|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-August
4.8.2015 8:38:24   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: ninuska

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Jutro,

Vidim LTM je vec otisla, jedva cekam da se javiuser posted image Nadam se da nce jos, neka je malo s nama josuser posted image

Ninuskha vidim i ti se skrsila jucce, bas mirno user posted image ti prodje dan.

I ja sam juce vazdan u hodnji bila, mislila sam da cu se komirati ali jok, ne ide nikakouser posted image Opet jedna neprospavana noc ali nema veze

pcelice, oplakah za dozivljajeuser posted image

MAM, blago tebi, ti se naspalavauser posted image

Vec planiram i drugu turu spavanja user posted image

Ma pokusat cu i ja u toku dana, bass sam ustala slomljenauser posted image

De, zene..ne budite takve user posted image . Ima nas koje nemaju mogucnost za popodnevno spavanje user posted image user posted image .
Bas bih mogla ocejfiti malo. Ali, ne moRe user posted image .

user posted image user posted image
ma sto je najgore, ja kazem ali nikad ne odspavam a fakat imam mogucnost. MM-a nema do pet kod kuce, znaci imam cijeli dan da makar malo otkunjam a i kad dodje pa rucamo, opet mogu i poslije, nemam vele nekih obaveze, ali covjek je proklet, kad moze, nema sanse, kad ne moze da mu jeuser posted image user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 276
4.8.2015 8:43:22   
aidana
Pcelice user posted image user posted image user posted image cura ti je legenda.

Ltm rose sretno danas :)

Mi smo juce krecili, odnio ciko tepihe na pranje, danas ide udarno ciscenje.

Ja sam izgubila pola kabla od laptopa. Ponijela sve kod mojih, nije mi nikako ni trebao, kad smo krenuli ja da provjerim sve a kabla nigdje. Ni u autu ni u stanu.... Mozda i bolje, ovako bez distrakcije cu brze zavrsiti :)))

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 277
4.8.2015 8:48:42   
pandica
Jutro ranoranioci user posted image Dok vas iščitah prodje i pola sata user posted image Ne ide pandica danas na Jezero, razdvojili su nas, kazu puno pričale user posted image Ja sam u nedeljnoj dezuri, jedva cekam iskreno user posted image Kako ste vi spavale, ja supergodi mi ovo kako je malo zahladilouser posted image
IZVORNA PORUKA: LieToMe

Juuutrrrrooo user posted image
ja se nadigla po obicaju... lagano spremanje, riktanje i u akciju...
prepone me bole ali skontala sam jutros od cega user posted image kako spavam na boku i zajasem onaj svoj trudnicki jastuk valjda mi noga bude dugo u tom polozaju.
Jutros krenuh nogu da ispravim i zapelo user posted image

Danas je pregled user posted image i brisevi, ali nisam toliko uzbudjena zbog briseva koliko zbog pregledauser posted image
Poslije pregleda moram te briseve da zavrsim, da ovjerim knjizicu malenoj i sebi...ma milion nekih poslica treba zavrsiti... sreca pa je malo i zahladilo, moze se disati.

rose sretno danas na kontroli user posted image ne znam ide li i pandica s tobom, tj imate li druzenje gore na jezeru. Uglavnom sretno!!!
Odoh se uljuditi dok ukucani pajke pa da dzezvicu pristavim user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 278
4.8.2015 8:52:50   
ninuska

IZVORNA PORUKA: ninuska

Jutro,

Vidim LTM je vec otisla, jedva cekam da se javiuser posted image Nadam se da nce jos, neka je malo s nama josuser posted image

Ninuskha vidim i ti se skrsila jucce, bas mirno user posted image ti prodje dan.

I ja sam juce vazdan u hodnji bila, mislila sam da cu se komirati ali jok, ne ide nikakouser posted image Opet jedna neprospavana noc ali nema veze

pcelice, oplakah za dozivljajeuser posted image

MAM, blago tebi, ti se naspalavauser posted image

Vec planiram i drugu turu spavanja user posted image

Ma pokusat cu i ja u toku dana, bass sam ustala slomljenauser posted image

De, zene..ne budite takve user posted image . Ima nas koje nemaju mogucnost za popodnevno spavanje user posted image user posted image .
Bas bih mogla ocejfiti malo. Ali, ne moRe user posted image .

A prevari tu svoju ljepoticu da spava,pa lezi i ti user posted image

Spava u vrticu tako da nema sanse da legne. Ma, realno, imam.fore do kad je trebam pokupiti iz vrtica, ali imam druge poslove koje moram odraditi. Neodlozivi su :).
carobno jutro tako nekako i dodje. Koliko sam imala prije vremena, ali rijetko kad sam spavala preko dana. Obicno budem bljak...a, sad...bas bih mogla user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 279
4.8.2015 9:15:06   
Carobno jutro

Neaktivne clanice izbrisane sa spiska...postupak je moguce obrnuti user posted image user posted image

AUGUST

06.08. Maksi user posted image porodila se 29.07. user posted image
14.08. Rose user posted image
15.08. Pandica user posted image
18.08. Putujuca user posted image
24.08. LieToMeuser posted image
28.08. MAM user posted image
28.08. Bebac bucko

SEPTEMBAR

02.09. Novo Ime user posted image
12.09. Araj user posted image
20.09. Carobno Jutrouser posted image
23.09. Ninuska user posted image
23.09. hexe user posted image

OKTOBAR

06.10. Aidana user posted image
09.10. mojbebac user posted image

NOVEMBAR

08.11. Blue moon user posted image
12.11. UmmuHamza2305 user posted image
12.11. Pcelica user posted image
19.11. ziel user posted image
22.11. *nur*
26.11. Farah 00 user posted image

DECEMBAR

03.12. *JJ* user posted image
07.12 Elastigirl
14.12. Leena user posted image

JANUAR 2016.

07.01. Leptiri user posted image

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 280
4.8.2015 9:16:32   
Carobno jutro

a pandice, mozda te i ostavve iako je to doduse jos prije terminauser posted image

a zene sto se ja sad ispovracah, ja isto kao da sam na pocetkku trudnoceuser posted image nidje veze, evo sad udarih po bademimauser posted image

Neposredna veza do poruke: 281
4.8.2015 9:50:26   
M.A.M.
Pandice je li tebi dr trazio da radis briseve na Jezeru?

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 282
4.8.2015 10:19:07   
ziel

Kad se rade brisevi? Meni dr.jos nista ne spominje... mozda je rano?

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 283
4.8.2015 10:24:56   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: ziel

Kad se rade brisevi? Meni dr.jos nista ne spominje... mozda je rano?

Rano je jos tebi draga,rade se u devetom mj

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 284
4.8.2015 10:46:52   
rose

IZVORNA PORUKA: LieToMe

Juuutrrrrooo user posted image
ja se nadigla po obicaju... lagano spremanje, riktanje i u akciju...
prepone me bole ali skontala sam jutros od cega user posted image kako spavam na boku i zajasem onaj svoj trudnicki jastuk valjda mi noga bude dugo u tom polozaju.
Jutros krenuh nogu da ispravim i zapelo user posted image

Danas je pregled user posted image i brisevi, ali nisam toliko uzbudjena zbog briseva koliko zbog pregledauser posted image
Poslije pregleda moram te briseve da zavrsim, da ovjerim knjizicu malenoj i sebi...ma milion nekih poslica treba zavrsiti... sreca pa je malo i zahladilo, moze se disati.

rose sretno danas na kontroli user posted image ne znam ide li i pandica s tobom, tj imate li druzenje gore na jezeru. Uglavnom sretno!!!
Odoh se uljuditi dok ukucani pajke pa da dzezvicu pristavim user posted image user posted image

nije pandica danas...misli da je u nedjelju...a ja bila vani sad malo odmorim tusiranje i oko 12 lagano gore

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 285
4.8.2015 10:51:23   
rose

meni niko nije trazio al su svi uradjeni i uredni user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 286
4.8.2015 11:03:18   
araj
rose, ja danas aBd kod Murtezica u 13h :) Da vidim kome ce me prebaciti, posto je on jos sljedecu sedmicu tu i ode na GO.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 287
4.8.2015 11:15:40   
M.A.M.
Ma to me i buni,vidim na Jezeru ne traze te briseve sto je cista budalastina

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 288
4.8.2015 11:17:15   
araj
na Jezeru nista ne traze hahahahah. Ja cu insistirati, valjda ce uroditi plodom :)

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 289
4.8.2015 11:18:16   
araj
Chicco proizvode mozete naci u Master Kids, kod MD u Marsala Tita. Ja sad zvala radnju i kazu da oni sad drze Chicco :)

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 290
4.8.2015 11:18:37   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: araj

na Jezeru nista ne traze hahahahah. Ja cu insistirati, valjda ce uroditi plodom :)

user posted image user posted image user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 291
4.8.2015 11:21:11   
rose

rose, ja danas aBd kod Murtezica u 13h :) Da vidim kome ce me prebaciti, posto je on jos sljedecu sedmicu tu i ode na GO.

navodno lejli imsiriji? meni je termin 14... a porodit ce me ko bude u smjeni kad dodjem user posted image i ja cu u 13...jel idemo dole ili gore gdje su dezure?

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 292
4.8.2015 11:21:16   
M.A.M.

Chicco proizvode mozete naci u Master Kids, kod MD u Marsala Tita. Ja sad zvala radnju i kazu da oni sad drze Chicco :)

e bas si za slatke user posted image user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 293
4.8.2015 11:22:00   
rose

ma ti ih uradi zbog sebe

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 294
4.8.2015 11:23:02   
araj

IZVORNA PORUKA: rose

navodno lejli imsiriji? meni je termin 14... a porodit ce me ko bude u smjeni kad dodjem user posted image i ja cu u 13...jel idemo dole ili gore gdje su dezure?

Ides dole niz stepenice i javis se teti na salter sa uputnicom i knjizocom. Pa gdje bas njoj ;( Kazu da je namcor zena. -ja sam mkslila da ce nas Nikulinu :) Ja moram na CR.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 295
4.8.2015 11:26:59   
rose

Ides dole niz stepenice i javis se teti na salter sa uputnicom i knjizocom. Pa gdje bas njoj ;( Kazu da je namcor zena. -ja sam mkslila da ce nas Nikulinu :) Ja moram na CR.

nisam sigurna...kao da mi tako rece med sestra kod moje dr...ako njega nema onda ona.... ali ona ti je glavna u komisiji za cr...ja idem prirodno pa ko god ionako babice sve odrade...jeste navalile s ovom uputnicom ja je prosli put namjerno nisam predala i nisu mi ni trazili user posted image

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 296
4.8.2015 11:29:16   
M.A.M.
Ma ne traze za ctg nista,al za UZ su meni juce trazili onu malu ,i njima kako se navije izgleda,a juce su u komisji za CR bili Godinjak i Nikulin

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 297
4.8.2015 11:30:54   
M.A.M.

Ides dole niz stepenice i javis se teti na salt_er sa uputnicom i knjizocom. Pa gdje bas njoj ;( Kazu da je namcor zena. -ja sam mkslila da ce nas Nikulinu :) Ja moram na CR.

hahaha Lejla zena od onog mog dr-a,a jeste namcor ovako kad je vidis na prvu,a inace je sefica porodjajnog odjeljenja,a i ona ti je na GO do 23.08

< Poruku je uredio M.A.M. -- 4.8.2015 11:32:44 >

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 298
4.8.2015 12:30:12   
pandica
Uh drage moje ja se zaradih po kuci, a vi se svega napisale user posted image Eh ovako, posto sam ja vodila trudnocu pored privatnika i u Skerlicevoj dr. koja me je vodila mi je rekla da su brisevi obavezni samo u Drzavnoj (Vojna), a na Jezeru nisu. Iskreno ja sam insistirala da mi urade tako da sam to zavrsila. Vise radi bebe nego radi bilo čega drugog.Ipak valja njoj proci kroz kanal, ako sta ima da liječimo na vrijeme. Briseve i same mozete traziti, a najbolje ih je raditi u devetom, jer ste tad pred kraj pa da znate na cemu ste.
Carobno i ja imam neku suhvu da bi me mogao ostaviti, ali eto vidjte cemo sta ce biti user posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 299
4.8.2015 12:48:44   
LieToMe RR
Eh evo mene sa raportom user posted image vratija se Sime user posted image

Prva destinacija dr. Divanovic (senior) user posted image
Da krenem redom: pritisak ok - standardno , urin ok, tezina 4kg (ukupno 11 od pocetka) on prezadovoljan. Kaze da se udebljam jos 5 na sve to nije strasno uopste.
E sto se tice bebe, beba je pravo nisko, spustila se (kao da je bila visoko ali eto user posted image ), glavica je toliko nisko da se bas napatio dok je protoke kroz mozak vidio. tezina 3300 user posted image lijepo mi upisa na nalazu citiram:biometrija ploda ubrzan rastuser posted image user posted image
Morfologija, dinamika ploda uredne, plodove vode primjereno (dovoljno) posteljica sprijeda, zrelost II/III
E da, kaze da bih trebala bar jos sedmicu-dvije da ostanem 2u1 mada je to tesko predviditi kad ce sta ce. Kaze moze svaki dan ali da on ipak misli da necu jos. Reko super, taman da malenu sljedece hefte kod mame malo posaljem i obavim jos nekih poslica I ove kafe sto isplanirah user posted image
E onda je uzeo bris I kaze da ubije znatizelju I moju I svoju izmjerio grlic user posted image user posted image nije se puno skratio u odnosu na prosli put (ipak je proslo puno a I mirovala sam user posted image ) ali je diletacija veca I glava je toliko nisko da imam sliku grlica I glavice user posted image

Onda sam uzela bris, pozdravila se s njim (haman smo se I rasplakali) bas mi nesto bude emotivan taj zadnji pregled kod njega. eeeee da prenjela mu pozdrave od dr. Puzica, ozario se sav, kaze da I ja njega pozdravim, oni su drugovi jos iz djetinjsktva. Odusevljen sto ce me on voditi do kraja trudnoce, posto sam mu rekla da je dr Nakas na godisnjem pitao odmah jel ide Puzic reko tu je svo vrijeme kaze odlicno!
E onda sam dalje otisla da ovjerim knjizicu sebi I malenoj, pa u soping da odnesem bris vagine I da mi uzmu bris nosa I grla. Onaj ljubazni momak/covjek sta god bio krepao od sege, reko ja u zivotu nisam radila bris grla I nosa user posted image user posted image nije bilo potrebe. Kaze on vjerujem vam user posted image
Posto sam sve to zavrsila do pola 10 lijepo se svratim na posao, da vidim kolege, popijem kafu sa sefom (on sam svi na godisnjem, kaze polomi se jadan), onda obidjem I neke kolegice I cu ca cu ca, jedva me pustise kuci.

Onda sam jedno pola sata telefonirala posto su u medjuvremenu zvali I mm, mama, tata, brat, svekar... sad se sa sveki cula, zavrsila je s poslom evo je dolazi na kafu da sve iz prve ruke cuje user posted image
Uglavnom, zavrsih sve sto sam trebala I to jako uspjesnouser posted image

rose sretno jos jednom I javi kako prodje

Mojim ostalim dragim trudnicama hvala od srca na ovoj divnoj podrsci, letimicno sam procitala sta ste pisale.
odoh popodne sa malenom I mm (koji mora opet do doktorice da mi otvori bolovanje - koji su ono uhljupi, juce je isao pa nisu htjeli da uzmu nalaz prvo da ja nazovem user posted image , pa ja jutros nazvala kaze doktorica treba joj nalaz user posted image reko cuuuujjjjjjjjj, elem ja telefonski objasnila sta kako, pa on opet danas mora poslije posla da ode I odnese nalaz)
digresija, odosmo nas troje popodne malo u skitnju, da kupim jos nekih sitnica za kofer (kaladont, cetkicu I one sitne djidje), pa do apoteke, pa mozda malo bingo, jysk...kafica, sladoled da ovo proslavimo user posted image

< Poruku je uredio LieToMe -- 4.8.2015 12:50:27 >

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *