Carobno jutro
|
LTM i Ninushka i sve koje imate jedno vec malo dijete i uz to sada malu bebu, ja samo mogu ustat pa spomenut ja neam kad nista od ove svoje prce drage a kamoli vi, jos mi je mam kod kuce i mm je jos na odmoru. Znaci nisam sama Doduse, meni je sve novo pa i ucim uz nju i tako Aidana, znaci cetvrtak je krajnji rok za dolazak beb , brzo ce to, znam da nije lako, kad je jos dijete kod kuce, sa mnom je bila cimerica u sobi, zajedno carski, i dobila sada sina a imala curicu kod kuce i bas joj je tesko bilo zbog te curice. I meni se srce cijepalo kad je vidim koliko joj je nedostajala. Ali eto proslo i sad uzivaju zajedno Te gace iz apoteke su super i mogu svima vjerujte mi, ja sam uzela L men se cini i mogle su se jooooooooooos rastegnut dobro a imala sam velikog pupu doduse dosta je spao poslije operacije.. i jedan lijep dozivljaj iz bolnice, jedno jutro mene bodu da mi daju infuziju, i ne mogu venu naci, ubode, vena rokne, ubode, profulala, elem mene to boli uzasno, sva modra, krvava, ona i dalje bode, ne odustaje, ja pocela plakati, vristim na krjau hahahaha, svega mi preko glave, a stoji djevojka neka tu, stazista sta li, i tjesila me i smirivala i ode pa se vrati, kaze jesi li ti sa rr, reko jesam, jesi li carobno jutro ja se zabezeknuh, reko, vidi ovo sad koliko se ja zbunih, ne pitah ko je ona elem dade mi par savjeta oko dojenja, dolazila par puta da me obidje i tako zao mi sto ne pitah ko je i sta je, pa eto ako cita, hvala od srca znacilo je, i btw nisam bas onakva placka, hormoni su me drmali
|