rose
|
IZVORNA PORUKA: Airyfairy Bas ste rijedne zeMske, raspisale se, ne mogu sve pohvatati.. ninushka, odijelce premedeno, ovi prugasti printovi me uvijek osvoje, u bilo kojoj boji! a super su i za djecake i za djevojcice! Mi jucer bili na kontroli, sve super hvala Bogu, kaze beba teska 3038g, curica je, pa i ne ocekujem vise. Kakve ste vi po pitanju ovog straha od poroda, meni je ovo cetvrti, sve tri su bila prirodno i u rekordno brzom vremenu sve zavrseno. Zadnji put je sve bilo govoto u roku 45 minuta, od prvog laganog probadanja do samog izgona, jedva stigoh do bolnice. A bojala sam se strasno i sad se bojim. Od same pomisli pocnem se znojiti, nesvestica, moram pod tush. jutros neke lagane kontrakcije, ma heej premrla sam, samo molim Boga da nije jos, da jos malo pshicki skupim snage. Ne znam ni sama cega me toliko strah, da li same boli ili ne znam ni ja... omalo se bojim da ovaj put necu stici do bolnice, ako je tacno da svaki porod bude brzi nego prethodni... Samo da na vrijeme prepoznam da je to to. Huh... raspisah se ja... danas sam opet, po ne znam vise koji put, cistila detaljnije, ko priprema za porod, ma vise da malo skrenem misli i pobjegnem od straha... neka napisa da izlazi ove zadnje dane, da se provede, pa i ako krene krenuce ha kuci ha vani, bolje onda vani da uziva. Svaka cast, vrtim tu recenicu u glavi stalno, heheh malo mi da snage hehe ja...i LTM tako misim..doduse meni je termin danasa a cekam da mi sveki dodje veceras da izadjm s muzem nesto sam utripovala da mi se beba opet okrenula na zadak
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :))) 18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))
|