|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: dali sam trudna ?
8.10.2009 12:51:56   
ena30
moja je rodica bila 2 mjeseca trudna a da veze nije imala, muz joj posumljao kad joj je kafa imala drugačiji okus nego inače, i tek tad je otišla doktoru i puf trudna 2 mjeseca, do tada je uredno dobijala men

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 1026
8.10.2009 13:37:40   
lara 33
Pozdrav svima!
Evo ja (ne)bih trebala dobiti u utorak 13. Nemam ama bas nkakvih simptoma osim sto mi se nenormalno spava. Inace sam spavalica ali ovo sad je bas previse.Sinoc sam zaspala u 9 a jutros prespavala do 7 sati. Malo me boli donji dio stomaka. A inace me do sad za mojih 33 godine nikad nije bolio stomak pred user posted image .

Neznam kako vi neke mozete izdrzati da ne radite test onaj dan kad ne dobijete. Ja cak kontam sutra ujutro uraditi test jer pise da moze pokazati pozitivno vec 4 dana ranije ali se mora raditi ujutro.

Svima vama od sveg srca zelim da sto prije ugledate user posted image  i nakon 9 mjeseci user posted image .

(odgovor članu ena30)
Neposredna veza do poruke: 1027
8.10.2009 13:42:05   
bebica89
navijam za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj necu da razmisljam o simptomima,borim se,al sta cu to je jace od mene,pobjeđuje me zelja za bebom......

(odgovor članu lara 33)
Neposredna veza do poruke: 1028
8.10.2009 13:46:20   
reallove
IZVORNA PORUKA: ena30

moja je rodica bila 2 mjeseca trudna a da veze nije imala, muz joj posumljao kad joj je kafa imala drugačiji okus nego inače, i tek tad je otišla doktoru i puf trudna 2 mjeseca, do tada je uredno dobijala men
isti slucaj samnom,kada sam otisla kod  dr.bila trudna vec 2 mjeseca,a pojma nisam imala,jos sam tada isla u bosnu kod roditelja avionom naravno a cula sam da nije preporucljivo u trudnoci..ali hB sve super na kraju..
lara 33 user posted image

titleAndStar(11,0,0,false,"","")
kod svake od nas je razlicito kao sto vidis neko nema skoro nikakve simptome,kako  ko,ja bih ti preporucila da sacekas  jos malo pa onda test..u svakom slucaju zelim  tiuser posted image ..sretno

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu ena30)
Neposredna veza do poruke: 1029
8.10.2009 13:49:39   
vila_7
Lara 33, i sama sam ti takva, trebam dobiti u srijedu 14., a već drugi dan me povremeno zaboli donji dio stomaka ali više ga osjetim nego što me boli! I ja se već sad kontam da li bi uradila jer moguće je da se bebica smješta u maternicu pa otud bolovi, al reko čekam je već 10 mjeseci pa mogu još par dana, ali ako ne dobijem u srijedu odmah test kupujem! 

(odgovor članu lara 33)
Neposredna veza do poruke: 1030
8.10.2009 14:43:29   
bebica89
user posted image user posted image user posted image bice user posted image .ja se nadam

joj necu da razmisljam o simptomima,borim se,al sta cu to je jace od mene,pobjeđuje me zelja za bebom......

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1031
8.10.2009 14:54:37   
vila_7
bebice, voljela bih da si u pravu....... želim nam svima da budemo što prije user posted image i da napokon i mi možemo biti mamice! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebica89)
Neposredna veza do poruke: 1032
8.10.2009 15:02:00   
bebica89
bicemo i mi nekada slatke mamiceuser posted image user posted image user posted image ,ima jos nade

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1033
8.10.2009 19:05:16   
merima85
jel ko radio test???

ja se nisam usudila...bas sama sebe iznenadjujm,ali  nemam snage da vidim opet minus na testu...

Pusa  svima aBd preplave user posted image   user posted image   user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image i budemo sve koje zeliomo  user posted image    user posted image user posted image   user posted image    user posted image

(odgovor članu bebica89)
Neposredna veza do poruke: 1034
8.10.2009 20:05:03   
aicha
daj ba Merima, uradi taj test vise...pa zeno 19 dana ti kasni!!!

i meni je prvi test ispao negativan u prosloj trudnoci...pa kada je proslo pet/sest dana ponovila ga pa ispao pozitivan
al fakat,uradi test da mozes ginekologu u svakom slucaju, da ti povadi nalaze i propise tablete...folnu kis i sl...pogotovo sad kada ti je najpotrebnije...hajde bonauser posted image

(odgovor članu merima85)
Neposredna veza do poruke: 1035
8.10.2009 20:08:26   
aicha
joj meni ovih par dana muka bila...juce kada sam naglo ustala povratila cak...i bas nesto kontam, nemoguce da sam trudna...tek mi je prije 7 dana menstruacija prosla al sad kad procitam da se moze i preko dobiti nisam vise sigurna...sad su mi nekad plodni dani pa navijajte i za mene uskoro za jednu user posted image  user posted image
pusa svim trudilicama tj buducim user posted image

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 1036
8.10.2009 20:15:26   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Hocu bebu

joj jesi srce, ma ja se sva raznjezila citajuci vase lijepe postove, majke mi!
Ma ne bi smjela da umisljam, a zezala sam se da sam prva na listi i da ja probijam led, pa cemo vidit!
Inace mi je uvijek kasnilo po 5-7 dana, zadnje dvije menstruacije po 3-4dana, uz obaveznu jaku bol u grudima, Boze kako se cudno osjecam, ma cak i koda mi je muka hi hi
Uzimam danas test definitivno ne znam dal da cekam jutro ili da odma poslijepodne pravim test?
Hvala vam svima od srca, ja opet onim koji zele user posted image zelim sto prije ispunjenje tog sna, a ostalim svako dobro !user posted image user posted image user posted image user posted image

navijam , navijam za tebe hajde uradi taj test ujutro pa javi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Hocu bebu)
Neposredna veza do poruke: 1037
8.10.2009 21:05:58   
lilix
draga merima, radi više taj test, zamišljajući sebe na tvom mjestu već se vidim na putu za apoteku po 2 testa, jedan za odmah ajeda za ujutro, ma biće aBd II user posted image user posted image , hajde budi hrabra

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu merima85)
Neposredna veza do poruke: 1038
8.10.2009 21:10:10   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: lilix

draga merima, radi više taj test, zamišljajući sebe na tvom mjestu već se vidim na putu za apoteku po 2 testa, jedan za odmah ajeda za ujutro, ma biće aBd II user posted image user posted image , hajde budi hrabra

ooo imamo i merimu i ona nas muci :)user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 1039
9.10.2009 7:56:30   
lara 33
Drage moje!!

Kao sto rekoh juce evo ja jutros uradila test i to 4 dana ranije i

user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    mi pokazalo. Drhtim kao prut ali se nesmijem bas toliko radovati sve dok ne prodje utorak Tj vrijeme opake user posted image

Za sad nemam nikakvih simptoma osim sto mi se spava. Ali posto sam ja inace malo veca spavalica to mi i nije bio neki jak adut.

Eto drage moje pomalo se pocinjem radovati. Sljedece sedmice cu opet uraditi test pa cu vam javiti ima li kakvih promjena u simptomima.

Nadam se da ce ovaj mjesec biti plodan i vama.

Puno pozdrava od sretne buduce majke user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1040
9.10.2009 9:08:01   
vila_7
Lara evo i ovdje na ovoj temi da ti čestitam i kažem da sam baš sretna zbog tebe, i ne brini bit će sve to OK!
Nego i mene si ponukala, morat ću ga i ja danas ili sutra uraditi iako mi treba stići u srijedu, i baš me briga i ako bude negativan, jer je moja znatiželja jača!
A tebi još jednom čestitam i da ti sve prođe u najboljem redu! Zamisli sad u tebi raste mala user posted image ! PREDIVNO!

(odgovor članu lara 33)
Neposredna veza do poruke: 1041
9.10.2009 9:26:34   
Hocu bebu
Bice to akobogda dobro i ja ti vec cestitam i zelim svako dobro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja jucer ne uradi test....sta ja znam, nekako se bojim i skupila sam sve strpljenje da sacekam jos dva dana. Uzimajuci u obzir da su meni nekad znale bit jako neredovne menstruacije, i da sam dan kad sam trebala dobit bila u stvarno velikom stresu i putovala sam na dugo, mozda mi opet kasni..
ali iskreno da vam kazem nekako ko da se osjecam drugacije, ko da nisam to ja, necu ni da umislim nesto,
Sinoc radeci za compj osjetila sam muku , koja mi se popela do grla ali nisam povracala.Temperatura mi je 36.2-36.4
Imam jos najvise dan strpljenja i onda cu da vidim!
Drage moje neka vam se zelje ostvare, puno ste mi drage, lijepo je imat nekog i podijelit lijepu vijest, a i tuznu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si zelja iza koje druge zelje nema

(odgovor članu lara 33)
Neposredna veza do poruke: 1042
9.10.2009 9:39:09   
vila_7
Hocu bebu, ja evo danas radim test (a trebam dobiti za 5 dana) , nemam neki ni osjećaj poseban ali me muči stomak i 2 dana me bolio u predjelu maternice, pa ne mogu izdržati ni da mi dan kasni nego moram ga uraditi!
Svi smo mi različiti ja evo više volim znati pa makar se i razočarala nego da mi nada sve više raste pa se onda još više sj.... user posted image .

Neposredna veza do poruke: 1043
9.10.2009 9:43:36   
Hocu bebu
user posted image user posted image user posted image user posted image DUSA draga, cuvam ti figr
e i puuuuuuuno srece, ali nemoj se razocarati ako ne bude, bice ako Bog da drugi put, nikad ne odustaj!
Javi nam sto prije i obraduj nas!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1044
9.10.2009 10:04:51   
vila_7
Hocu bebu, ići ći na pauzu u pola 12 pa možda odmah kupim, a i ti nemoj odugovlačiti nego nam javi da si user posted image !
Znaš da smo se zezale da ćeš ti otvoriti oktobarsku listu! user posted image

Neposredna veza do poruke: 1045
9.10.2009 10:06:21   
Hocu bebu
Jah sjecam, ali eto vidis mozda bude i istinito jer sam najranije trebala dobit danas je vec sedam dana da mi kasni user posted image user posted image
javi nam sto prije jos jednom puno srece!user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1046
9.10.2009 12:27:41   
vila_7
Radila sam test maloprije, druge crte ni pod mikroskopom da gledam! user posted image Izgleda da svi ti simptomi što sam mislila da je user posted image (bol u stomaku, mučnina u stomaku,...) zapravo je prehlada jer mi je danas pojačano i bijelo pranje kojeg inače skoro pa da ga nemam! Al đaba negativnom testu , meni neki mali user posted image u meni neda mira pa ću čekati da dobijem kao sigurni znak da nisam user posted image !

Neposredna veza do poruke: 1047
9.10.2009 12:31:02   
Hocu bebu
Nada zadnja umireuser posted image user posted image user posted image
Ali ako ne sad, bice ako bogda , ubrzo opusti se, majke mi ja sad ako budem user posted image bice to zasluga sto sam prosli mjesec imala odnose bez ikakvih misli o bebi! Cak sam i sada jako mirna, sta bude bice Evo zagrljajuser posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1048
9.10.2009 12:35:52   
vila_7
Ma znam i ja sam pozitivna...ako ništa kontam jednom smo uspjeli (mada se loše završilo), pa vjerovatno ćemo opet samo user posted image neki zafrkani čeka pravi trenutak! user posted image
A ti kad uradiš test javi obavezno, stvarno mislim na tebe !

Neposredna veza do poruke: 1049
9.10.2009 12:40:19   
Hocu bebu
user posted image user posted image hvala ti, i ja vjerujem da ces ako bog da uspjeti, kad tad, samo se pokusaj lijepo opustiti i ja cu isto tako!
CMOK user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *