Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Da ćujem, koju pozu najviše volite u sexu ili koju bi voljeli probati, pa dosad niste imali pravog partnera ili prave šanse. Razprićajte se, drage moje i dragi moji
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 23.9.2008 19:21:41 >
Ja volim sex, i meni nije ni bitna toliko poza, vazno je da ga uvalim. Samo da vas pitam da ne zna ko kako se krecu dionice rafinerije nafte Brod, RNAF, pozdravlja vas i voli vas sexi sejo
Ma mile moje,poza...pa zar je bitna uopste?Volim sve i svasta,ovako i onako iii da dubim na glavi ako treba u tom trenutku,samo da je tu.Ali ja volim i da se ljuuubim,avi?
Meni je najbitnija neznost pre svega, taj osecaj pripadnosti(izvinjavam se na prostakluku u prethodnim izjavama), ljubavi i zelje..Ta strast, dodiri i lepe reci. I to je sve ono sto sam cekala kod muskarca i srecom i docekala.
Ma mile moje,poza...pa zar je bitna uopste?Volim sve i svasta,ovako i onako iii da dubim na glavi ako treba u tom trenutku,samo da je tu.Ali ja volim i da se ljuuubim,avi?
Znači tebi uopšte ne smeta da ti ga gurne duboko u grlo, da izbaciš oči???