|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar
18.9.2015 12:55:01   
*nur*
IZVORNA PORUKA: ziel

I flasice i bebecu odjecu, kad je vrijeme da peremo? 2-3 nedjelje pred termin?

ma ja cu mozda i ranije i sloziti u komodu, nemoze se uprasiti kada je zatvoreneo.Posteljinicu, dekice i slicno sam kontala isto oprati ranije pa umotati u nas carsaf i staviti u komodu ili u krevetac kada ga kupim aBd.Jer neznas i kada ce aBd porod krenuti

< Poruku je uredio *nur* -- 18.9.2015 12:56:51 >

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1426
18.9.2015 12:59:25   
ziel

IZVORNA PORUKA: *nur*

ma ja cu mozda i ranije i sloziti u komodu, nemoze se uprasiti kada je zatvoreneo.Posteljinicu, dekice i slicno sam kontala isto oprati ranije pa umotati u nas carsaf i staviti u komodu ili u krevetac kada ga kupim aBd.Jer neznas i kada ce aBd porod krenuti

I meni je sve to na pameti, nezz kad ce krenuti, hoce li me iznenaditi ranije, sjetim se ove jedne komsinice 3 nedjelje prije termina se porodila a i MAM je cini mi se 18 dana prije termina.... Nisi jos krevetic nabavila? Ja ga smjestila vec i svaki dan zastanem pored njega i komodice i gledam hihi user posted image user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 1427
18.9.2015 13:02:05   
lala88
moja sestra je se porodila u 36 sedmici, sreca pa je imala sve spremno.

8.7.2015g B

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1428
18.9.2015 13:05:42   
ziel

IZVORNA PORUKA: lala88

moja sestra je se porodila u 36 sedmici, sreca pa je imala sve spremno.

Lalo jel imala problema oko mlijeka? nezz ima li to neke veze, ti raniji porodi , kako nadolazi mlijeko? jel treba duze vremena da nadodje ili ?

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1429
18.9.2015 13:08:36   
*nur*
Ziel nisam jos nabavila krevetac ali uskoro cemo i to aBd, otprilike smo pregledali jjos samo da uzmemo

Ma ja nikad se nezna.

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1430
18.9.2015 13:10:20   
aidana

flasicu operes kad ti zatreba, to je cas posla prokuhati.

A odjecu sam ja spremila kad sam usla u deveti, za svaki slucaj. Posteljinu sam oprala, namjestila u krevetic i prekrila sve. Odjeca je sva oprana , ispeglana i slozena u komodi. Meni licno bi bilo kasno cekati 2 sedmice pred porod jer ne znas nikad kad ce tacno krenuti. A valja sav taj ves oprati, osusiti i ispeglati.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1431
18.9.2015 13:10:58   
lala88
nije imala problem, nadoslo nakon 3 dana.

8.7.2015g B

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 1432
18.9.2015 13:18:30   
UmmuHamza2305

IZVORNA PORUKA: *nur*

I meni je sve to na pameti, nezz kad ce krenuti, hoce li me iznenaditi ranije, sjetim se ove jedne komsinice 3 nedjelje prije termina se porodila a i MAM je cini mi se 18 dana prije termina.... Nisi jos krevetic nabavila? Ja ga smjestila vec i svaki dan zastanem pored njega i komodice i gledam hihi user posted image user posted image

Ja danas ispeglala zadnju turu odjećice.. Ne znam šta će se uprašiti, zatvoreno je.. Krevetić će mi sutra stići, in shaa Allah..Kolica mi ne trebaju do proljeća, na komodice, ljulje i slične stvari ne namjeravam bacati pare,a i svoje sam upozorila da mi ne kupuju
Onu korpu za iznošenje sam uzela od bratovog malog, i oni su je upotrijebili samo na dan izlaska iz bolnice i nikad više.. oprala sam ju u mašini i smjestila u ormar..
Kod nas nema vode, a imam tonu posla user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1433
18.9.2015 13:26:21   
ziel
Pa dobro vjerovatno imas mjesta u svojim ormarima za bebece stvari, kod mene u spavacoj sve puno, a beba ce s nama u spavacoj biti, tako da je komodica dobrodosla i po mjeri radjena, moze mi sva bebina odjecica stati user posted image Za lezaljke ne znam sad jos dok ne vidim kakva ce beba biti, hoce li biti miran, ako mi bude trebalo i to nije problem kupiti, mada krevetic mi ima tu opciju ljuljanja pa mozda mu to bude pasalo user posted image A korpu za iznosenje kupila u Fisu u kompletu s torbom za 18 KM user posted image Nije da se foliram nesto ali prvo mi je dijete i radujem se svemu i sve sto mogu finansijski izdrzati necu ni da razmisljam i necu da stedim na bebi, stedicu na drugim stvarima...

< Poruku je uredio ziel -- 18.9.2015 13:30:38 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu UmmuHamza2305)
Neposredna veza do poruke: 1434
18.9.2015 13:39:18   
UmmuHamza2305
Dobro to, ti nemaš prostora.. Ja imam, pa bi mi to bilo bacanje para..
Ima stvarno stvari koje nisu potrebne.. Po mom mišljenju je bolje kupiti drugom djetetu koje nema ono što mu je neophodno, nego svog od malih nogu učiti da ima sve živo..

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1435
18.9.2015 14:02:13   
maksi
Nikako da stignem da vam se javim rodila se princeza user posted image user posted image user posted image teska 4000kg i mama i beba su dobro
A strina presretna nek mi je ziva i zdravauser posted image user posted image

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1436
18.9.2015 14:10:43   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: maksi

Nikako da stignem da vam se javim rodila se princeza user posted image user posted image user posted image teska 4000kg i mama i beba su dobro

cestitam strina user posted image
nek vam je princeza ziva i zdrava i nek bude sretna sa tvojim djecacima kao starijom bracom user posted image
sve najljepse od srca a jetrvi zelim brz oporavak user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1437
18.9.2015 14:12:31   
ziel

Eeee cestitam strina sto si postala strina user posted image Beba pravo napredna hvala Bogu, 4 kg milina user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1438
18.9.2015 14:15:23   
LieToMe RR
stigla zironana user posted image ali jos je nismo smontirali. mm trknuo u soping, ja starijoj uzinu eno je spava. mala svo vrijeme budna, dva puta sikila
sad cemo ovo sastaviti i da je cusnem u ono ne bi li se smirila
koji su ono kreteni u baby centru. ostavis im 40 km i nedaju ti pisljivi poklon uz cestitku user posted image
vadim ja djidje i rekoh muzu a gdje poklon, kaze on nisu mi dali user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1439
18.9.2015 14:27:35   
mojbebac
Samo da se javim.... bila na kontroli,sve ok sve uredno,dogovorili u srijedu da se vidimo,u cetvrtak abd da radimo carski.... bas sam sretna,kaze dr da je ok i velicina bebe i starost posteljice pa nemam sta vise cekati.... ne moram vise puno lezati,danas sam izasla sa drugaricama na kafu poslije 7 dana i odmah mi je bilo lakse.... pozzzzz svima vama

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1440
18.9.2015 14:57:36   
aidana

cestitam maksi user posted image user posted image da vam bude ziva i zdrava user posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1441
18.9.2015 15:02:21   
aidana

IZVORNA PORUKA: mojbebac

Samo da se javim.... bila na kontroli,sve ok sve uredno,dogovorili u srijedu da se vidimo,u cetvrtak abd da radimo carski.... bas sam sretna,kaze dr da je ok i velicina bebe i starost posteljice pa nemam sta vise cekati.... ne moram vise puno lezati,danas sam izasla sa drugaricama na kafu poslije 7 dana i odmah mi je bilo lakse.... pozzzzz svima vama

user posted image user posted image user posted image eto bebice sljedece sedmice. Jesi li ti pisala neki dan da ti je ctg pokazao kontrakcije ili sam nesto pobrkala?

Ja sam mislila tebe pitati jesi li pripremila neki skafandercic za izlazak, jer su nam termini ublizu ali to pitanje sad otpada user posted image user posted image ti ces svoju bebicu cuvati dok je jos lijepog vremena user posted image

ja ne znam sta cu ako naglo zahladi, sto je vrlo moguce...nisam sigurna je li dovoljno ono plisano odjelce i dekicauser posted image user posted image

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 1442
18.9.2015 15:03:20   
M.A.M.
Zene ima li neko info kako je carobno prosla?Je li sve ok?

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1443
18.9.2015 15:04:27   
aidana

IZVORNA PORUKA: LieToMe

stigla zironana user posted image ali jos je nismo smontirali. mm trknuo u soping, ja starijoj uzinu eno je spava. mala svo vrijeme budna, dva puta sikila
sad cemo ovo sastaviti i da je cusnem u ono ne bi li se smirila
koji su ono kreteni u baby centru. ostavis im 40 km i nedaju ti pisljivi poklon uz cestitku user posted image
vadim ja djidje i rekoh muzu a gdje poklon, kaze on nisu mi dali user posted image

a kakav poklon ste trebali dobiti? user posted image Javi svidja li se N u lezajci user posted image

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1444
18.9.2015 15:05:06   
aidana

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

ja sad vidjela temu da se porodila user posted image user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1445
18.9.2015 15:08:03   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: aidana

I ja pa se iznenadih,znam da je trebala danas na kontrolu i govorila je da ce joj mozda raditi cr,al eto bitno da je sve proslo da sad uziva user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1446
18.9.2015 15:14:12   
aidana

IZVORNA PORUKA: aidana

I ja pa se iznenadih,znam da je trebala danas na kontrolu i govorila je da ce joj mozda raditi cr,al eto bitno da je sve proslo da sad uziva user posted image

mene je bas dirnula ta vijest. sta je sve prosla a ostala pozitivna, zaista zasluzuje svu srecu i uzivanje sa svojom bebicomuser posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1447
18.9.2015 15:16:46   
aidana
nego mam kako ti? bole li ruke user posted image

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1448
18.9.2015 15:36:21   
blue moon

Pa dobro vjerovatno imas mjesta u svojim ormarima za bebece stvari, kod mene u spavacoj sve puno, a beba ce s nama u spavacoj biti, tako da je komodica dobrodosla i po mjeri radjena, moze mi sva bebina odjecica stati user posted image Za lezaljke ne znam sad jos dok ne vidim kakva ce beba biti, hoce li biti miran, ako mi bude trebalo i to nije problem kupiti, mada krevetic mi ima tu opciju ljuljanja pa mozda mu to bude pasalo user posted image A korpu za iznosenje kupila u Fisu u kompletu s torbom za 18 KM user posted image Nije da se foliram nesto ali prvo mi je dijete i radujem se svemu i sve sto mogu finansijski izdrzati necu ni da razmisljam i necu da stedim na bebi, stedicu na drugim stvarima...

Ziel kakva ti je to korpa za iznosenje za 18 KM iz Fisa možeš li uslikati, mi gledali isto neke cijena bila oko 50 KM, a bebu smo mislili iznijeti u AS koju ćemo dobiti, krevetac je narucen, komodica kupljena treba je sklopit, kolica također neće trebati do proljeća pa nisam ni gledala. To je sto se tice krupnijih stvari...ostalo ćemo polako kako sta nadjemo

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1449
18.9.2015 15:43:27   
ziel

IZVORNA PORUKA: blue moon

Ziel kakva ti je to korpa za iznosenje za 18 KM iz Fisa možeš li uslikati, mi gledali isto neke cijena bila oko 50 KM, a bebu smo mislili iznijeti u AS koju ćemo dobiti, krevetac je narucen, komodica kupljena treba je sklopit, kolica također neće trebati do proljeća pa nisam ni gledala. To je sto se tice krupnijih stvari...ostalo ćemo polako kako sta nadjemo

user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu blue moon)
Neposredna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *