|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  120 121 [122] 123 124   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
8.9.2009 22:58:01   
Ex Yu
Nemam bona neg sam tebi poslala prijeki lijek za PMS nervozu user posted image user posted image user posted image user posted image da je okusis malo nebil bilja bolje 

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 3026
8.9.2009 23:38:25   
Apotekarka
Danas samuser posted image user posted image user posted image user posted image ...svasta nesta radila po kuci dok mi zaova cuvala malog,umorna sam...a osd nosanja njega ruka mi otpade...moje je dijete nije da se zalimali drugi ga naucili na nosanje pa sam ljuta...glava me boli...samo sto nije procurilauser posted image ..a on mi tek sad u 23 h zaspao a budan je od 10 jutros spavao 2 put po pola sata i par puta po 10-ak min...nekad se pitam je li to normalno takvo NESPAVANJE...imala sam i dvoje goste,zenske...mm mi nije tuuser posted image user posted image user posted image user posted image ...uh bas mi je dan nikakav...nadam se da cu brzo zaspati...da odmorim i tijelo i mozak...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 3027
9.9.2009 8:05:08   
Anoniman
Ex, Yu, i ja malo gricnuh tvoje čokolade... treba mi... stigla vještica stara. Ja sam sinoć legla u 22h i naspavala sam se fiiiino sve do 7 (tad se Esma budi da jede, a kako ne mogu postiti nisam se dizala na sehur). Evo, opet je zaspala mala maca i pustit ću je da spava do 9, spremiti, nahraniti i idemo na fitnes (heheheh). Javit ću vam danas poslije podne kako je bilo na vježbama.

Apotekarka, i meni je Esma znala nekad tako po cijeli dan ne zaspati fino, već par puta po 10-ak minuta, srećom nije kvarila noćni san. Šta ćeš, draga?! Tako ti je to... djeca nam diktiraju dnevni ritam! Nek' su nam živi i zdravi!!! Ne možeš ni ti spavati uvijek u isto vrijeme, nekad si i umorna i pospana, al' nikako da zaspeš. To je samo neka kraća faza i sigurna sam da će brzo proći. I sama si rekla da ti je zaova čuvala malenog: meni, čim neko dođe kući, Esma poremeti svoj ritam spavanja...
Bit će to sve dobro!

Pusa za generaciju

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 3028
9.9.2009 8:11:32   
Nunichi
Pingpong sretno prvi dan na vjezbicama!
Saljemo vam puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image podrske.
Puse Esmici...

Mi poranile danas,jer je puslica sinoc u 21h zaspala... user posted image Ja evo ne znam ni kako se zovem,ali je zato ona u svom elementu. user posted image
Puse generaciji

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3029
9.9.2009 8:17:38   
Anoniman
Hvala Nunichi!

Pusa tebi i aktivnoj Zari

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 3030
9.9.2009 9:18:17   
Ex Yu
pingpong sretno i cekamo vas sa novostima user posted image user posted image ajde Esmice pokazi ti njima

mi se inace uvijek budimo oko 7 al sad smo se probudili sinos se cak nije budio ni u 12 jesti nego tek jutros u pola 5 sta ce to bit pa smo rucali i do sad spavali ... al smo sinoc dosta rucali i isli na cirkus pa se jadan izmorio valjda ... nevjerujem da ce nastavit tako "nebudzenje"

i danas nam je mali rodzendancic user posted image user posted image voli ga mama

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3031
9.9.2009 9:25:56   
Nunichi
Sretan mali rodjendan Danijal! user posted image
Evo Zara ti je kupila loptu user posted image
user posted image

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 3032
9.9.2009 9:55:24   
Anoniman
Pozdrav svima koliko vas ima...

Vidim nešto nemožete spavat, ja svog držim budnog do 23h i samo ustane doji i nastavi evo ga još uvijek spava a i ja se naspavala.
Juče ga ja stavila pored sebe, muž otišao na posao, mali lopovčić se izvukao i otpuzao u hodnik a ja komirana možda me je i budio inače jaše po meni...Čujem ja neke vesele krike al u daljini, skočila sam ko opržena vidim nema mi djeteta, a on sav sretan sjedi u hodniku našao kućnu papuču i ližeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 3033
9.9.2009 9:58:30   
mnn
sretan mali  rodjendan Danijal!user posted image user posted image user posted image

maleni spava, probudio se oko 1h jeo je..ja sva koma ma zeza me alergija...i još trebam dobiti...pa sam luda trostruko....

sad bi se trebao probuditi da jede...a ja sam sva nikakva..neznam gdje bi prije krenula..ovo me vrijeme ubije...toplo hladno...uf

samo da mi taj nos prodje, sad ču par dana imati masku na (običnu od gaze da ne kišem u maloga)pa si barem neču vidjeti podočnjake...

EX Yu a ja mislila da ti imaš pa da mi pošalješ makar poštom kad več neče netom da predje na mene....user posted image user posted image  ali zato če mi apotekarka poslati vješticu pa možda i stigne...user posted image

Nunichi kako mi je prijateljica?slušaš li ju? puse joj šaljemo.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 3034
9.9.2009 10:01:46   
Nunichi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eeee pa vidi on nema od tebe nista,pa ko veli dobra je i papuca. user posted image
Jesil to slikala? Mogu mislit scene... user posted image

A kako ga bona drzis budnog do 23h?
Ja vec oko 20h posustajem,jedva izguram do 21:30,a sinoc nisam mogla ni toliko. Bas joj se spavalo,zato je cijelu noc lambada bila,a ustala je u 07h. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3035
9.9.2009 10:03:28   
Pretty mamma
Breskva, sto si me nasmijala user posted image .

Moja malena je nesto opasno poremetila...prije je spavala cijelu noc, a evo vec 3 dana se budi da jede oko 3 ujutro. A noćas se čak 2 puta dizala...
Da joj nije malo mlijeka? Mislim ima ga, curi non stop pa me bas brine od kud sad tolika potreba za papanjemuser posted image .

Danijalu sretan maleni rođendan....user posted image
Pusice svima...

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 3036
9.9.2009 10:03:53   
Apotekarka
Jutro...moj maleni je na veliko iznenađenje spavao sinoc od 23 h pa do 8 jutros i jeo zaspao do 9 i 15...ja ga presvukla i sad se igra sa svojim pcelicama mase i rukama i nogama..ovako ujutro mi je najbolji kad je nagodan i najsimpaticniji,zivahan...dusa mala...a vidim iz vasih postova da su i vasa djecica dosta razdrazljiva i nerovozna ovih dana...a vakljda i vrijeme ovo...joj ja mrzim oblacno vrijeme...sunce je zakon...niti kus mogu s malenim prosetati kad se unervozi a i onako mi je glupo...mama se ponadala bebac ce odspavati jutros do jedno 11 kad niata,sreca sinoc kad je lego malo pospremila po kuci...danas cu ga iza podne probati okupati da vidim hoce li zaspati...

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 3037
9.9.2009 10:08:45   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: mnn

Nunichi kako mi je prijateljica?slušaš li ju? puse joj šaljemo.

Slusam jasta... user posted image Sve plasem kako ona svira. user posted image  

hh  u                 m          f                        hdffhio  ,rgdv
Eh evo,ovo je ona napisala puse i pozdrave tebi i Aleksandru. user posted image user posted image user posted image

Puse od nas!

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 3038
9.9.2009 10:12:35   
Anoniman
Nisam slikala jer nisam vidjela na oči...Scena je luda skroz... još su bila otvorena vrata od kupatila sreća nije tamo ulazio.

A sa spavanjem, pustim ja njega da zaspi u 20h i on se probudi do 21h jer ne gasim svijetlo, pričamo normalno ne šapućemouser posted image , pustim neku muziku (srednjeg tona) i on što bi i spavao ne može. Izmorim ga na sljedjeći način:  igramo se skrivača, ćora bake, istresem mu sve moguće igračke i dok on sve to pribere te ga stavim u ljulju, izvrišti se i klone do 23h. Sad će njemu 8 punih mjeseci al vjeruj sve konta.

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 3039
9.9.2009 10:14:05   
mnn
pozdrave vam šaljemo.user posted image  treba slušati moju prijateljicu najbolja je.

Apotekarka pošalji mi vješticu molim te da mi ne dodje kad budem išla na svadbu 19.9.ja čekam na balkonu.user posted image

malo sam prolupala od alergije....user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 3040
9.9.2009 10:15:16   
Apotekarka
a moja ti jos nije procurila a svi simptomi kao da ce svaki tren...user posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 3041
9.9.2009 10:20:04   
mnn
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

a moja ti jos nije procurila a svi simptomi kao da ce svaki tren...user posted image

a ja mislila da imaš...kad dobiješ pošalji ja ču čekati.user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 3042
9.9.2009 10:20:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Breskva, sto si me nasmijala user posted image .

Moja malena je nesto opasno poremetila...prije je spavala cijelu noc, a evo vec 3 dana se budi da jede oko 3 ujutro. A noćas se čak 2 puta dizala...
Da joj nije malo mlijeka? Mislim ima ga, curi non stop pa me bas brine od kud sad tolika potreba za papanjemuser posted image .

Drago mi je što sam vas nasmijala al sve vas to čekauser posted image ...

Pa raste i njene potrebe se veće...znala sam ustati i po 5 puta u toku noći, nekad samo da osjeti blizinu, a i da doji...samo ti radi kako mala šefica zahtjeva

(odgovor članu Pretty mamma)
  Neposredna veza do poruke: 3043
9.9.2009 10:55:38   
Ex Yu
Hvala na cestitkama ja sva sretna slavim mali rodzendan a zaboravila skroz da ce nam doci patronazna kad zena na vrata a ja ko zombi kuca ko da je sad pala atomska svi jos krmeljavi i nikakvi iz kreveta pa kad dodze u 9 sati rekla nam je da smo previse napredni i da mu nedajem toliko jesti user posted image da lici na bebu od 5 mjeseci i aktivnoscu i konstrukcijom imamo 7650 kg i 66 cm ... a tacno 3 mj. mozda je malo previse al je dugacak pa nije debeo ...neznam zasto nas uvijek napada za tu kilazu kad je jednostavno teska beba a i kako nece bit mama ko slon a tata 2 metra i 115 kg ... pa jbg nemoze ni on bit mali ... kaze ni slucajno kasice do 5 mjeseca jer mu netrebaju previse napreduje fontanela 2x1 pa sta god to bilo ... uglavnom nije zadovoljna al je prezadovoljna aktivnoscu bebe ... ma sta ja mogu nemogu djetetu nedat da jede 

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3044
9.9.2009 11:06:10   
Anoniman
Breskva, user posted image user posted image e baš me nasmija user posted image

Moj user posted image je zaspao u 20:00, jedva je i toliko izgurao i prvo buđenje je bilo u 6 i onda smo nastavili do 10h user posted image . Nešto imam osjećaj da će mi to dobro spavanje danas iskočiti na nos user posted image

ex yu, čestitamo mali rođendan user posted image user posted image Ma joj pusti i te patronažne, kad mi počnu tako sa pričom da smanjim podoje user posted image , ma bjaži, kad se zadere ugurala bih mu odmah obje sike a kamoli da mu smanjim.

p. mama, vjerovatno je skok u razvoju user posted image , ništa ne brini. Moj je juče dojio, čini mi se, svaki 1h!!

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 3045
9.9.2009 11:10:30   
Anoniman
Jutros gledam bebija, ima osip po obrazima user posted image . One sitne, crvene, grube tačkice..... Ja mislim da je to od vlažnih ručica koje stalno trpa u usta user posted image Šta vi mislite....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3046
9.9.2009 11:18:51   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Jutros gledam bebija, ima osip po obrazima user posted image . One sitne, crvene, grube tačkice..... Ja mislim da je to od vlažnih ručica koje stalno trpa u usta user posted image Šta vi mislite....

ista stvar i isto sam jutros primjetila..nesto kontam da ne pravi trenje obrazima jer spava na stomacicu ?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3047
9.9.2009 11:27:52   
gvendolina
pozdrav svimauser posted image

Ajdin juce skoro cijeli dan prespavao,a ja ni tad nisam imala mira obilazila ga svaki cas da vidim jel sve OKuser posted image   Mislila sam da ce navece biti dernek,ali je on normalno spavao i budio se samo da ruckiuser posted image
dadada prosla nam je temperaturica hB,ali mi je nekako cudan jutros kao da ima podocnjake i malko mu je crveno ispod ociju,da nije neka rekacija na vakcinuuser posted image A mozda je i od previse spavanja

enisa-sara ovo nam je bila treca vakcina i najgora do saduser posted image ne znam da li daju subotom.Ali ni ja ne bi mogla ici sama bez mm,on ga je drzao kad su mu davali bocu.
Kod Ajdina se takodje pojave te tackice,vjerovatno neka reakcija jer stalno bale i bljuckaju.Ja mu samo malo ocistim prokuhalom vodom.

breskva bas se ismijahuser posted image bravo za malog papucica  user posted image   dobro da nije nasao cipeluuser posted image

a nama je user posted image juce dosla tako da nemamo problema sa PMS-omuser posted image samo nas malo stomak boli nadam se da nece poceti vise,jer ne mogu nista piti za bolove
pusa svima

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3048
9.9.2009 12:44:01   
Mya_81 RR
I mi Danijalu želimo sretan mali rođendan user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo vam loše...opet grčevi...plačemo od 7 ujutro user posted image user posted image user posted image ....a i više noću ne spava mirno...stalno se nešto budi i plače....uh, baš kad sam se ponadala da smo prošli onaj kritični poeriod i kad se mama napokon malo psihički oporavila kad eto ti ga opet user posted image user posted image user posted image

Još sam jutros dobila user posted image ....jooooooooj, sve me boli!!!!user posted image

Breskva, bravo za malog frajera user posted image user posted image user posted image user posted image ...mogu samo zamisliti koja slatka scena user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 3049
9.9.2009 12:47:36   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

I Minja već neko vrijeme ima to...doduše, nije nam crveno, već samo grube tačkice pa smo kupili hidratantnu kremicu za lice...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  120 121 [122] 123 124   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  120 121 [122] 123 124   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *