|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  119 120 [121] 122 123   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
7.9.2009 23:01:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ena23

Moj gazda pajkio konacno, uz veliku podrsku fena user posted image svaka cast ko skonta da fen umiruje djecu.

Nažalost pali samo prvih par mjeseci (negdje do 3 mj.), al kad počnu saznavati uf ni bušilica za beton ne pomožeuser posted image user posted image user posted image ...Moj sad uživa da se igra sa kablovima, voli utičnice, fen i usisivačuser posted image .

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 3001
7.9.2009 23:41:14   
gvendolina
Hvala vam drage moje,danas smo se bas isplakali.Na ranijim vakcinama nije ovako plakao,bas je super podnosio.A danas mu je bas ruzno dala i jos komentarise " jao jesmo se raskmezili"

ena23 dobar fazon sa fenomuser posted image nismo do sad probali.A sad bi dobro dosao da se malo ugrijemo user posted image

pocahontas i ja sam ih pitala za to,oni kazu da se od njih moze javiti blaza rekacija.I Ajdin je imao blagu temperaturu i bio je pospan.

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 3002
7.9.2009 23:42:23   
belmac
IZVORNA PORUKA: ena23

Moj gazda pajkio konacno, uz veliku podrsku fena user posted image svaka cast ko skonta da fen umiruje djecu.

moji prijatelji su ludili od fena, pa su zvuk usisivača snimili na cd i puštali svojoj bebari kad bi trebala zaspati.user posted image bili su presretni svojim "izumom" i mislili su da su za sva vremena riješili svoje probleme.na kraju se mala toliko "navukla" na zvuk s cd-a da po svunoć nisu spavali slušajući kako im usisivać zvrnda dok je njihova dušica spokojno spavala.user posted image user posted image user posted image jedva su je odvikli od toga!
veliki pozdrav za sve user posted image . čestitke za nove fore i događaje svima. i zubiću i nogici u ustima..malim bolesnicama i onima sa vakcinicama i turicama veliki poljubac i da se brzo oporavite!
kod svaki dan nešto novo. u hodalici uživa, ali i na podu, fura unazad preko cijele sobe, a danas se podigla četveronoke (ko cukica) i sad bi ko puzala, ali nezna kako nego samo guzu voza naprijed-nazad. slatka je skroz! sve nas gleda i ponosno se smješka kao da hoće da kaže" vidite šta ja znam!"user posted image
bali ko fontana, ali zubića ni navidiku.

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 3003
8.9.2009 12:24:56   
pocahontas
malenaa sto se tice krpica za bebacha ja isto sam ponesto mogla nekad prije pronaci u zari i to onoj na dobrinji prema aerodromu kada se krene, drvena kucica azel france ali i u onoj na dobrinji u aveniji..isto tako jako slatkih, kvalitetniha li Boga mi i jeftinih stvari sam pronalazila u turbo limachu u Grand centru na Ilidzi i na dobrinji u mercatoru...sad ima snizenje i abs ima slatkih stvarcica...uglavnom, bolji izbor ima TL  na Ilidzi - Grand....

sto se tice vakcinice te druge, ja koliko znam temepr. se i ne treba dobiti, bar mi je tako doktorica rekla kada je RAf dobio..kaze, normalno ga kupaj, obloge nema potrebe da stavljas, ako ti bude zlocast nemoj to svaljivati na vakcinu user posted image ...neko, puc puc po guzi...hehehehe....tako da ja nisam nista davala niti preventivno...eh sad ova treca tura vakcina je malo izgleda problematicna jer evo stalno cujem da djeca dobiju tu temp. pa se plaho bojim....bas nemam iskustva s tim hB nikako pa ne znam kako cu se snaci kada bude kenkao...ne daj mi Boze...ali sta je tu je....mi cemo tu trecu turu aBd uskoro da primimo...
ja sam samo primjetila da mi je bebach jako puno spavao, doktorica mi je samo rekla da bi se to moglo desiti i rekla mi je da ga budim svaka 3h da ga podojim jer je bio bas mali kada smo dobili tu drugu vakcinu pa mi bilo zao da gladuje jadnicak onako oshamucen...

< Poruku je uredio pocahontas -- 8.9.2009 12:25:14 >

(odgovor članu belmac)
Neposredna veza do poruke: 3004
8.9.2009 12:42:16   
Apotekarka
Evo i meneeeeeeee...kako su nase mame i bebe...nije me bilo par dana,nisam stigla...Sad mi Antonio prikunjao vjerovatno 10-ak min pa da malo svratim...krstenje je super proslo bio je dobar u pola 10 navecer zaspao tako da smo posjelili do pola 1 i tijekom krstenja se smijao nije malkice zaplako...dusa mamina...jos ga nosic zeza prestala sam mu kapi davati pa dajem ih 2 mj postat ce imun...malo mu masti stavim cula sanm da je to dobro pa sam primjetila da mu vise iz nosa izlazi samo kako to stavljam...mene izgleda pms hvata...sinoc sam 2 sata peglala do 12 a jos imam cijelu jednu masinu vesa i posateljinu popeglati...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 3005
8.9.2009 13:00:56   
Apotekarka
Eto probudio se...odoh ...dugo mi jev pavao

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 3006
8.9.2009 17:39:53   
Anoniman
evo i nas malo da se javim dok anel spava,on je dobro hb.slusa sad zasad neureklo se ja isla na frizuru sisala se farbala,malo zena da se dotjera nakon toliko vremenauser posted image pussssa bebicama

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 3007
8.9.2009 17:57:29   
Mya_81 RR
Joooooooooj, Ena23 nama ti je fen više uključen nego što nije. Ima trenutaka kad ga ostavim da još radi jer i meni bude neobično kad jeisključen...baš sam se navikla...user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3008
8.9.2009 18:03:56   
sheri
gugarice i gugovi nasi, samo da vas pozdravimo. mi smo bobo, u setnji cijeli dan bile, a sad cemo opet u mahalanje :)
ljubimo vas puno

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 3009
8.9.2009 18:53:24   
gvendolina
pozz dragi nasiuser posted image

Ajdin je i danas malo vruckasti i pospan cijeli dan.Davala sam mu sirup ali mu nikako ne svidja pa smo nesto izvodili uz pomoc cuceuser posted image Zato smo nakon toga bili skroz slipavi i mirisemo na jagodu i malinuuser posted image
pocahontas hvala na savjetu za baby stvarciceuser posted image moracu otici pogledati.Ja sam bas ovih dana u potrazi jer smo skoro sve prerasli,ali je izbor pravo losuser posted image A u Azelu ima tako slatkih i kvalitetnih stvarcica, ali su uglavnom za curice.Za decke mema nitauser posted image
pusa svima

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 3010
8.9.2009 19:40:08   
Mya_81 RR
Nas već 6-tu večer lovi strašna nervoza user posted image ...nisu grčevi nego baš onaj ''ne znam šta bih sa sobom'' plač...počinje oko 18 i traje do kupanja i hranjenja oko pola 9...user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 3011
8.9.2009 20:07:15   
sanjarka
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Evo i nas, izbivali smo preko vikenda, bili na putu. Laura je dobar dio puta prespavala, sad cemo i na more...samo neka bude tako dobra...
Malenaa, ja sam tebi slala sms da te pitam kada da dodjem pa mi se nisi javila. Prosli utorak, kako smo se dogovorile u prvoj poruci.
Sanjarka, neka si ti nama došla. Žao mi je malenih...je li sada sve dobro? Što su rekli na Jezeru?
Eh, nabavila sam 100-tinjak najnovijih filmova, idem se baciti na prženje...
Pusa svima!

Ma moja Pretty, nisu mi nista rekli, samo izmrcvarili malenu. Jasno mi je da su joj morali vaditi nalaze, ali da djetetu od dva mjeseca koje je napredno i ne gubi na tezini, cak sta vise, prepisu u bolnici infuziju, e to je glupost. Naravno, nisu joj uspjeli dati jer su joj sve vene popucale. Na rukama i nogama je imala vise uboda i na kraju su rekli da je samo dojim, sto sam i radila i bez njih, i da ce biti uredu.
Sad je hvala Bogu uredu, na posljednjem pregledu je tezila 6350g, sto je super, ali smo ocito neki peh. Samo da se covjek nasekira. Enisa, hvala ti sto si me podsjetila da se javim, nekako je lakse kad se imas nekom malo i pojadati. Malo sam upala u neku kolotecinu pa mi sve lijeno. Ljubim vas sve!!!

doslo je i nase sunce, sada imamo dva
adin 29.10.2004
lajla 11.6.2009

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 3012
8.9.2009 21:04:00   
Anoniman
user posted image za sanjarkinu Lajlu... bit će sve ok!!!

(odgovor članu sanjarka)
  Neposredna veza do poruke: 3013
8.9.2009 21:35:43   
Anoniman
sanjarka
jadna principesauser posted image ...ljubi je puno... ma procice to sveuser posted image

gvendolina

bubi i ti svog vruckastog i da sto prije prodjeuser posted image

A mi smo danas hodali k'o cigani...skoro pa citav dan...ma znam ja da ce on meni zato sve vratiti kad tad...vjerovatno vec vecerasuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3014
8.9.2009 21:53:17   
Anoniman
Dobro veče i od nas. Ja sam preumorna user posted image . user posted image je danas 80% svog vremena proveo u mojim rukama, kakio 5 puta user posted image , knjezio po mami, dojio svaki 1h ma katastrofa!! Ruke i leđa mi je odvalio.... Ako ovako nastavi mama će vrlo brzo imati u ispravnom položaju ruke do poda user posted image . Čisto sumnjam, prosto ne vjerujem da će njega ijedna teta pristati da čuva user posted image user posted image , ima sve žene da pobjegnu glavom bez obzira user posted image user posted image
Uh što ga mama "nahvali" za čas hahahahaha. Al fakat, danas je bio user posted image

sanjarka, e joj kako mi je žao dušice..... čuj toliko je izboli... user posted image user posted image , miša im njihovog!!!! Nek je sada, hB, dobro. Drago mi je što si opet sa nama user posted image

A gdje nam je drug Dindili user posted image ? Malenaa, kako prođe dan, sve ok?

gvendolina, koja vam je to vakcina po redu?? MI bismo trebali na treću sad u petak.... user posted image
E kad smo već kod vakcina, zna li neko da li daju vakcine subotom?? Baš mi nezgodno da idemo sami nas dvoje u petak (tajo nam radi) pa bi super bilo kad bi moglo subotom....

< Poruku je uredio enisa_sara -- 8.9.2009 21:54:10 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3015
8.9.2009 22:11:29   
Anoniman
joj i moj je enisa_sara..ja sve kontam da zubi nisu poceli posto je zadnja tri dana pravi ters

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3016
8.9.2009 22:20:04   
mnn
večer, evo mene malo.danas je pilence aktivan..uf ima energije.evo malo je jeo i zaspao..ma probudit če se opet oko 2h ...ja sam koma od umora.nestignem se naspavati,ponekad spavamo više ujutro,ali kad izgubim noč onda sam cjeli dan koma.neznam zašto se opet budi po noči,nekad i dva puta.ma neče čaj hoče baš jesti.joj......user posted image user posted image  ajoš mi i kasni 3 dana pa sam i od toga luda jer me sve boli a nikako da dodje....ma sva sam vam nikakva...user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3017
8.9.2009 22:28:41   
Anoniman
mnn user posted image procice, mora da i ove promjene utjecu na njih

joj zene, ja se nakon dvije sedmice totalne internet blokade dokopala svog laptopa i sada mogu da meljem, i meljem, i meljemuser posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 3018
8.9.2009 22:29:15   
Anoniman

joj zene, ja se nakon dvije sedmice totalne internet blokade dokopala svog laptopa i sada mogu da meljem, i meljem, i meljem

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 3019
8.9.2009 22:32:39   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

joj zene, ja se nakon dvije sedmice totalne internet blokade dokopala svog laptopa i sada mogu da meljem, i meljem, i meljem

A šta bi onda tek meni rekla, nisam bila u blokadi a u 16 sam aktivna na forumu user posted image user posted image user posted image

A za zube...... ja sam danas više od muke, ne znam šta hoće mala prikaza user posted image , provjeravala da slučajno nema šta u ustima.... al ništa. Tersonja mali!!!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3020
8.9.2009 22:35:44   
mnn
dadada hvala ti na podršci!user posted image user posted image ma baš sam sva nekako čudna, valjda i ovo vrijeme utječe na njih pa su zato tako nervozni....

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3021
8.9.2009 22:39:29   
mnn
divne ste mi, što bi ja bez vas      [link=http://images.google.hr/imgres?imgurl=http://i302.photobucket.com/albums/nn119/ban1960/zagrljaj.jpg&imgrefurl=http://www.download-zutilo.bloger.hr/post/zagrljaj--slika-za-zaljubljene/944030.aspx&usg=__0mQitjm4928WraMCLeLf10JiC4U=&h=331&w=465&sz=17&hl=hr&start=10&tbnid=abOlheF6dFBYHM:&tbnh=91&tbnw=128&prev=/images%3Fq%3Dzagrljaj%26gbv%3D2%26hl%3Dhr][/link]

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 3022
8.9.2009 22:40:59   
mnn
a ja htjela postaviti....sliku od maca zagrljene...user posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 3023
8.9.2009 22:43:12   
Ex Yu
vece zene samo da se malo javimo nesto mi se neda puno pisati po forumu u zadnje vrijeme al se pozelim samo nase teme pa uletim malo

mnn - proci ce user posted image
user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 3024
8.9.2009 22:47:09   
mnn
IZVORNA PORUKA: Ex Yu

vece zene samo da se malo javimo nesto mi se neda puno pisati po forumu u zadnje vrijeme al se pozelim samo nase teme pa uletim malo

mnn - proci ce user posted image
user posted image

ako imaš pošalji meni jer ja baš iščekujem...user posted image

što bi ja bez vas, hvala enisa i dadada  i EX Yu za podršku.

idem sad pod tuš i u krevetac.pusa vašim bebicama!

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 3025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  119 120 [121] 122 123   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  119 120 [121] 122 123   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *