rose
|
IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: Travelove Hexe i ja sam iz TZ :-) Koliko se placa porodiljsko,mene to zanima? Inace ga planiram iskoristii do kraja, citavu god dana, po zakonu. Kod nas u firmi ne prave problem oko toga, bar do sada nisu. Ne znam imaju li kakve promjene po ovom novom zakonu o radu? Jase danas uopste ne osjecm dobro,neka me mucnina stigla, nadam se da se nece ratiti, jer citala sa da zna u trecem tromjesjecju... Draga nisi jedina, i ja danas nikako nisam cistog uma nesto me zanosi, nemam snage nikako, jedva se vucem po kuci a moradoh oprati kupatilo, usisati sprat citav i sloziti stvari u onoj buducoj djecijoj sobi koju sam zatrpala nekim stvarima i bebine i nase, neke torbe, cizme, salovi, neko sudje koje sam dobila na serbe nisam jos podijelila dalje haha, ma nema sta nema, ko buvljak i eto dzaba sto me zanosi kad imam posla, jadno zensko... sad hocu krompirusu da napravim, nisam je jela sto godina Hexe ove su u TZ: Leptirica87, Travelove, Lala88, ti i ja Ne znam za ove s terminima u 2016. god. Mom2b i Skorpija, ne znam odakle su one... kad promjenis ono boldirano kod sebe, mozda ti i muz krene sta oko kuce raditi...ja odmaram, mm je na odmoru i on ide u kupovinu, kuha, i sobu je usisao...ja sam sudje oprala i masinu vesa...dosta od mene...ne mora ni "jadno zensko" sve
< Poruku je uredio rose -- 6.9.2015 14:45:09 >
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :))) 18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))
|