Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Riječi koje vas ozbacuju iz takta 20.10.2009 22:12:29
Leva
Smiri se! Ma sta smiri se To me npr. baca iz cipela kada sam iznervirana
< Poruku je uredio Leva -- 20.10.2009 22:13:21 >
hodalica malena.
beba ima 6 mjeseci.jako je cvrsta.dakle kada je drzim u krilu bukvalno skace.i vec se trudi da puze ono okrece se malo se povlaci.znam da kazu da nije zdravo.pogotovo djevojcicama...sta vi mislite i sta vi radite
da stavljala sam bebu u hodalicu od 6 mj (35%)
tek od 8 (22%)
nikad je ne bih stavila u hodalicu (43%)
Broj svih glasova: 113
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!