|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  116 117 [118] 119 120   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
5.9.2009 10:08:37   
Anoniman
bravo za 3mjeseca superrr cestitamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2926
5.9.2009 10:13:38   
neki
Jutro drage moje user posted image Evo pije se jutarnja kafica,a ja jedva gledam na oci,sinoc se do 3h gledao film,pa je mama jedva ustalauser posted image Said jeo,pa evo guguceuser posted image
Cestitamo nasem Benji 3mjesecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i saljemo pozdrave ostalimauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2927
5.9.2009 10:27:56   
Nunichi
Cestitamo Benjaminu 3 mjeseca...eee kako vrijeme letiiiiiii...

Evo poklona user posted image user posted image user posted image user posted image

Kod nas sve isto...cura evo gleda crtane,a mama pije kaficu.
Juce je jela karfiol i supicu od telece koljenice i bas sam se iznenadila,sve je pojela. Dusa moja nije na mamu,ona voli sve da papa. user posted image

Felix draga,Anel je ko medic,jubim mu one obrazcice slatke. user posted image

Puse generaciji...

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 2928
5.9.2009 11:49:19   
Apotekarka
Jutro mamice i bebice...evo ja malo obrve cupkam a Antonio se igra sa svojim pcelicama,vristi i rukama i nogama trza,smije se...dok mu ne dosadi onda pođe na njih galamiti i u placuser posted image ...stolica opet blago zelena i mekana maloprije do za vrat he heuser posted image ...jos ga nosic muci sunce moje...danas mu je krstenje a mama kupila haljinu i bolero kratkih rukava a vidite vremena ne znam sta cu...haljina i cipele crne bolerto i torba ljubicasti...a sad da obucem crni s rukavima nije to to...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2929
5.9.2009 20:51:31   
iv@ncica
Pozdrav  drage  mame...nismo  ni mi loši..budimo  se  još po  noći..sinoć  ga nešto uhvatilo  pa  se  probudio u  9,30 kenjkao  pa zaspao, pa u  11,30 i  sve  do  12,30 je  plakao  ili  kenjkao...neće  siku popio,  malo  vode  i  nikako  zaspati...a  valjda  je  promjena  vremena  i  zubi ..ali  evo  nakon  toga  tek  se  u 4 probudio  da  jede,  što  nije  od  kad  se rodio,  pa  u  6,  pa  nastavio do 7i30, a  legla  sam  ga oko 8,30.
I za one  mame koje  se  čude  što im  bebe  spavaju sad  po  danu,  a  prije  nisu  samo  da  vam  kažem da  nije  ni  moj Andrej  do 3-ćeg mjeseca  po  danu  znao  spavati,   a  ni po  noći,  već  se budio  svaka  2 sata..tek  od  tog  skoka  sa  tri  mjeseca  ga  je uhvatilo  da  spava  po  danu  3xpo pola  sata  ili  sat  nekad   i malo duže, ali  čim  vidite da  mu se  oke  zacrvene  i  zjevne  polako  ga  probajte  uspavati..to je kod  nas  upalilo...pomogla  nam  ona  ležaljka - sjedalica  što  se  može  ljuljati...spasila  me...po danu  jedino  u  njoj   hoće zaćoriti..ne  znam  što  ću  kad   pređe  6 mjeseci , jer  je  ona  do 6,  a  i  prije  ga  moram  vaditi  iz  nje,  jer  je preživ  pa  više  neće  smijeti u  nju...ali  smislit  ću  nešto...

Nama  je sutra  5 mjeseci..rodila  mama svog  smješka...poganog,  mljackamo pomalo  kašice,  i dojimo, Bože  podrži sveuser posted image user posted image user posted image

Svim  ostalim  mama  sretni mini-rođendani  i  krštenja  evo vam  poklončićiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo za krštenje  imali  lagani  pamučni  komplet košuljica  i  hlačice  pravo  fin..jer  je  bilo  vruće..saten mi je  mučenje  bebe..sklisko  i ljepljivo..
pozdrav  svima!!!

< Poruku je uredio iv@ncica -- 5.9.2009 20:54:05 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 2930
5.9.2009 21:01:35   
Anoniman
Hvala vam na čestitkama!! user posted image

Mi smo danas baš fino spavali posebno ja user posted image
user posted image se probudio u 6, presvukla ga i premjestila ga kod sebe, i dok je dojio zaspali i sve do 10. Onda se malo poigrali i opet zaspemo od 11-13:30 user posted image , pa smo se opet igrali i zaspali od 15:30-17:30. Bez obzira što je u dijelovima, mama se fino naspavala user posted image zato nam je kuća kao da je bomba pala user posted image nismo ništa radili, al boli nas briga.
Sada već pajki od 20:30 a mama će ubrzo opet u horizontalu, danas vrijeme samo za lijenčarenja i spavanja....

Puno pozdravljamo našu dragu generaciju!!

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 2931
5.9.2009 21:12:15   
škorpija
enisa_sa sretna tromjesečnica debeloj guzari maloj slatkojuser posted image

ivančica srećna petomjesečnica unaprijeduser posted image

apotekarka ja skontala ti antoniu kupila ljubičasti bolero za krštenje, kontam šta joj biuser posted image , hajde stavite slike čim prije

mi danas bubali čitav dan, prevće se sa stomaka na leđa i obratno i stalno puše balone od pljuvačke, to mu sad neki novi fazon, pusa za sve bebare

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2932
5.9.2009 21:13:18   
Hanady RR
E zdravo drage moje...
joj al se danas namučih da se ubacim na forum...čudo jedno i baš da znate skonatala sam ja sam narkomanka amoja dorga je RR. samo što nisma počela plakati što nemogu da se logujem mm mi crko od smjeha.

E mi smo super...moja Farah jede, kaki, malo se igra na podu, propuže dva-tri kruga oko stolova i spavanje i tako cijeli dan...meni paket pelena može 3 dana bit...kad nebljuca ona kaki svaki put je na recesiju napominjat moram.

E sad Benjo sretan mali rođendan velika pusa od mene i do Farah naravnouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2933
5.9.2009 21:33:08   
Anoniman
WE ARE BACK!!! buahahahahahuser posted image

Cestitke Benjiuser posted image

Na moreTu nam je bilo super! cak smo i plivali, pa smo se i nagutali, pa su nam i sline procurile...sto ti je aqua marisuser posted image ...pa smo malo plakali, ali samo malkice....poceli smo hapati hapice...sada smo pravo velikiuser posted image , vidjeli smo brodove, ribice i kornjacu (kornjaca je doduse kopnena, al' nema veze)...elem ukratko, bilo nam je user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 2934
5.9.2009 23:28:28   
belmac
evo i nas da se tuspasimo. pozdrav za generaciju!
danas cijeli dan bi kunjali, tj. mama bi kunjala, a djeca se pomamila user posted image amna se dograbila hodalice i sva je oduševljena. trebalo joj je cijelih 4. minute da skonta šta treba da radi. pići preko cijele sobe ko velika. oduševljena je balkonskim vratima, a dugmat sa muzikom na hodalicu su specijalno otkriće.user posted image user posted image user posted image
mama otišla da kupi juće hodalicu i fol tražila da ne bude puno skupa, jer...štednja je zlato! ali kad je vidjela roza kišobran kolica, više je ništa nije moglo zaustaviti.user posted image user posted image user posted image user posted image mm nije bilo jasno šta će nam kolica kad već imamo jedna, ali...šta on zna, kad je roza boja u pitanju.user posted image
http://img524.imageshack.us/i/picture759.jpg/
evo me u hodalici user posted image
http://img266.imageshack.us/i/picture751h.jpg/
ovo ja i braco gledamo šta nam rade raja na RRuser posted image
http://img142.imageshack.us/i/picture752.jpg/
ovo mama kupila sebi kolica, a mene samo fola radi stavila u njih, da ih ne voza prazna user posted image user posted image user posted image

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2935
5.9.2009 23:50:42   
škorpija
hodalica je superuser posted image user posted image user posted image , a kolica tek, ma i ja bih ih kupila kako su slatka, nema veze što imam (zasad user posted image ) bracu

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu belmac)
Neposredna veza do poruke: 2936
6.9.2009 0:03:12   
belmac
ama moja amna ti ima (zasaduser posted image ) i bracu i seku, a ona je mezimica user posted image  

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2937
6.9.2009 0:14:28   
Hanady RR
belmac sory ali koliko si platila ova kolica i gdje si ih kupila jel u Tk u kom tačno pls hitno da sutra ujutro krenem u akciju !!!

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu belmac)
Neposredna veza do poruke: 2938
6.9.2009 0:15:59   
neki
belmac superuser posted image user posted image user posted image Kolica su premedena,samo sto moj Said u kolicima ne zna lezati,taj bi se samo naginjao,lijevo,desno,naprijeduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu belmac)
Neposredna veza do poruke: 2939
6.9.2009 0:57:13   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

WE ARE BACK!!! buahahahahahuser posted image

Oooooo pa vratili se moreplovci user posted image user posted image Dobro nam došli nazad. Drago mi je da vam je bilo lijepo i da nam se drugar fino iskupao a posebno što je aqua maris user posted image user posted image djelovao.

belmac i kolica i hodalica a i djeca su ti medić!!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2940
6.9.2009 9:01:33   
Anoniman
Samo da pohvalim Esmicu i na ovoj temi! Jutros smo se SAMI okrenuli sa leđa na stomak... i to tri puta... Esma je sigurno mogla još, ali je mama nije htjela maltretirati : )
Imamo i video-dokaz ako se ne bude htjela okretati kod doktorice!!!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2941
6.9.2009 9:04:54   
Anoniman
Belmac, kolica su super... a djeca... djeca su pravi medenjaci!

Pusa za generaciju!!!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2942
6.9.2009 10:24:25   
neki
dadada,dobro nam dosla natraguser posted image
A za nasu Esmicu puuuuuuuuuuuuuno zagrljajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2943
6.9.2009 10:54:43   
Ex Yu
Samo da vas pozdravimo kod nas sve isto rucamo spavamo igramo se i rastemo ...

dadada drago mi je sto je bilo super na moru al ja se nesmijem usudit meni bi šleper stvari trebao za bebu user posted image i opet kad bi dosla tamo nesto bi mi falilo user posted image

ima tema bebe i terme al se uvijek javi 1000 nepotrebih zena zato ja najvise volim pitati svoju generaciju ... sta mislite o bebama i termama i kad bi bilo pozeljno vodit bebu mislim na uzrast user posted image ja sam htjela ici pred kraj 9tog al neznam jel jos mali ...

pingpong user posted image user posted image vec sam se tamo javila i jedva cekam svaki post o nekoj novoj caroliji nase ljepotice user posted image user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 2944
6.9.2009 11:04:03   
belmac
IZVORNA PORUKA: Hanady

belmac sory ali koliko si platila ova kolica i gdje si ih kupila jel u Tk u kom tačno pls hitno da sutra ujutro krenem u akciju !!!

ja sam ova kupila u TL u ferhadiji, ali sam vidjela da ih ima u BBI i koštala su 79,90 km.

dadaa dobrodošli nazad! falili ste nam! user posted image   vjerujem da je mala guzara uživala.
veliki ljubac za sve male 2009 bebare, a posebni user posted image user posted image user posted image za našu malu vježbačicu. nisam ni sumnjala da će svakim danom biti sve bolja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2945
6.9.2009 11:21:36   
Anoniman
'fala, 'fala drage mojeuser posted image

belmac-kolica su mrak...ova varijanta roze s sivim mi se mnogo dopadauser posted image a djecica su pre, preslatka

ex yu- ja sam se iznenadila kako uprincipu malo stvari treba, cini mi se cak manje nego kuci...ponjeli smo pun kofer a od toga ni pola koristili...od apoteke nam, hvala bogu, nista nije trebalo iako sam masu toga ponjela...okupala sam ga samo jedan dan (mislim u moru) jer je samo tada bilo pravo toplo more...Ja cu Andreja voditi u terme (nema jos ni 6 mjeseci) jer vidim da mu je pravo godilo...a i fakat pliva, ja se zijanila kako instinktivno pocne fino raditi nogicama..k'o mala ribicauser posted image a navodno oni znaju i roniti (mada se to nisam usudila probati)

(odgovor članu belmac)
  Neposredna veza do poruke: 2946
6.9.2009 11:36:51   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Danas su nam 3 mjeseca na zdravlje user posted image user posted image

cestitke sa zakasnjenjem...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2947
6.9.2009 11:42:55   
Anoniman
oooooooooo vratio se Šime user posted image , baš mi je drago što ste se fino proveli jestel nabacili boju?

belmac preslatka djeca, tebi ima ko da čuva bebu...

user posted image user posted image user posted image za Esmicu, svaki njen pokret je dragocjen a za mamu je neopisiv...samo naprijed user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2948
6.9.2009 16:48:33   
ena23
Evo i ja cestitam malom benjaminu mali rodjendan sa zakasnjenjem.

Dadada dobro dosli nazad, joj kako vam zavidim, i ja bi malo u moreTu se plahnula...

Moj emir spava od sinoc bas ko beba... Izmorio se jucer bila mu jedna fina teta u posjeti i nije spavo citsavo posljepodne pa su ga babo i mama navecer izmucili i kupali (jos uvijek ne voli da se kupa) i od tad djete samo malo kmekne kad guzara ogladni, mama izvali siku i on onako "konektovan" nastavi pajkit... dusa moja slaka.

Pozdravljamo generaciju

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2949
6.9.2009 16:50:52   
iv@ncica
pozdrav bebe i mameuser posted image
evo opet  nas...zavidim vam kad  vodite svugdje  svoje  bebe,,,moj  u  zadnje  vrijeme  podivlja  gdje  ga  god  odvedem..i  neće  da  spava po  danu..jedino  kući po svom  redu  nekom  hoće..tako da mi  zasad  ne  pada  napamet ga  voditi na  more ..a  mislila  sam..previše  je  živ  i  sve ga  zanima..a  onda  presani  pa  urliče da  me  fino  bude  stid..mislit će  ljudi  da  ga  mučim  heheheh :)))..evo  tako  maloprije  bili  kod  mame  na  ručku ,  a njemu  se  fino  prispavalo,  ali  nema  šanse...tamo  nas  puno...pa  mi  onda  postave ono  kobno pitanje da  ti  nije  gladan ,  na  koje  sam  alergična,  koliko  se  mučim da  ga  dojim  i  ima  ga  mašala  fino.  nabubrio....ko  da  mi  nož  u  srce  zabiju!!
No  eto danas  nam  je  5 mjeseci ,  pa  mu  dam  i  kašice  pomalo..hoće  guza!!
I  hodaljke  i  kolica  su  vam super..ali  meni  neki  dan  fizijatrica  zabranila..kao  nedaj  bože  u  hodalicu  bebu  stavljati  ili  ga  sjedati..ili  ga  na  noge  ono  postavljati..pa  ja  luda...ne  znadoh  reći  pa  neću  siliti  svoje  djete  na  noge..a  za  hodalicu  joj  nisam  ni  smjela  reci  da  je  imam  od  dana  kad  se  rodio hehehe i  ista je  ovakva  kao  gore  na  slikama..ma  super..
pozdrav ekipi 2009user posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  116 117 [118] 119 120   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  116 117 [118] 119 120   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *