|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  283 284 [285] 286 287   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
9.11.2009 9:21:38   
mala mu
dobro jutro drage moje...
samo kratko da vas pozdravim,nisam stigla sve isčitati al' vidim da nam ima bolesni user posted image a jojuser posted image user posted image pile malo neka brzo ozdravi user posted image ..
i nove zubiće isto čestitamo,samo da ne pate naša mala sunca dok izrastaju...-zubići..ja se pravo zapetljauser posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 7101
9.11.2009 10:11:09   
Anoniman
jutro,cestitamo nove zubiceuser posted image user posted image user posted image A Ajni sto puze,user posted image user posted image user posted image
Mi smo danas dobro,sinoc jeli oko pola 9.pojeo 140ml ogladnila guza nema sta ,pa oko 23 :15 pojeo 110ml
u 3 .ujutro 150ml i u pola 8.. 120ml.(dzaba se isikira )user posted image user posted image namjerila guza sve hb.dragom nema vise kasica sokica,Dragi caj i hapa njegova user posted image user posted image
Puno vam saljem poljubaca i hvala vam jos jednom na savjetima puno ste mi pomogleuser posted image user posted image

(odgovor članu mala mu)
  Neposredna veza do poruke: 7102
9.11.2009 10:14:18   
marinčii
pozdrav felix,vidim anel dobro ručkiuser posted image user posted image user posted image ajde super..moj matej nekadtako kratko doji da se nasekiram pravo a onda me iznenadi pa oturi po 20 minutauser posted image ,a valjda i njima dođe faza kad im se baš ne jede ko i nama nije to ništa zabrinjavajuće

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7103
9.11.2009 10:18:32   
Presretna
Masala,i kod tebe beba moze da jede. Moj je isto vazda gladanuser posted image  A kako ti napreduje? Kod mene skoro 1kg mjesecno-890gr odprilike

Rodio sam se 15.09.2009 i uljepsao svima oko sebe zivot!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7104
9.11.2009 10:22:20   
Anoniman
marinci da hb.namjerio je uh jesam se bila prepala i plakala sam od muke i straha ,,osjedit cu prije vremena snjimuser posted image user posted image user posted image
neka guze jedu samo
Presretna dobro dosla nisam te vidila do sada ovdjeuser posted image user posted image user posted image kako user posted image jel na flasi ili??
I mi dobijamo mjes. 1kg i nesto gruser posted image

(odgovor članu Presretna)
  Neposredna veza do poruke: 7105
9.11.2009 10:25:29   
delly
jutro svima , cestitamo na zubicimauser posted image user posted image user posted image i na puzalici maloj user posted image

kako ste vi ?? jeste naspavane??
kad ste o kilama moja malo ima 3 i po mjeseca i 8 kila user posted image user posted image samo je na siki jos uvijek pa se dvomim ocemol pocet ista uvoditi ,jedino sokice user posted image

nego da vas pitam kako vasi spavaju po noci ??

evo moja je prosle sedmice i prosla 2 mj zaspe u 22 ustane oko 10 do 4 jede i spava do 9 sati a ove sedmice zaspe u 12 navece i spava sve do 11 ujutro user posted image evo ja ju jutros oko pola 10 bome probudila nahranila ju i evo opet zaspala, vec tako radi od prosle sedmice cijelu noc neustaje da jede ,....

jel moguce da ista uradim da ranije zaspe a da se budi ranije???

25.07 -dosla je nasa princezica

Neposredna veza do poruke: 7106
9.11.2009 10:27:03   
Presretna
Ma ja sam ti novo pecena mama:-) mucilo me svasta nesto oko suneta,pa nasla ovaj forum,hB. Ja ga dojim svako 3 sata otprilike pon 10-20min. mada nekad moram uz njega biti i po sat vremena samo da me osjeti,al rijesila sam to cuclom:-)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7107
9.11.2009 10:30:39   
Presretna
Delilah, ja ti isto imam problem al moj nekad nece do 1-2 da zaspi i recept ti je...pogasi sve u kuci tv,svijetlo i sl. I zaspat ce kad ti budes htjela,mozda ce ti kenjkati prve 2-3 noci al onda ce se navici. Kod mene je malom skoro 2mjes i to mi uspjeva,probaj!

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 7108
9.11.2009 10:37:39   
mnn
dobar dan! koga ja to vidim? kako mi je Zarica?

moje pilence veliko zeza opetpo noči..budi se po dva tri puta plače pa stane...neznam što mu je...gledam da nisu opet zubi ali nije ništa natečeno...neznam više što mu je..jer neče dentinoks za zube znači nisu zubi...svog ga ispipala ne viče da ga nešto boli...po danu je dobar ali ne spava...zna zaspati na 1,5h ali i to je rijetko...ali neče da spava po noči...neznam što mu je luda sam više od svega...

sretana rodjendan svim bebicama!evo darova od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šaljemo vam pozdrave, ovdje kod nas vrijeme je užas....

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

Neposredna veza do poruke: 7109
9.11.2009 10:37:58   
delly
ajde probat cu ,ako imate jos koji savjet samo recite ..
ma moja masala lijepo spava cijelu noc nit je presvlacim ni nista samo spava ,pravo se odmorim,ali bi htjela da ranije legne,ne zbog mene nego eto zbog njene rutine user posted image . . inace voli uz galamu i pricu da zaspe ali eto probati cu veceras sve da pogasim

Neposredna veza do poruke: 7110
9.11.2009 10:38:57   
marinčii
moj matej na zadbjoj kontroli imo 5 900 s 3 mjeseca i 2 dana,ja ga isto samo dojim,i delilah ne planiram mu ništa uvoditi dok ne navrši 5 mjeseci onda ću početi pomalo s kašikicom dvije jer znam da odma neće moć pojest puno(jer mu je sve to novo)a sokiće ne planiram nikako davati jer se bojim da su puni šećera jedino ću mu cijedit svježe voće to mi se nekako čini bolje

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 7111
9.11.2009 10:40:26   
delly
da se nije neceg maleni prepo ?? jr oni hoce da placu kad se neceg ili nekoga prepadnu ... dali dojis ili ??
jer mojoj maloj zna dobro zasmetati hrana sto ja jedem ,eto kupusu ja nesmijem prismrditi,mahunama,grahu ,i mlijeku i bananama odma njoj to smeta

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 7112
9.11.2009 10:40:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mnn

dobar dan! koga ja to vidim? kako mi je Zarica?

moje pilence veliko zeza opetpo noči..budi se po dva tri puta plače pa stane...neznam što mu je...gledam da nisu opet zubi ali nije ništa natečeno...neznam više što mu je..jer neče dentinoks za zube znači nisu zubi...svog ga ispipala ne viče da ga nešto boli...po danu je dobar ali ne spava...zna zaspati na 1,5h ali i to je rijetko...ali neče da spava po noči...neznam što mu je luda sam više od svega...

sretana rodjendan svim bebicama!evo darova od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šaljemo vam pozdrave, ovdje kod nas vrijeme je užas....

vjerovatno mu je to...promjene vremena...djeca su meteopate

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 7113
9.11.2009 10:42:46   
mnn
dadada nadam se da si upravu jer ja sam luda od nespavanja...izgledam user posted image
sva ludo...a podočnjaci do poda....ma baš zeza...samo da to prodje da poče spavati sa jednim budjenjem...a neznam zašto traži jesti po noči kad se prije spavanja najede dobro...user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7114
9.11.2009 10:43:34   
Presretna
kod mene Faris isto voli galamu,muziku ili da mu se prica kad hoce da zaspi...al ja sam citala dosta literature o tome i tamo pronasla da dijete mora znati kad je dan,a kad noc. zato mu po danu ne treba zamracivati sobu i slicno sto neki rade. al ne znam ni ja sad kako cu u swedskoj je izgleda cijeli dan tmurno:-(
a za dohranu,nemam jos iskustva,ja malom vec dajem kamilicu uz D kapi

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 7115
9.11.2009 10:43:44   
delly

IZVORNA PORUKA: marinčii

moj matej na zadbjoj kontroli imo 5 900 s 3 mjeseca i 2 dana,ja ga isto samo dojim,i delilah ne planiram mu ništa uvoditi dok ne navrši 5 mjeseci onda ću početi pomalo s kašikicom dvije jer znam da odma neće moć pojest puno(jer mu je sve to novo)a sokiće ne planiram nikako davati jer se bojim da su puni šećera jedino ću mu cijedit svježe voće to mi se nekako čini bolje

ja ni neplaniram kupovat ni kase ni sokice,imam recepata za pocetak prehrane i nije tesko za napraviti a prvi sok ce biti od mrkve ,najbolje je s povrcem zapoceti nego s vocem , a mrkva se samo narenda i pusti se da ocjeti vodu i ta voda se da ,... ali samo 2 zlicice dnevno eto tako za pocetak ,.. neznam ja cu sad na 4 mj kontroli pricat s njenom doktoricom o tome pa cu vidjeti. i bi pocela pa makar malo a i nebi ,imam tako puno mlijeka hb da se cak navecer moram izdajat ,pa nebi ipak...vidjet cemo sta donese vrijeme user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7116
9.11.2009 10:46:33   
delly

IZVORNA PORUKA: Presretna

kod mene Faris isto voli galamu,muziku ili da mu se prica kad hoce da zaspi...al ja sam citala dosta literature o tome i tamo pronasla da dijete mora znati kad je dan,a kad noc. zato mu po danu ne treba zamracivati sobu i slicno sto neki rade. al ne znam ni ja sad kako cu u swedskoj je izgleda cijeli dan tmurno:-(
a za dohranu,nemam jos iskustva,ja malom vec dajem kamilicu uz D kapi

kamilicu ??? ja mojoj nikad nedajem kamilicu,cula sam da je jaka za bebe ,.. dajes mu tran ??
i kod nas u norveskoj je jako tmurno vrijeme evo i sad onako polumrak i tako cjeli dan ,takva je zima ovdje ali zato kod mene gore svijetla user posted image

Neposredna veza do poruke: 7117
9.11.2009 10:47:17   
marinčii
delilah pa kad ti tako super napreduje a i imaš mlijeka ne trebaš žuriti sa sokićima i kašicama,al eto opet ti vidi kako ćeš i šta ćeš,ja eto ne planiram do 5 mjeseca al sljedeći tjedan idemo na kontrolu i vidit ćemo kako napredujemo i šta će nam pedijatrica reći

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 7118
9.11.2009 10:50:59   
delly
vidjeti cu ,jos sam nesigurna vise nebi nego bi ,..pa cu jos vidjeti i sto kazes cekati dok nevidim s pedijatricom

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7119
9.11.2009 10:51:05   
Presretna
Dajem mu samo uz kapi,ne znam iz iskustva moje mame koja je rodila i odgojila 4 djece to je zdravo i dobro za stomak,jer i same kapi su jake. Ne znam dal ti to dajes,al meni su rekli 5 kapi svaki dan radi vlaznog zraka. Ma sutiu moja ti,ja sam ti tek 3mjes ovdje i nikako da se naviknem,mrak u 15 skoro

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 7120
9.11.2009 10:56:16   
marinčii
ja svom nisam davala ni vodu ni čaj još uvijek,sve me strah da mu šta ne budeuser posted image a i nekako mislim ako popije vode toliko će manje mlijeka pa i ne dajem
joj i kod nas je već tjedan dana tmurno i kišno baš mi je više dosadilo nismo bili u šetnji odavnouser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

Neposredna veza do poruke: 7121
9.11.2009 10:58:10   
delly
eto ja odgovori i gdje ode odgovor??? user posted image

ma i meni je moja govorila da dam kamilicu ja nisam htjela user posted image iako je odgojila nas dvoje user posted image

ja dajem maloj caj od komoraca user posted image , a nedajem kapi nego tran -riblje ulje s okusom limuna to je cisti vit d za kosti , tako da je jako dobra s time masalah i popije svaki dan 3.5 ml .pravi svakakve face ali popije user posted image

Neposredna veza do poruke: 7122
9.11.2009 10:59:18   
Presretna
ne znam,mama mi je to savjetovala i nekako mu i godi,al samo 2-3 kasikice,da mu malo proradi stomak. a ne utice mi to na dojenje,eto 15-tog ce mu 2mjes,a sad ima 5,870kg

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7123
9.11.2009 11:00:30   
delly
presretna suti ba ovdje je jos mracnije kod vas je super svijetlo haj vamo pa ces da vidis mrakace user posted image user posted image nisam sunca vidila mjesecima user posted image user posted image a ljeti zalazi u 12 navece user posted image user posted image tako je ovdje ,sta ces... zato se covjek zimi umori od ove klime i jedva ceka da otputuje na more ili negdje gdje ima sunca,uh jedva cekam ljeto i da odem user posted image

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 7124
9.11.2009 11:02:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: delilah

presretna suti ba ovdje je jos mracnije kod vas je super svijetlo haj vamo pa ces da vidis mrakace user posted image user posted image nisam sunca vidila mjesecima user posted image user posted image a ljeti zalazi u 12 navece user posted image user posted image tako je ovdje ,sta ces... zato se covjek zimi umori od ove klime i jedva ceka da otputuje na more ili negdje gdje ima sunca,uh jedva cekam ljeto i da odem user posted image

pa nije jos ni zima pocelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu delly)
  Neposredna veza do poruke: 7125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  283 284 [285] 286 287   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  283 284 [285] 286 287   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *