|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-August
12.8.2015 12:58:44   
Airyfairy
Ooooo sto su ove bebe pozurileuser posted image user posted image

Nadam se da moja nece, previse se bojiiim porodaauser posted image ako Bog da da docekamo termin.

28.augusta user posted image

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1026
12.8.2015 13:05:20   
Carobno jutro

Neaktivne clanice izbrisane sa spiska...postupak je moguce obrnuti user posted image user posted image

AUGUST

06.08. Maksi user posted image porodila se 29.07. user posted image
14.08. Rose user posted image
15.08. Pandica user posted image porodila se 10.08.user posted image
18.08. Putujuca user posted image porodila se 01.08.user posted image
24.08. LieToMeuser posted image
28.08. MAM user posted image porodila se 10.08.user posted image
28.08. Airyfairy
28.08. Bebac bucko

SEPTEMBAR

02.09. Novo Ime user posted image
12.09. Araj user posted image
20.09. Carobno Jutrouser posted image
23.09. Ninuska user posted image
23.09. hexe user posted image

OKTOBAR

06.10. Aidana user posted image
09.10. mojbebac user posted image

NOVEMBAR

08.11. Blue moon user posted image
12.11. UmmuHamza2305 user posted image
12.11. Pcelica user posted image
19.11. ziel user posted image
22.11. *nur* user posted image
26.11. Farah 00 user posted image

DECEMBAR

03.12. *JJ* user posted image
07.12 Elastigirl user posted image
14.12. Leena user posted image

JANUAR 2016.

07.01. Leptiri user posted image

Neposredna veza do poruke: 1027
12.8.2015 13:15:46   
ziel
Joj ne znam kako je u SA ali u TZ na UKC-u je radjaona otvorena, velika prostorija u njoj nekoliko kreveta i sve zene jedna drugu gledaju i slusaju... pa radnim danima ucenici budu na praxi, pa pripravnici, pa studenti pa doktori , bas guzva neka, bar po mom sjecanju od obavljanja pripravnickog staza 2009.god.

Meni samo u glavi NE DAJ BOZE DA MI KRENE POROD U TOKU RADNOG DANA KAD SU SVI TU STO NABROJA, voljela bih da bude nakon 16:00 bilo bi mi nesto lakse da bude mirnija atmosfera...
reci cete da se bezveze opterecujem ali eto takva sam osoba, ne volim guzvu, pa 100% bih bila bolja na porodu ako me okruzuje manje osoba...

Jos 99 dana do termina user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 12.8.2015 13:24:13 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Airyfairy)
Neposredna veza do poruke: 1028
12.8.2015 13:22:55   
*pcelica*
Evo mene sa frizure. Samo sam je uvila figarom i lijepo mi je oblikovala. Mm ce kupiti cvijece kad krene kuci. Nesto cu im brzinski za rucak napraviti i odosmo na svadbu. Jest me krenulo ovaj mjesec samo na svatove i babine trosim pare user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1029
12.8.2015 13:25:34   
ziel

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Evo mene sa frizure. Samo sam je uvila figarom i lijepo mi je oblikovala. Mm ce kupiti cvijece kad krene kuci. Nesto cu im brzinski za rucak napraviti i odosmo na svadbu. Jest me krenulo ovaj mjesec samo na svatove i babine trosim pare user posted image

Blago tebi , ja volim ici na svadbe user posted image
A vratice ti pare sto si potrosila , kad se ti porodis aBd user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1030
12.8.2015 13:32:22   
mala curica
Carobnice(kako ja tebi tepam user posted image )ziel,ninuska,rose ,pcelice...........zene fali mi druzenje na ovoj temi
Pozurite na temu bebe ili da ja odmah ganjam drugi krug....user posted image

Ako sam neku staru clanucu zaboravila za nju user posted image user posted image
Mazite pupeuser posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1031
12.8.2015 13:34:18   
maksi
Dan zene,
Kako ste mi?

Rose sretno na kontroli...... Cekam izvjestaj

Danas bi patronazna pa me bukvalno napade sto nisam odvela djete jutros na kontrolu jer im je sada praksa da se bebe vode petnesti dan na kontrolu da provjere stanje. Ja zvala dom zdravlja i pricala sa dr Vukovic kaze zena ako je beba ok da ga ne dovodim jer je puno virusa pogotovo neki stomacni vlada. A i nisu nam gotovi papiri prijave sad je procedura uzasna ceka se po mjesec dana.

Bas me patronazna iznervirala user posted image

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1032
12.8.2015 13:37:11   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

E cuj blokirala me,pa jel te stid user posted image user posted image user posted image user posted image

e sad te vidimuser posted image user posted image slomih se od jutros oko tovjih postovauser posted image user posted image reko sta uradih majko moja...user posted image user posted image e ukazala si mi se sto je najbitnijeuser posted image
kako beba?

user posted image user posted image user posted image bebara super,maloprije nam je bila patronazna,pipala mi sike al nema nista ni na pomolu user posted image ,stavljam te obloge kupila sam i caj,samo molim Boga da dodje mlijeko user posted image

Ziel sto se tice poroda vjeruj mi samo ce ti mater naompasti niko drugi bice ti svejedno i da ih je 100 u sali user posted image

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 1033
12.8.2015 13:37:26   
mala curica
Carobnice(kako ja tebi tepam user posted image )ziel,ninuska,rose ,pcelice...........zene fali mi druzenje na ovoj temi

Ako sam neku staru clanucu zaboravila za nju user posted image user posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1034
12.8.2015 13:40:35   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: maksi

Dan zene,
Kako ste mi?

Danas bi patronazna pa me bukvalno napade sto nisam odvela djete jutros na kontrolu jer im je sada praksa da se bebe vode petnesti dan na kontrolu da provjere stanje. Ja zvala dom zdravlja i pricala sa dr Vukovic kaze zena ako je beba ok da ga ne dovodim jer je puno virusa pogotovo neki stomacni vlada. A i nisu nam gotovi papiri prijave sad je procedura uzasna ceka se po mjesec dana.

Hmm otkud sad to maksi,meni maloprije rece tek kad bebi bude mjesec na kontrolu da idemo

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1035
12.8.2015 13:48:06   
maksi
Ma vidis da je ova moja luda neka.

Draga pij dosta caja za dojilje i kompota a i soka od jabuke takodje je stavljaj na siku da ti navuce mlijeko jer stimulacijom bradavica mliko se pocne stvarati ali takodje razmisljaj pozitivno i nadoci ce mlijeko vidjeces

Dan zene,
Kako ste mi?

Hmm otkud sad to maksi,meni maloprije rece tek kad bebi bude mjesec na kontrolu da idemo

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1036
12.8.2015 13:52:08   
M.A.M.

Draga pij dosta caja za dojilje i kompota a i soka od jabuke takodje je stavljaj na siku da ti navuce mlijeko jer stimulacijom bradavica mliko se pocne stvarati ali takodje razmisljaj pozitivno i nadoci ce mlijeko vidjeces

Dan zene,
Kako ste mi?

ma pijem vjeruj sve,jos kad vidim kako mi beba vuce a nema nista bude mi jos gore,kaze patronazna da se ne opterecujem puno od sikiracije moze skroz nestati

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1037
12.8.2015 14:05:14   
*pcelica*

Dan zene,
Kako ste mi?

ma pijem vjeruj sve,jos kad vidim kako mi beba vuce a nema nista bude mi jos gore,kaze patronazna da se ne opterecujem puno od sikiracije moze skroz nestati

Nemoj da se nerviras i sikiras. Samo ces sebi naskoditi tako a i mozes skroz presjeci mlijeko. Njoj je dovoljno par kapi da navuce. Boljeje cesce stavljati na siku. Tako cete stimulirati dotok mlijeka. Normalno je da mlijeko ne nadodje i do tri cetiri dana. Vidjet ces ako Bog da kad za koji dan budes kukala da mlijeko curi jer ga ima i previse user posted image Pij caj za dojilje i sok od jabuke. Mozes onaj obicni iz tetrapaka

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1038
12.8.2015 14:06:50   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: mala curica

Ja sam vidjela tvoj post na temi cestitanja nasoj M.A.M ali nisam htijela da zacatavam temu da te pitam kako ste vas dvije. Ljubi princezu od rr teta user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 1039
12.8.2015 14:11:48   
Carobno jutro

user posted image user posted image svrati ti nama malo, asd cemo i mi tamo,user posted image kako bebi? raste li? mazite i se?user posted image

Neposredna veza do poruke: 1040
12.8.2015 14:14:15   
Carobno jutro

MAM, nemoj se ti sao sekirati, ja ti labo znam ok toga, mene to tek ceka...nek ste vas dvije dobro to je najbitnijieuser posted image a bebi ti se zove kao moja najbolja prijatejlica i jos od zaovek cerka, elem dvije meni haman najdraze osobe imaju isto tako ime, tako da mi je tvoja odmah prirasla srcuuser posted image

maksi, ja bih ipak posuslala doktoricu..iako opet ja vze nemam ni sa cim pa eto user posted image

Neposredna veza do poruke: 1041
12.8.2015 14:39:02   
ziel

user posted image user posted image svrati ti nama malo, asd cemo i mi tamo,user posted image kako bebi? raste li? mazite i se?user posted image

Baa tako Carobno, nacemo se na drugoj temi... fino je saznati nesto novo od iskusnijih zena user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1042
12.8.2015 14:42:11   
ziel

E cuj blokirala me,pa jel te stid user posted image user posted image user posted image user posted image

e sad te vidimuser posted image user posted image slomih se od jutros oko tovjih postovauser posted image user posted image reko sta uradih majko moja...user posted image user posted image e ukazala si mi se sto je najbitnijeuser posted image
kako beba?

user posted image user posted image user posted image bebara super,maloprije nam je bila patronazna,pipala mi sike al nema nista ni na pomolu user posted image ,stavljam te obloge kupila sam i caj,samo molim Boga da dodje mlijeko user posted image

Ziel sto se tice poroda vjeruj mi samo ce ti mater naompasti niko drugi bice ti svejedno i da ih je 100 u sali user posted image

A ko zna mozda bas zapadnem u takvu situaciju da mi ne bude vazno ... ne daj Boze samo bebi da nesto bude a mi zene majke kraljice smo jake sve mozemo izdrzati

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1043
12.8.2015 14:58:03   
LieToMe RR
evo i mene, konacno sjela user posted image
jutros oko malene, uzina, taman malo raspremila kad drugarica zove da naleti na kafu. i onda lijepo zadjeli, igrali se sa L, ocejfili. ona otisla oko pola 1, dok sam oko rucka, rucali... mm sad ode na posao, L se evo komirala i ja sjela da predahnem

kontam kasnije te prozore na brzinu oprati, to mi je pola sata zezancije (sa onim mojim hepekom) taman dok ona spava da iskoristim.

vidim pisete i dalje o sikama i mlijeku user posted image
ja vala ne znam nijednu zenu da je prvi dan imala mlijeko. meni je trebalo 3-4 dana da navucem ali kad je krenulo bilo ga je ko kod simentalke user posted image morala sam izdajati iz obje visak. jos je L dobro papala. sjecam se na prvoj kontroli se sokirali koliko je dobila na tezini user posted image
a ja znala izdojiti po 200-250 ml viska i prosuti user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1044
12.8.2015 15:42:37   
ninuska

user posted image user posted image

Eto i nas brzo na onu temu user posted image . Kako bebica?

Neposredna veza do poruke: 1045
12.8.2015 15:47:59   
ninuska

Dan zene,
Kako ste mi?

E, svasta...pa kako ti mozes znati..i ja znam.za kontrolu nakon mjesec dana..
A, cula sam i za prijavu djeteta da su iskomplikovali user posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1046
12.8.2015 15:50:23   
ninuska
mam ne sekiraj se..pij taj caj,,sokic,obloge i nadoce mlijeko aBd..a hB ima i ad mlijeko user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1047
12.8.2015 15:58:03   
rose

IZVORNA PORUKA: rose

e sad jutro zene...kafu pijem...danas mi kontrola u 1,,,otici cu oko 12 da odradim ctg bar prije nego dodje dr...mozda ce me opet ginekoloski gledat, mozda UZ nije ni bitno, dobit cu vise vemena nego kad je u dezuri user posted image

ovo moje bebce je jos visoko...osjetim je tacno pod rebrima

update dam...znaci odradih CTG nakon jedno sat cekanja...dr dosao pola sata kasnije...imao punu cekaonicu ...one zene sve njemu idu...neke na pocetku a neke na kraju...elem nas 5-6 koje smo u terminu znaci od 14-17 augusta ne dodjosmo na red..oko pola 4 izadje kaze nece moci da zavrsi...potpisa mi ctg i kaze ujutro u 8,30...elem valja ponovoujutro gore...a mislim da je nakon sutra na godisnjem...

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1048
12.8.2015 15:59:58   
hexe

IZVORNA PORUKA: ziel

Joj ne znam kako je u SA ali u TZ na UKC-u je radjaona otvorena, velika prostorija u njoj nekoliko kreveta i sve zene jedna drugu gledaju i slusaju... pa radnim danima ucenici budu na praxi, pa pripravnici, pa studenti pa doktori , bas guzva neka, bar po mom sjecanju od obavljanja pripravnickog staza 2009.god.

Meni samo u glavi NE DAJ BOZE DA MI KRENE POROD U TOKU RADNOG DANA KAD SU SVI TU STO NABROJA, voljela bih da bude nakon 16:00 bilo bi mi nesto lakse da bude mirnija atmosfera...
reci cete da se bezveze opterecujem ali eto takva sam osoba, ne volim guzvu, pa 100% bih bila bolja na porodu ako me okruzuje manje osoba...

Jos 99 dana do termina user posted image

Draga ziel nista ne brini, neces ti njih ni primijetiti. Ja sam se poradjala subota od 06:00 do 15:00 i molila Boga da u radjaonu udje bilo ko da me umije jer sam gubila svijest vise puta. Vikendom doktori i sestre samo sjede ili se brinu o onima koji su platili stelu. Ja bih ovaj put radni dan.

A za mlijeko: meni je tek 6. dan krenulo. Bit ce to dobro samo neka beba vuce.

Kod mene se danas kreci pa sam crkotina. A kao trebam lezati. Cini mi se nijedna se zena ne drzi tog strogog mirovanja, mi smo navikle trku frku. Eh da se muskarci poradjaju to bi bila druga prica user posted image

Nista nije tako crno kao sto je nebo plavo.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1049
12.8.2015 16:01:59   
ninuska

e sad jutro zene...kafu pijem...danas mi kontrola u 1,,,otici cu oko 12 da odradim ctg bar prije nego dodje dr...mozda ce me opet ginekoloski gledat, mozda UZ nije ni bitno, dobit cu vise vemena nego kad je u dezuri user posted image

ovo moje bebce je jos visoko...osjetim je tacno pod rebrima

update dam...znaci odradih CTG nakon jedno sat cekanja...dr dosao pola sata kasnije...imao punu cekaonicu ...one zene sve njemu idu...neke na pocetku a neke na kraju...elem nas 5-6 koje smo u terminu znaci od 14-17 augusta ne dodjosmo na red..oko pola 4 izadje kaze nece moci da zavrsi...potpisa mi ctg i kaze ujutro u 8,30...elem valja ponovoujutro gore...a mislim da je nakon sutra na godisnjem...

Ne ostade gore user posted image . Zekim se...a, joj..bas bezveze sto opet moras ici..ali sta da radis user posted image . Jel ides kod onog dr sto mirisi user posted image . Sto ga zene voleuser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *