|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: dali sam trudna ?
26.10.2009 17:01:17   
neny
Drage moje.....moji simptomi ustvari neznam i da li su simptomi se malo razlikuju od nekih koje sam ovdje citala,imam ceste promjene raspolozenja moja tjelesna tezina se drasticno povecala a to se ranije rijetko kad moglo da desi jede mi se hrana na koju ranije nisam ni pomisljala grudi su mi jako osjetljive cak ponekad osjecam i mucninu,placem zbog nekih bezveznih sitnici,molim Vas pomozite mi...........  

(odgovor članu enisa27)
Neposredna veza do poruke: 1201
26.10.2009 17:19:29   
ivana st
Neny koliko ti kasni user posted image

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu neny)
Neposredna veza do poruke: 1202
26.10.2009 19:04:43   
aicha
neny...ako ti nije prosao datum kada ocekujes mengu zaboravi na simptome...zena moze i da umisli...opusti se...lakse ces zabebiti user posted image

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 1203
26.10.2009 19:25:32   
Alisa.
molim vas treba mi savjet,ili vase misljenje.Menstruacija mi kasni 10 dana,radila sam test koji je pokazao jednu skroz vidljivu crticu,a druga slabije vidljiva.Da li to znaci da je test pozitivan?ili ne

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 1204
26.10.2009 19:28:09   
fatimica09
pozitivan........rana trudnoca, cuvaj se i sretnouser posted image

(odgovor članu Alisa.)
Neposredna veza do poruke: 1205
26.10.2009 19:29:09   
sminkica
Mislim da znači odnosno moje je isjustvo tako. Kasnila mi je dva dana ali nisam mogla čekati pa sam odmah uradila test - bila je ta jedva vidljica crtica koje na sili testova koje sam uradila posljednjih godinu dana nije bilo. tri dana kasnije ponovila sam test i tada je to bila itekako vidljiva crtica. Čestitam user posted image

(odgovor članu Alisa.)
Neposredna veza do poruke: 1206
26.10.2009 19:43:20   
nolinica
Alisa,
čestitamoooooo!
Još jedna user posted image , a možda i user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu sminkica)
Neposredna veza do poruke: 1207
26.10.2009 19:54:21   
aicha
sto posto trudna inshaAllah :))))user posted image

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

(odgovor članu nolinica)
Neposredna veza do poruke: 1208
26.10.2009 21:13:05   
Latinka
Alisa, čestitamo user posted image user posted image user posted image

I. srce mamino 16.01.2012.
A. mamin dobrica 21.02.2014.

(odgovor članu Alisa.)
Neposredna veza do poruke: 1209
27.10.2009 8:29:52   
Alisa.
hvala drage moje 

(odgovor članu Latinka)
Neposredna veza do poruke: 1210
27.10.2009 9:59:43   
bimba
Lara 33, Srica, Alisa i sve ostale iskrene cestitke i lijepa i ugodna user posted image .

Curke koje nisu uspjele ostati ovaj mjesec user posted image , navijam za slijedeciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ugledat cemo i mi ostale jednoga dana nas user posted image  ili user posted image , zato samo naprijed.

Jos jednom cestitke za sve koje su user posted image  a podrska za one koje jos uvijek ocekuju.

(odgovor članu Alisa.)
Neposredna veza do poruke: 1211
27.10.2009 11:41:21   
mina minka
alisa ponovi test a svakako ti cestitam tako je u moje kolegice bilo a sad ima bebuuser posted image

(odgovor članu bimba)
Neposredna veza do poruke: 1212
12.11.2009 9:57:39   
Sandrich
pozzzz svima user posted image

vec dva dana surfam po netu trazeci neke informacije i evo slucajno naleti na ovu stranicu,pa bih voljela da cujem pokoji savjetuser posted image

u subotu tj.7.11. mi je bilo jako lose,mucnina,ruzan osjecaj u stomaku,dva puta sam povratila i na hitnu,dali mi neke tablete.....od tada mi je muka svaki dan,u svako doba dana user posted image  cesto mi dodje neki ruzan osjecaj kao da se hocu onesvjestiti....cudno se nekako osjecam...pocela sam razmisljati o tome da mozda nisam trudna...odnos sam imala prije 10 dana,ne koristimo nikakvu zastitu ali partner nikada ne ejakulira u mene...user posted image  trebam dobiti izmedju 20-22 novembra...zanima me vase misljenje....da li postoji mogucnost da sam trudna,moze li mi test pokazati ovako rano????hvala unaprijed user posted image

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 1213
12.11.2009 10:02:16   
Private
Sandrich ,mislim da ces sa testom morati jos sacekati,jer u skoro svim testovima je uputstvo da se moze uraditi prvi dan po kasnjenju ocekivane menstruacije.

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1214
12.11.2009 10:03:44   
manuela RR
Da bi sumljala na trudnoću prvo bi ti ciklus trebao kasniti,pa ti je moj savjet da sačekaš još malo i ako ne dobiješ kad si očekivala tek onda radi test.
Možda si samo dobila neku virozu.

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1215
12.11.2009 10:05:23   
vjestica
test možeš najranije uraditi na dan očekivane user posted image
a što se tiče mučnina i povraćanja, javile su se zbog nečeg drugog, prerano je da bi se javile zbog trudnoće
a ako trebaš dobiti za 10 dana, onda ti je tek prošla ovulacija

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 1216
12.11.2009 10:06:26   
Starka
IZVORNA PORUKA: Sandrich

pozzzz svima user posted image

vec dva dana surfam po netu trazeci neke informacije i evo slucajno naleti na ovu stranicu,pa bih voljela da cujem pokoji savjetuser posted image

u subotu tj.7.11. mi je bilo jako lose,mucnina,ruzan osjecaj u stomaku,dva puta sam povratila i na hitnu,dali mi neke tablete.....od tada mi je muka svaki dan,u svako doba dana user posted image  cesto mi dodje neki ruzan osjecaj kao da se hocu onesvjestiti....cudno se nekako osjecam...pocela sam razmisljati o tome da mozda nisam trudna...odnos sam imala prije 10 dana,ne koristimo nikakvu zastitu ali partner nikada ne ejakulira u mene...user posted image  trebam dobiti izmedju 20-22 novembra...zanima me vase misljenje....da li postoji mogucnost da sam trudna,moze li mi test pokazati ovako rano????hvala unaprijed user posted image

Ma nisi trudna, vjerovatno si se otrovala hranom ili neka prehlada.

I IVF - menopur+gonal, nisam reagovala.
II IVF - klomifen+gonal, punkcija, nema jajnih stanica.
III ICSI femara,gonal-jedna jajna stanica,neoplođena.
IV AIH, beta 0
V ICSI-femara,vraćena dva embrija,beta 0

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1217
12.11.2009 10:12:28   
Sandrich
hvala svima user posted image

(odgovor članu Starka)
Neposredna veza do poruke: 1218
12.11.2009 10:12:33   
maja78 RR
pa mogu se pojaviti mucnine simptomi vrlo brzo (meni su), ali za test je rano, mada je nekima i pokazao. Ali nemoj se sad previse ni nadati, vec pricekaj jos malo, brzo ce 20-22.11.

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Starka)
Neposredna veza do poruke: 1219
12.11.2009 10:18:18   
vjestica
mučnine se javljaju sa porastom beta HCG, tako da je nemoguće da se jave odmah iza ovulacije, kada nije došlo ni do implantacije ni porasta bete u krvi
mogu se javiti samo umišljene mučnine (nisu mi se jednom javile ni meni ni ostalim trudilicama)
meni se tek sad u  6 sedmici javljaju mučnine
te mučnine i povraćanje su možda stomačna viroza ili nešto drugo, ali sipmptomi trudnoće nisu

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1220
12.11.2009 10:18:30   
Sandrich
ma nije meni problem cekati nego malo mi je frka jer pijem uvijek neke tablete,ovih dana sam i kod zubara,a i pusim pa mi bas i nebi bilo svejedno zbog toga ako bi me trudnoca iznenadila....

Neposredna veza do poruke: 1221
12.11.2009 10:25:00   
maja78 RR
Hm ja jesam imala mucnine, i bila sam trudna, nisu bile lazne, i imala sam jos neke simptome.

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1222
12.11.2009 10:30:31   
Sandrich
a da li su ti mucnine pocele ranije ili kasnije u trudnoci???

Neposredna veza do poruke: 1223
12.11.2009 10:33:21   
dady
Ja sam test uradila nakon sedam dana,znači poslje odnosa i bio je user posted image !!! A mučnine su mi se javile več 15 dan,tada sam bila i kod ginekologa!!! To je uglavnom sve individualno,ali test sigurno možeš uraditi,jer je prošlo 10 dana,a ako jesi i onaj naj jeftiniji če ti pokazatiuser posted image ,ako je ima naravno!!!

SRETNO!!!

< Poruku je uredio dady -- 12.11.2009 10:34:20 >

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

Neposredna veza do poruke: 1224
12.11.2009 10:33:45   
maja78 RR
Pocele su mi par dana poslije, kao i jos neki simptomi. Tek sam kasnije saznala da su i to simptomi, ja mislila nesto samnom nije u redu :)))
Ali ti svejedno nemoj misliti previse o tome, jer cim si u bila u hitnoj znaci da ti je losije bilo. A danas se covjek lako prehladi. Strpi se jos malo pa ces znati sa sigurnoscu, jer ipak smo svi mi individualni.

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *