|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar
7.10.2015 14:31:23   
lala88
ja sam prije trudnoce se odlucila za musko ime, za curicu nisam znala. Mm se u pocetku nije svidjelo i ja mu kazem ajd daj svoj prijedlog, nakon 7 dana rekao je dacemo mu tvoj prijedlog. tako da za curicu nismi imali ideje i ja ga pitam sta ako je dr pogrijesioi bude djevojcica, on kaze zvace se kako smo rekli sta god da je. Ja sam do zadnjeg dana govorila ako bude curica dodacemo na muzevo a slovo i tako ce se zvati. Eto ipak je bio mali piso.
Ja sam se porodila u 12:45, a mm zvao u 13 i rekli mu da sam se porodila i on odma dosao da vidi bebu, tako da ga je on prije mene vidio, meni ga donijeli oko 17h na 2 minute. Kad su mi dali mob da se javim porodici, mm mi poslao poruku u kojoj pored ljubavih izjava, utjesnih rjeci i velike zahvalnosti pise :" beba je isti ja" user posted image

8.7.2015g B

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 276
7.10.2015 14:46:45   
*pcelica*
Ode mi kilometarski post user posted image
Ukratko, nemamo ni mi jos ime za bebu. MM je samo jednom prokomentarisao da mu se svidja ime Bajazit i dobio je onaj ubitacni pogled ispod obrva i od tad suti k'o zaliven user posted image Vise nista ne komentarise.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 277
7.10.2015 15:20:54   
Arya
Hellooo

mojbebac da prođe sve u najboljem redu user posted image
Mi smo napokon dobili ključeve od stana, papire završili, danas majstori bili mjerili kuhinju, ja ne mogu da izlazim s posla pa su moji mama i tata i mužek to sve s majstorima završavali, rekla sam da želim svijetlu kuhinju...
Vratila sam se sinoć na jogu, valjda će bebi odgovarati.
Ja nemam muško ime, još uvijek se nadam da je Nora.
Vidim da kupujete uloške, sestri i drugaricama su se najbolji pokazali Chicovi 15.5 KM 30 komada (drugarici je dovoljno jedno pakovanje bilo), kažu da se isplati svaki fening, ali ne znam ima li još uvijek Chico u Sarajevu, nisam se približila gornjem dijelu grada dugo.

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 278
7.10.2015 15:41:14   
UmmuHamza2305
Joj mi smo odabrali ime prije nego sam ostala trudna,hahha .. Hamza- lav :)
Pcelice Bajazit po sinu sultana Sulejmana? :)
Leena moj bratić se zove Eren, mada bih ja lično prije dala ta dr dva imena.. A mene Hasan uopće ne asocira na starijeg čovjeka, već baš suprotno- na dječaka.. Jer se unuk Poslanika ,saws ,zvao Hasan, r.a. , pa u glavi odmah zamislim malog razigranog dječaka user posted image Osim toga, ime Eren nema neko posebno značenje, dok Hasan znači ljepotan.. user posted image
Ziel i meni se sviđa Jusuf user posted image
Osim toga sviaju mi se Abdurahman, Usama, Abdullah, Ejmen
Zenska: Sumejja, Aia, Iman, Sevda...

< Poruku je uredio UmmuHamza2305 -- 7.10.2015 15:56:23 >

(odgovor članu Arya)
Neposredna veza do poruke: 279
7.10.2015 15:58:24   
UmmuHamza2305
Trebalo je pisati Aiša :)

(odgovor članu UmmuHamza2305)
Neposredna veza do poruke: 280
7.10.2015 16:04:41   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: Arya

Hellooo

mojbebac da prođe sve u najboljem redu user posted image
Mi smo napokon dobili ključeve od stana, papire završili, danas majstori bili mjerili kuhinju, ja ne mogu da izlazim s posla pa su moji mama i tata i mužek to sve s majstorima završavali, rekla sam da želim svijetlu kuhinju...
Vratila sam se sinoć na jogu, valjda će bebi odgovarati.
Ja nemam muško ime, još uvijek se nadam da je Nora.
Vidim da kupujete uloške, sestri i drugaricama su se najbolji pokazali Chicovi 15.5 KM 30 komada (drugarici je dovoljno jedno pakovanje bilo), kažu da se isplati svaki fening, ali ne znam ima li još uvijek Chico u Sarajevu, nisam se približila gornjem dijelu grada dugo.

Nora user posted image
mi nismo imali musko ime oba puta...bas smo u belaju bili user posted image nego ja sam sinoc mm oplakala od sege, Nora ista on, vjerovatno ce imati moje oci (nadam se) ali bas je ista on, ima obrascice, punije usnice, cak ni moj nosic nema...i nosa on nju sinoc i gleda je, kaze vidi fakat ista ja...
i u po frke gleda on nju i prica joj: seka ti je N prava manekenka, plesacica...upisacemo je na ritmicku gimnastiku...tebe cemo kad porastes na dzudo...nisi ti za ritmicke gimanstike user posted image user posted image mene suze zalile
odoh vam sad iskopat neku svjeziju slikicu moje bucke

e da chicco ima u master kidsu (ja omeksivac uzimam) ali ne znam za uloske i iskreno receno pravo su skupi, meni bi poslije prve trudnoce bili totalno nerentabilni jer sam ja virovih paketa potrosila Bog sami zna koliko. sad u ovoj bi mozda i mogli ali iskreno zao mi dati 15 Km za 30 komada jer sam ja po 3 stavljala i presvlacila se svako malo (5-6 puta dnevno haman Nora i ja isto pelena i ulozaka user posted image )

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu Arya)
Neposredna veza do poruke: 281
7.10.2015 16:08:13   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305

Leena moj bratić se zove Eren, mada bih ja lično prije dala ta dr dva imena.. A mene Hasan uopće ne asocira na starijeg čovjeka, već baš suprotno- na dječaka.. Jer se unuk Poslanika ,saws ,zvao Hasan, r.a. , pa u glavi odmah zamislim malog razigranog dječaka user posted image Osim toga, ime Eren nema neko posebno značenje, dok Hasan znači ljepotan.. user posted image

Ma ja. A ja ne volim imena koja asociraju na serije user posted image A meni imena koja se svidjaju imaju moj sestric i od zaove djeca. Elem pokupili mi imena user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu UmmuHamza2305)
Neposredna veza do poruke: 282
7.10.2015 16:11:48   
LieToMe RR
user posted image
jedna najfriskija, od juce user posted image

Neposredna veza do poruke: 283
7.10.2015 16:14:43   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Ma ja. A ja ne volim imena koja asociraju na serije user posted image A meni imena koja se svidjaju imaju moj sestric i od zaove djeca. Elem pokupili mi imena user posted image

kad smo kod imena mi kad smo za N pravili spisak imena, zenskih...sva neka lijepa imaju djeca od prijatelja...Lana, Lara, Ena, Ema...sve vec zauzeto...onda mm rekao lijepo mu ime Luna...reko jest lijepo je stvarno ali onda kad bih za koju godinu pocela dozivati djecu pa krenuna Lana, Laro, Luunoooo user posted image i ovako brkam a razlicita mi imena djece...Noru konstantno zovem Leona a o Leoni kad pricam sve govorim Nora
Sad razumijem svekrvu kako stalno brka mm i djevera user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 284
7.10.2015 16:55:13   
UmmuHamza2305

Mene ne asocira na seriju, valjda zato što ju nisam gledala.. već na stvarnog Bajazita i na moj maturski rad user posted image

Neposredna veza do poruke: 285
7.10.2015 17:29:52   
Leptirica87

IZVORNA PORUKA: LieToMe

user posted image

Masallah bebice da vam bude uvijek tako napredna,vec je prava zavodnica sa okicama i umiljatim licem....dusica slatkauser posted image

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 286
7.10.2015 17:40:12   
ziel
LTM beba ti je kao sa razglednice...prava ljepotica user posted image user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Leptirica87)
Neposredna veza do poruke: 287
7.10.2015 18:11:21   
*nur*

user posted image

MasAllah,pravo velika bebara <3 <3 <3 da vam je ziva i zdrava zajedno sa vama,med je.

Neposredna veza do poruke: 288
7.10.2015 21:23:47   
*nur*
Ej drage moje treba mi HITNO informacija zna li neko koliko kostaju urino kulture u onom privatnom labaratoriju sto ima na Ilidzi i u ulici Branilaca i da li rade subotom

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 289
7.10.2015 21:34:27   
UmmuHamza2305
Nur, ne znam za urino kulturu, ali znam da rade subotom, čini mi se do pola 10 .. Mi baš danas zvali radi brisa

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 290
7.10.2015 21:57:13   
*andjela*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

01.01.2014 Mamin decak * VELJKO*

28.02.2016 Mamina princeza *Marija*

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 291
7.10.2015 22:12:21   
rose

kad smo kod imena mi kad smo za N pravili spisak imena, zenskih...sva neka lijepa imaju djeca od prijatelja...Lana, Lara, Ena, Ema...sve vec zauzeto...onda mm rekao lijepo mu ime Luna...reko jest lijepo je stvarno ali onda kad bih za koju godinu pocela dozivati djecu pa krenuna Lana, Laro, Luunoooo user posted image i ovako brkam a razlicita mi imena djece...Noru konstantno zovem Leona a o Leoni kad pricam sve govorim Nora
Sad razumijem svekrvu kako stalno brka mm i djevera user posted image user posted image

user posted image user posted image haha i ja moje mjesam....inace Soraji tepam Sajci..pa krenem i maloj ...pa onda im zamjenim imena..a moja mam jos gora..misli na jedu od njih a izgovara moje ime user posted image

< Poruku je uredio rose -- 7.10.2015 22:16:02 >

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 292
7.10.2015 22:13:29   
rose

IZVORNA PORUKA: Leptirica87

user posted image

Masallah bebice da vam bude uvijek tako napredna,vec je prava zavodnica sa okicama i umiljatim licem....dusica slatkauser posted image

i fakat lici na tatu user posted image ja mislim da ova moja malesna lici na mene..mislim da sam ovaj put dobila dijete koje lici na mene user posted image

(odgovor članu Leptirica87)
Neposredna veza do poruke: 293
7.10.2015 22:25:24   
Farah 00

IZVORNA PORUKA: *nur*

Ej drage moje treba mi HITNO informacija zna li neko koliko kostaju urino kulture u onom privatnom labaratoriju sto ima na Ilidzi i u ulici Branilaca i da li rade subotom

Ja znam da je u SaNaSi i u privatnom labaratoriju Nalaz, koji se nalazi na Grbavici, jedan uzorak urinokulture 10 KM, tri puta odneses, znaci 30KM.

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 294
7.10.2015 22:27:09   
Farah 00

user posted image

user posted image user posted image user posted image Bas ima punane usneuser posted image

Neposredna veza do poruke: 295
7.10.2015 22:44:48   
rose
evo s druge teme da vidite i moju curicu...novije user posted image

IZVORNA PORUKA: rose

user posted image
post a picture

ovaj plac je trajao 3 sekunde...dovoljno za sliku user posted image

a onace je ovakva

user posted image
upload gif from url

user posted image

< Poruku je uredio rose -- 7.10.2015 22:45:06 >

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 296
7.10.2015 23:25:37   
Farah 00

user posted image
post a picture

a onace je ovakva

user posted image
upload gif from url

user posted image

Mashallah sto su vam napredne bebice, a kosica je in user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 297
7.10.2015 23:36:02   
rose

IZVORNA PORUKA: Farah 00

user posted image
post a picture

a onace je ovakva

user posted image
upload gif from url

user posted image

Mashallah sto su vam napredne bebice, a kosica je in user posted image user posted image user posted image

meni se nije moglo desiti da rodim celavu bebu user posted image ja se rodila cupava i starija cura cupava...na porodu prvo rekose evo bebine glava, vidi joj kosice user posted image i da...imala sam prestrasne zgaravice od pocetka user posted image

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 298
8.10.2015 0:12:19   
mojbebac
Glavu bih dala da sam danas se javila.... evo porodila sam se jutros,oko 9i15,sve je proslo u savrsenom redu,beba 54 cm,4300 gr,mnogo sam dobar djecak samo spavam.... nemam bolove srecom,nisam ustajala,na intenzivnoj sam do ujutro poslije vizite,onda ce me srediti i staviti na odjeljenje sa bebcom pa krece borba za uspostavljanje dojenja.... nisam jos nista pila ni jela,ali se pravo dobro osjecam,odmorila sam se i naspavala.... sa prvim mi je trebalo 3-4 dana da krene mlijeko,vidjecemo sada....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 299
8.10.2015 0:19:53   
rose

IZVORNA PORUKA: mojbebac

Glavu bih dala da sam danas se javila.... evo porodila sam se jutros,oko 9i15,sve je proslo u savrsenom redu,beba 54 cm,4300 gr,mnogo sam dobar djecak samo spavam.... nemam bolove srecom,nisam ustajala,na intenzivnoj sam do ujutro poslije vizite,onda ce me srediti i staviti na odjeljenje sa bebcom pa krece borba za uspostavljanje dojenja.... nisam jos nista pila ni jela,ali se pravo dobro osjecam,odmorila sam se i naspavala.... sa prvim mi je trebalo 3-4 dana da krene mlijeko,vidjecemo sada....

user posted image user posted image
cestitam i da se uskoro oporavis user posted image

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *