Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 14.7.2015 15:57:17
Penelope82
ja zadnjih dana trazim smjestaj na Makarskoj rivijeri za ovaj produzeni vikend tj.2 noci i tako mi lude ponude daju-ma ludje nego ikada do sada ,a racunala sam i ja nekih 30-tak % skuplje,jer su samo 2 noci
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.7.2015 11:27:07
Penelope82
IZVORNA PORUKA: Penelope82
ja zadnjih dana trazim smjestaj na Makarskoj rivijeri za ovaj produzeni vikend tj.2 noci i tako mi lude ponude daju-ma ludje nego ikada do sada ,a racunala sam i ja nekih 30-tak % skuplje,jer su samo 2 noci
... i dalje trazim Hoce 95 EURA za noc u studio apartmanu u Drveniku WTF?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.7.2015 11:39:19
malena27 RR
Ne znam koji je, da li stari ili novi, kako god ukucam na google, izbaci mi neki manji hotel u crvenoj cigli ali mi se uopce ne cini losim...i cijene su sasvim ok za polupansion
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.7.2015 11:45:04
salmy
... i dalje trazim Hoce 95 EURA za noc u studio apartmanu u Drveniku WTF?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.7.2015 11:51:42
ljiljo
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: niki83
Mi jucer rezervisali u Maloj Dubi Visnja mnogo hvala
ej baš mi je drago ja zaista ne znam kako sve izgleda ali znam da je blizu mora ...samo dsetak metara od kuce gdje sam ja bila
a prodavnica pred nosom...u njoj imas sve ...ali bas bas sve .....činjenica da je sve skuplje nego kod nas ...pa ti vidi sta ces nositi ...al ako sta zaboravis nema frke ...i hljeba ima po cjeli dan ....
e zdravo visnja bili mogla i ja dobiti kont. za Malu Dubu svidjela mi se na slikama i izgledakao mirnie mjesto sto nama i odgovara hvala unaprijed
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.7.2015 14:02:29
med trnova
Mi smo isto uplatili od 08/08-15/08. Ako su svi kapaciteti popunjeni ne može biti tako loše. Od Hotel** i ne možemo previše očekivati. Kao što piše skroman smještaj. Ali su navodno sve plaže odlične za porodice sa malom djecom. Plaže, čisto more, hrana i mir su prevagnuli da ove godine idemo u Hotel Komodor Perna.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.7.2015 9:34:51
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: med trnova
Mi smo isto uplatili od 08/08-15/08. Ako su svi kapaciteti popunjeni ne može biti tako loše. Od Hotel** i ne možemo previše očekivati. Kao što piše skroman smještaj. Ali su navodno sve plaže odlične za porodice sa malom djecom. Plaže, čisto more, hrana i mir su prevagnuli da ove godine idemo u Hotel Komodor Perna.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.7.2015 9:38:37
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
Hotel Bonaca, Makarska, molim iskustva?
Ja bila dva puta ....smještaj u starom hotelu solidan,imali smo i frizider u sobi,tv klimu itd...Hrana odlična,doručak švedski stol nema svinjetine(ne znam koliko ti je to bitno). Uglavnom iskustva pozitivna. Mora tako biti zato što je vlasnik hotela moj sugrađanin:)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.7.2015 10:03:14
miracle
IZVORNA PORUKA: med trnova
Mi akb idemo 01.08.2015...rekli su da su sobe ciste,hotel nije neki luksuz...ali je hrana dobra i sto je nama najvaznije plaza pred nosom...pa vidjecemo:)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.7.2015 21:14:14
salmy
Jedne godine oskustvo sa Pernom bezeeee..vjetar odnese konstantno puse..plaza kamenje po pola tone...tada je bio neki kao katran po plazi..sve nam peskire unakazio...prljavo..ma jedno uzasno iskustvo zaista...vcak je bila i jedna krava svezana u sumarku pored plaze...a struje je nestalo tu noc...kazu gazde to j tako kod njih...
ujutru smo se pokupili i razgulili
Moguce da je hotelski smjestaj bolji...ali plaze uzas
djecaka od brata je meduza copila u plicaku taj dan