozni i da baš tako neutješno plačemo user posted image ... ne znam dokad će to trajati ... ali mislim da je sve to normalno jer oni jadni ne znaju kako drugačije ispoljiti sve što im se tijekom dana desi ...

Mi smo se prije nekih 10 minuta PRVI put okrenuli sa stomaka na leđa...ja sam bila oduševljena i počela je ljubiti po vratu i obrazima, a ona se toliko na glas smijala tome.....jooooooooooooooj, ovo je bio divan momenat za pamćenje user posted image user posted image user posted image user posted image ... srce mi puno user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7205
10.11.2009 8:21:59   
marinčii
hvala mya_81 je baš vrime leti,ajde lakše mi je kad znam da je to sve normalno,pa bravo za malenu Minjuuser posted image user posted image moj matej to još nije dosad uradio al bude valjda ,i ja jedva čekam ma svemu se toliko radujem,user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 7206
10.11.2009 8:24:45   
Mya_81 RR
Ma, to s okretanjem ti je vrlo individualno...sin od moje sestre se počeo okretati tek s 10 mjeseci, a već skoro samostalno hodao tako da to sve ovisi od bebe do bebe....

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7207
10.11.2009 8:32:17   
Anoniman
marincii...cestitaaaaaaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo spavali=NIKAKO!...izgleda da se Ninino NEvrijeme iz Istre preselilo kod nasuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7208
10.11.2009 8:36:59   
marinčii
dadada hvala
joj ovaj moj je baš čudan sinoć mi bile mama,sestra i njena curica i on je toliko bio plačljiv i nervozan da je  to čudo jedno kad su otišle druga priča vesel smije se i sve super,tako isto di god da odemo on bude nervozan plačljiv a čim kući druga priča,ja neznam šta da radims njim

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7209
10.11.2009 8:38:17   
marinčii
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Ma, to s okretanjem ti je vrlo individualno...sin od moje sestre se počeo okretati tek s 10 mjeseci, a već skoro samostalno hodao tako da to sve ovisi od bebe do bebe....
 ma naravno sve je to individualno i samo ide svojim tokom ne treba ništa forsirat,kod nas su sad glavna zanimacija nogice 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

Neposredna veza do poruke: 7210
10.11.2009 8:39:11   
Mya_81 RR
Marinči, i kod nas zna biti takva situacija...mozda su jednostavno navikli na nas jer ipak su s nama 24/7 user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7211
10.11.2009 8:42:01   
marinčii
a vjerovatno i ja sam to pomislila,al je baš zeznuto ne mogu nigdi s njim jer di god dođemo on je tako ozbiljan ma ni ne smije se,svekrva amo što mi zadnji put nije plakala neće on da joj se smije,pa zaboravio je i tako..ma šokovi bude to baš i smiješno

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

Neposredna veza do poruke: 7212
10.11.2009 9:40:27   
Anoniman
Dobro jutro
Alim je ozdravio još juče, tek poslije trećeg voltarena je spala napokon temperatura i nije se ponovo javljala...
Izgurali smo nekako.
Pozz svima

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 7213
10.11.2009 9:42:31   
delly
jutrooooooooooooo evo ja ustala moja bebara jos spavauser posted image user posted image jeste vi naspavane??

cekam da ustane pa da ju presvucem i sredim ocu kolac da pravimuser posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7214
10.11.2009 9:43:10   
Pretty mamma
Jutrica!
Za početak čestitke Mateju za rođendan i šaljemo poklonuser posted image .
Bravo za Minju i okretanje. LAura se neki dan isto okrenula na leđa, ali mislim da je to bilo slučajno user posted image . Više se nije ponovilo. Ali zato ju ne mogu ostaviti sekundu samu, samo se okreće na stomak. Kad je na leđima, vuče nogicu prema ustima, ali joj fali još 10 cm, hehe.
I mi smo se budili rano, doduše oko pola 8 s tim da su bila 2 noćna buđenja.
Vrijeme je baš fuj, ali sam skontala novu seriju na HRT2, sada u 10 pa ću malo odmarati. Evo i L je zakunjala.
Pusica svima!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7215
10.11.2009 9:46:10   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Breskva

Dobro jutro
Alim je ozdravio još juče, tek poslije trećeg voltarena je spala napokon temperatura i nije se ponovo javljala...
Izgurali smo nekako.
Pozz svima

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajde, baš mi je drago da je sve sad dobro!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7216
10.11.2009 9:53:44   
Ex Yu
Jutro cestitamo male rodjendane i nama je juce bio al nismo bili kod kuce tako da ce nam sad za 10 minuta doci patronazna spavo je nikako jer je tata hrko i probudio ga bezbroj puta nocas ga definitvno tjeramo u dnevnu dok neprestane da hrce ...

javimo se poslije vizite user posted image

Danijal 09.06.2009

Neposredna veza do poruke: 7217
10.11.2009 9:57:47   
ivanak
Evo, mi se napokon probudili jedanput noću. A eto, nakon dugo dugo vremena. Valjda će tako i ostati.
Jutro svima
Breskva hB da mi je spala temperatura
Marinči čestitamo mali rođendan i želimo puno  user posted image user posted image    i neka dobije puno  user posted image i neka mu mama napravi krasnu user posted image

Neposredna veza do poruke: 7218
10.11.2009 10:46:09   
sheri
dobro jutro i do nasssssss!
mi smo ok, mada nas vrijeme ne slusa nikako , ali sta cemo
bice boljeuser posted image
pusa za sve bebe i mame, super mame

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 7219
10.11.2009 11:04:25   
marinčii
hvala svima za čestitke,danas smo nešto nervozni sigurno je ovo vrijeme krivo a djeca su baš teški meteropati
breskva drago mi je da je Alim ozdraviouser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7220
10.11.2009 11:04:35   
Srculence
Evo i nas:-))Dobro smo zdavo i veselo:-)))
Čestitamo male rođendane i šaljemo poklončićeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7221
10.11.2009 11:12:34   
Anoniman
Dobro jutro ili danuser posted image
Mateju cestitamo rodjendan i stize jedna glodalicauser posted image
I za Danijala stize loptica da gadja tatu ako bude hrkaouser posted image
Cestitamo i Minjici okret i porucujemo mami da je stalno ljubi da se Minja smijeuser posted image
Bravo za Alima, saljemo muuser posted image
pisem dalje poslije kad Ajna dozvoliuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 7222
10.11.2009 11:14:32   
marinčii
sahara hvala na poklonu i čestitkama,a mi nismo skužili da je i Danijalu rođendan sorry..pa čestitamo i šaljemo puno user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7223
10.11.2009 11:16:38   
Apotekarka
Jutro...evo i nas...malo je Antonio prikunjao pa mama malo svratila...imali smo sreca mirnu noc...mama onako..joj ovo vrijeme nikakvo...nikud ne mozemouser posted image
Cestitamo male rodendane

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 7224
10.11.2009 11:21:03   
_melina_
Sretni mali rođendani i sve najbolje bebacama...user posted image
moj bebac evo budan...srecom slusa i nocu i danju tako da mama ima vremena i da poradi kucu i da visi na rr... user posted image

Nase Malo Sunce 1.10.2009.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 7225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  287 288 [289] 290 291   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  287 288 [289] 290 291   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *