Carobno jutro
|
Jutro, Juce se ne stigoh javiti, losa sam cijeli dan bila. Samo sam virila da li ce se javiti LTM, rose i ove sto su bile na kontrolama. LTM, rekoh fino da neces ti jos, imas ti nama jos svasta ovdje ispricatii prenijeti Neka cure unutra jos. Lijepo joj je kod mame, jest da mama po svu noc cisti ali nema veze Oprostist cemo joj. Zeno draga jesi li ista spavala Pa danas ces biti ko zombi a juce ti takav dan bio, ludnica, te na posao, te na kontrole, te nosi briseve...moras se malo odmoriti rose, on tebe odgadja do poroda da te pregleda pandice i tebi se priblizilo ninushka, idi u to selo ali se nmoj kupati u bazenu, samo nogice malo umoci...ja ne bih..odmah bih sve baje sto postoje u bazenu pokupila i ponijela kuci sa sobom pcelice, procitah i za tatu da je imao jos jedan udar bas mi je zao. Nadam se da nije neki veliki bio i da ce biti dobro a za to pricanje i tracanje, ja nemam rijeci, vise me to ne sekira, nego direktno rijesi sa tim ljudima. Inace sam po prirodi jako direktna osoba, Istunu u oci govorim direktno, makar me to kostalo. Hiljadu puta me i kostalo do sada ali ja durgacije ne umijem. Trebala sam nekad presutiti neke stvari, meni bi lakse bilo ali jednostavno ne mogu, izleti Tako da ja to direktno rjesavam i jedino sto sam naucila je da se vise ne sekiram, osim ako nisu bas drage osobe u pitanju kada koristim tu metodu, oci u oci da se rijesi problem Uglavnom, nemoj se ti sekirati, imas bitnijih stvari da mislis na njih trenutno ziel, sretno na poslu
|