|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-August
14.8.2015 11:24:31   
rose

IZVORNA PORUKA: ninuska

IZVORNA PORUKA: ziel

Jutro zene..
ltm sretno na pregledu danas. Javni se bar da znamo dokle si user posted image
ziel vrijedna si user posted image . Je li torta sa pudingom user posted image .

Moji odose..mala ce nociti kod nane, jer sam planirala s muzem sutra da hodamo. Trebali bi svasta nesto obaviti pa vidjecemo. Lakse mi ipet bez nje user posted image . Danas ce sa tetkom mozda na bazen. Pa joj spakovah misice i slauf. Valjda ce se znati ponasati na bazenu. Nije nikad bila user posted image

Nema pudinga user posted image Eto vrati na moj post, editovala sam pa sam ubacila link user posted image

Procitah...djeluje ukusno. Jedino mi se ne svidja sto jaja nisu termicki obradjena..sta znam..nekako me strah

meni najteze pada sto ne mogu jesti tiramisu svo ovo vrijeme....niti ista sa svjezim jajima user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1276
14.8.2015 11:25:39   
ziel

IZVORNA PORUKA: rose

Jutro zene..
ziel vrijedna si user posted image . Je li torta sa pudingom user posted image .

Moji odose..mala ce nociti kod nane, jer sam planirala s muzem sutra da hodamo. Trebali bi svasta nesto obaviti pa vidjecemo. Lakse mi ipet bez nje user posted image . Danas ce sa tetkom mozda na bazen. Pa joj spakovah misice i slauf. Valjda ce se znati ponasati na bazenu. Nije nikad bila user posted image

Nema pudinga user posted image Eto vrati na moj post, editovala sam pa sam ubacila link user posted image

Procitah...djeluje ukusno. Jedino mi se ne svidja sto jaja nisu termicki obradjena..sta znam..nekako me strah

meni najteze pada sto ne mogu jesti tiramisu svo ovo vrijeme....niti ista sa svjezim jajima user posted image

Jel zbog vrucine pa mogucih bakterija ili ?

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1277
14.8.2015 11:28:29   
rose

Jutro zene..

Jel zbog vrucine pa mogucih bakterija ili ?

ma ne zanm ja koliko je to stajalo i gdje i onda ne narucujem...ja inace ne pravim kolace user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1278
14.8.2015 13:09:32   
ziel
Joj al se ismija user posted image
Dosao mi pacijent 5 min. do 13:00 ja mu kazem, ako nije problem da saceka da se dr. vrati s dzume, jer vidim da mu nije hitno, dosao po mjesecnu terapiju, kaze nije problem pa mi s vrata poce neku pricu, spominje ljude koji idu na dzumu, pa pita sta dr. klanja jel sve ili samo farz, ja kazem samo ono sto je obavezno pa dodje ovdje jer je na radnom mjestu, ne moze ostajati dugo, a pa to ljudi idu samo da ih drugi vide, to nije iskreno, kao sto se to ide na dzumu kad ih ima tu sto dolaze a imaju zuticu, kao moze na njega preci user posted image prvo zutica ne prelazi tako ako samo stojis do nekog s zuticom, drugo poce ispitivati moju vjeru,, sto ja stalno govorim BOGA MI , kao ne smije se Bog spominjati stalno user posted image pa on zna mnogo vise nego ovi sto idu na dzumu, i o vjeri i o Bogu i postuje, a ja ga pitam PA STO TI NE IDES NA DZUMU? kaze sto cu ici, ja to sve kod kuce obavim... Pa nece da ode s vrata, jedva nekako ode kad dodje drugi pacijent i vidje sta se desava kaze IMAM JA DA PREVIJEM RUKU GOSPODINE IZVINITE i zatvori mu vrata user posted image

Hoce cojek da se opere sto ne ide na dzumu a ne zna kako , ne zna ni on sta je htio reci user posted image Bas se ismija user posted image
A jesam udrobila, sigurno me necete nista skontati user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 14.8.2015 13:20:40 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1279
14.8.2015 13:46:19   
LieToMe RR
ja se dovukla kod sveki...krepala. nahodali se, kupili smo i omeksivac (ako koga zanima dosla im je juce nova tura user posted image ), onda kafa pa mcdonalds pa evo dovukosmo se...
jutros horora u drzavnoj boze sacuvaj user posted image to se sestre posvadjase, pa knjizice se zagubise...pa onda trudnica i zena prekoreda...a ova neka fjaka svi nesto nervozni...sreca pa nije petak 13ti user posted image
konacno me prozvase kod puzica, pogledao nalaze, briseve, za 5 dana opet na ctg. kasnije mi jedna trudnica rece da je navodno jos sutra tu dezurni je pa ode na godisnji. kontam ako izguram viken mogu se pretrpiti i do Nakasa u utorak user posted image
ja sebi bas nesto zapikala taj 18.8. user posted image pa bice gdje ja stadoh ti produzi user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1280
14.8.2015 13:55:20   
rose

IZVORNA PORUKA: LieToMe

ja se dovukla kod sveki...krepala. nahodali se, kupili smo i omeksivac (ako koga zanima dosla im je juce nova tura user posted image ), onda kafa pa mcdonalds pa evo dovukosmo se...
jutros horora u drzavnoj boze sacuvaj user posted image to se sestre posvadjase, pa knjizice se zagubise...pa onda trudnica i zena prekoreda...a ova neka fjaka svi nesto nervozni...sreca pa nije petak 13ti user posted image
konacno me prozvase kod puzica, pogledao nalaze, briseve, za 5 dana opet na ctg. kasnije mi jedna trudnica rece da je navodno jos sutra tu dezurni je pa ode na godisnji. kontam ako izguram viken mogu se pretrpiti i do Nakasa u utorak user posted image
ja sebi bas nesto zapikala taj 18.8. user posted image pa bice gdje ja stadoh ti produzi user posted image

a ja cu oko 20-og...mislim zao mi zbog sveki sto nece biti 2 hevte s bebom al nek bude sve ok... user posted image

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1281
14.8.2015 14:31:45   
ninuska

a ja cu oko 20-og...mislim zao mi zbog sveki sto nece biti 2 hevte s bebom al nek bude sve ok... user posted image

Mozda rodite na isti dan user posted image .
I ja se nadam oko 10-og..ali vidjecemo...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1282
14.8.2015 14:33:46   
ninuska
Je li ijedna od vas bila na proslavi rodjendana u Drugoj kuci? Ima na e kuponu pa mislila maloj tamo organizovati user posted image . Ali koliko se sjecam nema bas nekog sadrzaja tamo za dijete od 4 godine user posted image ...haj zene..pomozite..koje ste bile

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1283
14.8.2015 15:19:52   
LieToMe RR

Mozda rodite na isti dan user posted image .
I ja se nadam oko 10-og..ali vidjecemo...

ma to smo se rose i ja dogovorile, ona malo prenese a ja malo pozurim user posted image
ja u sali rekoh ne mogu se poroditi dok joj one slicice ne dobacim user posted image user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1284
14.8.2015 15:23:04   
LieToMe RR

Je li ijedna od vas bila na proslavi rodjendana u Drugoj kuci? Ima na e kuponu pa mislila maloj tamo organizovati user posted image . Ali koliko se sjecam nema bas nekog sadrzaja tamo za dijete od 4 godine user posted image ...haj zene..pomozite..koje ste bile

mi nismo isli ni na jedan rodjendan ni u jednu igraonu user posted image
jos uvijek smo svi u fazi djece do 4 godine i mahom po kucama tj stanovima.
cula sam jedino da je lijepo u drugoj kuci ali i skupo.
ukucaj malo na google a cini mi se da sam nekad u novembru-decembru iscitavala temu na rr kad smo mislili za L organizovati rodjendan u igraoni i na kraju odustanemo

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1285
14.8.2015 15:27:39   
ziel
Nadjoh dobru sliku.... user posted image

user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1286
14.8.2015 15:32:55   
*nur*
Ej žene u kojem ste mjesecu vi pripremile torbu za poroda, evo meni jedna kolegicca govori kao trebaš imati spremljenu torbu za bolnicu čim uđeš u 7 mjesec

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1287
14.8.2015 15:34:52   
ninuska

mi nismo isli ni na jedan rodjendan ni u jednu igraonu user posted image
jos uvijek smo svi u fazi djece do 4 godine i mahom po kucama tj stanovima.
cula sam jedino da je lijepo u drugoj kuci ali i skupo.
ukucaj malo na google a cini mi se da sam nekad u novembru-decembru iscitavala temu na rr kad smo mislili za L organizovati rodjendan u igraoni i na kraju odustanemo

Ja sam dva rodjendana slavila u kuci..ali kod mene bude haos...previse ljudi..tako da sam treci odlucila u igraoni. Jednostavno, lakse mi. Zbog kuhanja, sluzenja a i djeca mi nisu u kuci dolazila do izrazaja. .
Ovaj paket nije skup..120 KM sa tortom standa4dne velicine. A, cijena kafe, sokica za roditelje je mislim idta ko i svugdje. Koliko se sjecam kad sam.sjedila.

Eh, da...ja vjerovatno ni necu biti na njenom.rodjendanu..porodit cu se ili taj dan..jedino ranije da organizijem haha

nur moja to4ba jos nije spremna..nemam ni spavacice,,gaca...a 35 sam.sedmica..tamo cu nekad oko 36 sedmice..dok kupim ovo sto mi treba user posted image

< Poruku je uredio ninuska -- 14.8.2015 15:40:56 >

Neposredna veza do poruke: 1288
14.8.2015 16:21:42   
aidana

Ja sam bila nekih 4-5 puta na rodjendanima u Drugoj kuci. Zadnji put prije 2 sedmice, peti rodjendan djevojcici. Imaju dvije tete koje ih paze i animiraju, i za uzrast od cetiri godine mi je ok. Curica od zaove je tu slavila sve rodjendane, ali sesti vec nije htjela...prerasla.
Ako je samo 120 km i uz to pice to je ok. Ali ovi rodjendani na kojim sam ja bila su bili varijanta sa hranom i to vec bude poskupo.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1289
14.8.2015 16:37:14   
ninuska

IZVORNA PORUKA: aidana

Ja sam bila nekih 4-5 puta na rodjendanima u Drugoj kuci. Zadnji put prije 2 sedmice, peti rodjendan djevojcici. Imaju dvije tete koje ih paze i animiraju, i za uzrast od cetiri godine mi je ok. Curica od zaove je tu slavila sve rodjendane, ali sesti vec nije htjela...prerasla.
Ako je samo 120 km i uz to pice to je ok. Ali ovi rodjendani na kojim sam ja bila su bili varijanta sa hranom i to vec bude poskupo.

Hvala..nesto se ne mogu sjetiti ima li kakvih sadrzaja da se djeca zabave osim sto ce ih teta animirati. Nema slika na njihovoj stranici. A, pice nije ukljuceno u cijenu. Samo za djecu grickalice,,pice, cd sa slikama i ta neka torta standardne velicine (kaze da izadje oko 18-20 komada). Pice za roditelje posebno placamo.

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1290
14.8.2015 17:00:29   
pandica
Pozdrav drage moje, evo pandice konačno user posted image Samo da se javimo da smo dobro, malkice se mucimo oko hranjenja, posto je momak dosta lijen ali proci ce i to. Nadam se da ste sve dobro, rose ima li naznaka da ce skoro mrvica?

My Ovulation Chart

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1291
14.8.2015 17:12:08   
Maslackica
Ne znam kako vi koje ste pri kraju trudnoce, ali ja se stalno preispitujem da mi slucno nije pukao vodenjak. Ako su mi gacice malo vlazne, odmah na to pomislim i zapitam se da li trebam ici da to provjerim. Mada mislim da mi to bude od bijelog pranja, a nekad se i malo oznojim dok sjedim vani od kako su pocele ove vrucine. Jednom sam pitala doktoricu, kaze ona sve je ok. Ali to bude vlazno, a ne ono mokro. Znam da mi je prije dvije sedmice bilo dovoljno vode jer sam radila ultrazvuk (a ove sedmice samo CTG). Juce sam npr isla vise puta u WC nego inace i odmah sam se pocela pitati da mi mozda nije pukao vodenjak prilikom piskenja, a da nisam skontala. A ne mogu svaki cas doktoru radi niceg :) :) Uglavnom nadam se da cu to prepoznati kad/ako se to desi prije kontrakcija i da nece biti ono lagano curenje, vec pljus, pa da ne mogu fulitit :):) Prosli put mi je doktor probio vodenjak tek u bolnici, tako da bas nemam nekog iskustva. Udavih i muza sa ovom pricom :), mada je on skroz opusten i govori da cu ja to sigurno osjetiti i znati i da se dzabe brinem,,,

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1292
14.8.2015 17:25:24   
*pcelica*
Ljuta sam ujedam. Da mi neko s cigarom pridje eksplodiralabih ko plinska boca. Stvarno niko te nemoze naljutiti ko tvoji bliznji. Ja sam u huji otisla babi u bolnicu i vratila se a nije me popustilo. Ne znam sad nikako sam otisla nikako sam dosla user posted image Ali, najvaznije je da je on dobro. Sutra ce ga najvjerovatnije vratiti na njegov odjel pa se ja nadam da bi u ponedjeljak mogao biti pusten i kuci user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1293
14.8.2015 18:10:26   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: Maslackica

Ne znam kako vi koje ste pri kraju trudnoce, ali ja se stalno preispitujem da mi slucno nije pukao vodenjak. Ako su mi gacice malo vlazne, odmah na to pomislim i zapitam se da li trebam ici da to provjerim. Mada mislim da mi to bude od bijelog pranja, a nekad se i malo oznojim dok sjedim vani od kako su pocele ove vrucine. Jednom sam pitala doktoricu, kaze ona sve je ok. Ali to bude vlazno, a ne ono mokro. Znam da mi je prije dvije sedmice bilo dovoljno vode jer sam radila ultrazvuk (a ove sedmice samo CTG). Juce sam npr isla vise puta u WC nego inace i odmah sam se pocela pitati da mi mozda nije pukao vodenjak prilikom piskenja, a da nisam skontala. A ne mogu svaki cas doktoru radi niceg :) :) Uglavnom nadam se da cu to prepoznati kad/ako se to desi prije kontrakcija i da nece biti ono lagano curenje, vec pljus, pa da ne mogu fulitit :):) Prosli put mi je doktor probio vodenjak tek u bolnici, tako da bas nemam nekog iskustva. Udavih i muza sa ovom pricom :), mada je on skroz opusten i govori da cu ja to sigurno osjetiti i znati i da se dzabe brinem,,,

Skontat ces sigurno,ja sam imala nagon kao da cu u wc medjutim vodenjak nemozes kontrolisati curka pomalo,nakon par minuta pocelo je malo jace i da curi niz noge,bezbojno skroz

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu Maslackica)
Neposredna veza do poruke: 1294
14.8.2015 18:11:01   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Ljuta sam ujedam. Da mi neko s cigarom pridje eksplodiralabih ko plinska boca. Stvarno niko te nemoze naljutiti ko tvoji bliznji. Ja sam u huji otisla babi u bolnicu i vratila se a nije me popustilo. Ne znam sad nikako sam otisla nikako sam dosla user posted image Ali, najvaznije je da je on dobro. Sutra ce ga najvjerovatnije vratiti na njegov odjel pa se ja nadam da bi u ponedjeljak mogao biti pusten i kuci user posted image

Posamaraj te sto te sekirajuuser posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1295
14.8.2015 18:12:28   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: pandica

Pozdrav drage moje, evo pandice konačno user posted image Samo da se javimo da smo dobro, malkice se mucimo oko hranjenja, posto je momak dosta lijen ali proci ce i to. Nadam se da ste sve dobro, rose ima li naznaka da ce skoro mrvica?

Ja i ti smo se mimoisle na Jezeruuser posted image ,a i kod mene je lijena,ne znam vise kako da je budimuser posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 1296
14.8.2015 18:36:33   
LieToMe RR
ja par puta ulazila da napisem koju ali ovaj forum smori user posted image
jos uvijek sam kod sveki, nikako da se pokrenem. sad se dvoumim hocu li cekati mm da zavrsi sa poslom ili da popijem kafu sa sveki i lagano upravim

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1297
14.8.2015 21:11:24   
lala88
Vece trudnice i majke. MAM i ja vise na ovoj temi nego na roditeljskim razgovorima user posted image Vidim sve po starom rose i ltm jos uvjek 2:1 Pcelice sve ih postroji ko te sikiro, sram ih bilo.
Bebi okupan nahranjen i spava. Grcevi su se umanjili kako je poceo piti biljni sirup. user posted image

8.7.2015g B

Neposredna veza do poruke: 1298
14.8.2015 21:22:49   
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: lala88

Vece trudnice i majke. MAM i ja vise na ovoj temi nego na roditeljskim razgovorima user posted image Vidim sve po starom rose i ltm jos uvjek 2:1 Pcelice sve ih postroji ko te sikiro, sram ih bilo.
Bebi okupan nahranjen i spava. Grcevi su se umanjili kako je poceo piti biljni sirup. user posted image

ma neka vas user posted image i rose i ja kontamo neko vrijeme biti ovdje user posted image tamo guzva, puno beba ne mozes nista upratiti user posted image ovdje smo se lijepo srodili, u svom na svom user posted image
rose i ja smo jos tu; rose se bacila u zivot veceras, dosla joj sveki cuva malenu, ona sa muzem landra. ja landrala juce danas aBd i sutra navece sa mm, ujutru pijem kafu sa zenama sa foruma user posted image
nas uhvatili ovi posljednji trzaji user posted image

ljubi bebicu puno user posted image

< Poruku je uredio LieToMe -- 14.8.2015 21:26:52 >

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1299
14.8.2015 21:39:02   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: lala88

Ma ne idem ja odavde jos user posted image ,kad su tvojoj bebari poceli grcevi?

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *