|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna?
11.10.2009 11:28:07   
mina minka
cao cure imal sta novo kod koje,jestel radile testove.svima kojeradite sretnouser posted image user posted image

(odgovor članu bebica89)
Neposredna veza do poruke: 1126
11.10.2009 11:37:30   
srića
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za još puno novih user posted image !!!

...moj lipi anđele,pogledaj u mene! Ako nas tužne jutrom probude,ja čuvam osmijeh za tebe...

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 1127
11.10.2009 11:38:27   
bebica89
mene ce i ovaj mjesec preskociti user posted image user posted image user posted image ,imam takav osjecaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj necu da razmisljam o simptomima,borim se,al sta cu to je jace od mene,pobjeđuje me zelja za bebom......

(odgovor članu srića)
Neposredna veza do poruke: 1128
11.10.2009 11:45:22   
srića
bebica nemoj negativno misliti! netko je jednom rekao: onoga čega se bojimo,to na kraju i dođe! negativne misli prekriži i kreni uzdignute glave i s puno optimizma u borbu! mislim na tebe i navijam da ti se ubrzo pojavi mala user posted image u tibi!!!

...moj lipi anđele,pogledaj u mene! Ako nas tužne jutrom probude,ja čuvam osmijeh za tebe...

(odgovor članu bebica89)
Neposredna veza do poruke: 1129
11.10.2009 11:48:24   
bebica89
netko je jednom rekao: onoga čega se bojimo,to na kraju i dođe!

zbog toga i mislim da mi nece doci user posted image user posted image user posted image ,zezam se ...Boga mi imam takav osjecaj,a bolje i on nego lazno nadanje

joj necu da razmisljam o simptomima,borim se,al sta cu to je jace od mene,pobjeđuje me zelja za bebom......

(odgovor članu srića)
Neposredna veza do poruke: 1130
11.10.2009 13:49:58   
Hocu bebu
user posted image user posted image
ako Bog da u nove borbe.. ja sam poslje tri negativna testa, a i dalje bez user posted image na relaciji trudnice-trudilice user posted image

Ti si zelja iza koje druge zelje nema

(odgovor članu bebica89)
Neposredna veza do poruke: 1131
11.10.2009 16:55:21   
emir3
evo posto sam novi ovdje htio bih da postavin nekoliko pitanja...moja djevojka ima jos otpriklike 7 dana do menstruacije a ponekad ima osjecaj kao da ce dobiti...ne da je boli stomak ili tako nesto samo ima neki cudan osjecaj...kao da ce dobiti...pa je li moguce da je u trudna?mislim da li je ovaj njen osjcaj da ce dobiti moguci znak trudnoce?ili to moze biti nesto drugo?molim pomozite...HVALA UNAPRIJED

(odgovor članu Hocu bebu)
Neposredna veza do poruke: 1132
11.10.2009 17:01:46   
Hocu bebu

IZVORNA PORUKA: emir3

evo posto sam novi ovdje htio bih da postavin nekoliko pitanja...moja djevojka ima jos otpriklike 7 dana do menstruacije a ponekad ima osjecaj kao da ce dobiti...ne da je boli stomak ili tako nesto samo ima neki cudan osjecaj...kao da ce dobiti...pa je li moguce da je u trudna?mislim da li je ovaj njen osjcaj da ce dobiti moguci znak trudnoce?ili to moze biti nesto drugo?molim pomozite...HVALA UNAPRIJED

Da li ste imali odnos bez zastite ? U tom slucaju je svasta moguce user posted image
Mislim da se ipak radi o obicnim predznacima za menstruaciju : Bol u grudima, ledjima, bol u donjem dijelu stomaka, nervoza itd

(odgovor članu emir3)
Neposredna veza do poruke: 1133
11.10.2009 17:32:42   
emir3
pa jesmo ali uz prekinuti snosaj...mislim nema nikakvih simptoma trudnoce koji su ovdje nabrojani...samo taj neki cudan osjecaj...isto kao da se sprema da dobije...tako kaze...kao da ce joj poceti curitiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1134
11.10.2009 17:37:13   
veeseelaa
emire i ja sam tako sve mislila da ću dobiti jer sam se tako osjećala, boluckalo me u predjelu stomaka, grudi me boljele i slični simptomi i evo sad imam kćerkicu od 9 mjeseci user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu emir3)
Neposredna veza do poruke: 1135
11.10.2009 17:45:32   
emir3
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

emire i ja sam tako sve mislila da ću dobiti jer sam se tako osjećala, boluckalo me u predjelu stomaka, grudi me boljele i slični simptomi i evo sad imam kćerkicu od 9 mjeseci user posted image
ali nju ne boli stomak,ni ledja,niti joj je muka,niti ima vrtoglavicu itd. da ne nabrajam...mislim nema nikakvih drugi znakova... kad ti se taj osjecaj poceo javljati?

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1136
11.10.2009 17:55:47   
emir3
i jos bih htio da znam kada dolaze prvi znaci trudnoce???moze li odmah nakon dan ili dva ili treba vise?molim odgovorite...hvala

(odgovor članu emir3)
Neposredna veza do poruke: 1137
   RE: dali sam trudna ?
12.10.2009 8:00:16   
lara 33
IZVORNA PORUKA: srića

Cure moje drage ja san danas najsretnija žena na svitu!!! Ugledala san ogromni user posted image na testu koji sam radila prije pola sata!!! SRETNA SAN!!!!!!! Neopisiv osićaj! Još samo da mi dragi dođe s posla i da ga zagrlim i da mu kažem ovu najsretniju vijest! U pon idem kod ginekologa da mi to potvrdi aBd da je sve u redu!! Držim vam fige cure moje da i vi ugledate user posted image !!! Volim vas jer ste uvik bile uz mene!!!

Moje cestitke i da t narednih user posted image  budu divni.
E bas mi je drago da jos neko vidi user posted image . Znam kako se osjecas. Sve sigurno treperi u tebi.

Puno pozdrava i cuvaj nam to malo bebce.

(odgovor članu srića)
Neposredna veza do poruke: 1138
12.10.2009 8:06:33   
ena0002

i jos bih htio da znam kada dolaze prvi znaci trudnoce???moze li odmah nakon dan ili dva ili treba vise?molim odgovorite...hvala

To je kod svake zene individualno. A ne skontah je li vi zelite user posted image ili ne? Ako ne zelite user posted image onda se lijepo jos osigurajte npr. tabletama, kondomima i sl. Danas postoji jako puno sredstava za zastitu user posted image .
A da moram i ovo reci, naime kondomi ne stite samo od nezeljene trudnoce vec i od raznoraznih bakterij i bolesti.

(odgovor članu emir3)
Neposredna veza do poruke: 1139
12.10.2009 8:08:42   
lara 33

Pozdrav!

Ja nsam imala nikakvih simptoma osim sto mi se nenormalno spavalo i to sedmicu dana prije nego sto sam trebala dobiti.
I 4 dana prije planirane mens. radila test i pokazao user posted image .
Sve je to individualno od zene do zene. Neke imaju sve simtome a neke skoro nikakve.
Nego vi sacekajte jos koji dan pa uradite test. Ja mislim da kvalitet testa ne zavisi od cijene. Svi testovi rade na istom principu. Samo neki imaju plastiku okolo a nek su samo od papirica.

(odgovor članu emir3)
Neposredna veza do poruke: 1140
12.10.2009 8:52:07   
lilix
srića, lara33, dobro došle u klub user posted image , da budete sretne i zadovoljne trudnice, i da vam se što manje problema vrti po glavi.......uživajte!

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu srića)
Neposredna veza do poruke: 1141
12.10.2009 9:28:02   
proljeće
drage moje trudilice lara 33 i srića ja Vam od srca čestitam i želim sve naj naj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 1142
12.10.2009 10:44:31   
vila_7
Dobro jutro cure, evo ja opet jutros nisam mogla izdržati i uradila test (trebam dobiti za 2 dana), i negativan jeuser posted image , ali ja se opet tješim da sam prerano uradila pa eto vidjet ćemo još. Jedan novi simptom kojeg nikad nisam imala je da osim što me bradavice i sise cijele bole, sad mi je extra extra osjetljiv dio - aureola oko bradavica toliko da me pidžama boli ako ne nosim grudnjak i mislim da su mi bradavice malo potamnile!

Hocu bebu, vidim i ti si napokon testiće uradila i isto ti je glup rezultat user posted image !!!

(odgovor članu proljeće)
Neposredna veza do poruke: 1143
12.10.2009 10:59:49   
Hocu bebu
user posted image user posted image jes vala bas je glup, a jesam se kobojagi ponadala, al hajde lijepo je i bez one user posted image , niz dolazi nit se javlja user posted image
ma strpi se Helenice malo bona, pa onda testic!
Ali ako te nikad nisu boljele grudi a sad bole hm...
kod mene obrnuto, ama bas uvijek kad trebam dobit grudi me bole ma ne mogu micat rukama, a sad nista, ama bas nista, a kasni evo danas tacno deset danauser posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1144
12.10.2009 11:11:32   
vila_7
Koji si ti test kupovala? Ja kupim onaj najjeftiniji- gravidnost ili tako nešto 4 KM.
Ništa , ti uradi test za par dana i ako opet ne bude ništa možda bi mogla otići dr.?

