|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  118 119 [120] 121 122   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
7.9.2009 20:24:06   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: mojbebac

Evo i nas da vas sviju pozdravimo i prijavimo da je provirio prvi zubic, mamica ga ugledala, jako je sam sretna  pa moram trcati da kupim kosuljicu svojoj princezi!!! baka rekla da sam trebala cutati da neko drugi vidi ali nisam mogla izdrzati da ne razglasim.....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ooo pa zar vec...dakle, mogli bi i mi ubrzo ocekivati jer smo mladji desetak dana....mada i to ne mora znaciti....moj se slomi od guranja obje sake u isto vrijeme u usta....i bali jako...

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 2976
7.9.2009 20:25:08   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: škorpija

Evo da se i mi pohvalimo, Ajdin je maloprije po prvi put uspio stavitit nožni palac u ustauser posted image i sad ga više ne vadi, al prvo pokuša da skine čarapu, a ako ne uspije, može i sa čapicomuser posted image

user posted image user posted image user posted image i ovo jedva cekam da nam se aBd desi...ovi momenti su predivni user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2977
7.9.2009 20:31:35   
škorpija
hvala, hvalauser posted image , pocahontas Rafo je presladak vidjela sam fotku u prugastom odjelcuuser posted image ,

a mojbebac pa tvoj bebac je baš rano dobio zubiće, evo mi smo stariji a ni traga od zubauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 2978
7.9.2009 21:24:41   
Anoniman
nego gđe su mi pustinja i nunichica??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 2979
7.9.2009 21:28:13   
ivanak
škorpija bravo za malog bembeka. Neko novo iskustvo uvijek dobro dođe.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2980
7.9.2009 21:53:52   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: škorpija

hvala, hvalauser posted image , pocahontas Rafo je presladak vidjela sam fotku u prugastom odjelcuuser posted image ,

a mojbebac pa tvoj bebac je baš rano dobio zubiće, evo mi smo stariji a ni traga od zubauser posted image

kada je u polozaju na stomacicu i ovako se izdigne kao tvoj deckic pomalo mi facom lice..imaju isti friz tj. ovaj znak V na celu tj. znak Levi's user posted image formiran od ''kosice''user posted image
a zubici tek treba da pocnu rasti uglavnom od 6 do 8 mjeseca (prvi zubic) mada pravilo je da nema pravila...neka djeca se i rode sa zubom ili cak dva user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 7.9.2009 21:55:19 >

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2981
7.9.2009 22:06:05   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image za škorpijinog akrobatu, i za prvi zubić bebane mojbebacauser posted image user posted image user posted image
sanjarka, nadam se da su bebači sada dobro user posted image

Ja sam danas imala frku cijeli dan: dadilja nam nije mogla doći zbog bolesti pa je Esmu čuvao moj tata. On je hranio i zabavljao, a ja dolazila kolima dva puta da je presvučem... Slomila sam se! Sreća da radim blizu i da sam imala dva časa pauze, a i da je Esma mirna beba pa nije plakala! Moj tata je odlično prošao na probnom radu : ) Ovo je prvi put (od mog rođenja) da ostane sa nekom bebom 8 sati... odlično se snašao!!!
Kod nas još nema zubića, a nožni prsti su još daleko od usta (mada se trudimo : ))

Neposredna veza do poruke: 2982
7.9.2009 22:16:19   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

nego gđe su mi pustinja i nunichica??? user posted image user posted image user posted image

Aaaaaa pa pustinja nam je na moretu user posted image , friško otišli... BTW upoznali smo Ajnicu pa smo sad prava pravcata konkurencija user posted image user posted image user posted image user posted image a Nuna je tu user posted image

user posted image za Ajdina!!! Joj mogu misliti kako je simpatičan sa nonom u ustima user posted image

A najveće pohvale i jedno veeeeeeeeliko user posted image user posted image za Esminog dedu user posted image
Super se snašao, ma svaka čast dedo!!!!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2983
7.9.2009 22:17:59   
gvendolina
Dobro vece generacijouser posted image

Mi smo danas bili na vakcini i bilo je grooozno.Tako smo se isplakali, jedva jadnicak dosao do daha  Kad smo dosli kuci jos je uzdisao, dusa draga.Tek kada sam ga presvukla vidjela sam da ga je ogrebala iglom kad mu je davala vakcinu u nonicutek mi je tad bilo jasno sto je onoliko plakao. Stvarno su grozni,mogu misliti kako ga je zabolilouser posted image  
Malo je imao temp.pa sam mu davala sirup i stavljala oblogu.Sad sreca mamimina spava,a kasnije cu provjeriti kakvo je stanej sa temp.

cestitke za zubice i za akrobacije naseg imenjakauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2984
7.9.2009 22:18:05   
Anoniman
Hvala, enisa_sara... prenijet ću mu čestitke user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2985
7.9.2009 22:20:35   
Anoniman
Gvendolina, žao mi je što je Ajdin plakao... meni se srce slama kad čujem kako bebe vrište dok im doktori daju vakcine user posted image user posted image user posted image
Al' šta ćemo?! Mora i to proći!
Nadam se da će temperaturica spasti i sve biti ok!

(odgovor članu gvendolina)
  Neposredna veza do poruke: 2986
7.9.2009 22:23:37   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: gvendolina

Mi smo danas bili na vakcini i bilo je grooozno.Tako smo se isplakali, jedva jadnicak dosao do daha  Kad smo dosli kuci jos je uzdisao, dusa draga.Tek kada sam ga presvukla vidjela sam da ga je ogrebala iglom kad mu je davala vakcinu u nonicutek mi je tad bilo jasno sto je onoliko plakao. Stvarno su grozni,mogu misliti kako ga je zabolilouser posted image  
Malo je imao temp.pa sam mu davala sirup i stavljala oblogu.Sad sreca mamimina spava,a kasnije cu provjeriti kakvo je stanej sa temp.

cestitke za zubice i za akrobacije naseg imenjakauser posted image user posted image user posted image user posted image

mozda je off t ali ja ne kontam kako bebachi dobiju temp. kada su ove vakcine acelularne..ili mi je nesto promaklo?

Neposredna veza do poruke: 2987
7.9.2009 22:25:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gvendolina

user posted image joj ja svaki put oplacem zajedno s njim, a onda mi one kravetine govore "uh sto je mama osjetljiva"...ja fakat mrzim te vakcine...ali hajd' i to ce proci...ljubi ga jednom od nasuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2988
7.9.2009 22:28:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

IZVORNA PORUKA: dadada

Aaaaaa pa pustinja nam je na moretu user posted image , friško otišli... BTW upoznali smo Ajnicu pa smo sad prava pravcata konkurencija user posted image user posted image user posted image user posted image a Nuna je tu user posted image

user posted image za Ajdina!!! Joj mogu misliti kako je simpatičan sa nonom u ustima user posted image

A najveće pohvale i jedno veeeeeeeeliko user posted image user posted image za Esminog dedu user posted image
Super se snašao, ma svaka čast dedo!!!!

hmmmmmmmuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2989
7.9.2009 22:29:52   
Anoniman
cestitam i ja za akrobate, i za dedu, i za zubeuser posted image user posted image user posted image ...ja vazda zadnja procitamuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2990
7.9.2009 22:30:17   
Nunichi
Eh evo i nas...mama i njena maza bile malo u skitnji. user posted image
Cestitamo svima sve redom... user posted image Prvi zubic,grickanje nogice,sjedenje,skakanje u krilu,a posebne pohvale Esminom djedu. user posted image
Mi smo dobro,jos uvijek se okrecemo samo oko svoje ose...puzemo korak naprijed,nazad dva user posted image Nista konkretno,mama umislja da se ona mrda. user posted image Zubica nemamo,ali zato sve zivo razabiremo. Vise ni ne jede smirom,samo me mlati onim nogicama,stipa,prica sa sikom i slicno. user posted image Shega beba... user posted image

dadada...duso moja,pa falila si mi ni rec ti ne mogu koliko. user posted image Kako prodje odmor,sta nam dida radi?
Ljubi mi to slatko pile,jel on uzivao u moretu? user posted image Ljubac veliki!
Nema nam pustinje,sad ona otisla da se malo pokiseli user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2991
7.9.2009 22:33:20   
Anoniman
nunichiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

ma dida je super, terorizirao nas je k'o i svake godine sto znaci da je dobrouser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 2992
7.9.2009 22:34:44   
malenaa
evo da se i mi javimo prije mog spavanca,malac pajki kao andjeo... mashallah danas iako je dobio bocu je bio odlican,smijao se i gugutao citav dan, temp. nije imao nadamo se da nece ni imati. po preporuci nase drugarice enise davali smo preventivno paracetamol. i meni se cini da ce dini zubic... bali i to pretjerano... non stop ga presvlacim jer prodje i kroz siperak.
sutra bih trebala u kupovinu nekih toplijih stvarcica,ako ko ima preporuku gdje nek javne, jer sam iscrpila ideje hehe :) u zari mi slabo ima sta za bebe djecake ..pa mi je zao punoooooooooooo :( jer  mi je zaista sve sto sam nasla tamo jako kvalitetno.
pretty mamma- pa zeno slala sam ti porukeeeeeeeeeeee.... mene bas cudi  sto se ne javi ti??????????????? i ovdje sam ti napisala sto te nema??????? aaaaaaaaa... pa bona kad god zelis javni se i dodji, znas da to nije nikad problem, majke mi ja jedva cekala. i kontam hajd mozda ste otputovali negdje. kako god ocekujem vas :)
sanjarka- bas mi je zao sto si tako prosla  na odmoru, zao mi djece pogotovo. ja zaista nisam imala takvo iskustvo, naprotiv mashallah bio mi je extra a nismo se smirivali nikako dva evo mjeseca. ljubi ih punooooooooooooooooo da im tibe bjzo prodju i nikad ne zabole :)
ena23- draga nist se ti ne sikiraj za putovanja, bolje sto prije poceti ako ce vec kasnije morati. mi smo tako, i sad cim sjedne u auto odma spava i ne trazi ni da doji a putujemo po 4-5 sati.
pocahontas- draga ,mali ti je med medeni... obozavam te mornarske fazone, to i ja nosam a i malac :) pusaaaa rafiii
enisa-sara-i jos samo da jubim svog malog pisonju benju punoooooooooooooooooooooooooooo

< Poruku je uredio malenaa -- 7.9.2009 22:35:45 >

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

Neposredna veza do poruke: 2993
7.9.2009 22:35:58   
shejla
vozdrica drage zene...
Evo i mi smo izgleda blizu zubica... Lamija ne vadi prste iz usta (tj. sve sto joj se nadje na dohvat ruke)... Stalno glodje :):):) i bali... Danas smo bili malo u setnji, po gradu, sa majkom i pramajkom (4 generacije) user posted image   Trazili neke stvarcice, pa nismo nasli - treba nam trenerka, po mogucnosti zuta :)

Zadnjih dana je pocela nesto da brblja, pa joj sad zanimljivo, stalno nesto "prica" (sve sa rukama u ustima). Evo je sad spava, suncica mamina, u novoj vreci :)
user posted image  Ljubimo male bebarice

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2994
7.9.2009 22:36:57   
Nunichi
user posted image user posted image user posted image user posted image Znaci dida dobar...
Ajd nadam se da si se barem malo odmorila. Ljubi mi Andreja,pa se cujemo ovih dana. Odoh i ja sovit,dan mi je prerano poceo. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2995
7.9.2009 22:39:25   
ena23
Gvendolina tako mi je zao misa malenog, ljubi ga jednom i od mene. Kad moj bude primo vakcinu ja cu zajedno sa njim drecati do kuce... morat ce ici i babo s nama da nas oboje tjesi...

Skorpija bravo za akrobacije, mogu misliti kako slatko izgleda. Joj ja jedva cekam da moj pocne izvoditi te nestasluke, sve cu da slikam, riknut ce mi memorija na kompjuteru od slika. Sad vec ima preko sto al mi mm ne da da stavim na net, kaze bar do 40snice... ja u to ne vjerujem al sta cu, cojk je to, valja slusat user posted image

Moj gazda pajkio konacno, uz veliku podrsku fena user posted image svaka cast ko skonta da fen umiruje djecu.

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2996
7.9.2009 22:49:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ena23
Moj gazda pajkio konacno, uz veliku podrsku fena user posted image svaka cast ko skonta da fen umiruje djecu.

user posted image i za izumitelje fenauser posted image user posted image

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 2997
7.9.2009 22:50:19   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: malenaa

enisa-sara-i jos samo da jubim svog malog pisonju benju punoooooooooooooooooooooooooooo

Bjavoooooo za Dindilindija user posted image , super što nije imao temp. user posted image , ja baš čekam da se javiš da vidim kako vam je dan prošao user posted image

(odgovor članu malenaa)
  Neposredna veza do poruke: 2998
7.9.2009 22:53:56   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Đenifer

Handy jesi li išla u III gimnaziju na malti, generacija 94/98

da draga, prosvjetli me koja si ti ? user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 2999
7.9.2009 22:58:54   
malenaa
enisa sara- dobar je mashallah, pa nadam se da ce tako ostati i sutra...
nema temp to je bitno.
odoh i ja na spavanac... ljubim vas sve mamice i bebice pepe

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  118 119 [120] 121 122   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  118 119 [120] 121 122   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *