|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-August
19.8.2015 19:40:04   
ninuska
rose svaka cast, zeno...hB na takvom porodu user posted image user posted image . Znaci, drugo izleti sad pa sad user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1576
19.8.2015 19:40:56   
rose

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305

Čestitam Rose user posted image Da budete žive,zdrave i nasmijane ako Bog da user posted image

Žene jesu li na Jeszeru te njihove spavaćice kratkih rukava? I dozvoljavaju li da se nose svoje ili moraš baš njihove? Šta se još nosi? Šta sve treba za bebu?

Spavacice su do lakta,kapri ne znam kako ih ti zoves user posted image a u salu moras u njihovoj spavacici,nosis samo svoje vl.maramice,uloske i papuce koje su ti na nogama,e kad sam izasla iz sale opet sam dobila njihovu spavacicu na odjeljenju,znaci ako direktno odes u salu nemozes nista unijeti osim te higijene,a poslije ti tvoji donose stvari,a za bebu ti treba samo ono u cemu ces je iznijeti
I da ne zaboravim kad ti tvoji donesu stvari obavezno nek ponesu zdravstvenu,jer nemozes izaci bez nje

a mozes je i drzati uza se ko ja...meni je u neseseru bila uz mene svo vrijeme licna i zdravstvena...na otpustu traze i uputnicu u bolnicu, veliku

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1577
19.8.2015 19:48:17   
ziel
Eee kako se zena lako porodi .blago tebi Rose bas si dobro prosla. Ne znam kako ces na trecem porodu sigurno jos lakse user posted image ako se usudis jos radjati user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 19.8.2015 19:49:12 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1578
19.8.2015 20:18:36   
rose

IZVORNA PORUKA: ziel

Eee kako se zena lako porodi .blago tebi Rose bas si dobro prosla. Ne znam kako ces na trecem porodu sigurno jos lakse user posted image ako se usudis jos radjati user posted image

svjesna i pri pameti trece nece biti...meni je 38 a nije 28 user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1579
19.8.2015 20:34:03   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: rose

user posted image user posted image
suti bona nikad ne reci nikad. nego ti gledaj da izbjegavas onaj kantarion neko vrijeme user posted image user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1580
19.8.2015 21:04:58   
ziel

IZVORNA PORUKA: LieToMe

suti bona nikad ne reci nikad. nego ti gledaj da izbjegavas onaj kantarion neko vrijeme user posted image user posted image

Hahahaha godine nisu bitne kad se ima volja user posted image salim se, sasvim solidno u danasnje vrijeme imati 2 djece, ni puno ni malo user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1581
19.8.2015 21:24:26   
UmmuHamza2305

IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305

Čestitam Rose user posted image Da budete žive,zdrave i nasmijane ako Bog da user posted image

Žene jesu li na Jezeru te njihove spavaćice kratkih rukava? I dozvoljavaju li da se nose svoje ili moraš baš njihove? Šta se još nosi? Šta sve treba za bebu?

e pala si mi na pamet...dodje jedna koja nosi nikab...gore je otkrila lice imala je bijelo pokrivalo na glavi ali je hodala otkrivena lica ...za svoje doro, ipak je treba dr pogleati da li je blijeda i slicno...spavacice su onako srednje duzine rukava ali ti mozes nositi i svoju sem u sali na porodu

Hvala ti draga na informaciji :) Ja još ne znam ni gdje ću se poroditi user posted image
Btw naredne sedmice idem na 4D na Jezero, pa cu se in shaa Allah raspitati za to i kakva je procedura za muza, posto mm zeli biti prisutan na porodu , ako Bog da..

< Poruku je uredio UmmuHamza2305 -- 19.8.2015 21:36:27 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1582
19.8.2015 21:43:45   
araj
vidim tema spavacice. Ja takodjer ne nosim spavacice, volim pidjame. U Bingu imate jako fine spavacice sa dugmadima naprijed i cijena je 12 KM kratki rukav. Ja sam uzela 2 spavacice. A grudnjak za dojinje u tiffaniju za 17 KM.

(odgovor članu UmmuHamza2305)
Neposredna veza do poruke: 1583
19.8.2015 21:54:51   
rose

user posted image nego nisu sala ove kontrakcije vracanja materice ni ne sjecam ih se prvi ut sad ih treba predisati

Neposredna veza do poruke: 1584
19.8.2015 22:24:43   
aidana

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: ninuska

user posted image

Evo je

Eh ovo mi treba, taman i cijena i izgled ma super. Hvala ninushka.

Slazem se sa carobno. Hvala ninuska

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1585
19.8.2015 22:27:56   
aidana

user posted image user posted image user posted image

rose porod kako si ga opisala je bas super protekaouser posted image user posted image pozitivno iskustvo

I nek sam saznala da ima jos i treca dr Divanovicuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1586
19.8.2015 22:33:15   
ninuska

user posted image nego nisu sala ove kontrakcije vracanja materice ni ne sjecam ih se prvi ut sad ih treba predisati

Ja se isto ne sjecam da sam ih imala user posted image Jel'' ono daju neku tabletu ili...???
Ako su ko "prave" nek me zaobidju..necu se buniti user posted image .

aidana, carobno jutro nema na cemu user posted image . Drago mi je da sam pomogla.da vam se svidja spavacica

< Poruku je uredio ninuska -- 19.8.2015 22:34:48 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1587
19.8.2015 22:35:45   
aidana
Danas sam se lijepo pohvalila kako nista ne pripremam za porod, bebu i poslijeuser posted image user posted image ....evo uradila sam nesto, napravila sam 3 rucka i zaledila da imam po potrebi poslije poroda. Prvi put sam znala biti gladna po citav dan jer nisam stizala nista od stalnog dojenja i bebe koja place. Mm poslije sedmicu otisao na poslovni put i bila sam potpuno sama. E ovaj put cu biti pripremljena, narocito jer imam jos jedno dijete koje mora jesti pa planiram napraviti jos par jela.

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1588
19.8.2015 22:43:33   
ninuska
user posted image dobra ideja..ako vec neces imati koga da te pripazi s kuhanjem. Ja se nadam da ce muz biti s nama 15 dana..nek nam pravi svaki dan piletinu user posted image . a mama ne vjerujem jer joj je problen uzeti godisnji u tom periodu.

Eh, da...kupila sam jami sirnicu neki dan. Samo je treba ispeci po potrebi user posted image

< Poruku je uredio ninuska -- 19.8.2015 22:44:26 >

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1589
19.8.2015 22:46:25   
ziel

IZVORNA PORUKA: aidana

Danas sam se lijepo pohvalila kako nista ne pripremam za porod, bebu i poslijeuser posted image user posted image ....evo uradila sam nesto, napravila sam 3 rucka i zaledila da imam po potrebi poslije poroda. Prvi put sam znala biti gladna po citav dan jer nisam stizala nista od stalnog dojenja i bebe koja place. Mm poslije sedmicu otisao na poslovni put i bila sam potpuno sama. E ovaj put cu biti pripremljena, narocito jer imam jos jedno dijete koje mora jesti pa planiram napraviti jos par jela.

Koju hranu pravis pa da mozes koristiti i kasnije? Daj i nama koju ideju user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1590
19.8.2015 22:48:50   
aidana

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

koja opustenost sa drugim djetetom uzas user posted image user posted image

bas tako user posted image user posted image ja sa prvim imala sve spremno u 7. mjesecu, za ne daj Boze....a sad user posted image user posted image nisam kod kuce vec 2 sedmice, sljedecu idem na more...Kad dodjem kuci, ulazim u deveti i trebala bih oprati sve i ispeglati, kupiti sve sta mi treba...valjda kontam da imam vecinu stvari, samo treba mahnuti prasinu s njih i ubaciti bebu user posted image user posted image meni je bitno da smo okrecili, oprali tepihe, dubinski oprali sve, smontirali nov namjestaj....a ostalo kad i ako stignem user posted image

A tek s trecim user posted image user posted image Nemajka. Svi su mi preci. Sve kontam imam jos fore adani lete ko ludi user posted image

Mene je sramota priznati da sam ja jutros prvi put uzela pogledati slike sa UZ i one mjere user posted image user posted image I to samo jer je ninuska napisala da cu se vratiti s mora prije ulaska u 9. mjesec. Skontam ja da nisam nikad pogledala u kojoj sam sedmici po UZ. A bolje da nisam gledala. Pise pregled sa 31+1, a kod mjera da je butna kost 34+5 user posted image user posted image Po uz su mi sve mjere 33/34 sedmica. U prvoj trudnoci sam svaki put sve prostudirala, googlala mjere, raspitivala se user posted image user posted image sad nista

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1591
19.8.2015 22:49:25   
ninuska

Koju hranu pravis pa da mozes koristiti i kasnije? Daj i nama koju ideju user posted image

Mogu ja user posted image ..dok se ne javi aidana..pita, punjene paprike, sarma, gulas, teleci/pileci temeljac za supu

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1592
19.8.2015 23:06:23   
aidana

IZVORNA PORUKA: ninuska

Mogu ja user posted image ..dok se ne javi aidana..pita, punjene paprike, sarma, gulas, teleci/pileci temeljac za supu

ovo sto je ninuska napisala user posted image danas sam pravila sve sa fasiranim...cufte, bolonjez i lazanje. S tim sto sam lazanje nepecene stavila u alu posudu i onda samo po potrebi ispecem. Ovo iskreno nisam jos pokusavala ali sam nasla na rr info da zene to rade pa da isprobam. A cufte i bolonjez su vec isprobani iz zamrzivaca. Imam jos i gulas vec zaledjen.

Tebi je svekrva u istoj kuci i mama ti je blizu koliko sam skontala, pa ce vjerovatno uskociti ponekad sa hranom. Moja mama ce biti u Njemackoj, iako se nesto raspituje moze li doci na par dana...i prvi put kad sam se porodila nije mogla doci. A svekrva mi radi od jutra do sutra user posted image user posted image Zena stoji u kuhinji po 10 sati, dodje kuci preumorna od nje ne mogu ocekivati nikakvu pomoc. Ona cak nema vremena ni da pricuva malca ponekad.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1593
19.8.2015 23:16:31   
aidana
Zene je li iko upratio da li se javljala mala curica poslije kontrole? Je li sve ok sa bebicom?

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1594
20.8.2015 7:12:00   
Travelove
Pozdrav mamice drage,

Evo odlucih da se i ja pridruzim vasim razgovorima. Trenutno sam u 26. sedmici, za sad se drzimo dobro, na pocetku smo se bas namucili sa mucninama i povracanjem, ali hvala Bogu to je iza nas. Od septembra krecem u skolu za trudnice, i iskreno se nadam da ce mimto pomoci, jer zaista imam veliki strah od poroda. Mozete nas staviti na spisak, termin 28.11. user posted image

I ja sam jedan od ranoranilaca user posted image

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1595
20.8.2015 7:19:36   
ninuska
Jutro zene..ustadoh ranije da pozavrsavam poslice dok mala nije ustala. Potkuhala sam nam za lokume pa cemo ih zajedno iskruziti. Ni danas nece i vrtic. Reko'' da je odvedem briseve da izvadi pa cu i ja usput s njom.valjda bude nagodna user posted image .
travelove dobro dosla. Idi obavezno na vjezbe. Bice ti lakse i prije ces se osloboditi straha user posted image
aidana mislim da je sve ok user posted image . Ko da sam procitala na dr temi. Uletim tamo ponekad da se podsjetim sta me ceka user posted image .
ltm gdje si jutros? Navikla sam da se tuspasis prva user posted image

< Poruku je uredio ninuska -- 20.8.2015 7:23:43 >

(odgovor članu Travelove)
Neposredna veza do poruke: 1596
20.8.2015 7:35:19   
ziel
IZVORNA PORUKA: Travelove

Pozdrav mamice drage,

Evo odlucih da se i ja pridruzim vasim razgovorima. Trenutno sam u 26. sedmici, za sad se drzimo dobro, na pocetku smo se bas namucili sa mucninama i povracanjem, ali hvala Bogu to je iza nas. Od septembra krecem u skolu za trudnice, i iskreno se nadam da ce mimto pomoci, jer zaista imam veliki strah od poroda. Mozete nas staviti na spisak, termin 28.11. user posted image

I ja sam jedan od ranoranilaca user posted image

Dobrodosla u klub debelih user posted image user posted image user posted image
Mi smo blizu sa terminima user posted image
A vidim ides u sept.u skolu za trudnice, i ja isto tako u sept., da nisi mozda i ti u D.Zdravlja Tuzla?

Evo i mene na poslu, mm dosao sinoc s posla jadnik krepo od umora, ali hajd neka ga malo nek oznoji dupe kao i ja sto oznojim user posted image dosta je sjedio kod kuce. Jutros ga samo poljubim i kazem da idem da ne ustaje, nek spava, danas opet ide u drugu.
Ja sam inace ok, evo poceli oni iritirajuci pacijenti, jedna zena mi upravo stavlja knjizicu na salt_er i govori : MASHALA MASHALA JESI MI TI DOBRO , JESI SE POPRAVILA user posted image user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 20.8.2015 7:36:43 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Travelove)
Neposredna veza do poruke: 1597
20.8.2015 7:39:08   
LieToMe RR
evo mene, tu sam user posted image probudila se 2u1, dok sam ispratila mm na posao, pa malo pospremila, evo dorucak pristavila, gladna ko vuk user posted image
uglavnom, sve po planu i programu user posted image

dobrodoslica novoj clanici user posted image
odoh papati, cujemo se kasnije

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1598
20.8.2015 7:44:01   
ninuska
Aha..neka te..reko' nije valjda da je krenulo user posted image . Al znam ja da bi ti javila user posted image
ziel ne upratih da ti je miz dobio posao. Super..da bude zadovoljan poslom i platom user posted image . Ne zali ga previse user posted image

Neposredna veza do poruke: 1599
20.8.2015 7:46:55   
Travelove
Hvala drageuser posted image na dobrodoslici.
Ziel, da i ja sam DZ Tz, bas sam se juce prijavila za skolicu, pa da olaksam sebi na porodu :-).
Da li neka od vas ima spisak sta je potrebno za bolnicu? A i za bebaca, tih prvih dana. Kada udjem u 7, voljela bih to polako poceti spremati. user posted image

Neposredna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *