|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna?
10.10.2009 12:07:40   
bebica89
odmah ako imas vremena idi ginekologu,da te pregleda,nesto ima user posted image ,ja se nadam da ti je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj necu da razmisljam o simptomima,borim se,al sta cu to je jace od mene,pobjeđuje me zelja za bebom......

(odgovor članu Hocu bebu)
Neposredna veza do poruke: 1101
10.10.2009 12:13:00   
Hocu bebu
ako bogda sutra ponovo pravim test ili danas. Uglavnom , normalno mi je prije uvijek kasnila ali nikad se nisam ovako osjecala
Ako i dalje nastavi ovako, idem ginicu
puno pozdrava user posted image user posted image user posted image

Ti si zelja iza koje druge zelje nema

(odgovor članu bebica89)
Neposredna veza do poruke: 1102
10.10.2009 12:15:53   
bebica89
hajd idi sad uradi test pa javi,bas me zanima sta ce da bude,sad bila kod frendice,i ona mene nafura kaze izgledas mi kao trudnica,neznam zbog cega,kaze nekako sam slatkauser posted image user posted image user posted image ,pa me to malo zbuni,a neki dan radila test i nistauser posted image

joj necu da razmisljam o simptomima,borim se,al sta cu to je jace od mene,pobjeđuje me zelja za bebom......

Neposredna veza do poruke: 1103
10.10.2009 12:16:16   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Hocu bebu

Trudilice sta ima novo ??
Koja je na redu sada, moj je datum proso, niti user posted image niti user posted image
sta je svama ili se mucite simptomima??
Hajmo Bosno Hajmo Hercegovino hocemo bebeeeee
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hocemo bebu koliko ti kasni user posted image ?

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 1104
10.10.2009 12:17:00   
bebica89
mozda ti ja brze odg,trebala je dobiti 2.10

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1105
10.10.2009 12:17:05   
Hocu bebu
user posted image user posted image user posted image
dusa draga ponovi onda opet pa da znamo user posted image
Puno srece ti zelim od srca

(odgovor članu bebica89)
Neposredna veza do poruke: 1106
10.10.2009 12:18:08   
Hocu bebu
user posted image user posted image kako je bebica brza user posted image user posted image
ma normalno mi razmak traj po 32 dana lai nekako nemam simptoma da cu dobit...radila juce test al ja se fakat osjecam drugacije user posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1107
10.10.2009 12:19:49   
bebica89
mozda je glupo da ga radim iako me cice svrbe,tvrd mi stomak,krsta me jucer bolila od dugog stajanja,mislim da je zbog toga,neznam neosjecam se ja sam kao user posted image ,jer mi je user posted image bila obilna mislim normalna

Neposredna veza do poruke: 1108
10.10.2009 12:20:30   
bebica89
user posted image user posted image user posted image user posted image brzo tipkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebica89)
Neposredna veza do poruke: 1109
10.10.2009 12:23:31   
Hocu bebu
nista sacekaj onda ali zato uvijek postoji nada i nada...jos smo mi mlade da bi se zamarale sa simptomima...Unatoc mojoj velikoj zelji i dobroj volji da budem trudna, mislim da poslje toga dolaze razna druga pitanja, u vezi ispravne ishrane, odgoja...
Moramo biti spremne na ono sto trudnoca i bebica donose, mada ja mislim da su to sve lijepe stvari...
Bice sta Bog da, kud god da okrenes...user posted image

(odgovor članu bebica89)
Neposredna veza do poruke: 1110
10.10.2009 12:32:40   
bebica89

nista sacekaj onda ali zato uvijek postoji nada i nada...jos smo mi mlade da bi se zamarale sa simptomima...Unatoc mojoj velikoj zelji i dobroj volji da budem trudna, mislim da poslje toga dolaze razna druga pitanja, u vezi ispravne ishrane, odgoja...
Moramo biti spremne na ono sto trudnoca i bebica donose, mada ja mislim da su to sve lijepe stvari...

upravu si gagauser posted image user posted image ,najbitnije je da se ne zamaramo siptomima,ma bice i nam nekada user posted image ako ne ovaj mjesec ima sljedeci i tako redom dok smo zive i zdraveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1111
10.10.2009 12:43:23   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: bebica89

upravu si gagauser posted image user posted image ,najbitnije je da se ne zamaramo siptomima,ma bice i nam nekada user posted image ako ne ovaj mjesec ima sljedeci i tako redom dok smo zive i zdraveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahah jeste luckaste , hajde ne zamajrajte se toliko malde ste posebno nasa bebica , bice bice :)
meni ej moja DOkt. juce rekla kada vas vidim u kojem ste stresu i koliko jos na vas dijeluje to sto mi se desilo u prvoj trudnoci mogu sebi dobro da predposatim da pod tolikim stresom i u takvom Psihickom stanju uopste nemate Ovulaciju , zato opusti se  psihicki probaj da se normalizujes i  sve ce biti u redu VI ste ZAdravi gospodzo  ali vasa psiha je  problem morate zaboraviti i krenuti dalje.
Gledam ja u nju i kontam jeste rado  bih ja AL kako ???

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu bebica89)
Neposredna veza do poruke: 1112
10.10.2009 12:44:43   
Mirkica

user posted image user posted image kako je bebica brza user posted image user posted image
ma normalno mi razmak traj po 32 dana lai nekako nemam simptoma da cu dobit...radila juce test al ja se fakat osjecam drugacije user posted image user posted image

ma sacekaju jos malko i opet uradi test , a i ako ne bude nemoj se razocarati idi u dalje pobjede a ako bude :)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image onda cemo da slavimo :)

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 1113
10.10.2009 12:46:47   
Hocu bebu
user posted image user posted image
Hvala dusa draga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1114
10.10.2009 12:46:50   
veeseelaa
hoću bebu držim ti fige, pokušaj za koji dan opet uraditi test

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1115
10.10.2009 12:49:57   
bebica89
mila to si upravu,psiha ubi covjeka

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1116
10.10.2009 12:51:40   
Hocu bebu
user posted image user posted image hvala veseela pravim vec sutra insallah pa sta bude ma tek mi je 22 ima fajde jos za mene!
Hvala vam na podrsci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1117
10.10.2009 12:53:03   
veeseelaa
javi mila rezultat, ljubim teuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1118
10.10.2009 12:59:19   
bebica89
tek mi je 22 ima fajde jos za mene!

draga moja tako nevolim cuti to ima jos vremena,nekako me odmah ljuti

Neposredna veza do poruke: 1119
10.10.2009 13:02:40   
Hocu bebu
Pa sto ? user posted image
Bolje je da reknes sebi imam vremena ziva sam zdrava hvala Bogu znas... I imaces ako Bog da bebicu , vidjeces...
Ne ne se ljutiti user posted image

(odgovor članu bebica89)
Neposredna veza do poruke: 1120
10.10.2009 13:05:15   
bebica89
to ko da me neko sazaljava,pa mi kaze mlada si,,,...ja znam da sam mlada,i voljela bih sto prije da ima dvije slatke bebace,uprkos tome sto sam mlada

Neposredna veza do poruke: 1121
10.10.2009 13:12:16   
Hocu bebu
ma nije bogami, ja sam poput tebe i kad mi neko rekne ah kud ces prije, bla bla , vidjet ces briga kad se rodi, i kad mi neko pametuje...
Bez obzir na moje godine , ja bi voljela bebicu, jer vidim da ima mnogo i mladjih mama , i nema mi nista ljepse nego vidjeti lijepu mladu mamicu s bebom, a i moj muz zeli bebu...
Mi zelimo biti mladji roditelji da ako Bog da nesto prozivimo s nasom djecom i kad odrastu...
Ali to sam rekla u smislu da nismo bolesne i da smo malde i zdrave, hvala Bogu znas
Mozda nam se potrefe skupa bebe pa se jednom i upoznamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebica89)
Neposredna veza do poruke: 1122
10.10.2009 13:25:43   
bebica89
sve je moguceuser posted image user posted image user posted image user posted image ,bas bih voljela da se upoznamo,a odakle si

Neposredna veza do poruke: 1123
10.10.2009 13:28:03   
Hocu bebu
user posted image imas pp

(odgovor članu bebica89)
Neposredna veza do poruke: 1124
10.10.2009 13:34:02   
bebica89
imam

Neposredna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *