Leena
|
Jutroooo, moje dame! Ja danas zakasnila na posao sat vremena Morala jutros ranije djecu u vrtic odvesti, Esma neki maskenbal imala, pa dok sam je spremila... Vratim se, rekoh samo 5 minuta da zatvorim oci... aha Boli me ovo uho za poludjeti, jos su i leđa pocela... Bas divota. A tako mi se ne da kod ORL otici... Mrsko mi cekati uputnicu, a znam da mi nece antibiotik smjeti dati... Neki mi je dao prosle godine kad sam dojila koji kao smije, ma nista mi nije pomogao... Bez veze mi sada bebu trovati, a znam da nece pomoci.. Ali ako ne krene na bolje, morat cu nesto.. IZVORNA PORUKA: Farah 00 Leena Znaci svi termini zauzeti u oktobru kod Nakasa, a ionako dobijes neki temin a jos 20 zena u istom terminu Ja se jednom narucila kod Dr Miseljica u Vojnu, prije nego sto sam bila trudna, imala termin u 13h, ja dosla, kad ono 50 zena, nisu dosle na red ni one sto su u 11 bile narucene, valjda imao neke hitne intervencije Svasta Nije tako bilo prije dvije godine kad sam sa L bila trudna, uvijek prime sve trudnice, pa do kad god to trajalo.. I Miseljic je super, dobar izbor. Samo da nam na porodu ne bude Beciragic, dzaba sto nas ovi pregledaju Aidana, kako danas? Ima li kakvih naznaka? Ja sam Lejlu prenijela, pa znam kako ide ovo cekanje A E sam rodila 7 dana prije termina, onda sam se nadala da cu i L, pa mi se jos vise oduzilo Mojbebac se garant do sada porodila, nadam se da je sve super proslo Kakvo je kod vas stanje sa imenima beba? Imate li ime, ili se jos premisljate? Mene mm izludi u posljednje vrijeme... Jos od E imamo ime za i sad zafrkava, on bi mijenjao... Prvo predlaze ime mog oca, jer se isto zvao i njegov otac rahmetli, a obojica dobili imena po svojim dedama, pa kao da zadrzi tradiciju Slatka slucajnost, ali meni ime starinsko kroz, ja tatu kad sam bila dijete pitala kako se zvao kad je bio mali Nikako mi nije ime za dijete... Da, ime je Hasan. A onda Lejla ima u vrticu nekog Mustafu kojeg voli pravo... Tj. vise ga koristi kao alter ego za neslusanje , popenje se na stol i sama sebi prijeti prsticem: Mutafaaaa, ići ćeš ćošaaaak! i kad je neko u posljednje vrijeme pita kako se zove, vise ne govori: "leelaaa", nego"Mutafa Mali" Kaze mm: Eto, ako ne moze ovo, moze li onda Mustafa A ja se nekako navikla na ovo ime od ranije, i skroz je drugacije od ovih koje sad on predlaze, bas me nervira sto me sada kolebaju...
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|