Neposredna veza do poruke: 1145
12.10.2009 11:16:12   
Hocu bebu
Ne znam neki cylso, jeftin je bio 4,95 al je teta Apotekarka rekla da je ok. Poslje jos dva u trakicama, i negativno.
Sacekat cu jos malo, i onda odluciti. Kad sam bila cura znalo mi je citav mjesec preskocit. Nakon toga pila sam pilule da se stabilizuje. Onda je poslje pola godine bilo ok. Zadnjih pola godine kasni po tri-cetiri dana.
a sad...user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1146
12.10.2009 11:16:44   
elkina_mala
drzim vam fige svima da ugledate plusice,
hocu bebu tebi veliki user posted image user posted image  bas si mi super draga:)
moja vjestica treba (citaj netreba) doci 22 okotbra,ali boli mene,za nju,ja cu kupiti test 20 oktobra (za moj rodzendan) i ja cu uraditit hehehe,pa sta Bog da,:)) sretnooooooooooo:=

25.08.2010
Selina, pile moje malo

Tako ti je to, prijatelju znaj
danas ili sutra svemu dodje kraj
nema vise nade srce da je nadje
sve su moje druze, potonule ladje...
01.04+++29.04---- :(

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1147
12.10.2009 11:18:02   
Hocu bebu
user posted image user posted image user posted image a ti si jedno veeeeeelikooooo user posted image
i ja tebi zelim da ti ako bogda opet 20.10. bude carobni datum!
user posted image user posted image

(odgovor članu elkina_mala)
Neposredna veza do poruke: 1148
12.10.2009 11:18:39   
vila_7
Ma đaba je ne daš se ti jer smo rekle da ćeš ti otvoriti oktobarsku listu! user posted image
Sad ozbiljno, ako ti je tako znalo kasniti , možda je bolje da odeš što prije pa možda je user posted image , a ako nije da se što prije stabilizuje pa da možeš u nove pobjede! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1149
12.10.2009 11:19:36   
Vedica
prijenos posta sa iste teme

IZVORNA PORUKA: kikolopkinja

Mislim kako je vise svima ovo dojadilo i sad vecina vas govori kako sam glupaca da kupim test... medjutim sexualno sam aktivna tek par mjeseci i inace imam malih komplikacija sa menstruacijom,danas sam radila test i negativan je,trebala sam da dobijem 30.9 ali nisam imala sam uzasne bolove kao i obicno pred menstruaciju ali umjesto da cekam da mi krene curiti popila sam dvije tablete caffetin menstrual + cofadon za bolove e sad sta da radim test negativan a menstruacije jos nema...a grudi me razvaljuju otecene su ostalo nista...plz pomagajte

IZVORNA PORUKA: aicha
kada si radila test..ujutro ili izapodne?
ja sam prvi test u prosloj trudnoci radila izapodne i to dva dana nakon sto mi je kasnila i bio je negativan
kasnije sacekala 6 dana pa ponovila al sa JUTARNJOM mokracom i bio je pozitivan

radila sam iza podne danas ali nikako mi nije jasno nemam nikakve simptome osim naravno sto mi grudi pucaju kao i obicno pred menstruaciju

IZVORNA PORUKA: riba78

kokolopkinja dobrodošla 

javi se ginekologu ,uradi betu,

sta je beta?!

IZVORNA PORUKA: enna
Najbolje je da se javis ginekologu ion ce ustanoviti sta jei dali si trudna.
Meni su grudi pucala nisam znala da sam trudna uradila test popodne pozitivan sutradan uradila betu i naravno potvrdilo mi 8 sedmica trudnoce najbolje eda se javis dr.

IZVORNA PORUKA: enna
Utvrdivanje trudnoce preko krvi

IZVORNA PORUKA: vjestica
kikolopkinja prije sve ga dobro došla
prije nego što otvoriš novu temu, pogledaj dali ista već postoji, jer ova tema već postoji i nema potrebe za duplom temom
uradi betu hcg (to je hormon trudnoće,koji se utvrđuje putem krvi) i idi ljekaru

IZVORNA PORUKA: sarayka
Kliklopkinja, mozda si poremetila svoju menstruaciju tako sto si popila tabletu (pomjerila je par dana). Ne salim se, desi se i meni pa sada nikad ne pijem tablete dok "ne procuri"...Sacekaj još malo, sretno!

Quien con fe sabe esperar, ve al fin la suerte llegar!

(odgovor članu elkina_mala)
Neposredna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *