Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.6.2015 12:38:49
M kao Mama
Cure moje imam jednu molbu za vas, ako nema ima provjeren smještaj u Drveniku, Tučepima, uglavnom do Makarske mo e li mi poslati PP, ja sam poslala meil na nekoliko adresa, pa čekam odgovor, hvala Vm unaprijed, i ako mogu da Vas zamolim da mi pošaljete u PP
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 1.7.2015 14:31:09
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: mama_alma
Cure moje imam jednu molbu za vas, ako nema ima provjeren smještaj u Drveniku, Tučepima, uglavnom do Makarske mo e li mi poslati PP, ja sam poslala meil na nekoliko adresa, pa čekam odgovor, hvala Vm unaprijed, i ako mogu da Vas zamolim da mi pošaljete u PP
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 1.7.2015 14:38:45
damma
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 3.7.2015 7:30:30
bebacha
Pitat cu mm za broj....nije bas na samoj plazi apartman al nije ni daleko malo šetnje povoljno.... mi cemo ove godine negdje blize samo pojma nemam gdje
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 3.7.2015 13:38:59
azra I ADI
Kakvo je stanje na granici-Doljani, preturaju li po porodičnim automobilima? Mi uvijek ponesemo dosta hrane, nikad nam nisu ništa pregledali, nadam se da ćemo i ove godine isto proći
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 3.7.2015 13:51:16
Hanady RR
A zasto nosite hrnu preko granice.... Ako nadju ono sto je zbrnjenonositi imaju prvo oduzeti i kazni napisati... Nemate potrebe odavde tefliti..stanete u metkocic odete konzum.lida kupite i jos pijava ondje bas finoga povoljno mozete naci i idete dalje
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.7.2015 23:24:41
lejla80
IZVORNA PORUKA: lulaloo
hvala mama2009.
na slikama vidim da ispred hotela ima pjescana plaza za djecu? (moj djecak je ljubitelj pjescanih plaza)
ja vise volim plaze kao sto su na makarskoj rivijeri (brela, baska voda i ekipa), ali izgleda da korcula nema taj tip plaza.
ali hajde, ne moze i jare i pare - ova ponuda za bon repos mi se cini pravo povoljna i zao mi je propustiti - pa cemo vidjeti.
Ponuda je povoljna i vrijedi za te pare. Od smještaja ne ocekuj previše al što se tiče hrane, ima svega i veoma su ljubazni. Ispod hotela ima nekoliko manjih plaža i nije gužva na njima. Naši se uglavnom tiskaju oko bazena, porane ujutro da zauzmu mjesto
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.7.2015 8:09:12
lulaloo
IZVORNA PORUKA: lejla80
IZVORNA PORUKA: lulaloo
hvala mama2009.
na slikama vidim da ispred hotela ima pjescana plaza za djecu? (moj djecak je ljubitelj pjescanih plaza)
ja vise volim plaze kao sto su na makarskoj rivijeri (brela, baska voda i ekipa), ali izgleda da korcula nema taj tip plaza.
ali hajde, ne moze i jare i pare - ova ponuda za bon repos mi se cini pravo povoljna i zao mi je propustiti - pa cemo vidjeti.
Ponuda je povoljna i vrijedi za te pare. Od smještaja ne ocekuj previše al što se tiče hrane, ima svega i veoma su ljubazni. Ispod hotela ima nekoliko manjih plaža i nije gužva na njima. Naši se uglavnom tiskaju oko bazena, porane ujutro da zauzmu mjesto
hvala najljepsa lejla80. da, sudeci prema iskustvima koje sam procitala na drugim forumima - vecina onih koji su bili su jako zadovoljni, pa se nadam da ce i nama biti lijepo.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.7.2015 8:26:11
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: DISANA
Ženice je li iko bio u Blacama na ljetovanju? Kakva je plaža? Ima li granap? Moram što bliže granici biti (svekar mi je jako bolestan) a htjela bih se odmoriti a dobila sam primamljivu ponudu za Blace
Blace su malo mjesto, imaju granap, kazu da su lijepe, moji roditelji par godina ljetovali
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.7.2015 8:29:54
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: mama2009
jel neko bio u Slanom, hotel Osmine?
hotel osmine je u Grguricima, 2,5 KM od Slanog, ali sve to pripada Slanom, mi se kupali sad na toj plazi hotela, vidim da su svi zadovoljni, sa plaze izgleda kao da si na jezeru jer je u uvali, ima sadrzaja za djecu disko, animacije, ima aerobik u moru i pilates imaju i svoj manji bazen, lezaljke suncobrani ...