Anoniman
|
Vecer curke Mi smo dosli kucici, 'svakim danom u svakom pogledu sve vise napredujemo' , pentramo se uz sve sto mozemo dohvatiti, u petak je uspjela da se digne uz ogradicu kreveta, zapravo to je na koljenima pa se podigne na prstice i sad se samo provlaci ispod stolova i penje negdje, mislim sve je to super ali sad sam na ala, ne smijem je ostaviti sekundu da ne zvekne negdje mnn, Aleksandar je pravo porastao i lijep je na mamu , a vidim za 30. rodjendan prava festa bila , cestitamo mu zubic , i nas muce, glodje sto stigne Ella_H, mogu misliti kako je nezgodno to sa ljubomorom kod djece, ali izdrzacete , pusa LUNA4, bas mi je zao zbog grcica, pusa tebi i curicama, samo da grcici sto prije prestanu muciti malo pile Niobe, sta reci za malog Adriana, cudo od djeteta ,nego kako prodje to DM uljepsavanje, nisam vidjela da li si javljala Apotekarka, puno srece i bice to sve ok reallove, super za spavalicu ivanak, cestitke za zubic Breskva, smrc zbog ture, puse malom Alimu i da brzo ozdravi dadada, vidim kafenisalo se, neka si ti isla malo u mahalanje uuuuuuh, valjda sam sve propratila ostalimmm pozdrav
|