Leena
|
IZVORNA PORUKA: škorpija Joj ja se slažem s tom ženom, možda ne baš sirota ali stvarno jest na neki način zakinuta za posebni vrstu ljubavi i prijateljstva, nemam kćerku ali moja mama ima dvije pa na osnovu toga komentiram . Uglavnom ja još ne znam spol, beba sjedila na posljednjem uzv, moram na amniocentezu zbog godina i dr me ružio što sam se udebljala dva kilograma za mjrsec, obećala sam mu da ću smršati do narednog pregleda Kakvo mrsanje? Ne budali, Boga ti... Ja sam isto dobila dvije kile od posljednjeg pregleda, nekad manje, nekad vise, pripaziti mozda, ali nemoj dijeta nikakvih, ti si mrsava svakako, nije ti viska. A ovo za pol, mm je zelio djecaka od E jos, a ja curicu, ali generalno nam je bilo svejedno, samo da je sve ok. Drugi put mi je bilo bas svejedno, a mm je opet navijao za . Sada kad sam rekla da je njemu svejedno Ma bjezi tamo, rekoh, vazda navijao za djecake, sad kazu djecak, on kaze: Ma svejednooo S druge strane, stvarno jeste svejedno.. U najblizoj porodici imam primjera muske djece koja paze mame da ne mozes da vjerujes koliko (a i zene, nisu uskracene za paznju, ne pricam o mazama), a imam i zenskih koje su Boze sacuvaj... Sve je to od osobe do osobe... Ne mogu reci ni odgoja, jer evo gledam ove svoje maze, ista majka, isti otac, ni fizicki ni psihicki kao da se u putu nisu srele. Inace, moja mama rekla juce svojoj bliskoj prijateljici (koja zivi u Americi, pa se ne vidamo bas) da sam trudna. Kaze njoj ona:"Joj, jos da bude djecak, pa da sve bude super", kaze mama namijerno nije rekla da jeste djecak Pri tome, ta zena ima 7 djece, sto bi bilo divno da nije zaista bilo ganjanje sina Nakon 5 djevojcica (od kojih su dvije blizanke), dobila je dva sina, blizance, koji su samo takvi sejtancici i od kojih mira nema nikako mojbebac, konzumiras li previse mlijecnih proizvoda? Ja sam u trudnoci sa E prestala pusti, a posteljica u 6. mj. bila 2 stepen zrelosti... I ispostavi se da je od previse mlijeka, stvaralo kalcifikate na posteljici, smanjila sam s tim i sve bilo ok. ninuska, pa ti ces dva rođendana u blizu slaviti Ili isti dan, to bi bila fora Imala sam ja u ulici dva djecaka, braca rodena na isti datum, a i moja rodica i rodak su u dan, on 28., ona 29.4. Meni ce sada biti u blizu, ali ne toliko, termin mi je 14.12., a Lejli je rodendan 7.1., ali ako bude kasnio kao Lejla, mozda bude i blizu Ako urani kao E, onda moze i mjesec razlike biti tacno. Zanimljivo je da toliko familije imamo sa rodendanima u decembru, ukljucujuci mog brata i djevera, i svi navijaju sada na ciji ce rodendan Rose, jutros je Esma bila ok, valjda ce i ostati, ali se Leki neckala pred vratima, doduse bez suza, ali kao bi usla, a i ne bi Samo da ova adaptacija brzo prode... BTW, ja sam na kontroli bila jutros, sve ok, hB, beba oko 800 g, ja dobila 2 kg ... Jos nalaze te da pokupim danas u jedan, valjda ce biti ok. Rekla mi je dr da joj mailom posaljem.
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|