|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-August
4.8.2015 13:08:24   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: LieToMe

Eh evo mene sa raportom user posted image vratija se Sime user posted image

Prva destinacija dr. Divanovic (senior) user posted image
Da krenem redom: pritisak ok - standardno , urin ok, tezina 4kg (ukupno 11 od pocetka) on prezadovoljan. Kaze da se udebljam jos 5 na sve to nije strasno uopste.
E sto se tice bebe, beba je pravo nisko, spustila se (kao da je bila visoko ali eto user posted image ), glavica je toliko nisko da se bas napatio dok je protoke kroz mozak vidio. tezina 3300 user posted image lijepo mi upisa na nalazu citiram:biometrija ploda ubrzan rastuser posted image user posted image
Morfologija, dinamika ploda uredne, plodove vode primjereno (dovoljno) posteljica sprijeda, zrelost II/III
E da, kaze da bih trebala bar jos sedmicu-dvije da ostanem 2u1 mada je to tesko predviditi kad ce sta ce. Kaze moze svaki dan ali da on ipak misli da necu jos. Reko super, taman da malenu sljedece hefte kod mame malo posaljem i obavim jos nekih poslica I ove kafe sto isplanirah user posted image
E onda je uzeo bris I kaze da ubije znatizelju I moju I svoju izmjerio grlic user posted image user posted image nije se puno skratio u odnosu na prosli put (ipak je proslo puno a I mirovala sam user posted image ) ali je diletacija veca I glava je toliko nisko da imam sliku grlica I glavice user posted image

Onda sam uzela bris, pozdravila se s njim (haman smo se I rasplakali) bas mi nesto bude emotivan taj zadnji pregled kod njega. eeeee da prenjela mu pozdrave od dr. Puzica, ozario se sav, kaze da I ja njega pozdravim, oni su drugovi jos iz djetinjsktva. Odusevljen sto ce me on voditi do kraja trudnoce, posto sam mu rekla da je dr Nakas na godisnjem pitao odmah jel ide Puzic reko tu je svo vrijeme kaze odlicno!
E onda sam dalje otisla da ovjerim knjizicu sebi I malenoj, pa u soping da odnesem bris vagine I da mi uzmu bris nosa I grla. Onaj ljubazni momak/covjek sta god bio krepao od sege, reko ja u zivotu nisam radila bris grla I nosa user posted image user posted image nije bilo potrebe. Kaze on vjerujem vam user posted image
Posto sam sve to zavrsila do pola 10 lijepo se svratim na posao, da vidim kolege, popijem kafu sa sefom (on sam svi na godisnjem, kaze polomi se jadan), onda obidjem I neke kolegice I cu ca cu ca, jedva me pustise kuci.

Onda sam jedno pola sata telefonirala posto su u medjuvremenu zvali I mm, mama, tata, brat, svekar... sad se sa sveki cula, zavrsila je s poslom evo je dolazi na kafu da sve iz prve ruke cuje user posted image
Uglavnom, zavrsih sve sto sam trebala I to jako uspjesnouser posted image

rose sretno jos jednom I javi kako prodje

Mojim ostalim dragim trudnicama hvala od srca na ovoj divnoj podrsci, letimicno sam procitala sta ste pisale.
odoh popodne sa malenom I mm (koji mora opet do doktorice da mi otvori bolovanje - koji su ono uhljupi, juce je isao pa nisu htjeli da uzmu nalaz prvo da ja nazovem user posted image , pa ja jutros nazvala kaze doktorica treba joj nalaz user posted image reko cuuuujjjjjjjjj, elem ja telefonski objasnila sta kako, pa on opet danas mora poslije posla da ode I odnese nalaz)
digresija, odosmo nas troje popodne malo u skitnju, da kupim jos nekih sitnica za kofer (kaladont, cetkicu I one sitne djidje), pa do apoteke, pa mozda malo bingo, jysk...kafica, sladoled da ovo proslavimo user posted image

user posted image user posted image za kontrolu i bebaru,a neces ti jos,neka te s nama do kraja user posted image ,i meni je juce jedva izmjerio taj protok bas je glavica niskooo

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 301
4.8.2015 13:11:56   
LieToMe RR
MAM user posted image user posted image ma I ja kazem neka me jos heftu-dvije user posted image

cini mi se da je aidana napisala za ciko, bas si za slatke user posted image , osevapila se za onaj omeksivac user posted image (mm ce biti presretan kad cuje da ce biti omeksivaca user posted image )
a vidim I krecenje bilo uspjesno user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 302
4.8.2015 13:23:28   
M.A.M.

MAM user posted image user posted image ma I ja kazem neka me jos heftu-dvije user posted image

cini mi se da je aidana napisala za ciko, bas si za slatke user posted image , osevapila se za onaj omeksivac user posted image (mm ce biti presretan kad cuje da ce biti omeksivaca user posted image )
a vidim I krecenje bilo uspjesno user posted image

araj je pisala za chicco user posted image ,ako bude neko isao provjerite cijenu pa javite ,a gledala sam maloprije imaju bas sve od chicco asortimana

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 303
4.8.2015 13:53:13   
rose
evo i mene radila uz i ctg...opet me nije pregledao user posted image kaze u nedjelju u 9 da dodjem pa cu opet pandicu sresti...beba visoko, plodove vode dovoljno i otkucaji uredni...kod mene je stur izvjestaj...e kad smo kod uputnica one seke na ctg ispunise nesto i poslase me na blagajnu tamo mi teta uze uputnicu malu sad moram po novu user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 304
4.8.2015 13:55:50   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: rose

evo i mene radila uz i ctg...opet me nije pregledao user posted image kaze u nedjelju u 9 da dodjem pa cu opet pandicu sresti...beba visoko, plodove vode dovoljno i otkucaji uredni...kod mene je stur izvjestaj...e kad smo kod uputnica one seke na ctg ispunise nesto i poslase me na blagajnu tamo mi teta uze uputnicu malu sad moram po novu user posted image

za bebaru user posted image
ma i meni su juce tako,a prosli put nisu,rekoh ja kako im se navije

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 305
4.8.2015 14:07:37   
araj
LTM super za kontrolu. Neces ti nama jos. Trebas nam jos :) Pogotovo si meni pomogla. Hvala ti. Kupili smo krevetac :) u SCC. Sa zirafom :) JA nikad prije sa kontrole. Kaze, da sad mogu hodati i da bebi ne kupujem broj 56, vec 62 hahahahah. Napredna beba hvala Bogu :)
Rose, meni uvijek traze malu uputnicu za UZ, zato sam ti i rekla. Jutros sam morala na Vojnicko po istu, iako je guzva bila uzasna. Al sta cu kad mi traze. Mozda si ti te srece, pa tebi ne traze :)
JA opet kod Murtezica aBd u cetvrtak sljedeci. Onda ce mi reci kod koga cu nastaviti ici.

Neposredna veza do poruke: 306
4.8.2015 14:12:35   
rose

IZVORNA PORUKA: araj

LTM super za kontrolu. Neces ti nama jos. Trebas nam jos :) Pogotovo si meni pomogla. Hvala ti. Kupili smo krevetac :) u SCC. Sa zirafom :) JA nikad prije sa kontrole. Kaze, da sad mogu hodati i da bebi ne kupujem broj 56, vec 62 hahahahah. Napredna beba hvala Bogu :)
Rose, meni uvijek traze malu uputnicu za UZ, zato sam ti i rekla. Jutros sam morala na Vojnicko po istu, iako je guzva bila uzasna. Al sta cu kad mi traze. Mozda si ti te srece, pa tebi ne traze :)
JA opet kod Murtezica aBd u cetvrtak sljedeci. Onda ce mi reci kod koga cu nastaviti ici.

ma niko nije trazio uputnicu usla kod dr prije ctg jer je bioo u kabinetu...na ctg mi ispunise taj papir za blagajnu i na blagajni uzese oba dkumenta

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 307
4.8.2015 14:22:51   
araj

ma niko nije trazio uputnicu usla kod dr prije ctg jer je bioo u kabinetu...na ctg mi ispunise taj papir za blagajnu i na blagajni uzese oba dkumenta

Za CTG ne znam jer nisam jos pocela ici. JEl sve uredu sa kontrolom?

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 308
4.8.2015 14:28:53   
aidana
Ltm i rose user posted image za kontrole
Znaci Divanovicu je i Puzic dobar....meni je prosli put preporucio Masica, iako navodno ne preporucije nikom nikoga.

Araj nek si nam rekla za chicco...ja ne znam gdje je ta radnja ali ako je u Ferhadiji ne migu je masiti. Ja umirem od zelje da isprobam taj omeksivac user posted image ne bude li valjao posteno cu vam se nagovoriti user posted image user posted image

Jest meni drago sto mi je dosla zena pomoci. Ja malo malo pa se zadisem, sama bi razvukla posao na min 3 dana. Jest da sam sinoc cistila da ne doceka prljavo cistacicuuser posted image

I da...ltm idem sutra na depilaciju kod one tvoje. Da se sredim prije kontrole.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 309
4.8.2015 14:35:01   
pandica
Rose, a jesi li ti dobila veliku uputnicu?

My Ovulation Chart

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 310
4.8.2015 14:41:24   
*pcelica*
LTM rose user posted image za kontrole.
Skuhala sam pitu zeljanicu i kako sam ja smotana sprzim tri prsta na desnoj ruci user posted image . Onda sam malo kunjala dok je Atija rucala i igrala se. Sveki otisla kod brata i povela Ajlu i nas dvije same
Jutros su me sokirali. Koji onaj moj babo lik. Imao u petak jos jedan infarkt a ja tek jutros saznala. Nazovem ga ipitam zasto mi niko nije rekao. Kaze on molio dr i sestre da ako njemu ne bude dobro kad dodjem da me ne puste a ako mu bude bolje da mi nista ne govore da se ne sikiram. I meni sestra nista nije rekla jos ja s njom razgovarala donijela im uputnicu. On rekao amidzama kad sam ja otisla user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 311
4.8.2015 14:45:56   
araj

IZVORNA PORUKA: aidana

Znaci Divanovicu je i Puzic dobar....meni je prosli put preporucio Masica, iako navodno ne preporucije nikom nikoga.

Araj nek si nam rekla za chicco...ja ne znam gdje je ta radnja ali ako je u Ferhadiji ne migu je masiti. Ja umirem od zelje da isprobam taj omeksivac user posted image ne bude li valjao posteno cu vam se nagovoriti user posted image user posted image

Jest meni drago sto mi je dosla zena pomoci. Ja malo malo pa se zadisem, sama bi razvukla posao na min 3 dana. Jest da sam sinoc cistila da ne doceka prljavo cistacicuuser posted image

TO je radnja gdje je nekad bila Magma home, pa onda Turbo limac. Ne mozes je fuliti. I ja jedva cekam da odem do radnje :)

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 312
4.8.2015 15:01:25   
LieToMe RR

user posted image user posted image
ma neka mene dabome, da malu posaljem mami sljedece hefte da jos malo prohodam I uzivam sa mm user posted image da popijem I kafa sa drugaricama user posted image ne zuri se meni bas, ja to sve okrenem na segu salu
a ja od 56 nisam ni sa prvom bebom imala user posted image 2-3 bodija svega cisto onih prvih par dana jer je ni tamo ni vamo

ja se zahvalih aidani a ono ti rece za ciko asortiman user posted image zahvaljujem najljepsa na detaljnom opisu sta gdje kako

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 313
4.8.2015 15:05:41   
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: aidana

ne preporucuje on nikoga user posted image mene je u prvoj nalijepio kad sam rekla da cu u Drzavnu user posted image user posted image ja na cuvanju trudnoce jedva usla u 9ti I kad me pitao gdje cu sta cu ja reko u drzavnu user posted image
I u ovoj mi je rekao sad kad je bio na godisnjem, kako to belaj sa grlicem, nedaj boze necega kaze pravac jezero user posted image
ali kako mu prenesoh pozdrave od Puzica, zajedno su oni radili na jezeru nekad davno, Divke se bas obradovao sto sam kod njega, kaze da je jako strucan I da su drugovi od djetinjstva I bi mu pravo drago sto ce mi popratiti trudnocu jer su sad godisnji mahom

e da I sretno na depilaciji user posted image ja sam to obavila, mozda se nakanim jos jednom mada ne znam iskreno bice mi ni tamo ni vamo ako doguram do termina

< Poruku je uredio LieToMe -- 4.8.2015 15:08:59 >

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 314
4.8.2015 15:07:06   
LieToMe RR

user posted image user posted image user posted image
neka I tebe jos malo da tu kafu pijemo user posted image I da razduzim one slicice hello kitty evo su mi na pameti 4 mjeseca user posted image mislim da se necu moci rahat poroditi dok ti to ne urucim za S user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 315
4.8.2015 15:10:46   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Skuhala sam pitu zeljanicu i kako sam ja smotana sprzim tri prsta na desnoj ruci user posted image . Onda sam malo kunjala dok je Atija rucala i igrala se. Sveki otisla kod brata i povela Ajlu i nas dvije same
Jutros su me sokirali. Koji onaj moj babo lik. Imao u petak jos jedan infarkt a ja tek jutros saznala. Nazovem ga ipitam zasto mi niko nije rekao. Kaze on molio dr i sestre da ako njemu ne bude dobro kad dodjem da me ne puste a ako mu bude bolje da mi nista ne govore da se ne sikiram. I meni sestra nista nije rekla jos ja s njom razgovarala donijela im uputnicu. On rekao amidzama kad sam ja otisla user posted image

hvala pcelice
a joj user posted image ne sekiraj se za tatu, bice to sve ok. znam da se covjek sekira I brine stalno. ali bice to sve ok!
a sto se tice tih opekotina ako vec nisi stavi kaladont, izvuce vrelinu. spomenuces me

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 316
4.8.2015 15:17:04   
LieToMe RR
ja udarila po monolozima vidim nigdje nikog user posted image user posted image
ova moja se da prostate uzjebala (kako je sveki bila) hoce spavat, nece spavat, evo je jos nije zaspala a kad god da zaspe budjenje joj je u 4 user posted image I planirali tu setnju ako nam kisa ne poremeti

sav ves mi se osusio, imam 2 I po masine za peglati, ima da ujutru krepam. user posted image jedva sam svekrvu otjerala kuci user posted image kad je vidjela ves dobila inspiraciju da pegla, reko jasta ces, s posla zena dosla a I kuci ima posla I jos reko trebas meni peglati user posted image
ja sam se nesto pravo umorila u neznanju, sve sam destinacije pjeske obletila, do duse nije sta plaho puno daleko ali sam ubacila bila u 5tu da prije vrucine stignem sve obaviti, u goloj sam void bila kad sam kuci dosla

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 317
4.8.2015 15:20:25   
*pcelica*

hvala pcelice
a joj user posted image ne sekiraj se za tatu, bice to sve ok. znam da se covjek sekira I brine stalno. ali bice to sve ok!
a sto se tice tih opekotina ako vec nisi stavi kaladont, izvuce vrelinu. spomenuces me

Sjetila sam se da je ovdje neko spominjao kaladont. Odmah sam stavila. Sigurno si ti nekad nekome spomenula i zacudo bozije ostalo mi u glavi. Inace sve zaboravljam user posted image
A babo me iznenadio. Jer sam bila kod njega u petak. Mm s njim razgovarao telefonom. Ja mu nesto pravila na mobitelu. Bio dobar a sat prije imao napad. A nije htio da se ja sikiram da mi sta ne bi naskodilo. On i ja smo isti. Puno vezani jedno za drugo i tako i krijemo stvari da se ne bi sikirali

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 318
4.8.2015 15:22:49   
LieToMe RR

hvala pcelice

Sjetila sam se da je ovdje neko spominjao kaladont. Odmah sam stavila. Sigurno si ti nekad nekome spomenula i zacudo bozije ostalo mi u glavi. Inace sve zaboravljam user posted image
A babo me iznenadio. Jer sam bila kod njega u petak. Mm s njim razgovarao telefonom. Ja mu nesto pravila na mobitelu. Bio dobar a sat prije imao napad. A nije htio da se ja sikiram da mi sta ne bi naskodilo. On i ja smo isti. Puno vezani jedno za drugo i tako i krijemo stvari da se ne bi sikirali

user posted image jest ja sam rekla za kalodont kad se cini mi se malac od maksi oprzio (cini mi se da je tako bilo)
a joj tata nije htjeo da te sekira, vidis kako je obziran. a I sreca pa to nije tako strasno. bice to sve ok, samo se nemoj ti sekirati.

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 319
4.8.2015 16:03:07   
rose

Za CTG ne znam jer nisam jos pocela ici. JEl sve uredu sa kontrolom?

jeste user posted image

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 320
4.8.2015 16:04:35   
rose

IZVORNA PORUKA: pandica

jesam ta mi je ostala

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 321
4.8.2015 16:07:52   
rose

user posted image user posted image user posted image
neka I tebe jos malo da tu kafu pijemo user posted image I da razduzim one slicice hello kitty evo su mi na pameti 4 mjeseca user posted image mislim da se necu moci rahat poroditi dok ti to ne urucim za S user posted image

user posted image user posted image znaci da ne zurim user posted image

Neposredna veza do poruke: 322
4.8.2015 16:16:35   
ninuska
rose, ltm user posted image user posted image . Vidim da bebe nece jos..neka ih jos malo..da se jod druzimo user posted image .
Odoh po malu, pa svratila do azela da vidim sta ima. Kupih joj cipele za cijele 4KM, kozne user posted image . I neku haljinu mada joj je knap. Kupih i malcu bodi..to je jedino sto sam mu uzela user posted image . Nikad ne odoh do okaidi-a.
Nismo cekale muza vec se trolom vratile. Rucak imam, pa odmaram. Nisam se cak ni presvukla..nesto ne mogu user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 323
4.8.2015 16:27:17   
aidana
Ltm nema sanse da citiram preko moba...nece pa nece

Vezano za Divanovica i preporuku. Ja sam na forumu citala da nikome ne preporucuje nikog i to sam i ocekivala. Ali kad sam bila na zadnjem pregledu u prvoj trudnoci, upitao me jesam li odlucila gdje cu. Ja rekla da bih u vojnu. Kaze ako ces u Vojnu onda idi kod Masica. Ja se prosto iznenadila. I nije pogrijesio ni on ni ja...Masic je divan. Sto bi rekli, insan prije svega :))) Steta sto vise nije tu

Neposredna veza do poruke: 324
4.8.2015 16:54:48   
pandica

IZVORNA PORUKA: pandica

jesam ta mi je ostala

E onda ti ne treba mala, samo od sad tu pokazuj kad ti traze. Ta ti vrijedi mjesec dana za sve vezano za gore.

My Ovulation Chart

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *