Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
bas u svakoj uzivam ali jako je vazno kako se partner ponasa volim ono sto mm kaze "ne volim sex, volim da vodimo ljubav" i ja to volim ali isto tako volim biti malo pervezna volim da mi ga da zguza a uz to da dira klitoris, da me cupa za kosu(to prosto obozavam ),volim da me ljubi u uho, po ledjima i guzi
a sto se mene tice ja bi volila da ga cijelog mogu primiti i usta ali nemoze stati a naravno on ga ne gura na silu pa koliko moze
Halo vas dvije, ko vam je kriv što vama nije ovako dobro ( p.s. da neko ne bi shvatio ozbiljno pa nastavio diskusiju, mi smo dobre druge pa se šukiramo međusobno )
Cao moje drugarice. Ja volim sve poze kao sto sam to i ranije rekao. Samo sto sad ima jedna novost. Kao sto znate, zena me je ostavila nedavno, ali upoznao sam novu osobu u svom zivotu. Sad sam sretan. Sa njom obozavam voditi ljubav tako da mi nije bitna poza. Mislio sam kad me je bivsa ostavila da je sve propalo, ali uvijek ima svjetla na kraju tunela. Cak sad mi je i drago sto me je bivsa ostavila, jer ne bi upoznao svoju trenutnu ljubav. Jos uvijek vas voli vas zaljubljeni SEXI SEJO
ja u svakoj pozi uzivam samo opusteno!!!!!!!!!!!!!!!
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem