|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: dali sam trudna ?
9.10.2009 13:05:23   
aicha
helena,nemoj se crnjaciti...prerano si uradila test, jos ako je onaj obicni vecini zena tek pokaze dan iza ocekivane mjesecnice
ali svako je drugaciji...nekim zenama poput lare se naglo poveca taj hormon pa test i prije pokaze/a mozda joj je i ovulacija ranije bila/.
Meni test u prosloj trudnoci ni 2 dana nakon izostanka user posted image  nije pokazao, tek tamo 6/7 dan!!! I cak ni simptome nisam imala nikakve...valjda sporije to kod mene ide...tako no sikirli, be hairli user posted image
ja navijam jos da si user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hocu bebu)
Neposredna veza do poruke: 1051
9.10.2009 13:19:35   
vila_7
A duša draga! user posted image   Ništa onda....ja ću kao kako je jedna trudilica već rekla biti trudna dok se ne dokaže suprotno! user posted image
Ma samo sam se malo zabrinula jer ako nisam trudna onda je ovo neka upala pa me stomak boli, ali eto pit ću brusnicu možda pomogne!

Kako si ti?

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 1052
9.10.2009 13:24:44   
aicha
Ja sam skontala da mi je ona mucnina bila od sudzuke MM donio pa ja bosandjeros navalila user posted image ...evo trudim se ovih dana mada nisam odmah od pocetka al mozda bude user posted image
inace, pocela sam piti pregnital...procitala sam na njihovoj stranici da ga mogu piti i zene koje namjeravaju ostati user posted image  a najvise ga pijem zbog zeljeza koje mi je inace slabo pa da se pripremimo...
inace nis novo do 24.10....joj kako ovo vrijeme sporo ide user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1053
9.10.2009 13:29:02   
vila_7
hahahah...da vrijeme kao puž kad trebam dobiti, vrijeme kao puž kad treba proći pa da se bacim na posao,.....
Mogla bih i ja vidjeti z ataj pregnital, mada jedem puno voća i povrća i to baš pazim a zna mi se mantati ako uzimam dodatne vitamine. U apoteci su mi rekla da je to nemoguće, al ja svaki put kad uzmem neke vitamine , nakon 10-tak dana mi se počne mantati pomalo pa pretanem.

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 1054
9.10.2009 13:49:45   
srića
Cure moje drage ja san danas najsretnija žena na svitu!!! Ugledala san ogromni user posted image na testu koji sam radila prije pola sata!!! SRETNA SAN!!!!!!! Neopisiv osićaj! Još samo da mi dragi dođe s posla i da ga zagrlim i da mu kažem ovu najsretniju vijest! U pon idem kod ginekologa da mi to potvrdi aBd da je sve u redu!! Držim vam fige cure moje da i vi ugledate user posted image !!! Volim vas jer ste uvik bile uz mene!!!

...moj lipi anđele,pogledaj u mene! Ako nas tužne jutrom probude,ja čuvam osmijeh za tebe...

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1055
9.10.2009 13:52:23   
Hocu bebu
user posted image user posted image cestitke od srca!!! Uzivaj u lijepim trenucima user posted image user posted image user posted image

Ti si zelja iza koje druge zelje nema

(odgovor članu srića)
Neposredna veza do poruke: 1056
9.10.2009 13:52:29   
vila_7
Srića danas je prekrasan dan, već su vas dvije na oktobarskoj listi user posted image , rekla sam ja da će ovo biti sretan mjesec!
Želim ti sve najljepše , evo malo i slatkih vibrica za user posted image !   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srića)
Neposredna veza do poruke: 1057
9.10.2009 13:56:33   
mina minka
srica cestitam user posted image user posted image sa srecom

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1058
9.10.2009 14:48:11   
srića
Hvala vam drage moje!!! Ja još ne mogu virovat i s nevjericom pogledavam u test misleći da sam se zabunila i da nije user posted image ,ali stoji ogromni user posted image . Čak sam se bila i uštipnula jer san mislila da sanjam user posted image ! Ali ko čeka taj i dočeka!!! Ma ovo je sretan misec i svima vam držim ogromne fige!!!

...moj lipi anđele,pogledaj u mene! Ako nas tužne jutrom probude,ja čuvam osmijeh za tebe...

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 1059
9.10.2009 14:49:41   
vila_7
srića koliko dugo si pokušavala?

(odgovor članu srića)
Neposredna veza do poruke: 1060
9.10.2009 14:51:55   
srića
2 godine san pokušavala i eto isplatilo se!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1061
9.10.2009 14:53:31   
vila_7
jeste li ovaj put išta posebno radili user posted image , ili sve normalno ? Pod "posebno" mislim na čajeve,dizanje nogu u zrak,bla bla.....?

(odgovor članu srića)
Neposredna veza do poruke: 1062
9.10.2009 15:01:36   
srića
Pa ovaj misec san odlučila po prvi puta isprobat to sa dizanjem nogu i sa onim da žena dođe do vrhunca pola sata nakon muža!! Možda je to pomoglo,tko zna!!! Ali to san napravila samo jedanput!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1063
9.10.2009 15:03:55   
Zoe
Pa srića, ti si nam nova user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke od user posted image user posted image user posted image , kako mi je drago što si i ti dočekala svoje user posted image
user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu srića)
Neposredna veza do poruke: 1064
9.10.2009 15:04:01   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: srića

Cure moje drage ja san danas najsretnija žena na svitu!!! Ugledala san ogromni user posted image na testu koji sam radila prije pola sata!!! SRETNA SAN!!!!!!! Neopisiv osićaj! Još samo da mi dragi dođe s posla i da ga zagrlim i da mu kažem ovu najsretniju vijest! U pon idem kod ginekologa da mi to potvrdi aBd da je sve u redu!! Držim vam fige cure moje da i vi ugledate user posted image !!! Volim vas jer ste uvik bile uz mene!!!

srico cestitam , puno puno srece i sve naj naj u trudnoci ti zelim uzivaj sada :)

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu srića)
Neposredna veza do poruke: 1065
9.10.2009 15:06:13   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: lara 33

Drage moje!!

Kao sto rekoh juce evo ja jutros uradila test i to 4 dana ranije i

user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    mi pokazalo. Drhtim kao prut ali se nesmijem bas toliko radovati sve dok ne prodje utorak Tj vrijeme opake user posted image

Za sad nemam nikakvih simptoma osim sto mi se spava. Ali posto sam ja inace malo veca spavalica to mi i nije bio neki jak adut.

Eto drage moje pomalo se pocinjem radovati. Sljedece sedmice cu opet uraditi test pa cu vam javiti ima li kakvih promjena u simptomima.

Nadam se da ce ovaj mjesec biti plodan i vama.

Puno pozdrava od sretne buduce majke user posted image

lara i tebi nek je sve najbolje  u trudnoci i da Ako Bog da docekas svoje bebce nek ti bude zdravo i sretno a i ti i tvoj muz,
punoooo punooo srece ti zelim.

PA dobar OKTOBAR :)

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu lara 33)
Neposredna veza do poruke: 1066
9.10.2009 15:06:27   
srića
HVALA VAM!!! I nadam se da će sve biti u redu!!! Mislim na sve vas i očekujem da mi se pridružite! Ovaj misec je poguban za user posted image !

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1067
9.10.2009 15:10:32   
bebica89
sva sam se najezila kad sam procitala tvoju vijest,od srca ti cestitam,i da je provedes u sto vecem rahatluku..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj necu da razmisljam o simptomima,borim se,al sta cu to je jace od mene,pobjeđuje me zelja za bebom......

(odgovor članu srića)
Neposredna veza do poruke: 1068
9.10.2009 15:16:06   
Mirkica
Da vam ispricam
Bila ja kod moje Doktorice danas i tu u cekaonici upoznam jednu trudnicu
i tako ja i ona korz pricu kaze ona meni da je kada je pre 5 mjeseci  posmunjala da je trudna jer menga izostala uradila test i ispadne negativan , pricekala ona jos koji dan NIsta menge nema i onda dodze kod nase DOktorice
i opet kod nje uradi test i NISTA negativan i osla kuci i nije dobila ni naredne 2 sedmice i opet dodze kod Dok. i tu ustanove da je trudna :) hahahah i to da cujem Dva puta test oba negativan a zena bila trudna .

BA 13.12.2008

(odgovor članu bebica89)
Neposredna veza do poruke: 1069
9.10.2009 15:20:18   
lirio
to se i meni desilo...dva -, testa pa onda treći+....i ev me hB , čekam, još par dana aBd i stiže moje sunce malo     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ljubim vas sveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1070
9.10.2009 15:20:23   
enna
Srica iskrene cestitke za novu user posted image trudnicu na forumu zaista divna vijest i sada uzivaj u divnih 9 mjeseci!!user posted image user posted image user posted image
Hocu bebu ja usla maksuz a forum da vidim dali si radila test al ti nista lopove hehehehhe dobro je kada nisi radoznala uhhhh ja sam previse radoznala i ne bih mogla toliko cekati ipak velika pusa i trudnicama i trudilicama koje ce ubrzo aBd postati ovo prvouser posted image user posted image user posted image user posted image

23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1071
9.10.2009 15:22:22   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: lirio

to se i meni desilo...dva -, testa pa onda treći+....i ev me hB , čekam, još par dana aBd i stiže moje sunce malo     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ljubim vas sveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

lirio lahak porod ti zelim i puno srece sa tvojim zlatom :)

BA 13.12.2008

(odgovor članu lirio)
Neposredna veza do poruke: 1072
9.10.2009 15:35:13   
vila_7
I ja se nadam da sam prerano uradila test user posted image , još sam sad čitala da pojačani iscjedak može biti jedan od simptoma trudnoće, ali me brine u svakom slučaju bila user posted image ili ne što me boli stomak ali ne više u donjem dijelu nego u gornjem dijelu i osjećam pored što me muči i neku težinu! 

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1073
9.10.2009 15:38:11   
bebica89
helenice nemoj mnogo razmisljati o siptomima,kazem ti to iz iskustva,nekada znaju biti i umisljeni,bice tebi jedna maja user posted image sjatkauser posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj necu da razmisljam o simptomima,borim se,al sta cu to je jace od mene,pobjeđuje me zelja za bebom......

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1074
9.10.2009 15:40:09   
lirio
hvala almira_HB...nadam se da će sve biti ok...a da znaš kako me strahuser posted image

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *