rose
|
IZVORNA PORUKA: Leena Vecer, drage moje Ja sa mob, pa dok ne zaboravim sta sam Procitala da odgovaram trudnicki glupitis me opasno napada Rose, diiivna je S prema seki i Esma je ista bila, bude tu i tamo ljubomore, ali bilo bi cudno da ne bude, ipak su nam dugo bile same i centar svijeta Isha, e bas si me obradovala i ja sam luda, hajde sta fali ima jos jedna "luda" sto je obje znamo ona sto ima blizance Z i N, znat ces ko je, i ona ceka trece samo neka su nam zivi i zdravi Carobno, proslo sa suzama, ali Esminim ja zovem da pitam kakva je leki, nisam izdrzala, kaze teta:"ma ona je super, nego nam se E nesto rasplakala, ne mozemo je smiriti", valjda malo ljubomore, a i posvadala se sa najboljom drugaricom u vrticu, rekla joj da ce joj prebiti seatru i esma odmah a i ona garant bila ljubomorna sto je Esma trazila da bude u Lejlinoj grupi kad je bilo spavanje, jer L Nije htjela bez nje zaspati drama, ugl, mile moje, ali opet mi je lakse nego kad je E tek posla, a imala je 2.5 godine, ali je dijete mjesec dana plakalo svaki dan, uzas... i moja velika cura ode placuci...hoce da je ja vodim u vrtic....pa place ako ne mogu...objasnimo da je seka mala i da doji...zao mi je.....gledat cu da je ja odvedem sutra pa kako god
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :))) 18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))
|