Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Je..i ga prekontala se. Toliko me posla čeka i sutra, da bih najviše voljela da je petak. A i vikend mi je još gori, imam posla preko glave...hoću ja biti žena, i majka, i kćeerka i sestra...jesam još šta zaboravila?
MA drage cure ove sto se petljaju i bez razloga unose nemir u nase forume ocito da su se izgubili u vremenu i prostoru,,al ne treba plaho obracat paznju na to.
Sto se tice sexa i poze meni je najbitnije da osjetim svog partnera (muza) tu njeznost,povjerenje,strast,ljubav...i onda draga moja sve dodje od sebe...samo mislim da ti rjeci nisu na mjestu,pa nismo prostitutke da nam ga guraju u grlo i oci ispadaju,uuuuuzzzzaaaasssss.....
Cao moje drugarice, ranije sam bio u zabludi i cak sam na ovoj temi napisao da nije bitno koja se poza prakticira u sexu. Bio sam u zabludi. Bitno je voditi ljubav a ne sex. Svaka poza je dobra ali ako je u nju ulazi sa puno ljubavi. Sve vas volim SEXI SEJO
Cao moje drugarice, hvala vam na ovako velicanstvenom doceku, i ja se osjecam kao novi covjek. Ako sam ikoga ranije uvrijedio ovu priliku koristim da vam se svima izvinim. Sve vas voli i pozdravlja SEXI SEJO
sex kao sex je za mene licno iz mog ugla gledanja stvar koja nije bitna poza samo da se zavrsi i to traje od 5 do max 10 min.....ali VODITI LJUBAV to je nesto sasvim drugo(opet kazem po mom misljenju da se ko ne nade uvreden i sta ja znam vec jer svi imamo razlicito misljenje)tu nisu bitne poze tu je sve dobro od mazenja ,predigre do vrhunca nizu se sve poze jer same dolaze po sebi i tako da ih volim sve ,bitna je opustenost i masta KOJA MOZE SVASTA
"NAJOMILJENIJU" nemam,sve zavisi od mog I MMog raspolozenja,ali volimm svaku koja nam godi,pogotovo kad nam se potrefi da obadvoje zelimo istu!!!
Ove koje bi se prepucavale,samo bih lijepo zamolila da prvo ovu suvisnu energiju izbace na pravo mjesto,pa da onda "rahatli" i sa "osmjehom na licu" preporuce neku od poza!!!!
Mene nekada zna da boli... Prvo sam mislila da je velik, pa sam bila ponosna Ali ne,valjda sam dole strašno uska, čak na pregledima nekada znam da malo prokrvarim..... Ipak više volim kada sam gore...tako imam ja kontrolu I vi našli o ovoj temi, a ja na poslu