|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar
15.9.2015 12:29:26   
Carobno jutro

Neaktivne clanice izbrisane sa spiska...postupak je moguce obrnuti user posted image

SEPTEMBAR

12.09. Araj user posted image PORODILA 01.09.user posted image
20.09. Carobno Jutrouser posted image
23.09. Ninuska user posted image PORODILA SE 10.09. user posted image
23.09. hexe user posted image PORODILA SE 09.09 user posted image

OKTOBAR

06.10. Aidana user posted image
09.10. mojbebac user posted image
23.10. Banancica user posted image

NOVEMBAR

08.11. Blue moon user posted image
12.11. UmmuHamza2305 user posted image
12.11. Pcelica user posted image
15.11. Leptirica 87
19.11. ziel user posted image
22.11. *nur* user posted image
26.11. Farah 00 user posted image
28.11. Travelove user posted image

DECEMBAR

07.12 Elastigirl user posted image
14.12. Leena user posted image

JANUAR 2016.

07.01. Leptiri user posted image
25.01. mom2B user posted image

FEBRUAR

25.02. andjela
28.02. Isha

MART 2016.

04.03. škorpija

APRIL 2016.

08.04. suncica15

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1226
15.9.2015 12:33:12   
ziel
IZVORNA PORUKA: Farah 00

Ziel koliko si ti dobila kilograma do sad? Meni otisle baterije na kucnoj vagi, nikako da kupim nove, pa se nisam vagala od zadnje kontorle, koja je bila prije 5 sedmica.

I ja sam bila zadnji put 25. avg. bilo 10 kg vise, a sad ne znam nisam se od tada vagala, kontrola opet oko 25. sept. Sigurno jos 2kg dobila, najmanje 2 kg user posted image dr mi rekla da malo pratim dijabeticku dijetu koliko mogu i ja htjela al ne da mi se, opet jedem razno, nedijetalno user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 15.9.2015 12:35:19 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 1227
15.9.2015 12:43:07   
Carobno jutro

Ja se vise i ne vagamuser posted image briga me ali basuser posted image user posted image

ziel, hajde neka ide na bolje

ninushka, vidjeh sliku bebija, user posted image presladak je, secer praviuser posted image kako je slatko spakovanuser posted image

Farah, sretno na kontroliuser posted image javni se sa izvjestajemuser posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1228
15.9.2015 12:48:03   
Elastigirl
Kada pominjete vaganje ja sam se jucer bas nasmijala u cekaonici kod doktorice. Poreda nas sestra za vaganje, i ja stanem, vidim 78, kucnam i pokazuje 76 i ono kao uzdah o majko moja koliko ce biti do kraja user posted image

Kada ide zena iza mene, kraljica kaze koliko imas, rekoh 78, veli ona koji mjesec, ja rekoh sedmi a tek ce ti ona, gledaj sad ovo, spektakl. Stade zenska na vagu, dobrih 90 kila i onda ce sva ponosna A TEK SAM DRUGI MJESEC.

Dan mi je popravila user posted image

Neposredna veza do poruke: 1229
15.9.2015 12:50:54   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: Elastigirl

Kada pominjete vaganje ja sam se jucer bas nasmijala u cekaonici kod doktorice. Poreda nas sestra za vaganje, i ja stanem, vidim 78, kucnam i pokazuje 76 i ono kao uzdah o majko moja koliko ce biti do kraja user posted image

Kada ide zena iza mene, kraljica kaze koliko imas, rekoh 78, veli ona koji mjesec, ja rekoh sedmi a tek ce ti ona, gledaj sad ovo, spektakl. Stade zenska na vagu, dobrih 90 kila i onda ce sva ponosna A TEK SAM DRUGI MJESEC.

user posted image user posted image

(odgovor članu Elastigirl)
Neposredna veza do poruke: 1230
15.9.2015 12:54:17   
mom2B

Ma gdje vas to vagaju???? Ja ulazim u 6 mjesec za par dana i jos nikada nije bilo nikakvog mjerenja. Cak i ne pita dr za kilazu!!! Ja sam se do sada udebljala 2,5kg... ocekujem eksploziju kilograma u narednom periodu user posted image user posted image user posted image user posted image

A ova zenska je carica user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitke hexe tebi i bebi, neka ste nam zivi i zdravi user posted image

carobno i tebi se priblizilo... sretnoooo user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio mom2B -- 15.9.2015 13:00:17 >

Neposredna veza do poruke: 1231
15.9.2015 13:01:43   
ninuska

user posted image user posted image user posted image . Legenda je user posted image .

carobno jutro hvala ti puno. Ljubi te djecak, rr teto :)

Neposredna veza do poruke: 1232
15.9.2015 13:08:37   
ziel
Elastigirl bas me nasmija user posted image zena opustena totalno
Mom2b kod moje dr vaga u ordinaciji, cim udjem kod nje prvo mjeri pritisak, kilazu, gleda nalaze ako imam neki novi i onda pregled. I tako svaki put

< Poruku je uredio ziel -- 15.9.2015 13:09:30 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1233
15.9.2015 13:13:06   
mom2B
Nema toga... samo UZ i to je to user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1234
15.9.2015 13:32:51   
ziel
IZVORNA PORUKA: mom2B

Nema toga... samo UZ i to je to user posted image user posted image user posted image

Ides vjerovatno u neku Javnu Zdr.Ustanovu? Znaju oni da zabusavaju i da preskoce onaj svoj dio pregleda... mada ja sam bila jednom u Javnoj Zdr.Ustanovi tj.u D.Zdravlja bas da vidim kako rade ali mjerili su mi i pritisak i kilazu...

A mene zanima sad kad odem na kontrolu bice punih 32 nedjelje dal ce me pregledati i vaginalno ili samo UZ? Jel pregleda samo ako se ja pozalim na neki problem, bolove ili iscjedak?

< Poruku je uredio ziel -- 15.9.2015 13:33:59 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu mom2B)
Neposredna veza do poruke: 1235
15.9.2015 13:50:03   
Isha
Mom2b, kako se tako sporo debljas? Ja sam na 14+3 bila na +1,9 kg, nema povracanja i sl.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1236
15.9.2015 13:52:25   
Isha

IZVORNA PORUKA: ziel

Ides vjerovatno u neku Javnu Zdr.Ustanovu? Znaju oni da zabusavaju i da preskoce onaj svoj dio pregleda... mada ja sam bila jednom u Javnoj Zdr.Ustanovi tj.u D.Zdravlja bas da vidim kako rade ali mjerili su mi i pritisak i kilazu...

A mene zanima sad kad odem na kontrolu bice punih 32 nedjelje dal ce me pregledati i vaginalno ili samo UZ? Jel pregleda samo ako se ja pozalim na neki problem, bolove ili iscjedak?

Necbi trebali da te gledaju vaginalno koliko znam.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1237
15.9.2015 13:56:21   
ninuska

Mene pregledala vaginalno na dan poroda. Bila 38 sedmica. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoci. Nisu me dole cackali user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1238
15.9.2015 14:05:02   
ziel

IZVORNA PORUKA: ninuska

Mene pregledala vaginalno na dan poroda. Bila 38 sedmica. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoci. Nisu me dole cackali user posted image

Znaci nece me pregledati vise vaginalno dok ne udjem u 9. mj. ili nece ni tad ako ne bude bolova ili nekih problema? user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1239
15.9.2015 14:26:30   
Leptirica87

Znaci nece me pregledati vise vaginalno dok ne udjem u 9. mj. ili nece ni tad ako ne bude bolova ili nekih problema? user posted image

Vidim da je govor oko vaginalnog pregleda,mene moja dr svaki put do sad je pregledala vaginalno da provjeri grlic i sta vec jos ....drugacije i ne bi mi mogla ustanoviti da mi se beba bas spustila i da je grlic mekan i poceo se otvarat malo...bas danas sam bila ponovo na kontroli i stanje isto moram i dalhe lezati....nije mi cak dala ni u skolicu za trudnice da idem iako bih samo slusala...al eto valjda ona zna najbolje
Ziel htjela sam te pitati jel ta radnja Fisova u Kalesiji sto si u njoj kupila krevetic bas od FIS vitez poslovnica kao i ona u Brckom,posto nema je na spisku njihovih poslovnica,i ja bih mozda onakav krevetic ipak jer sam njega prvog i vidjela jos u Brckom samo u drugoj boji,ali mi daleko se vozit do Brckog zbog mirovanja...i jel ti oni dovuku krevetic montiran ili kako funkcionise to...i ako ti nije problem mi reci dimenzije koje su jel ono standardno 120-80...Hvala

Hexe cestiram i ja na porodu da bude zivo i zdravo,a Carobno tebi s hajrom i srecom u petak ako Bog da i da sve bude idealno....

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1240
15.9.2015 14:30:22   
mom2B

Ma da... ja idem na GAK... Kilazu i pritisak mjerim kuci i raportujem doktorici iako me ništa ne pita user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1241
15.9.2015 14:34:53   
mom2B

IZVORNA PORUKA: Isha

Mom2b, kako se tako sporo debljas? Ja sam na 14+3 bila na +1,9 kg, nema povracanja i sl.

Nemam pojma... Mozda zato sto malo jedem, tj. jedem dok se ne najedem, ali zato pucam po vocu ko luda user posted image user posted image user posted image
Slatko ne jedem, ogadilo mi se, gotovu hranu pojedem 2-3 puta mjesecno, ne pijem nista sa secerom. Nisam nijednom povratila od pocetka, niti sam imala mucnine user posted image

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 1242
15.9.2015 14:40:42   
ziel

Nemam pojma... Mozda zato sto malo jedem, tj. jedem dok se ne najedem, ali zato pucam po vocu ko luda user posted image user posted image user posted image
Slatko ne jedem, ogadilo mi se, gotovu hranu pojedem 2-3 puta mjesecno, ne pijem nista sa secerom. Nisam nijednom povratila od pocetka, niti sam imala mucnine user posted image

Kako mozes prezivjeti na vocu i na svemu bez secera .ne bi ja mogla user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu mom2B)
Neposredna veza do poruke: 1243
15.9.2015 14:41:30   
ziel
Leptirice poslacu ti u PP

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1244
15.9.2015 14:42:48   
ninuska

Mene nisu ni ranije. Ali koliko vidim kod vas u tz je drugacije. Jos su neke zenice govorile da ih redovno vaginalno pregledaju

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1245
15.9.2015 14:46:22   
mom2B

Kako mozes prezivjeti na vocu i na svemu bez secera .ne bi ja mogla user posted image

Zato sto mi bude muka sad od slatkog i ne trazi mi ga organizam. I sam pomisao na slatko mi prevrce zeludac. To je u svakom slucaju dobro jer od tog secera i slatkisa nemam nikakve koristi user posted image user posted image

Eh da, samo med konzumiram svako jutro razblazen u casi mlake vode

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1246
15.9.2015 15:03:12   
mojbebac
Ja sam zadnjih dana izgubila 2 kg,vjerovatno zbog bolesti tako da sam na +13, inace se vagam kuci i mjerim pritisak... sto se tice vaginalnog pregleda ne bi ga trebalo biti do pred sami porod,meni je tako dr rekao

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

Neposredna veza do poruke: 1247
15.9.2015 15:11:13   
mom2B

IZVORNA PORUKA: mojbebac

Ja sam zadnjih dana izgubila 2 kg,vjerovatno zbog bolesti tako da sam na +13, inace se vagam kuci i mjerim pritisak... sto se tice vaginalnog pregleda ne bi ga trebalo biti do pred sami porod,meni je tako dr rekao

Pa OK ti je kilaza... ti si na korak do poroda user posted image
Da li ti je dr preporucio koliko kg bi bilo dobro da se udebljas? Meni je rekla izmedju 10 i 12kg je najbolje jer se najlakse poslije skinu.

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 1248
15.9.2015 15:32:27   
Arya
Hello

Dok sve pročitam trebat će vremena.
Uglavnom prva trudnoća, 10+6, sve uredu, željezo je nisko i samo spavam, a pupo se već vidi :)

(odgovor članu mom2B)
Neposredna veza do poruke: 1249
15.9.2015 15:39:01   
mom2B
Dobrodosla Arya user posted image user posted image

Neka ti trudnoca prodje bez problema do samo kraja user posted image user posted image

(odgovor članu Arya)
Neposredna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *