|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-August
14.8.2015 7:53:07   
ninuska
Jutro zene..
ltm sretno na pregledu danas. Javni se bar da znamo dokle si user posted image
ziel vrijedna si user posted image . Je li torta sa pudingom user posted image .

Moji odose..mala ce nociti kod nane, jer sam planirala s muzem sutra da hodamo. Trebali bi svasta nesto obaviti pa vidjecemo. Lakse mi ipet bez nje user posted image . Danas ce sa tetkom mozda na bazen. Pa joj spakovah misice i slauf. Valjda ce se znati ponasati na bazenu. Nije nikad bila user posted image

< Poruku je uredio ninuska -- 14.8.2015 7:54:05 >

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1251
14.8.2015 7:58:36   
ziel

IZVORNA PORUKA: LieToMe

IZVORNA PORUKA: ziel

IZVORNA PORUKA: LieToMe

Juutroooo user posted image
Ja samo da prijavim jos sam 2u1 user posted image user posted image

Evo se laganini spremam, odoh sa mm na ctg pa kod Puzica i onda u zivot user posted image
Javim se nekad u toku dana kad se negdje stacioniram prvom prilikom user posted image

Hajde nek ti je sa srecom , ocekujemo izvjestaj danas user posted image

E hvala hvala user posted image
Evo sam se stacionirala cekam da pocnu sa prozivkama.
Mm sam u zadnji tren ostavila kuci...krenuo da se brije, pa tusiranje...reko necemo mi do bogojavljenja user posted image a i guzva je ogromna tako kad krenu prozivati ima fore da dodje.

Uhh ja se jezim od tih guzvi... a valja i to sve proci... Nadam se da neces dugo cekati

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1252
14.8.2015 8:00:45   
ziel

IZVORNA PORUKA: ninuska

Jutro zene..
ziel vrijedna si user posted image . Je li torta sa pudingom user posted image .

Moji odose..mala ce nociti kod nane, jer sam planirala s muzem sutra da hodamo. Trebali bi svasta nesto obaviti pa vidjecemo. Lakse mi ipet bez nje user posted image . Danas ce sa tetkom mozda na bazen. Pa joj spakovah misice i slauf. Valjda ce se znati ponasati na bazenu. Nije nikad bila user posted image

Nema pudinga user posted image Eto vrati na moj post, editovala sam pa sam ubacila link user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1253
14.8.2015 8:16:59   
Carobno jutro
Jedva udjoh ma forum.

Da se javnem brzinski samo i pozelim srecu LTM, javni nam se odmah poslije pregleda da znamo na cemu smouser posted image i sretno naravno. Nadam se da neces dusgo cekati.

Ja evo cekam mamu da mi dodje na kafu. Dosla s mora juce a nije je bilo deset dana pa sam je bas pozeljel. Evo sam nam i neki doruckic prirpemila brzinski. Odoh da me ne zatekne u lezecem stavuuser posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1254
14.8.2015 8:30:52   
*pcelica*
Dobro jutro
LTM sretno na kontroli. Javi nam se s rezultatima. Mene komsinice probudile. Jutros mibilo vruce i otvorim prozore na kant. Kad u po frke nekakva galama kontam sta je kad ova sto se neki dan udala danas ide kuci pa dosla joj svekrva zajedno putuju. A sto zena glasno prica kako li izgleda kad galami user posted image
Babo mi danas radi kateterizaciju. Evo meko na iglama cekam da mi jave da li je zavrsio. Najvise me brine njegova alergija. Valjda sve prodje kako treba.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1255
14.8.2015 8:33:11   
M.A.M.
Jutro i od mene zenice,necu nista pisati o spavanju,neke mamice znaju kako je,a neke ce tek saznati akoBogda user posted image
Pojavilo se mlijeko pa sam presretna user posted image

LTM sretno draga na kontroli user posted image

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 1256
14.8.2015 8:38:37   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Jutro i od mene zenice,necu nista pisati o spavanju,neke mamice znaju kako je,a neke ce tek saznati akoBogda user posted image

Sta smo ti rekle. Pored rr zena ne treba ti patronazna user posted image Super sad uzivajte i mazite se user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1257
14.8.2015 8:49:03   
ziel

Eeee super user posted image pozitivne misli i kao sto Pcelica kaze slusaj iskusnije zene s foruma koje su to sve prosle i nema boljeg rezultata user posted image

a Pcelice drzim fige da prodje uredno ta intervencija kod tvog oca, pokusaj se necim zabaviti dok cekas da ti jave...da ti brze prodje to cekanje user posted image

Gledam sad izvjestaj iz Tuzlanskog porodilista, u zadnja 24 sata :
*** PORODILITE Rođeno je 14 beba, 10 dječaka i četiri djevojčice.

Kad bude i moja beba aBd u toj brojci user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 14.8.2015 8:58:28 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1258
14.8.2015 9:40:20   
Elastigirl
Jutro i od mene drage moje...

Ja sam na poslu, vec mi je prevruce....

Htjela sam vas pitati jeste li vi imale dana kada slabije osjetite bebace? Ja jucer skroz slabo, tako da sam se vec uspanicila jer sam prethodnih dana bas imala udarce nekoliko puta na dan...23+5 sedmica sam.

Ljubim vas

user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1259
14.8.2015 9:57:48   
lala88
jutro user posted image
LTM sretno draga.
Ziel nece ti biti na pameti ta statistika, niko od moje niti muzeve porodice nezna koliko je se beba rodila kad se rodio moj B, nije nam bilo na pameti da to provjeriomo. Kod nas sve po starom, B salje puse tetama sa rr

8.7.2015g B

(odgovor članu Elastigirl)
Neposredna veza do poruke: 1260
14.8.2015 10:00:16   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: lala88

jutro user posted image
LTM sretno draga.
Ziel nece ti biti na pameti ta statistika, niko od moje niti muzeve porodice nezna koliko je se beba rodila kad se rodio moj B, nije nam bilo na pameti da to provjeriomo. Kod nas sve po starom, B salje puse tetama sa rr

bas tako

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1261
14.8.2015 10:03:54   
*nur*
Jutro i od mene,

LMT sretno i čekamo izvještaj user posted image

Elastigirl jašta je več je prevruce i meni, a to se tie pokreta mislim da je to OK pa mora se beba bmalo odmoriti user posted image

< Poruku je uredio *nur* -- 14.8.2015 10:04:27 >

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1262
14.8.2015 10:06:20   
*nur*

I ja da se prijavim, sinoc sam kasno legla, pravila neku tortu, SLADOLED TORTA bez pecenja, nije tesko napraviti ali se stoji na nogama pa me stopala zabolila bas i kad sam zavrsila stavila mlijeko da prokuha (moja sveki ima farmu krava pa mi daje mlijeko domace user posted image koje uvijek prije upotrebe treba prokuhati) i samo sto se ja ispruzi hajd reko'''''''' 2 min. kad ono mlijeko izadje... dok sam i to oprala, morala cekati da se ohladi kolo na kojem sam kuhala, procedura... Uglavnom mislim da je torta odlicno ispala, danas cu je tek probati, eno je frizderu hladi se user posted image
To je ovo: http://zizunews.blogspot.com/2014/05/sladoled-torta.html

Vcrs opet gosti dolaze, pa cu jos neko jela spremati , odmah se zaokrenuti cim dodjem kuci...
Eto tako user posted image

super izgleda samo ja ne bi smjela jesti niti praviti po ovoj vručini ništa sa "živim" jajima. Samo ona koja su i to dobro termički obrađena user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1263
14.8.2015 10:08:53   
araj
LTM sretno na kontroli. Ja cu danas kod dr. Zejne, da vidim bebaca :) Na Jezeru nista ne vidis. I da uradim briseve jer na Jezeru to nije praksa

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 1264
14.8.2015 10:09:56   
*pcelica*

jutro user posted image
LTM sretno draga.

Ja imam isjecke iz novina sa statistikom. Kad sam Ajlu rodila pisali su imenom i prezimenom i pol djeteta. S Atijom samo koliko djevojcica i koliko djecaka. Doduse, meni je tokomsinica sacuvala i donijela kad sam izasla iz bolnice. Ja imam tako tih sitnica. Kao sto su slika prvog uz-a isjeci iz novina odijelce za iznijet koje su obukle samo tada i nikad vise. Prve papice, prvu igracku. To sam sacuvala u jednoj kutiji i kad porastu i udaju se onda cu im dati user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1265
14.8.2015 10:12:47   
Airyfairy
Bas ste rijedne zeMske, raspisale se, ne mogu sve pohvatati..

ninushka, odijelce premedeno, ovi prugasti printovi me uvijek osvoje, u bilo kojoj boji! a super su i za djecake i za djevojcice!

Mi jucer bili na kontroli, sve super hvala Bogu, kaze beba teska 3038g, curica je, pa i ne ocekujem vise.

Kakve ste vi po pitanju ovog straha od poroda, meni je ovo cetvrti, sve tri su bila prirodno i u rekordno brzom vremenu sve zavrseno. Zadnji put je sve bilo govoto u roku 45 minuta, od prvog laganog probadanja do samog izgona, jedva stigoh do bolnice. A bojala sam se strasno i sad se bojim. Od same pomisli pocnem se znojiti, nesvestica, moram pod tush. jutros neke lagane kontrakcije, ma heej premrla sam, samo molim Boga da nije jos, da jos malo pshicki skupim snage. Ne znam ni sama cega me toliko strah, da li same boli ili ne znam ni ja... omalo se bojim da ovaj put necu stici do bolnice, ako je tacno da svaki porod bude brzi nego prethodni... Samo da na vrijeme prepoznam da je to to.
Huh... raspisah se ja... danas sam opet, po ne znam vise koji put, cistila detaljnije, ko priprema za porod, ma vise da malo skrenem misli i pobjegnem od straha...

neka napisa da izlazi ove zadnje dane, da se provede, pa i ako krene krenuce ha kuci ha vani, bolje onda vani da uziva. user posted image Svaka cast, vrtim tu recenicu u glavi stalno, heheh malo mi da snageuser posted image

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1266
14.8.2015 10:42:01   
Carobno jutro

Neaktivne clanice izbrisane sa spiska...postupak je moguce obrnuti user posted image user posted image

AUGUST

06.08. Maksi user posted image porodila se 29.07. user posted image
14.08. Rose user posted image
15.08. Pandica user posted image porodila se 10.08.user posted image
18.08. Putujuca user posted image porodila se 01.08.user posted image
24.08. LieToMeuser posted image
28.08. MAM user posted image porodila se 10.08.user posted image
28.08. Airyfairy
28.08. Bebac bucko

SEPTEMBAR

02.09. Novo Ime user posted image
12.09. Araj user posted image
20.09. Carobno Jutrouser posted image
23.09. Ninuska user posted image
23.09. hexe user posted image

OKTOBAR

06.10. Aidana user posted image
09.10. mojbebac user posted image

NOVEMBAR

08.11. Blue moon user posted image
12.11. UmmuHamza2305 user posted image
12.11. Pcelica user posted image
19.11. ziel user posted image
22.11. *nur* user posted image
26.11. Farah 00 user posted image

DECEMBAR

03.12. *JJ* user posted image
07.12 Elastigirl user posted image
14.12. Leena user posted image

JANUAR 2016.

07.01. Leptiri user posted image

Neposredna veza do poruke: 1267
14.8.2015 10:49:22   
ziel

jutro user posted image
LTM sretno draga.

bas tako

Hehehe pa nece sigurno ni meni biti na umu ali sad jest dok cekam user posted image odem cesto samo da vidim koliko je beba rodjeno user posted image

A na spisku Rose i LTM okruzene porodiljama a zenske skitaju po citav dan, blago njima user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 14.8.2015 10:51:02 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1268
14.8.2015 10:49:50   
LieToMe RR
evo mene samo da se javnem. konacno zavrsila, jao horora danas, sestre se svadjaju, gubile se knjizice, malo islo po redu malo kako se kome cefnulo. ma cirkus.
ja bila kod dr. Puzica, sve ok, nije me pregledao, pogledao briseve, ctg, ponovo u srijedu na ctg ako se citiram: ne porodim do tad user posted image user posted image
odoh sa mm na dorucak pa malo stuhati po gradu i onda kod sveki na rucak.
javnem se kad dobauljam kod sveki.

imate mahanje i hvala vam na brizi drage moje user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

Neposredna veza do poruke: 1269
14.8.2015 10:56:15   
ninuska

Jutro zene..

Nema pudinga user posted image Eto vrati na moj post, editovala sam pa sam ubacila link user posted image

Procitah...djeluje ukusno. Jedino mi se ne svidja sto jaja nisu termicki obradjena..sta znam..nekako me strah

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1270
14.8.2015 11:02:49   
ninuska
mam user posted image . Sve znam. Ali mislim da sam dobar dio zaboravila tj potisnula "tamo negdje" user posted image .
elastigirl ne sekiraj se. Nekad su vise nekad manje aktivni. Bitno je da se javi ponekad. Kasnije ce javljanje biti ucestalije
pcelice super je to kad sacuvas. Ja nisam nista..ustvari, imam bodi u kojem je izasla iz bolnice i pramen kose user posted image .
ltm user posted image ...neces ti jos..neka te.. a, njima udarila vrucina u glavu haha user posted image . Ne sjecam se takvog haosa i guzve za ctg...2011 godine
airyfairy mislim da je normalno imati odredjenu dozu straha. Ali, eto, tri poroda iza tebe, ekspresno brza tako da: skreni misli user posted image .
I kod mene prvi porod bio bas brz..ali opet...da te ne lazem..malo me strah kako ce to sve ici...jedno znam..mora izaci user posted image

Cure, i ja evo k9nacno ukljucih prvu masinu bebecih stvari da operem user posted image . Skinula i navlaku sa autosjedalice..vrijeme je bilo za pokret user posted image

< Poruku je uredio ninuska -- 14.8.2015 11:07:39 >

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1271
14.8.2015 11:03:56   
ziel

Jutro zene..

Procitah...djeluje ukusno. Jedino mi se ne svidja sto jaja nisu termicki obradjena..sta znam..nekako me strah

Pa dobro jest za ove vrucine malo kriticno ali eto utjeha mi je sto su jaja domaca, tek sto je koka snijela ja sam uzela al bez zezancije stvarnouser posted image inace zivim na selu pa mi sveki svasta ima, doduse ja i mm smo kupili 6 koka nosilja pa ima jaja koliko hoces uzimaju i oni i mi user posted image torta se biti u frizderu pa valjda vcrs vec pola nestane , da ne bi morala da bacam....

< Poruku je uredio ziel -- 14.8.2015 11:05:23 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1272
14.8.2015 11:10:01   
ninuska

Jutro zene..

Pa dobro jest za ove vrucine malo kriticno ali eto utjeha mi je sto su jaja domaca, tek sto je koka snijela ja sam uzela al bez zezancije stvarnouser posted image inace zivim na selu pa mi sveki svasta ima, doduse ja i mm smo kupili 6 koka nosilja pa ima jaja koliko hoces uzimaju i oni i mi user posted image torta se biti u frizderu pa valjda vcrs vec pola nestane , da ne bi morala da bacam....

I kod mene su domaca..moja svekrva malo dalje zivi, ali kad odemo donesemo..ma najvise volim kad se pojede. Jer, ako ostane najvise ja pojedem

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1273
14.8.2015 11:17:08   
ziel

Jutro zene..

I kod mene su domaca..moja svekrva malo dalje zivi, ali kad odemo donesemo..ma najvise volim kad se pojede. Jer, ako ostane najvise ja pojedem

Hahaha dobra si user posted image Kod mene su kolaci vucaju po nekoliko dana i na kraju pola se baci, ja kad pravim pogotovo neke nove koje nisam prije pravila, ja samo copnem da probam i to je to , ne znam zasto tako ali eto user posted image ako se ne pojede podijelicu po komsiluku steta da se bacaju a ulozen trud user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1274
14.8.2015 11:23:00   
rose

IZVORNA PORUKA: Airyfairy

Bas ste rijedne zeMske, raspisale se, ne mogu sve pohvatati..

ninushka, odijelce premedeno, ovi prugasti printovi me uvijek osvoje, u bilo kojoj boji! a super su i za djecake i za djevojcice!

Mi jucer bili na kontroli, sve super hvala Bogu, kaze beba teska 3038g, curica je, pa i ne ocekujem vise.

Kakve ste vi po pitanju ovog straha od poroda, meni je ovo cetvrti, sve tri su bila prirodno i u rekordno brzom vremenu sve zavrseno. Zadnji put je sve bilo govoto u roku 45 minuta, od prvog laganog probadanja do samog izgona, jedva stigoh do bolnice. A bojala sam se strasno i sad se bojim. Od same pomisli pocnem se znojiti, nesvestica, moram pod tush. jutros neke lagane kontrakcije, ma heej premrla sam, samo molim Boga da nije jos, da jos malo pshicki skupim snage. Ne znam ni sama cega me toliko strah, da li same boli ili ne znam ni ja... omalo se bojim da ovaj put necu stici do bolnice, ako je tacno da svaki porod bude brzi nego prethodni... Samo da na vrijeme prepoznam da je to to.
Huh... raspisah se ja... danas sam opet, po ne znam vise koji put, cistila detaljnije, ko priprema za porod, ma vise da malo skrenem misli i pobjegnem od straha...

neka napisa da izlazi ove zadnje dane, da se provede, pa i ako krene krenuce ha kuci ha vani, bolje onda vani da uziva. user posted image Svaka cast, vrtim tu recenicu u glavi stalno, heheh malo mi da snageuser posted image

hehe ja...i LTM tako misim..doduse meni je termin danasa a cekam da mi sveki dodje veceras da izadjm s muzem user posted image

nesto sam utripovala da mi se beba opet okrenula na zadak user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Airyfairy)
Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *