Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Za razliku od tebe,zlato moje,nemam iskustva u guranju u grlo,ispadanja ociju i sl.U ostalom ti ili nisi dobro procitala o cemu se govori ili imas neka jako cudna iskustva pa ti se nemoze ni zamjeriti.
Za razliku od tebe,zlato moje,nemam iskustva u guranju u grlo,ispadanja ociju i sl.U ostalom ti ili nisi dobro procitala o cemu se govori ili imas neka jako cudna iskustva pa ti se nemoze ni zamjeriti.
Jao sestro pa nemoj tako jako Ja pročitala da ti voliš SVE, pa sam i nato pomislila...inače nisam ni ja gutačica, bljak
Vidi te vi njih....one malo,malo pa o sexu polemisu!!!!!Vidi te da ta tema samo unosi nemir na ovaj forum!!!!Ocigledno uvijek ima nekih prostakusa koje samo vrebaju da se neko pogresno izrazi ili spomene tako neke skakljive teme pa se one onda jave,a to tad znaci samo citaju nase postove.Zato drage moje pamet u glavu i ove bolesnice ce ostati uskracene za takav razgovor,a mi postedjene izljeva vulgarnih misli i rijeci!!!!Pusa svima koliko vas god ima!!!
Draga monia,ne osvci se na ove komentare!!!!!Ma sta ce jadna dosad se nije ziva pojavljivala i nije tesko zakljuciti da je neki bolesnik!!!!Sta ce i ona bi volila da je dobra s glavom!!!!