|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-August
15.8.2015 20:39:37   
rose
Saja mi zaspala u 5 sati jos spava...nana ode u hodnju sa drugim sinom i snahom...ja cu valjda sutra...i ne ide mi se veceras svakako ...ionako sam spavala pola dana, sva sam u goloj vodi, ceam da se istusiram user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1326
15.8.2015 22:07:59   
mojbebac
Ja jos nisam nista spremila od stvari za bebu.....sad me prepadoste moracu ove sedmice to odraditi... ja sve mislim imam vremena

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1327
16.8.2015 7:50:37   
ziel
Debeleeee jeste li sve jos 2 u 1? user posted image
Ja sam jos u krevetu malo se izlezavam, sinoc smo ja i mm malo izlazili, gledam one cure skockane, haljinice stiklice frizurice ma ne bih se vratila u tu fazu user posted image ono sto puta presvlacenje pred izlazak pa izadjes s drugaricama provedes vrijeme nista se posebno.ne desi ni jedan decko.ti ne pridje a ti potrosila toliko vrijeme spremajuci se huh......

Meni mm upravo donese sok u krevet, mozete misliti ugode user posted image ovo treba negdje zabiljeziti user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 1328
16.8.2015 8:13:30   
ninuska
Jutro, zene..
Jucer se ne stigoh javiti cijeli dan. Slomila se. Zao mi je sto nisam mogla na kafu ltm. Ako cete sutra samo nemojte prerano user posted image . Svakako su najavili malo hladnije. Danas vec ugodno. Nema sunca.

E, lutku koju kupih neki dan tj prije 4 dana se pokvarila. Radila je i muz sinoc da stavi nove baterije vise ne radi user posted image . Danas cemo otici da reklamiramo ali ne vjerujem da cemo nesto postici user posted image .

< Poruku je uredio ninuska -- 16.8.2015 8:15:19 >

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1329
16.8.2015 9:11:44   
LieToMe RR
mi zaglavili sinoc user posted image bilo nam super. trebamo i veceras sa drustvom samo da se organizujemo. izlezavali se do maloprije, doruckovali, gledamo seriju pa cemo do pijace i do sveki na kafu.
danas bih trebala konacno da opeglam onaj ves od srijede sto stoji user posted image
ninuska moze kafa sutra nije frka, dogovorite se ti pcelica, carobno jutro kad vam odgovara. ja sam libero, sjednem na tramvaj i eto me za 15 min gdje god vam pase.
rose ima i danas kontrolu a sutra ganja mladog divanovica pa ne znam hoce li se moci uklopiti.

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1330
16.8.2015 9:15:35   
Carobno jutro

Jutro zene.
Ja juce ne stigoh ni da se javim. Ne stigoh ni ja na kafu kice i bas mi bi zao ali ko kad mi mm auto uzme pa ja ko bez ruke. Bas bezz. Zao mi je sto vas ne upoznah licno alibsto pcelica rece, mozemo mi i u bolnici doci da vas vidimouser posted image

Ja ulazim sad sa strah na forum, kontam da se koja nije u toku noci porodilauser posted image
Pcelice, svako jutro se moram tusirati , kosa mi je non stop svezana i u toku noci cak jer sva bude mokra. Cak i po danu imam te faze da budem odjednom sva mokra, kao u menopauziuser posted image

Eh mi smo juce prosli grad uzduz i poprijeko. Kupih podlogu za presvlacenje i lezaljku u bbi, vidjela sam ovcicu od LTM u radnji. Kad sam ugladala
Odvalim se smijati.user posted image gleda ona prodavacica i mm sta mi je a mene smijeh spopo samo tako.user posted image elem, mmu se svidja ovcica hoce tu podlogu, jao sege. Na kraju smo ipak uzeli neku s medom, i istu takvu lezaljku. Stavit cu slike kasnije.

Rose bas zapikala 20. Djaba user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1331
16.8.2015 9:52:49   
*pcelica*
Dobro jutro kako ste mi jeste li se naspavale?
Kod mene bas veselo. Prozore uvece ostavim otvorene na kant da malo ulazi svjezeg zraka, jos juce fino zahladnilo ma milina. Kad jutros, jedan komsija nesto busi u kuci vec deset dana drugi motorkom reze drva user posted image
Nastavljamkasnije dok mi se laptop nije restartovao otici ce mi post user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1332
16.8.2015 10:28:14   
ziel

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Dobro jutro kako ste mi jeste li se naspavale?
Kod mene bas veselo. Prozore uvece ostavim otvorene na kant da malo ulazi svjezeg zraka, jos juce fino zahladnilo ma milina. Kad jutros, jedan komsija nesto busi u kuci vec deset dana drugi motorkom reze drva user posted image
Nastavljamkasnije dok mi se laptop nije restartovao otici ce mi post user posted image

Joj potpuno te razumijem, i kod mene vaser oko kuce ujutro od 6... I ovaj vikend sto mogu spavati probudi me buka rano, ali kasnije cu nadoknaditi. Poradjeno mi je po kuci, jedino da slozim ves i zalijem cvijece i mogu komotno u skitnju user posted image a i vjerovatno odem do mame pa da odemo gdje vidjeti sta ima novo u radnjama user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1333
16.8.2015 11:04:07   
rose

IZVORNA PORUKA: LieToMe

mi zaglavili sinoc user posted image bilo nam super. trebamo i veceras sa drustvom samo da se organizujemo. izlezavali se do maloprije, doruckovali, gledamo seriju pa cemo do pijace i do sveki na kafu.
danas bih trebala konacno da opeglam onaj ves od srijede sto stoji user posted image
ninuska moze kafa sutra nije frka, dogovorite se ti pcelica, carobno jutro kad vam odgovara. ja sam libero, sjednem na tramvaj i eto me za 15 min gdje god vam pase.
rose ima i danas kontrolu a sutra ganja mladog divanovica pa ne znam hoce li se moci uklopiti.

jes...bila i jutros na ctg...a sutra planiram opet oko 9 gore da uganjam divanovica...nemam pojma kad radi s pacijentima user posted image

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1334
16.8.2015 11:06:48   
rose

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

Jutro zene.
Ja juce ne stigoh ni da se javim. Ne stigoh ni ja na kafu kice i bas mi bi zao ali ko kad mi mm auto uzme pa ja ko bez ruke. Bas bezz. Zao mi je sto vas ne upoznah licno alibsto pcelica rece, mozemo mi i u bolnici doci da vas vidimouser posted image

Ja ulazim sad sa strah na forum, kontam da se koja nije u toku noci porodilauser posted image
Pcelice, svako jutro se moram tusirati , kosa mi je non stop svezana i u toku noci cak jer sva bude mokra. Cak i po danu imam te faze da budem odjednom sva mokra, kao u menopauziuser posted image

Eh mi smo juce prosli grad uzduz i poprijeko. Kupih podlogu za presvlacenje i lezaljku u bbi, vidjela sam ovcicu od LTM u radnji. Kad sam ugladala
Odvalim se smijati.user posted image gleda ona prodavacica i mm sta mi je a mene smijeh spopo samo tako.user posted image elem, mmu se svidja ovcica hoce tu podlogu, jao sege. Na kraju smo ipak uzeli neku s medom, i istu takvu lezaljku. Stavit cu slike kasnije.

ma jasta...nece ona prije 20 garant user posted image user posted image e ta s medom...ja mislim da je ltm takvu htjela??

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1335
16.8.2015 11:25:07   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: rose

jes...bila i jutros na ctg...a sutra planiram opet oko 9 gore da uganjam divanovica...nemam pojma kad radi s pacijentima user posted image

znaci jos si 2u1 user posted image
ne znam stvarno kad radi, sto ne posaljes upit na onu facebook grupu, sigurno neko zna.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1336
16.8.2015 11:26:38   
rose
hajde fakat bih mogla

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1337
16.8.2015 11:27:20   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

Jutro zene.

ma jasta...nece ona prije 20 garant user posted image user posted image e ta s medom...ja mislim da je ltm takvu htjela??

user posted image user posted image ja cu muzem od carobnog jutra da se mijenjam on meni medu ja njemu ovcicu user posted image
user posted image
sto se tice termina ja nesto ovaj 18ti uvrtila u glavu a muz subotu na nedjelju sljedecu.
kontam opet kladionicu da otvorim ko sa L user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1338
16.8.2015 11:28:41   
rose
jutros dodje jedna ekspresna..utrca u ambulantu...za manje od pola sata beba se rodila user posted image

Neposredna veza do poruke: 1339
16.8.2015 11:29:50   
LieToMe RR

jutros dodje jedna ekspresna..utrca u ambulantu...za manje od pola sata beba se rodila user posted image

user posted image user posted image a sto sebe vidim tako user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1340
16.8.2015 11:32:21   
rose

i ja te vidim tako...mene naka trema uhvati kad je ugledah kako puse user posted image

Neposredna veza do poruke: 1341
16.8.2015 11:37:21   
LieToMe RR

i ja te vidim tako...mene naka trema uhvati kad je ugledah kako puse user posted image

ma ja cu kako mi ono carobno jutro rece radit nesto po kuci otic porodit se i opet nastaviti radit user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1342
16.8.2015 12:08:00   
pandica
Rekla mi je rose, koliko sam dugo bila gore cudi mi da sam se i sa kim mimoisla. Jel pocela bebana da rucka? Moj je malo bolji nego ivih dana. Uglavnom snakazim se.
Kakva je situacija sa ostalim curama. Cekamo jos beba u ovom mjsevu :)
IZVORNA PORUKA: M.A.M.

IZVORNA PORUKA: pandica

Pozdrav drage moje, evo pandice konačno user posted image Samo da se javimo da smo dobro, malkice se mucimo oko hranjenja, posto je momak dosta lijen ali proci ce i to. Nadam se da ste sve dobro, rose ima li naznaka da ce skoro mrvica?

Ja i ti smo se mimoisle na Jezeruuser posted image ,a i kod mene je lijena,ne znam vise kako da je budimuser posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1343
16.8.2015 12:35:54   
ziel
Hej zene sparine neke...Kako se vi hladite? Ja govorim mm da kupimo bazen onaj sto je dubok prekko 1metar ma ne bih izlazila iz vode.
Evo sad cu se istusirati i izaci iz tusa oznojena...... za sat vremena cu kod mame sa sestrom i njenom curicom pa odosmo negdje u setnju da iskoristim vikend da ne sjedim kod kuce

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 1344
16.8.2015 12:40:48   
Leptirica87
Evo da se i ja knacno prijavim na ovu temu,od kad citam da vidim hocul naletit na koji koristan savjet a nikako da sta i sama napisem...Pozdravljam sve trudnice i zelim da do kraja trudnoce prodje sve u najboljem redu,ali takodje i one koje su skoro se pirodile...user posted image

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 1345
16.8.2015 14:37:11   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: Leptirica87

Evo da se i ja knacno prijavim na ovu temu,od kad citam da vidim hocul naletit na koji koristan savjet a nikako da sta i sama napisem...Pozdravljam sve trudnice i zelim da do kraja trudnoce prodje sve u najboljem redu,ali takodje i one koje su skoro se pirodile...user posted image

Dobrodosla leptirice. Nadamo se da ce ti biti lijepo druziti se s nama user posted image

Zene pije li se sutra kafa? Ja sam slobodna prije podne do dva sata. Pa kad vam odgovara

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Leptirica87)
Neposredna veza do poruke: 1346
16.8.2015 15:33:15   
ninuska
IZVORNA PORUKA: *pcelica*

IZVORNA PORUKA: Leptirica87

Dobrodosla leptirice. Nadamo se da ce ti biti lijepo druziti se s nama user posted image

Zene pije li se sutra kafa? Ja sam slobodna prije podne do dva sata. Pa kad vam odgovara

Poslah ti pp..i carobno jutro. ltm ce svakako, pa rece da se mi.org :). Rose mora na jezero, pa ne znam moze li user posted image

< Poruku je uredio ninuska -- 16.8.2015 15:34:17 >

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1347
16.8.2015 15:51:49   
ninuska
I mi se nahodasmo. Otisli do SCC-a da reklamiramo vilu i prijatno sam se iznenadila. Bez problema zena na dade drugu. Znajuci gdje zivimo nisam ocekivala tako nesto user posted image .
Otisli po malu i na vilsu vozila biciklo a mi trckarali za njom. Popili u titu kafu i pocastih se kombinezonom u lindexu user posted image . Nek se nadje za sljedece ljeto user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1348
16.8.2015 16:54:12   
hexe
Gdje ste zene. Milina ova kisa. Konacno.
Ja juce radila prvi ctg. Kaze beba malo pod stresom user posted image
Protoci dobri. Nije se jos okrenula user posted image kaze ako se do 31.08. ne okrene idem na carski. Ja odmah pomisli kako cu bez A cetiri dana.
Vidim vi samo hodate, zavidim vam, uzivajte user posted image

Nista nije tako crno kao sto je nebo plavo.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1349
16.8.2015 17:28:50   
*pcelica*
Mene kisa i knjiga uspavase user posted image Sta je ovo danas. Nedjelja i kisa pa nigdje nikog. Zene ili hodaju ili savaju, treceg nam nema user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu hexe)
Neposredna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *