|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna?
12.10.2009 18:41:33   
matijana81
cao svima...

prvo da naglasim da vec danima citam ovaj forum , i razmisljam da li da se prijavim ili ne...i eto kao sto vidite odlucila sam....user posted image . uh neznam odakle da pocnem... moja je prica malo komplikovana...user posted image .. ali ajde pocecu ovako. prije 2 godine sam izgubila dijete( imao je 3 god ) , medjutim imam starijeg sina.. i moj suprug zeli drugo dijete...ali ja nisam spremna, tj. u sustini mozda i jesam spremna ali to ne zelim d apriznam...vec 2 mjeseca se ne pazimo... ali eto trudnoca nikako da se dogodi ..mislite li d a je moguce da je u pitanju psiha???!!! ( ja duboko u dusi zelim da opet imam dijete...ali isto tako i ne zelim )  zadnja menstruacija mi je bila 13.09.2009, poslije zavrsetka imali smo odnose... i nadala sam se da necu dobitiuser posted image ..medjutim sada 09.10.2009 dobijem user posted image , ali prvi dan je bilo kafenkasto ... vec drugi dan pomalo crveno( i kasnije obilno ) i danas je opet kafeno..i prolazi.... simptome trudnoce za sada nemam...

nisam naglasila da su user posted image redovne...

hvala svima...

(odgovor članu mamawannabe)
Neposredna veza do poruke: 1151
12.10.2009 18:47:42   
Henii
cao djevojke
mozeli mi neka reci dali je moguc izostanak user posted image
iako pijemo dabraston.i dali mora doci 28dan ili?
Neposredna veza do poruke: 1152
   RE: dali sam trudna ?
12.10.2009 19:25:05   
emir3
jel moguce da zena ima bijelo pranje ako je trudna?ili to dolazi samo pred menstruaciju???pomozite molim

(odgovor članu proljeće)
Neposredna veza do poruke: 1153
12.10.2009 19:31:47   
matijana81
ja sam imala bijelo pranje prva 3 mjeseca trudnoce..ali isto tako dolazi i pred menstruaciju...

dont worry!!! user posted image

(odgovor članu emir3)
Neposredna veza do poruke: 1154
12.10.2009 22:07:01   
aicha
emire, koliko ti imas godina...
sta sada ako ces postati tatica,user posted image tamam vam treba tako..prvo skrnjavite cast neke djevojcice a onda se uspanicite...

Boj se Allaha!!!bil volio da je neko to tvojoj sestri ili majci uradio

APSTINENCIJA sine dok odrastete malo pa se onda igrajte tate i mame.

vise ne mogu da citam jel ovo predznak jel ono...drugi put ces razmisljati prije nego sto ga pri.user posted image .avis

(odgovor članu matijana81)
Neposredna veza do poruke: 1155
12.10.2009 22:54:33   
plava72
emire bijelo pranje nema veze sa trudnoćom,to žene imaju
još kao djevojčice (od prehlade i sl.) ,sretno

Ako si usamljen kad si sam u lošem si društvu..

(odgovor članu emir3)
Neposredna veza do poruke: 1156
13.10.2009 8:14:16   
vila_7
Matijana, dobro došla na ovaj forum user posted image . Žao mi je što ti se to dogodilo, ali se divim tvojoj hrabrosti da nastaviš dalje i što se opet trudiš za user posted image . I ne brini,...čim si pristala na to da se ne pazite,vjerovatno si i ti spremna, i trudnoća će uskoro doći! 

Neposredna veza do poruke: 1157
13.10.2009 22:28:53   
matijana81
hvala Helena-7....kao sto ti kazes cim sam pristala na to ..znaci da sam spremna..ali vidjecemo... veliki pozdrav i hvala jos jednom... stvarno je ovaj forum extra....user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1158
14.10.2009 9:22:51   
Hocu bebu

IZVORNA PORUKA: aicha

emire, koliko ti imas godina...
sta sada ako ces postati tatica,user posted image tamam vam treba tako..prvo skrnjavite cast neke djevojcice a onda se uspanicite...

Boj se Allaha!!!bil volio da je neko to tvojoj sestri ili majci uradio

APSTINENCIJA sine dok odrastete malo pa se onda igrajte tate i mame.

vise ne mogu da citam jel ovo predznak jel ono...drugi put ces razmisljati prije nego sto ga pri.user posted image .avis

Ja mislim da je Emiru sad najmanje potrebno necije pametovanje i kritikovanje, kraj na kraju , niko nema pravo nekome da sudi. Emir nas ne pita da li spava sa djevojkom, nego se to desilo i ima problem
Emire ja se nadam da ste to samo umislili i da ce sve biti u redu i drugi put znam da cete oprezniji biti user posted image

Ti si zelja iza koje druge zelje nema

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 1159
14.10.2009 9:39:53   
fatimica09
Matijana, dobrodosla na forum....strasno mi je zao sto imas tako bolno iskustvo! Najiskrenije se nadam da ces uskoro ostati ponovo trudna, ti si zaista hrabra....i mislim da takva zasluzujes nagradu i olaksanje....ispunjenje zelje! Najvaznije je da budes opustena i mirna, a sve ostalo ce doci samo po sebi.....Sudbina nam kroji put ti to svakako znas, ali mi cemo biti uz tebe sta god da ti treba! Puno srece ti zelim!

Neposredna veza do poruke: 1160
14.10.2009 12:02:34   
matijana81
fatimica hvala ti na ovim predivnim rijecima..... iskustvo nas cini jacim,ali svakako moram da se drzim i da nastavim dalje...hvala jos jednom...

javljam se ako bude bilo nesto novo!!!!user posted image

(odgovor članu fatimica09)
Neposredna veza do poruke: 1161
   RE: Da li sam trudna ?
19.10.2009 9:49:59   
andjela_sa
Drage moje ponova sam u dilemi.....kao sto znate na terapiji sam Cyclo progynovom zbog PCOS i Siofor tabletama(povecan secer).
Muci me sledeca stvar.....juce,nedelja 20 dan ciklusa mi se javilo lagano krvarenje.Blijeda krv koja je ipak krv..prije toga mi sa vremena na vrijeme znao prilicno jako da zaboli stomak prvo na lijevoj strani a inda i donji dio stomaka.Pored toga sinoc su me jako boljela krsta......jutros ima mozda mrvica krvi......nemam nikakve bolove vise,osim ledja.Zvala sam doktoricu,jer sam se prepala,ali ona misli da zasada nije nista alarmantno i da je mozda kakva prehlada u pitanju?!Ja se opet nadam da je trudnoca pa vas pitam dali je moguca????

(odgovor članu dea)
Neposredna veza do poruke: 1162
19.10.2009 9:54:08   
andjela_sa
Zaboravih da vam kazem da uvijek pod terapijom dobijam na 28. dana i menstruaciju ocekujem 36.10.....Kad bih najprije mogla da radim test?

(odgovor članu andjela_sa)
Neposredna veza do poruke: 1163
19.10.2009 16:25:50   
aicha
vjerovatno si mislila da mengu ocekujes 26.10 a ne 36.?pa sacekaj da prodje jedan dan dva poslije kasnjenja menge pa uradi test..nemoj prije...

a krvarenje moze biti i implantacijsko...evo i ja sam imala neko smeckasto pa se nadam da je i kod mene to...hehe a i ako dobijemo pa ima i slj mjesec hB nek se samo zdravo i zivouser posted image

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

Neposredna veza do poruke: 1164
19.10.2009 20:46:02   
andjela_sa

vjerovatno si mislila da mengu ocekujes 26.10 a ne 36.?pa sacekaj da prodje jedan dan dva poslije kasnjenja menge pa uradi test..nemoj prije...

a krvarenje moze biti i implantacijsko...evo i ja sam imala neko smeckasto pa se nadam da je i kod mene to...hehe a i ako dobijemo pa ima i slj mjesec hB nek se samo zdravo i zivouser posted image

26 naravno....evo upravo sam kupila clear blue test za koji mi je teta u apoteci rekla da se moze raditi i sedam dana nakon eventualnog zaceca.Na kutiji i uputstu pise da se radi maksimalno 4 dana prec menstruaciju.......pa mozda da ga uradim u petak?

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 1165
19.10.2009 20:52:44   
aicha
ma ja, sacekaj do petka. ja sam u prosloj trudnoci odmah po izostanku menge testirala i nije mi pokazalo..tek nakon 7 dana, pa zato ne bih nikome preporucila da zuri..bezveze se razocaraju kao ja u prosloj trudnoci a ipak bila trudna...koliko je taj test kostao?

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

Neposredna veza do poruke: 1166
19.10.2009 22:21:40   
andjela_sa

ma ja, sacekaj do petka. ja sam u prosloj trudnoci odmah po izostanku menge testirala i nije mi pokazalo..tek nakon 7 dana, pa zato ne bih nikome preporucila da zuri..bezveze se razocaraju kao ja u prosloj trudnoci a ipak bila trudna...koliko je taj test kostao?

17KM.......sacekacu do 4 dana pred ocekivanu menstruaciju pa cu da ga uradim....samo ko ce da ceka toliko?Ovo je prvi put u zivotu da mi se desilo ovakvo krvarenje(ako nesto znaci javilo se pola sata ili sat nakon odnossa,nezasticeng naravno),da me ovako bole ledja i da me je bolio stomak....mije to bol u stomaku,vise kao grcevi...

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 1167
20.10.2009 7:58:39   
bebacha
Ma ima test i od 4 KM.ja sam taj kupila i nikad nije pogrijesio.i evi opet ovi dana ma moram kupit.zove se Romed

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 1168
20.10.2009 8:48:14   
Amelaa RR
srića draga moja od srca ti cestitam. A dragim mojim trudilicama sto prije da ostanu u drugom stanju ...naravno i ja. Ljubim vasss

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu bebica89)
Neposredna veza do poruke: 1169
20.10.2009 9:50:26   
andjela_sa
Prijavljujem jutros cudan osjecaj u zeludcu,muka ili sta li je.kolega iz kancelarije ima uzasno jak parfem koji me iritira i tjera na povracanje......jos jedan moguci simptom???

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 1170
20.10.2009 9:52:40   
bebica89
kad trebas dobiti,sve je moguce,al ja ti preporucujem,da se ne opterecavas puno simptomima,jer oni znaju biti nekada i lazni,a zelim ti od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj necu da razmisljam o simptomima,borim se,al sta cu to je jace od mene,pobjeđuje me zelja za bebom......

Neposredna veza do poruke: 1171
20.10.2009 9:54:44   
Hocu bebu

IZVORNA PORUKA: andjela_sa

Prijavljujem jutros cudan osjecaj u zeludcu,muka ili sta li je.kolega iz kancelarije ima uzasno jak parfem koji me iritira i tjera na povracanje......jos jedan moguci simptom???

draga, sve je moguce, muka pogotovo!! Kao sto ti kaze Bebica, sacekaj malo a ja ti zelim puno srece user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si zelja iza koje druge zelje nema

Neposredna veza do poruke: 1172
20.10.2009 10:06:00   
andjela_sa
Znate i same da je jako tesko ne razmisljati.....pogotovo u ovakvoj situaciji.Evo obecavam da cu pokusati do vikenda da sto manje razmisljam o eventualnoj trudnoci i novom mogucem razocarenju!

(odgovor članu Hocu bebu)
Neposredna veza do poruke: 1173
20.10.2009 10:10:37   
bebica89
a kad neocekujesuser posted image ???'znam kako ti je,nista gore od borbe sa samim sobom!!samo ne razmisljaj i bice  user posted image user posted image user posted image user posted image

joj necu da razmisljam o simptomima,borim se,al sta cu to je jace od mene,pobjeđuje me zelja za bebom......

Neposredna veza do poruke: 1174
20.10.2009 10:18:42   
bebacha
Prosli mjesc sam dobila 17 i ovaj sad trebala dobit oko 14 al evo jos nisam dobila.imam bole u stomaku,kao pred menstruaciju,cesto idem u wc,i totalno sam bezvoljna.nemam snage ni za sto.vec nekih 5 dana imam problema sa zeludcem.uzasno me muci i pomalo boli.vjerovatno sam se prehladila al ima i onaj mali crv sumnje da sam mozda trudna

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu bebica89)
Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *