|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  121 122 [123] 124 125   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
9.9.2009 12:53:14   
neki
Zeniceeeeeeeeeeeeeee,evo i nas malo,ne pamtim kad smo se zadnji put javili...Said masallah superuser posted image Smije se bratu uveliko,skupa me zezaju kako stignuuser posted image A Said praaaaavo voli gledati reklame,i Sead je volio kad je bio manji,a i saduser posted image Eto,nista specijalno kod nas...
Pozdrav svim mamama i bebama od nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 3051
9.9.2009 13:06:08   
škorpija
Neki jesil ti to iz Zeniceuser posted image , pa se sa nostalgijom prisjećaš rodnog gradauser posted image ,

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 3052
9.9.2009 15:23:08   
neki
IZVORNA PORUKA: škorpija

Neki jesil ti to iz Zeniceuser posted image , pa se sa nostalgijom prisjećaš rodnog gradauser posted image ,

user posted image user posted image user posted image Jao kraljiceuser posted image user posted image user posted image Ma bona nemam kvakicu na slovu Z...Eto hanumiceeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 3053
9.9.2009 15:29:24   
iv@ncica
POzdrav  mame..pa  jel  moguće da  ovih  dana  dosta  nas  muči  pms,  da  su  nam  bebe  nervozne  i  slabije  spavaju,  da  ih  muče  zubi  kao  moga,  evo  čak  slabije  i  doji  odbija  siku..ne  znam  šta  ću  više....ja  i  vidim  da  su  i  nekim  od  vaših  beba  izbacile  crvene  točice  po  obrazima..e  i  nama  su i  isto  se  dogodilo  na  prekazu kad  s  proljeca  na  ljeto,  pa  kontam  da  nema  vezeze  i  s tim..ili  je  od   toga  što  sad  se  okreće  i  legi  na  stomaku..te  provede  dosta  nja  dekici  na  podu..ili  čak  od  vjetra  nemam  pojma..no  nama  pedijatrica  odnmah  dijagnozu  alergije.. 
Sretno  nam  svima  u  spavanju...nicanju  zubića  više...nervozi..pms..osipima  i  sl....
ma  ja  se  samo  tješim  narast  će  bebe..pa  će  jednom  zanti  nešto  i  reći---
POZDAV  genereaciji  majoj!!!
Drago mi  da  mi  nije  beba   jedina  kmezava  ovih  dana  ako  ništa...hehehheuser posted image user posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 3054
9.9.2009 15:31:57   
neki
Moji obojica se ospu po licu kad placuuser posted image I to ogromne crvene fleke po celu,ma souuser posted image A i ja sam kad sam mala bila se tako osipala(a stalno sam i cmizdrilauser posted image )...Ovaj moj vec danima samo nesto prica,guguce,dada,df,ida i tako to pricauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 3055
9.9.2009 15:44:49   
škorpija
pa i moj se osuo po obrazima i bradi al ja sam kontala da je to zato što puno slini i što mu je lice stalno mokro (ma koliko ga brisala)

mi smo danas prvi put probali hapicu user posted image , skuhala sam malo jabuke i izmiksala je sa malo AD, pojeo je nekoliko kašikica, nije oduševljen  al nije nesretan zbog togauser posted image . čak je i sam otvarao usta kad prinesem kašikicu.

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 3056
9.9.2009 15:55:47   
iv@ncica
ma  ne  znam  to  za  osim  mom  je  izbacilo  i  na  nadlakticama  ispod  rukavića  ko  neke  suhe  crvene  fleke..kontam  sad  stalno  se  vrti  po  podu  i  dekici  da  nije  nadražio..i  mi  jedemo  papice  već  neko  vrijeme  pomalo..inače  dojimo..a  kako  sam  u  pms-u  smanji mi  se  mlijeko  pa  je  i  to  osim  osipa  i nervoze  i  zubića  dodatna  nervoza...
Pitanje  iskusnim  mamama,  može  li  beba  odbijati  siku  zbog  zubića..ili  je  prorijedio  podoje..prije  nije  moga  ni  2,5 sata  da  ne  jede  a  sad  tek  nakon  5  sata  pojede,  iako  mu  stalno  nudim  on  povuče  2-3 puta  pusti  i  plače..ili  su  zubi  ili pms...ma  ludim..pomagajte..starh  me  da  mi  se  ne  smnaji  mlijeko...:)))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 3057
9.9.2009 16:03:38   
škorpija
hej i moj ima suhe crvene fleke, ne samo na nadlakticama, nego i na stražnoj strani nogu, ne u onim debelindžinskim prevojima, nego iznad. Ma ja to mažem pavlovićevom kremom i ne zamaram se previše, proći će valjda, možda je od oslanjanja na ruke, a ovo za noge ne znam hmuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 3058
9.9.2009 16:14:58   
Apotekarka
Ja sam samu sebe dodatno nasikirala povrh pms-auser posted image
Antonio je od 12 do maloprije bio nepodnosljiv spava mu se a nece da spava,trlja oci,olace,kmeci...nosaj,ljuljaj,skinula ga da se istrza ali njemu s ve zivo smeta okrene se prema nekoj stvari galami na nju i u plac svew suze idu...mene je to iznerviralo da sam se tri put na nhega izderala da prestane i sad mi zao..ali stvarno kad mi mm nije tu za izludit je ponekad pa nista e mogu stici od njega...maloprije ga okupala da probam hoce li zaspati i prije 20 min zaspao nadam se da ce malo poduziti...bar sat,dva...sva sam uf pece me savjest sto sam galamila na njega...a tako e nemocan...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 3059
9.9.2009 16:21:16   
mnn
ja znam isto nekada brojati na maloga...jer poludim cjeli dan sam skoro sama i kad me zeza ali baš zeza, kad nije žedan gladan, kad mu nije baš ništa onda pludim ali on se meni smije kad nekad zaurlam...tako da to ne djeluje..nekad bude ozbiljan ali odmah prasn eu smjeh i počupa me za kosu...pa ja onda urlam jer me boli...to je pilence.

svima nama je teško i nemoj se brinuti sve je to normalno.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 3060
9.9.2009 16:40:46   
iv@ncica
moj  je   takav jučer bio..oči  mu klapaju  a   dere se  ..jedva  zaspao...ma  i po noći  se  budi pa  mu  se  neda  zaspati..ali  ja mislim  da je to sad   do promjena  vremena ovih..i  ja ih teško  podnosim, pa što ne bi i  oni..ipak  se  tek upoznaju  sa  svijetom...
Da  te utješim i ja  sam  juče zagalamila na  svog  kad  nisam  više  imala  snage..pa   se  on  još  više  počeo  derati..ono da  vidimo  ko će koga  nadglasati  heheheh..
ma  mene  brine  što  neće da  jede , potegne  sisu 1-2 i plače tek  u polusnu pojede,jel  do zuba ili je pomakao  razmak  između obroko,  ali  nešto  mi  puno 4-5 sati ,stalno sve gura  na  zadnje  zube  ko da  će  oni  prvi ..da  nismo  počeli s  kašicama  crko  bi ,maloprije  pojeo pola  , jede  ko  veliki  i  kad više neće maše  glavom,  mljacka  super  i  uvijek  vrišti  kad  ja  nešto  jedem ili  kuham  pa  mu  zamiriše.. ..il  mi se  čini..ovakav  je i kad dobijem..ma borba  žene moj..al  će  proć:))))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 3061
9.9.2009 20:14:07   
Anoniman
nema me pola dana a vi vec carobni brijeg napisaleuser posted image ...trebace mi jedno sat da iscitamuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 3062
9.9.2009 20:23:22   
mnn
Apotekarka hvala što si mi poslala user posted image , evo ja sam uspijela uhvatiti.user posted image user posted image

danas je pilence dobar...ne zeza mamu, sad če jesti za 1,5.i onda nadam se da če nanati.pilence maleno sad je urlao bilo mu vruče...uf dok ja skužim što mu je poludim...ma nasekiram se jer uvijek mislim da ga nešto boli.

dadada kako tvoje pilence?

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3063
9.9.2009 20:28:45   
gvendolina
IZVORNA PORUKA: dadada

nema me pola dana a vi vec carobni brijeg napisaleuser posted image ...trebace mi jedno sat da iscitamuser posted image

ma ovdje ne smijes mrdnuti od racunara ako hoce da si u toku user posted image
ja obicno dok sve iscitam beba se probudi i ne stignem nista napisati

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3064
9.9.2009 20:42:32   
iv@ncica
i ja  sam je uhvatilauser posted image ..i  od  mene  hvala user posted image

ma  samo da  prođe  ova muka  sa  dojenjem  kad trebam  dobiti..  mom malom  stvarno  nešto  to  dobro  smeta, valjda  mu  mlijeko  nije  isto, oboje  se  unervozimo, ali  prvo  on,pa  mu  se  i količina  smanji joj.....on  poludi  2-3  dana  prije  nego dobijem..sad  mi je  neredovita nikad  ne znam kad  ću..al  zato  imam  njega odmah  mi  nagovjesti  par  dana  prije :)))  i  još  sad  par dana  dok prođe  pa  će  se  valjda  primiriti!!! zato volim da prođe,  Bože jadna  ova  ženska  pa  vazda  mu  nešto  na  nešto  utječe...ali  nek  mi  bebo  bude  sretan  pa  taman!!!!
Evo sad se  vratio iz  šetnje,  pojeo  pola  kašice, popio D3,   okupao  se,  namazala  ga  mama  stelatopijom po  svuda (pa  prošli  put nam  je  pomogla  kod  onih  crvenih  fleka),  podokio  svađajući se  i  galameći na  siku .. i  vrtio  se  po  krevetiću, galamio  i ugasio  se...pa  molim BOga da  večeras  malo  produži  , da  se ne  budi  svako malo!!! A  mama ide  peglati i  držati termofor na stomaku...:)))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 3065
9.9.2009 20:57:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mnn

Apotekarka hvala što si mi poslala user posted image , evo ja sam uspijela uhvatiti.user posted image user posted image

danas je pilence dobar...ne zeza mamu, sad če jesti za 1,5.i onda nadam se da če nanati.pilence maleno sad je urlao bilo mu vruče...uf dok ja skužim što mu je poludim...ma nasekiram se jer uvijek mislim da ga nešto boli.

dadada kako tvoje pilence?

ma izgleda da mu zubi izbijaju pa je nervozan pravouser posted image ..a zato smo svasta nesto novo naucili pa je mama sretna...ne mogu da vjerujem kako brzo uce i kako se sve brzo razvijauser posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 3066
9.9.2009 20:57:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gvendolina

IZVORNA PORUKA: dadada

ma ovdje ne smijes mrdnuti od racunara ako hoce da si u toku user posted image
ja obicno dok sve iscitam beba se probudi i ne stignem nista napisati

user posted image user posted image user posted image user posted image dobrosiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gvendolina)
  Neposredna veza do poruke: 3067
9.9.2009 21:48:48   
cele.k.
cure moze li jedno pitanje?koliko vam muz pomaze oko bebe?ja nisam zadovoljna.mala ima 5,5 mjeseci dosad joj nije promijenio pelenu,niti je nahranio.on se i poigra s njom,pomogne mi oko kupanja ali 95%posla ja odradim.on doddje s posla,kuka da je umoran,otspava a ja ostanem zabavljajuci dijete.nekad nemam snage,umorna sam,ruke me bole.al sta da radim?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3068
9.9.2009 22:02:29   
ena23
Ne pitas "mozes li" i "hoces li" nego kad dodje fino mu bebu u ruke i kazes "sad je ti malo cuvaj, ja sam crkla danas, treba mi odmora inace cu poluditi i uzeti pusku i krenuti redom a ti s iprvi" i rjesen problem...user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu cele.k.)
Neposredna veza do poruke: 3069
9.9.2009 22:03:23   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: cele.k.

cure moze li jedno pitanje?koliko vam muz pomaze oko bebe?ja nisam zadovoljna.mala ima 5,5 mjeseci dosad joj nije promijenio pelenu,niti je nahranio.on se i poigra s njom,pomogne mi oko kupanja ali 95%posla ja odradim.on doddje s posla,kuka da je umoran,otspava a ja ostanem zabavljajuci dijete.nekad nemam snage,umorna sam,ruke me bole.al sta da radim?

ja sam pre zadovoljna kuc kuc kako mi muz pomaze od samog pocetka...doduse opet je vecina posla oko bebe na meni ali zato ostalo on uradi kada je u pitanju kuca jer bi nam bilo kao da nam je bomba pala da on sta ne pospremi kada dodje s posla...obozava da ucestvuje u aktivostima oko bebe, kupanje obaavezno, ujutro nekad ja bih malo da odspvam duze, on bebache iznese iz sobe, promijeni u pelenu, igraju se a i po danu to uradi cesto kada vidi da ima potrebe za tim...meni je super da hoce ovo sotalo jer beba mi oduzima nemoguce puno vremena....

(odgovor članu cele.k.)
Neposredna veza do poruke: 3070
9.9.2009 22:04:09   
malena_t
Načita se jauser posted image Prvakinje RR u mahalanjuuser posted image Mada lijepo vas je imati.
user posted image za Danijala. 

Cele imaš temu [Partnerstvo] > Očev forum > koliko tate pomazu u svakodnevnim obavezama oko djece.
Meni mm puno pomaže od početka i oko bebe i u kući. Bebu jedino nije dojio user posted image i nije ga nikad sam okupao, sve ostalo radi. 

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu cele.k.)
Neposredna veza do poruke: 3071
9.9.2009 22:05:24   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: ena23

Ne pitas "mozes li" i "hoces li" nego kad dodje fino mu bebu u ruke i kazes "sad je ti malo cuvaj, ja sam crkla danas, treba mi odmora inace cu poluditi i uzeti pusku i krenuti redom a ti s iprvi" i rjesen problem...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image eto i ja bih ti to posavjetovala..i da, napomieni mu da je tvoje radno vrijeme 24h sa par minuta pauze i mozda koji sat da odspavas po noci, a njegovo 8h sa 1h pauze na poslu....

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 3072
9.9.2009 22:07:27   
mojbebac

i mm meni jako puno pomaze oko bebe od samog pocetka: dodavao mi je dok je dojila po noci, pomaze mi pri kupanju, ostane sa njom kad ja izadjem napolje, .... mislim da mu trebas staviti do znanja da i on ima dijate, i da treba da mu posveti vise paznje ....
pusa svima!!!!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 3073
9.9.2009 22:09:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: cele.k.

nije ni moj nista bolji, zato mu ja konstantno nabijam komplekse, tipa: dijete nece znati ko si, "tata" ce reci zadnje etc....bitna je samo kreativnostuser posted image ... e onda ga uzme...a i Nunichi mi je prodala dobru foru "vidi kako hoce tebi"user posted image user posted image user posted image ....ne sekiraj se, takva je vecina

(odgovor članu cele.k.)
  Neposredna veza do poruke: 3074
9.9.2009 22:41:42   
škorpija
mm zna sve oko bebe  kao i ja, i promijenitit pelenu i nahraniti, kupamo ga zajedno svaku noć, samo mu baš ne zna tepati kao ja, malo je user posted image
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  121 122 [123] 124 125   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  121 122 [123] 124 125   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *