|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sunet muškog djeteta
7.7.2009 19:26:34   
neki
Slono,Saidu je krv vadjena iz prstica,ali se ipak isplakaouser posted image user posted image user posted image Njemu je aBd 18.07. sest mj.user posted image

(odgovor članu slono)
Neposredna veza do poruke: 376
7.7.2009 19:28:15   
neki
Zaboravih napisati,dobili smo Legofer za poboljsanje ks,i Plivit C tabletice...A ja cu prvo pokusati prirodnim putemuser posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 377
7.7.2009 21:22:31   
eni_24
Mozda cu ispasti "glupa" , jel se pre suneta treba raditi krvna slika ???? Jao ja sam bas ne upucena u sve to...

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 378
8.7.2009 7:29:18   
tap3ah

IZVORNA PORUKA: eni_24

Mozda cu ispasti "glupa" , jel se pre suneta treba raditi krvna slika ???? Jao ja sam bas ne upucena u sve to...

Nama koliko ja znam nisu ništa radili, kad smo došli na kontrolu radi pupčane kile, hirurg je pitao: hoćemo li i caka-caka.user posted image

:) ..... šprinc je stigao ........... :)

(odgovor članu eni_24)
Neposredna veza do poruke: 379
8.7.2009 9:48:17   
neki
Eni_24 ja bih ti preporucila da uradis nalaze,mi smo ih radili upravo zbog suneta,i maleni je malokrvan,tako da sunet moramo odgoditi.

(odgovor članu tap3ah)
Neposredna veza do poruke: 380
8.7.2009 10:55:54   
NANICA
Eni_24, mozes iz predosroznosti, kao sto rece neki.
Mi smo, takodjer, uradili nalaze. Nama je doktor trazio ali i kad smo dosli pedijatru da da zeleno svjetlo, nije ga htjela pregledati jer nismo imali sve analize. Jos kad sam pomenula da je prvo djete imalo E.Coli onda pogotovo.
Tako da , u svakom slucaju, mislim da je bolje

Ljuljka, 06/10/2003
Pahuljan, 12/02/2009

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 381
9.7.2009 11:02:25   
slono
Vidjela san neki sta si pisala i na temi kvna slika beba, pa evo i ovdje da kazem sta se desava kod nas. Koliko ja mogu vidjeti, hemoglobin je nasoj bebici nizak i jos neke vrijednosti,a secer je na gornjoj granici i ziva ne znam sta da radim. Znas da smo nalaze radili sami, jer ih dr nije trazila, ali sad ne znam sta raditi????

Brine me taj secer koji je 6,0!!! user posted image user posted image user posted image

On je inace jako svijetao i nasa dr Meliha iz Doma zdravlja je posumnjala jos davno da bi mogao biti malokrvan. Ispade da je tako!!!! user posted image user posted image user posted image

Mama ima dva slatka kolačića!
I kolačić- ljeto 2003.god.
II kolačić- zima 2008.god.

(odgovor članu NANICA)
Neposredna veza do poruke: 382
9.7.2009 11:32:35   
slono
Neki, poslat cu ti pp da mi odgovoris na ova pitanja!!!!!!!!!

(odgovor članu slono)
Neposredna veza do poruke: 383
9.7.2009 11:41:33   
neki
Draga moja,bolje odgodi sunet,ionako su ove vrucine,pa radi krvarenja...Mnogi sada ne traze da se radi nalaz,ali ja bih pricekala,bolje sacekati,nego ne daj Boze necega...Idi pedijatru,pa se posavjetuj...Pusa,pa se javi sta biuser posted image

(odgovor članu slono)
Neposredna veza do poruke: 384
9.7.2009 11:43:20   
slono
Hvala draga, javim ti se svakako!!!! U vraga sve, bas me muce ovi suneti pa da Bog kaze ne da nam se!!!!!! Uvijek nesto................ user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 385
9.7.2009 11:44:50   
neki
Znam zeno draga,i meni sve ide na zivce,ali eto ne moze nazor nista...Samo polako,i obavezno se javi...Pusaaaaaauser posted image

(odgovor članu slono)
Neposredna veza do poruke: 386
9.7.2009 11:50:23   
slono
Pricala sam sa dr-com!!! Veli da to nije nista strasno, moze biti i fizioloski, vazno je vrijeme krvarenja i kolagulacije, a za secer veli da je zato sto je beba jela pred vadjenje krvi.

U svakom slucaju, ona ce njega pregledati sutra pa se javim!!!!!!!
Joj, hvata me nervoza pred sunet!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slono)
Neposredna veza do poruke: 387
9.7.2009 11:50:59   
neki
Sretno dragauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slono)
Neposredna veza do poruke: 388
10.7.2009 23:36:22   
slono
Samo da vam javim da je moj kolacic II jutros osunecen, sve je proslo i bolje nego smo ocekivali. Dr Dervisevic je tako strucan i brz, obavio je sve za 5!!!! Kad smo skinuli gazicu koju stave na cunicu, nije bilo par kapi krvi, sve cisto i superiska....... user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo je danas plakao, ali poslije je ostatak dana proveo smijuci se i "pricajuci" nam....user posted image user posted image user posted image , dusa mamina vesela!

Kad se sjetim trauma sa Sanasom i uspavljivanja bebe zbog 20-tak minuta posla........
Stigla ih svaka moja suza!!!!

Ovo je extra!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 389
10.7.2009 23:38:17   
NANICA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za naseg drugara

Ljuljka, 06/10/2003
Pahuljan, 12/02/2009

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?

(odgovor članu slono)
Neposredna veza do poruke: 390
10.7.2009 23:38:29   
lely
Super da ste to zavrsili i da je sve tako dobro proslo hB.Neka vam je hairli i sa srecom....
Ljubni djecacicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slono)
Neposredna veza do poruke: 391
10.7.2009 23:39:51   
neki
Zeno draga neka je sa srecom i hairliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bas mi je drago da je sve super proslouser posted image user posted image user posted image Mi cemo ipak cekati septembaruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lely)
Neposredna veza do poruke: 392
10.7.2009 23:49:55   
slono
Hvala vam drage moje na cestitkama!!!!!! Drago mi je da imam vas i da to mozemo zajedno podijeliti!!!!!! Ponekad osjecam s vama vecu bliskost nego sa prijateljicama koje znam godinama, dugim godinama i kojima nisam cak ni javila da smo sunetili sina, a vama bome jesam!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neki, zao mi je sto cete cekati septembar, ja sam ipak poslusala pedijatricu i bila je u pravu, vazno je vrijeme krvaranje i koagulacije. I zaista kolacic I uopce ne krvari.
Moj kolacic II u septembru polazi u skolicu, a da nam je barem skoknuti i do mora na par dana. Zato sam sretna sto ovo rijesismo!!!!!!!!!
Ljubim vas sve!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 393
10.7.2009 23:50:58   
neki
E neka si i tu brigu rijesila,pusaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slono)
Neposredna veza do poruke: 394
11.7.2009 19:35:50   
Dalila Sa
IZVORNA PORUKA: slono

Samo da vam javim da je moj kolacic II jutros osunecen, sve je proslo i bolje nego smo ocekivali. Dr Dervisevic je tako strucan i brz, obavio je sve za 5!!!! Kad smo skinuli gazicu koju stave na cunicu, nije bilo par kapi krvi, sve cisto i superiska....... user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo je danas plakao, ali poslije je ostatak dana proveo smijuci se i "pricajuci" nam....user posted image user posted image user posted image , dusa mamina vesela!

slono,nek vam je hairli user posted image user posted image user posted image user posted image ,baš super što ste to riješili,i baš mi drago što je sve super prošlo.Pusica za hrabrog bebačauser posted image

Kad se sjetim trauma sa Sanasom i uspavljivanja bebe zbog 20-tak minuta posla........
Stigla ih svaka moja suza!!!!

Ovo je extra!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

06.01.2009.god. Ajnur

(odgovor članu slono)
Neposredna veza do poruke: 395
12.7.2009 14:28:13   
selma.d
Ja sam moju bebu osunetila prije šest dana kod dr. Derviševića.Sve je prošlo super. Plakao je samo dok su ga držali. poslije je zaspao i koda ništa nije bilo. Kupam ga u kamilici i stavljam kantarionovo ulje ali sa malo lijepi pelena pa je strah i mene i bebe kad ga presvlaćim. Ćuna je još uvijek crvena. Je li to normalno? ja sam bila prisutna sunećenju i bilo mi je jako teško ( ko će drugi nego mama). barem smo riješili veliku brigu.user posted image

(odgovor članu Dalila Sa)
Neposredna veza do poruke: 396
14.7.2009 20:34:02   
neki
Ja maloprije bila kod prijateljice,ona sina jucer sunetila,kaze sve super proslo...Sunetila ga na Kosevu,kaze nista se ne placauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaze ja ih samo pocastila(torta,kolaci),meni to nije jasno,zar nemaju gore cjenovnik neki,cuj nije platilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nema zena nikakvu stelu...

(odgovor članu selma.d)
Neposredna veza do poruke: 397
14.7.2009 22:04:05   
idana_85
Pa vjerovatno to pokriva zadravstveno osiguranje??? Jer ipak svi doktori preporucuju da se to uradi. Npr uklanjanje mladeza se isto ne placa,a nije pod moranje da se uradi....Kako je Said?

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 398
14.7.2009 22:36:25   
slono
IZVORNA PORUKA: selma.d

Ja sam moju bebu osunetila prije šest dana kod dr. Derviševića.Sve je prošlo super. Plakao je samo dok su ga držali. poslije je zaspao i koda ništa nije bilo. Kupam ga u kamilici i stavljam kantarionovo ulje ali sa malo lijepi pelena pa je strah i mene i bebe kad ga presvlaćim. Ćuna je još uvijek crvena. Je li to normalno? ja sam bila prisutna sunećenju i bilo mi je jako teško ( ko će drugi nego mama). barem smo riješili veliku brigu.user posted image

Tek sad vidjeh tvoje pitanje!!!
Nama je danas 4.dan i vec se sve smiruje...... To sto se razvlaci je ta skljama i lici na sline da prostis. Ja to cistim vlaznom maramicom, koliko mogu, stavljam dosta kantarionovog i plus na pelanu sam mazala jekoderm. Sinoc i veceras sam stavila prsten od gaze oko cunice, a predhodno ga natopila acidi borici oblogama i jutros je cuna za 5. Cak i kad mu je cistim, on nista, ne usteze se..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nista neka te ne brine, ja sam bas zbog tog crvenila i skljame stavila acidi. Zao mi je sto si ti morala biti prisutna, MM je bio sa bebom, a ja malo prosetala.

(odgovor članu selma.d)
Neposredna veza do poruke: 399
15.7.2009 7:31:41   
tap3ah
Nama su u Zeničkoj bolnici uzeli bebača i rekli da dođemo za sat i pol po njega.

Bilo je malo teško, ali bilo bi mi još gore da sam ga ja čuvao ili bio tu.

Gđu da i ne spominjem .... isplakala se kao godina.

< Poruku je uredio tap3ah -- 15.7.2009 7:32:53 >

:) ..... šprinc je stigao ........... :)

(odgovor članu slono)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *