|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna?
20.10.2009 10:25:04   
bebica89
test uradi s jutarnjim urinom,i znaces na cemu si,sve su mogucnosti da si user posted image ,a ako si previse opterecena user posted image ,moze i to da bude uzrok kasnjenja user posted image ,al ja se nadam da je u pitanju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj necu da razmisljam o simptomima,borim se,al sta cu to je jace od mene,pobjeđuje me zelja za bebom......

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1176
   RE: Da li sam trudna ?
20.10.2009 15:42:49   
andjela_sa
Evo mene opet cure....nakon onog laganog krvarenja 20 dan ciklusa danastj 22 dan imam smedji iscjedak!Implatantsko krvarenje ili???

(odgovor članu andjela_sa)
Neposredna veza do poruke: 1177
21.10.2009 12:21:35   
aicha
andjela...to ti je sigurno ona krv iz 20.dana sto se nije iscistila...e sad moze biti implantacijsko ili iz kapilara...Bog zna...

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

Neposredna veza do poruke: 1178
22.10.2009 17:04:56   
bebacha
treba mi savjet.prije sat vremena sam uradila test medutim stavila sam u urin vise testa nego sto pise u uputstvu.tako da se jedna crta pojavila tek poslije 5 minuta a onakon 5 minuta poslie nje i druga.drugog crti se intenzit stalno povecavo pa je cak postala i vidljiva od prve.dali je to pozitivan test.al sam ja upropastila test pa je on ipak negativan.jel uopste moguce pokvarit test

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 1179
22.10.2009 17:07:53   
Zoe
user posted image ne znam bebacha stvarno, mislim da nije moglo naškoditi, znači ti si nam nova user posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1180
22.10.2009 17:08:51   
denny
joj ne znam što bi ti rekla, ali opet prije mislim da je pozitivan test nego da si ga pokvarila
svakako se što prije naruči kod doktora

L 21.12.2004.
L 10.10.2008.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1181
22.10.2009 17:09:36   
bebacha
ta tebi napisa poruku na facee a ti pobjeze.et izgleda.neznam sta da napisemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 1182
22.10.2009 17:10:35   
Alisa.
ja mislim da je nevazeci,ako se tako moze nazvati.Vec ti ponovi test,tako je najbolje.

(odgovor članu denny)
Neposredna veza do poruke: 1183
22.10.2009 18:09:10   
nolinica
Bebacha, jesi , jesi, trudna si!!!!
user posted image

Neposredna veza do poruke: 1184
22.10.2009 18:34:43   
bebacha
hehe.valjdauser posted image user posted image user posted image user posted image sutra cu zvat doktoricu da zakazem termin

(odgovor članu nolinica)
Neposredna veza do poruke: 1185
22.10.2009 18:48:13   
ivana st
Bebacha navijam za user posted image !!!

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1186
22.10.2009 18:57:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

hehe.valjdauser posted image user posted image user posted image user posted image sutra cu zvat doktoricu da zakazem termin

Draga mislim da je najpametnije da odes kod doktora i tamo uradis test...
Vidim spominjes zelucane tegobe i ja sam ih imala, prije dobitka menge, ja sam odmah osjetila promjene, uzela sam test i pokazao je negativno, medjutim kad mi je menstruacija izostala uzela sam jos jedan test koji je pokazao pozitivan....
Nadam se da ce i kod tebe biti pozitivan, drzim ti fige

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 1187
22.10.2009 20:25:41   
tanja78
Cao drage moje.Zanima me dali je neka od vas imala bolove u kukovima medju prvim znacima trudnoce?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1188
22.10.2009 21:00:39   
enna
Moja prijateljica jeste imala ali ne na pocetku vec pred sami kraj.

23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!

(odgovor članu tanja78)
Neposredna veza do poruke: 1189
22.10.2009 21:00:59   
Srculence
Ja sam imala te bolove prije nego sam sazala za trudnoću ali ne znam da se igdje spominju kao znakovi trudnoćeuser posted image .

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu tanja78)
Neposredna veza do poruke: 1190
22.10.2009 23:46:47   
Tidzi

IZVORNA PORUKA: Srculence

Ja sam imala te bolove prije nego sam sazala za trudnoću ali ne znam da se igdje spominju kao znakovi trudnoćeuser posted image .

Ja isto u obje trudnoce!

I da, moja jos nije dosla. A imam neke bolove u ledjima...

Adin 12.01.2007
Elma 22.09.2008
Erna 02.08.2010

"Zivot je procitan roman, samo sto se u romanu mozes vratiti na predhodne stranice, a u zivotu nikad na prosle dane!"

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 1191
23.10.2009 13:29:41   
tanja78
Hvala vam na odgovorima.Ja isto kao da sam na nekom forumu procitala da je to moguce i juce kad su me kukovi i krsta pocela tupo boleti pomislih da nije mozda to to.Inace,sutra ne bih trebala dobiti,pa cemo videti dali je to bio dosadni pms(mada me nikad kukovi nisu boleli preduser posted image ) ili user posted image

(odgovor članu Tidzi)
Neposredna veza do poruke: 1192
23.10.2009 22:46:46   
tanja78
Ipak je bio pms,upravo sam dobilauser posted image i to malo ranije

(odgovor članu tanja78)
Neposredna veza do poruke: 1193
24.10.2009 9:38:09   
Hocu bebu

IZVORNA PORUKA: tanja78

ne budi tuzna user posted image tako je i meni kasnila 14 danauser posted image i ja jos umislila mucninu, ovo ono na kraju stize user posted image
Novi mjesec nova nada zelim ti puno srece user posted image user posted image user posted image

Ti si zelja iza koje druge zelje nema

(odgovor članu tanja78)
Neposredna veza do poruke: 1194
24.10.2009 10:26:13   
nolinica
Tanja78, isto mi je i samoj, znam da je teško...I meni dr rekao kad su plodni dani, i da će to biti to, ali ja i pored toga dobi pre 2 dana. Moramo biti jake, jer samo opterećenje nam može doneti nove negativne rezultate.
sad malo predaha, pa ponovo u akciju, a onda očekujemo user posted image

(odgovor članu Hocu bebu)
Neposredna veza do poruke: 1195
24.10.2009 10:29:23   
bebica89
IZVORNA PORUKA: tanja78

novi ciklus nova nada,zato ne odustaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj necu da razmisljam o simptomima,borim se,al sta cu to je jace od mene,pobjeđuje me zelja za bebom......

(odgovor članu tanja78)
Neposredna veza do poruke: 1196
24.10.2009 11:05:19   
mina minka
tanja i hocu bebu drugi mjesec i nova nada samo ne odustajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebica89)
Neposredna veza do poruke: 1197
24.10.2009 12:38:57   
Tidzi
Draga, ne budi tuzna! Idemo se, posle periode, bacati na posao ne bi li sledeci mjesec kasnila nekih 9 mjeseci! A to vam od sveg srca zelim!
Ni moja user posted image jos nije dosla. Uzasno mi se pusi, a kad zapalim mi se gadi. Inace nisam neki pusac. Jedno paklo mi bude po 3-4 dana. Bolila su me jucer krsta, reko dobit cu, jutros nista. Nema boli, nema user posted image !

Adin 12.01.2007
Elma 22.09.2008
Erna 02.08.2010

"Zivot je procitan roman, samo sto se u romanu mozes vratiti na predhodne stranice, a u zivotu nikad na prosle dane!"

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 1198
24.10.2009 14:53:55   
nolinica
Tidzi, držim ti pesnice da si trudna, a mi ćemo za tobom!user posted image
Koliko se trudiš?

(odgovor članu Tidzi)
Neposredna veza do poruke: 1199
24.10.2009 14:54:11   
aicha
Evo da i ja prijavim,nisam imala konekcije zadnjih dana..i moja je doslauser posted image  i to na vakat (ako izuzmem smedji iscjedak) i to bez PMS kao pred spontani...prije spontanog nikada nisam imala bolove pred user posted image  a sad zadnje pola godine uvijek (kako mi se desio spontani)...i jos je dosla na vakat tako da mi se vraca organizam na stanje kao pred spontani...evo tek nakon 7mj...zamislite!!!

malo sam tuzna bila kad mi je dosla a sad jedva cekam da je ispratim za narednih 9mj heheheuser posted image

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

(odgovor članu Tidzi)
Neposredna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *