ziel
|
IZVORNA PORUKA: Leena Jutro, drage moje Ja sam skontala da jutra grozno podnosim, jedva se dovucem na posao, jedva radim, muka mi bude, kao na pocetku trudnoce... Onda se oko 12 dozovem LTM, neka si se ti sredila, vidjet ce vec neko, ako ne, selfie, pa na fb sto je sigurno, sigurno je... Kad smo kod toga, moram i ja na depilaciju i evo danima se kanim... I nikako da se nakanim. Isha, je li ono danas ides u bolnicu? Sretno! Mojbebac, na zalost, ne znam ti nista za CR, oba puta sam prirodno rađala, ali nadam se da ce ti brzo skinuti taj kateter, mogu misliti koja je to muka.. Leena zar jos radis zeno, uzmi bolovanje , da vidis kako je lijepo, ja ustala prije pola sata radila do 7. mjeseca, vala vise nisam mogla i zbog pupe sve veci i veci, putovanje na posao, saginjanje, rad sam zahtjevan, prodje kroz ruke po 35-40 osoba i svako ima neke komentare... eh kako sam se oporavila dok sam na bolovanju... Lalo ti mene sad zabrinu oko tih brojeva imam samo 2 bodica 56 br. ostalo je sve 62 i vece. A beba ti sa 3 mjeseca nosi 62... Travelove nesto i ja se kontam oko tih briseva Bgm da i ja uradim kod Blitvicke, 20 KM nece me osiromasiti, a u D.Zdravlja je bas peglanje i ne znam koliko cu se zadrzati...nisam ti nikad bila osoba za cekanje
< Poruku je uredio ziel -- 8.10.2015 10:31:53 >