|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-August
25.8.2015 10:22:54   
maksi
Stavim kesicu kamilice u tu vodi i malo drzim i izvadi Pa popije 40 mililitara i obavezno poseceri jer gorka isto neda da se kaki
IZVORNA PORUKA: M.A.M.

IZVORNA PORUKA: maksi

Meni je patronazna za stolicu da ima beba rekla da skuham malo kamilice i posecerim i dam,moj nije kakio 4 dana i to mu pomoglo,eto ako hoces pa probaj,mnoge mame ne daju djeci takve stvari ali ako ce pomoci ja poslusam

Carobno sta da ti pricam,samo spaaaaavaj dok mozes user posted image ,ja sam kao na najkvalitetnijim drogama,a da ti ne pricam na sta mi kosa liciuser posted image ,bila je LTM u prravu svaka joj se pozlatila,ne znam vise ni jesam li se umila ili nisam,ustajanje svakih 2-3 sata,nosanje,ljuljanje,za 3 mjeseca i rokija cu zajebati sa misicima,malo zadnjih dana muku mucimo sa pupom,nema stolice pa je cekam ko ozeblo sunceuser posted image
Kakva si mi ti?

Kuhala sam joj juce malo al nisam posecerila,valjda joj ne bude gore,reci mi samo jel razblazis kamilicu?I koliko kolicinski dajes?

< Poruku je uredio maksi -- 25.8.2015 10:24:41 >

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1976
25.8.2015 10:23:47   
maksi
LTM rekla sam ti zena zmaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1977
25.8.2015 10:27:42   
Carobno jutro

Carobno moj momak masala slusa nemozes ga cuti da place,samo on mene slomi dojenjem jede non stop a nocu na svako sat vremena,ali sta cu mora narasti user posted image samo sto ja ujutru ustanem ko drogirana a imam jos dvoje djece. Ne zalim se umorna sam ali brzo sve to proci. Meni je srce puno kada vidim njih troicu zajedno
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

Carobno sta da ti pricam,samo spaaaaavaj dok mozes user posted image ,ja sam kao na najkvalitetnijim drogama,a da ti ne pricam na sta mi kosa liciuser posted image ,bila je LTM u prravu svaka joj se pozlatila,ne znam vise ni jesam li se umila ili nisam,ustajanje svakih 2-3 sata,nosanje,ljuljanje,za 3 mjeseca i rokija cu zajebati sa misicima,malo zadnjih dana muku mucimo sa pupom,nema stolice pa je cekam ko ozeblo sunceuser posted image
Kakva si mi ti?

user posted image znaci sve standardno. Ne znas ni jesi li dosla illi poslauser posted image najgore sto ne mogu ni sada spavatiuser posted image znaci nema spavanja od sada pa nadalje i ubuduce. A jesu li to grcevi vec poceliuser posted image
Ti mi uvijek padnes na pamet, kako si se ranij porodila, ja se kontam imam vremena i onda se sjetim tebe i skontam uh ta cuuser posted image

draga ja se tebi divimuser posted image kako ti to sve nekako lakouser posted image cuj na svako sat vremena.....user posted image user posted image user posted image ali hajd bolje je da je tako nego da nece da jede, makar ja mislimuser posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1978
25.8.2015 10:28:05   
M.A.M.

Stavim kesicu kamilice u tu vodi i malo drzim i izvadi Pa popije 40 mililitara i obavezno poseceri jer gorka isto neda da se kaki

Meni je patronazna za stolicu da ima beba rekla da skuham malo kamilice i posecerim i dam,moj nije kakio 4 dana i to mu pomoglo,eto ako hoces pa probaj,mnoge mame ne daju djeci takve stvari ali ako ce pomoci ja poslusam

Kakva si mi ti?

Kuhala sam joj juce malo al nisam posecerila,valjda joj ne bude gore,reci mi samo jel razblazis kamilicu?I koliko kolicinski dajes?

Ok sad cu joj skuhati,hvala draga user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1979
25.8.2015 10:29:52   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: LieToMe

jutro drage moje ili je vec dan. poruku sam ranije otipkala da ne bi nestala nekim cudom pa sam tim nemam onih divnih smajlica ali gledacu da ih ubacim kasnije a i na temi vam hvala od srca, na svim lijepim zeljama i cestitkama...iscitacu sve naknadno i svakako vam se javiti i tamo.
ja sam ovdje poznata "kao ona sto je upala da se porodi" a moj svekar je isto zvijezda dana jer mu je zlatka rekla: dok vi papirologiju i kofer snaha ce se poroditi hahahahaha
elem, epilog neki kratki je bio ovako: mm se spremao oko 3 da ide na posao, ja piskila, on mi montirao zicu za peglanje i otisao, ja peglala i oko 3:20 osjetila prvi jaki bol, taman zavrsila raspremim sve...bol ne prestaje, nazovem mm on svekra, svekar krenuo po mene, ja se obukla, bol konstantan hajd reko dok cekam da i sudje od rucka operem (gdje cu to ostaviti) izvadim kofer, zakljucam kucu u to svekar iz lifta. vec je oko 3:55. utrpamo se, svekar na gas, prodjemo jedno crveno, drugo...ko u filmovima stizemo u 4:10 pred vojnu ja ulijecem, trcim onim hodnikom, pa na lift pa na drugi s drugog alarmantno sidjem na prvi ovi vec sa drugog javili da pripreme salu. tu ja upadam, dajem zlatki papire, kaze nemamo vremena za papire, skidaj se lezi pogleda me, maximalno otvorena, nema se vremena za ctg, niti za spavacicu ni bilo sta naravno hahahaha tu je negdje i svekar dosao uparkirao auto kofer ostao u autu hahaha tu on ode a ja trceci u salu u tunici...trudnice i porodilje na hodniku ibrete se :-) tu je negdje dosao i dr. goran (sjetio se ociju hahaha i gostovanja od srijede) i samo na brzinu ispricam od petka dogadjaje i dozivljaje...bi mu krivo, kaze moglo je ovo i subotu i nedjelju bez nervoze i panike. elem mi u salu, stacionirala se, dva-tri napona i eto bebare. svi govore masala cure 54 cm 4200 gr, nek nam je svima ziva i zdrava. kaze doktor goran e svaka cast, ja bih mogao jos 10 ovakvih poroda hahahaha reko doktore ja ne mogu 10 ali mogu doci za dvije-tri godine hahahaha sve proslo u djelicu sekunde. meni zlatka skinula moje stvari sa mene, dali mi njihovu spavacicu. ja bila brza od svekra hahaha
eto drage moje, ovo bi ujedno bila i moja porodjajna prica. ja kao sto predpostavljate na nogama, pospremila sobu, imam super cimericu koja se napatila u subotu kad je bio nakas (nije bio njegov dan hahaha) bebara pajki, mene su pregledali maloprije, sve za 10, cekamo samo da nam kazu kad idemo kuci (mislim da necemo prije 12). svi nas nestrpljivo ocekuju :-) e da, maloprije na dorucku sala puna zena nas 6-7, cirkus pravi, ja definitivno ona koja je dosla malo da se porodi pa ide kuci.
e da, jos jedna komicna stvar, ja na pregledu, divna doktorica cini mi se bilal se preziva, i pregledala ona mene, ulazi sljedeca, i vec panika, kaze sestra admira: ma nije strasno, lagano ce doktorica to evo LTM ce vam reci da bi se ova okrenula: nije ona mjera ni za sta hahahahaha
imate veliku pusu od bebare i mene, hvala vam jos jednom na cestitkama i javimo se kad dodjemo kuci

nismo nista drugo ni ocekivali od tebeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1980
25.8.2015 10:43:11   
maksi
Ni jedan nije bio ovakav stariji je jeo na svako dva sata a srednji na cak tri a ovaj mali prava gladnica stalno bi jeo. Djeca koja su na ad znas tacno koliko pojedu a djeca koja doje nemozes znati koliko pojedu plus majcino mlijeko se brze vari. Ma ja vidim da se on meni zabucio pa mi drago,a iduce sedmice idemo na prvu kontrolu pa cemo vidjeti koliko je napredovao.

Carobno moj momak masala slusa nemozes ga cuti da place,samo on mene slomi dojenjem jede non stop a nocu na svako sat vremena,ali sta cu mora narasti user posted image samo sto ja ujutru ustanem ko drogirana a imam jos dvoje djece. Ne zalim se umorna sam ali brzo sve to proci. Meni je srce puno kada vidim njih troicu zajedno

Kakva si mi ti?

user posted image znaci sve standardno. Ne znas ni jesi li dosla illi poslauser posted image najgore sto ne mogu ni sada spavatiuser posted image znaci nema spavanja od sada pa nadalje i ubuduce. A jesu li to grcevi vec poceliuser posted image
Ti mi uvijek padnes na pamet, kako si se ranij porodila, ja se kontam imam vremena i onda se sjetim tebe i skontam uh ta cuuser posted image

draga ja se tebi divimuser posted image kako ti to sve nekako lakouser posted image cuj na svako sat vremena.....user posted image user posted image user posted image ali hajd bolje je da je tako nego da nece da jede, makar ja mislimuser posted image

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1981
25.8.2015 11:14:06   
Travelove
Aaaa LTM ma svaka cast. Bravo bravo user posted image user posted image user posted image Da uzivas sa svojom bebarom i ostavi se makar par dana masine, vesa, i sudja. Odmori malo. Imacu te na umu kada krenem da razmisljam negativno. Da se sto prije oporavis user posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1982
25.8.2015 11:21:44   
ziel
Joj moram vam se pozaliti malo, sad se cula s mamom, a znate da mami sve mozte reci pa se ja otvori njoj i poce plakati vec, sreca pa mi nema nikog na poslu, sama sam... Skupilo mi se nekih stvari, ja ne znam dal je to prolazna faza ili sta ali vec mi neke stvari pocinju ici na zivce kod mojih svekijevaca, zaove, mm-a...

Mm poceo raditi prije nekih 7 dana i u 4 zavrsava, oni izadju svi pred kucu svaki dan da ga docekaju, pa brate mili ne daju meni da ja svog muza docekam u toj radosti sto je tek poceo raditi, sto se nismo vidjeli eto pa zena sam mu, malo ohani nije vise momak... i ja s prozora gledam kako on dolazi prvo se isprica s njima napolju pa onda u kucu, necu da izlazim i ja pred kucu kao da je vaser svi izasli ccc. Pa onda svekar jucer mu govori JA TE ZVAO DA VIDIM HOCES LI IMATI PREVOZ DA DODJEM PO TEBE PA SI NEDOSTUPAN. A kao da mene nema kod kuce, pa ja sam mu zena ljudi moji, ja cu otici po njeg.

Pa onda zaova svako malo mi dolazi nesto na sprat, a unutrasnji nam ulaz i vrata inace od pocetka ne zakljucavamo, jer bi to po mm-ovoj prici UVRIJEDILO NJEGOVE RODITELJE!! Joj koliko sam frustrirana od jucer. Ja dodjem kuci , do 3 radim i odmah u kuhinju da pravim rucak, i ja dodjem gladna, napravim nam nesto a mm svaki put zove zaovu da jede s nama, to mi je tako dosadilo, pa ona i svekrva su citav dan kod kuce, mogu jesti i piti sta hoce , mogu ispeci janje dok ja dodjem, da bi opet dosla s nama da jede, pa ima li ona malo osjecaja kad je dosta, tek sam i ja dosla s posla, hocu s muzem nesto da progovorim, da budem u tisini jednostavno, da nikog ne slusam.

Sinoc govorim mm da bi tebali iduce god. da imamo dovoljno novca da napravimo svoj ulaz i to mi je sinula ideja s kojom ne bi morali rusiti nista, znaci ne bi otislo ni puno para, da bi on sinoc rekao da je protiv toga, kao KAKO CES TO , UVRIJEDICES MOJE RODITELJE, DA TO URADIMO PA D AKASNIJE PRICA NAROD KAKO SAM JA SEBI NAPRAVIO ULAZ NECU NA NJIHOV DA ULAZIM. Ako napravimo znaci onda ce mi biti prave komsije. Oni su moji. tako mu je glupa prica, tako me iznervirao, sinoc nisam spavala u spavacoj s njim, nego u dnevnoj, objasnjavala mu da to nije nikakva uvreda, sta oni imaju s tim sto ja hocu ulaz svoj da imam, svoja vrata, svoje zvono da kad mi goste dolaze da meni direktno idu... Stavlja sve ljude prije mene, uvrijedice njih a nece mene heeeejjjj.. Ne mozes doci do njeg. Ja cu uskoro za zajednickom kahvom pred njima reci : -mi imamo volju napraviti svoj ulaz, ali se mm brine da bi vas time uvrijedio, a mi smo jos u vezi pricali o tome i da cemo kad skupimo novac napraviti svoj ulaz.- Da vidimo njihovu reakciju.

Bas sam nikakva danas... user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1983
25.8.2015 12:31:57   
lala88
zdravo trudnice, kako ste mi?
NASPAVAJTE SE DOK MOZETE, ovu recenicu ce te spominjati poslije poroda user posted image , eto Caronice mislim da sam ti sve rekla o bebi. LTM zeno po tebi su pisani porodi iz americkih filmova user posted image
Kod mene ludilo, E. Coli zakucala na vrata se prezderavam brusnicom, kad nadjem vremena. Bebi je juce bio nervozan, u stanu mi je Hirosima, uz to mi se zacepio odvod od ves masine i stavljam ono cudo u wc solju i naravno svako drugi put zaboravim pa napravim bazen u kupatilu.
Ali sve je to nebitni jer manino zlato je za 12 dana dobio tacno 490g.
Ziel draga kod tebe bas vaser, joj te zajednice su ludilo, jos ta razmisljanja sta ce selo reci su ludilo. Moja je imala naviku da kad dodjemo kod njih i mm ide nekud da ga prati dok joj ja nisam zatvorila vrata jedno, jer hocu svog muza da poljubim kad krene, a ne da se ustrucavam, od tad ona ide na balkon. A svekrvi bi rekla nedate mi docekati muza.

8.7.2015g B

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1984
25.8.2015 13:01:08   
ziel

IZVORNA PORUKA: lala88

zdravo trudnice, kako ste mi?
NASPAVAJTE SE DOK MOZETE, ovu recenicu ce te spominjati poslije poroda user posted image , eto Caronice mislim da sam ti sve rekla o bebi. LTM zeno po tebi su pisani porodi iz americkih filmova user posted image
Kod mene ludilo, E. Coli zakucala na vrata se prezderavam brusnicom, kad nadjem vremena. Bebi je juce bio nervozan, u stanu mi je Hirosima, uz to mi se zacepio odvod od ves masine i stavljam ono cudo u wc solju i naravno svako drugi put zaboravim pa napravim bazen u kupatilu.
Ali sve je to nebitni jer manino zlato je za 12 dana dobio tacno 490g.
Ziel draga kod tebe bas vaser, joj te zajednice su ludilo, jos ta razmisljanja sta ce selo reci su ludilo. Moja je imala naviku da kad dodjemo kod njih i mm ide nekud da ga prati dok joj ja nisam zatvorila vrata jedno, jer hocu svog muza da poljubim kad krene, a ne da se ustrucavam, od tad ona ide na balkon. A svekrvi bi rekla nedate mi docekati muza.

Sad mu pisem poruku, da mu je svako preci od mene, da sma ja na zadnjem mjestu, a on odg. kao tesko mu zamisliti da sutra dijete kad hoce djedu ili neni da ga izvodi napolje pa opet na druga vrata, kao bice njegovim roditeljima krivo i sramota sta ce ko reci... ali kao ja imam pravo na misljenje. Jest mu suplja prica majko mila....... Ja sam mu nakon toga kilometarsku poruku napisala a on odg sa NO SIKIRIKI VIDJECEMO OPET. svako sebi pravi rahatluk i zivot, ja kad nesto zelim i odlucim meni nisu bitni ni moji rodjeni roditelji a kamoli narod, svasta cujem ovih dana........ da brinem za narod.....cccc...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1985
25.8.2015 13:14:16   
ninuska

Kakva si mi ti?

Samo da kazem da sam i ja davala posecerenu kamilicu. Nekad bih dodala i kima. Nisam iz kesice vec onu iz kutijrle, pa se procijedi

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1986
25.8.2015 13:17:35   
ninuska

Ni jedan nije bio ovakav stariji je jeo na svako dva sata a srednji na cak tri a ovaj mali prava gladnica stalno bi jeo. Djeca koja su na ad znas tacno koliko pojedu a djeca koja doje nemozes znati koliko pojedu plus majcino mlijeko se brze vari. Ma ja vidim da se on meni zabucio pa mi drago,a iduce sedmice idemo na prvu kontrolu pa cemo vidjeti koliko je napredovao.

Kakva si mi ti?

Jucer citam tamo na temi da se zalite na cesta budjenja. Ako iko razumije to sam ja user posted image user posted image . Nama ni ad, pa kasnije ni obicno mlijeko nije pomagalo. Budjenja ostala cesta..moja nije htjela cucu. Al, eto..sve to prodje..samo treba vremena. Nadam se da ce me ovaj put to zaobici aBd user posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1987
25.8.2015 13:20:59   
ninuska
ltm zeno....svaka cas_t..sta drugo reci user posted image user posted image . Cucemo se svakako :).
lala da se rijesis sto prije.
Vidim imamo i novih clanica. Dobro dosle. Javljajte se cesce...bas bude zatisje ovdje.
Mi dodjosmo iz grada. Mala nije otisla u vrtic, pa smo prohodale malo. Lijepo je...

< Poruku je uredio ninuska -- 25.8.2015 13:22:27 >

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1988
25.8.2015 13:30:47   
maksi
Ninuska nadam se da ce te budjenje zaobici ovaj put, mene je srednji bas postedio on je od 40 dana spavao nocu od 11 do 6 bez budjenja ja sam bila rahat. Zato me prvenac lomio do 16 mjeseci dok god je dojio budjenje je bilo stalno. Mislim da ce ovaj biti ko najstariji brat ipak su rodjeni na isti danuser posted image user posted image
Fino je napolju,opet najavljuju toplo vrijeme ma neka jos malo i eto nama zime

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1989
25.8.2015 13:55:49   
ninuska

Ninuska nadam se da ce te budjenje zaobici ovaj put, mene je srednji bas postedio on je od 40 dana spavao nocu od 11 do 6 bez budjenja ja sam bila rahat. Zato me prvenac lomio do 16 mjeseci dok god je dojio budjenje je bilo stalno. Mislim da ce ovaj biti ko najstariji brat ipak su rodjeni na isti danuser posted image user posted image

Nadati se user posted image . Nada zadnja umire user posted image . Kod moje je budjenje trajalo do proslog ljeta. Znaci, imala je neke 2 god i 7,8 mjeseci kad je prespavala noc. To je bila navika..
Nisam te pitala kako ste dali ime decku?

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1990
25.8.2015 14:03:30   
suncica15
Drage moje kad ste vi radile prve kontrolne nalaze u trudnoći. Na prvom UZ mi ginekolog nije ništa rekao niti je dao kakve uputnice. Meni je u tom trenutku bilo najbitnije da mi kaze da se vidi plod i da je sve u redu.
Nakon toga pričam s prijateljicama nekima odmah rečeno da rade razne nalaze.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1991
25.8.2015 14:11:39   
rose

Jutro,

Je li se javljala LTM? Poslah porukicu ali ne odgovara.. Mozda spava, sad mi krivo da je nisam probudlia, valjda nisam.

O kilama je rijec. Nemam sta da kazemuser posted image Spast ce poslije, ne sekira me to uopste. Sta cu im jauser posted image

A mazem se onom babylove kremom. Stomak i grudi, poslije tusiranja. Eto cisto da smirim savjest.user posted image Evo me u devetom a nisam primijetila ni jednu striju. Nadam se da ce tako i ostati.

Farah, vi bas uziateuser posted image . A ako mi ima sta gore od toga nego kad se umiri. Hoce mi nesta biti. Pa je razbudjujem na sve nacine. Rekla sam da me pocela sekirati a jos se ni rodila nije. Bude aktivna par dana, znaci ne staje nikako, odjednom dan jedan se haman i ne javiuser posted image Ne kontam joj ritam nikako. Nema nista ustaljeno. Ishavijesti me totalnouser posted image

rose,, kakav je pritisak sada, s obzirom da ne pijes nikakve lijekove?

Maksi, MAM, Rose, lala, bonee de nam malo oo bebicama pricajte, kako paajke, sta rade...user posted image

nemam pojma ne kontrolisem user posted image a sinoc mi opet jezik otekao i to s desne strane...i nisam htjela u hitnu radi dojenja reko cekam jutro a ako ne spadne idem dr...i spalo ...ja nemam pojma od cega to user posted image i boli me lijeva sika user posted image na dodir mada mala doji i ja pomalo izdajam a bradavica hocu krepat kad je uzme

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 1992
25.8.2015 14:14:23   
maksi
Dali smo mu ime Arijan
IZVORNA PORUKA: ninuska

Nadati se user posted image . Nada zadnja umire user posted image . Kod moje je budjenje trajalo do proslog ljeta. Znaci, imala je neke 2 god i 7,8 mjeseci kad je prespavala noc. To je bila navika..

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1993
25.8.2015 14:17:35   
maksi
Rose da nisi alergicna na neku hranu razmisli sta si jela i pila onu vece i juce. A za bradvice imas kremu u Dm-u njihovu i stalno mazi,mene jos bole a sace skoro mjesec kako sam rodila iz jedne mi bradavice krv isla. A sto se tice mlijeka to je normalno sada je nadoslo kada se uspostavi dojenje odnosno ponuda i potraznja nece boliti i sike ce biti mekane nemoj to da te zbuni pa da mislis nemas mlijeka
IZVORNA PORUKA: rose

Jutro,

Je li se javljala LTM? Poslah porukicu ali ne odgovara.. Mozda spava, sad mi krivo da je nisam probudlia, valjda nisam.

O kilama je rijec. Nemam sta da kazemuser posted image Spast ce poslije, ne sekira me to uopste. Sta cu im jauser posted image

A mazem se onom babylove kremom. Stomak i grudi, poslije tusiranja. Eto cisto da smirim savjest.user posted image Evo me u devetom a nisam primijetila ni jednu striju. Nadam se da ce tako i ostati.

Farah, vi bas uziateuser posted image . A ako mi ima sta gore od toga nego kad se umiri. Hoce mi nesta biti. Pa je razbudjujem na sve nacine. Rekla sam da me pocela sekirati a jos se ni rodila nije. Bude aktivna par dana, znaci ne staje nikako, odjednom dan jedan se haman i ne javiuser posted image Ne kontam joj ritam nikako. Nema nista ustaljeno. Ishavijesti me totalnouser posted image

Maksi, MAM, Rose, lala, bonee de nam malo oo bebicama pricajte, kako paajke, sta rade...user posted image

nemam pojma ne kontrolisem user posted image a sinoc mi opet jezik otekao i to s desne strane...i nisam htjela u hitnu radi dojenja reko cekam jutro a ako ne spadne idem dr...i spalo ...ja nemam pojma od cega to user posted image i boli me lijeva sika user posted image na dodir mada mala doji i ja pomalo izdajam a bradavica hocu krepat kad je uzme

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1994
25.8.2015 14:23:58   
Farah 00
Suncica 15 meni je moja dr dala da radim prve nalaze sa 12 sedmica.

Lala nadam se da ces se ubrzo rijesiti bestije zvane e.coli.

Ziel nemoj se danas sekirati pred pregled. Ne zivim u zajednici pa ti ne mogu kroz iskustvo dati savjet, ali mozda nije lose da ti otvoreno pred svekijevcima kazes da zelite sebi napraviti poseban ulaz, ali da se tm ustrucava iz razloga da to nece njih uvrijediti. Kako god, sebi sama miras krojiti srecu i ono sto ti odgovara, nego da se iz dana u dan zbog istog razloga nerviras. Sretno danas na kontroli.

(odgovor članu suncica15)
Neposredna veza do poruke: 1995
25.8.2015 14:44:07   
ninuska

Jutro,

Sto kaze maksi razmisli jesi li istu namirnicu jela prije otoka. Najgore su mi alergije.bas je tesko utvrditi od cega je..
A, za siku, ako se upali, ne saj Boze, kupi sintocinon sprej. Mene je spasio kad sam fasovala mastitis nakon vise od dva mjeseca dojenackog staza.

maksi bas je lijepo ime. Mi jos nismo skontali za naseg decka user posted image .
ziel sretno na kontroli. Ne sekiraj se. Sad ti sve smetw
Znam po sebi.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1996
25.8.2015 14:50:19   
Carobno jutro

Jutro,

uh draga rose, onda nije do lijeka ako je opet oticalo. Moja mama ne otkri nikad do cega je, sumnjala je na par stvari i to ne konzumira vise, iako joj rekose da se moze javiti kad joj opadne imuntet. FLonidan je njoj zakon ali mislim da ti ne smijes sada to. A za siku ti ja nista ama bas nista ne znam, samo eto da ti sto prije prodje.
i de zivota ti kontrolisi taj pritisaa, nemoj se jos s tim zezati

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1997
25.8.2015 14:58:16   
Travelove
Rose, bas mi je zao da se opet ponavlja, ali kao sto rekose ostale clanice pokusaj se sjetiti sta si jela, pila. Mozda neki sir, mlijeko, riba. Zna biti riba iz konzerve. Ako ne sacekaj da spadne, pa sebi onako zapisuj sta pojedes kada se desi da mozes otkriti sama.

Ziel, danas kontrola, raduj se, a ti problemcici oko porodice, proci ce, sad se vi malo na pocetku natezete ko ga vise voli, iako je to razlicita ljubav, a posle sve prodje. Nemoj bas toliko obracati pozornost na svaku sitnicu, a kada ti bas nesto smeta, nadji pogodan trenutak da kazes suprugu za to. I nemoj napadati, sve se da rijesiti mirnim putem. Shvati i njih, i ti si tu njima nova. Da ne mislis da te ne razumijem, svako zeli svoju komociju. Kada namazes stomu i sike, pusti neka dobro upije, ako ko uleti a vrata nisu zakljucana, molit ce vas da se zakljucavaju hehehehehuser posted image user posted image user posted image malo sale nije na odmet.

Neposredna veza do poruke: 1998
25.8.2015 15:01:03   
Carobno jutro

Dali smo mu ime Arijan
IZVORNA PORUKA: ninuska

prekrasno imeuser posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1999
25.8.2015 15:10:55   
lala88
alergije user posted image user posted image user posted image user posted image ja poslije poroda imam alergiju na perje. Nebi ni znala da u bolnici nisu pernati jastuci, a dok se nisam udala perutala sam pilice jer moji uzgajaju pilice. Sto je naj smjesnije i sestra mi poslije CR dobila tu alergiju.

8.7.2015g B

Neposredna veza do poruke: 2000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *