Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.7.2015 9:37:20
M1983
Pozdrav ima li neko preporuku za Sreser zvala sam sve koji se oglašavaju ali su većinom prvi red do mora i sve je zauzeto a one kuće malo dalje se i ne oglašavaju. Hvala
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.7.2015 12:36:47
teacher75
IZVORNA PORUKA: M1983
Pozdrav ima li neko preporuku za Sreser zvala sam sve koji se oglašavaju ali su većinom prvi red do mora i sve je zauzeto a one kuće malo dalje se i ne oglašavaju. Hvala
ja ti imam za drace. to je odmah pored sresera.apartman odmah blizu plaze 40 eur u sezoni.ako te zanima poslacu ti na pp
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.7.2015 13:42:02
jednaa
IZVORNA PORUKA: mama2009
IZVORNA PORUKA: lulaloo
IZVORNA PORUKA: mamadi
Žene ima li neko da je bio u Bon reposu na Korčuli da podijeli utiske?
Hvala
i mene bi zanimala korcula, konkretno bon repos, pa ako je neko bio....
hvala
mene je odbilo to sto je mala plaza, ima dio koji je kamenjar pored hotela.... nisam se usudila razmisljati kako ce ova mala ulaziti i izlaziti u vodu
Bila sam prije dvije godine u ovom hotelu, preko neke od ovih stranica s kuponima smo uplatili polupansion... smještaj je prilično loš, imaju tri vrste smještaja pod bon repos, imaju kao kućice i tu je smjestaj ok, ima hotel s dvije i tri zvjezdice... mi smo bili smjesteni u ovom s dvije zvjezdice... kreveti su losi, nema klime ali je polozaj sobe bio takav da nama nije bilo vruce
Što se tiče hrane to je ok
Plaža jeste mala ali je pješčana i nema gužve, bar nije bilo kada smo mi bili...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.7.2015 15:02:05
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: jednaa
IZVORNA PORUKA: lulaloo
IZVORNA PORUKA: mamadi
Žene ima li neko da je bio u Bon reposu na Korčuli da podijeli utiske?
Hvala
i mene bi zanimala korcula, konkretno bon repos, pa ako je neko bio....
hvala
mene je odbilo to sto je mala plaza, ima dio koji je kamenjar pored hotela.... nisam se usudila razmisljati kako ce ova mala ulaziti i izlaziti u vodu
Bila sam prije dvije godine u ovom hotelu, preko neke od ovih stranica s kuponima smo uplatili polupansion... smještaj je prilično loš, imaju tri vrste smještaja pod bon repos, imaju kao kućice i tu je smjestaj ok, ima hotel s dvije i tri zvjezdice... mi smo bili smjesteni u ovom s dvije zvjezdice... kreveti su losi, nema klime ali je polozaj sobe bio takav da nama nije bilo vruce
Što se tiče hrane to je ok
Plaža jeste mala ali je pješčana i nema gužve, bar nije bilo kada smo mi bili...
nasi prijateli bili tamo pa umalo i mi
Paviljoni s 2*: Begonija i Čempres; Paviljoni s 3* Jasmin i Cedar uglavnom treba ici u ove s 3 zvezdice jer ovi s 2 su kao prijeratna radnička odmarališta koja se nikad nisu renovirala
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.7.2015 12:50:25
M kao Mama
uz pomoć jedne naše forumašice i ovim putem joj HVALA, ona će se prepoznati, našli smo dobar smještaj u mjestu Gradac. Plaža je 20 metara od kuće, nije neki specijalni luksuz, ali je čisto i fino, što mi je opet potrdila još jedna drugarica, koja je tamo išla nekoliko puta. Cijene su vrlo povoljno, pa ako nekoga zanima neka piše, kuća je odmah iznah Marko polo hotela
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.7.2015 13:06:09
Hannica
IZVORNA PORUKA: mama_alma
uz pomoć jedne naše forumašice i ovim putem joj HVALA, ona će se prepoznati, našli smo dobar smještaj u mjestu Gradac. Plaža je 20 metara od kuće, nije neki specijalni luksuz, ali je čisto i fino, što mi je opet potrdila još jedna drugarica, koja je tamo išla nekoliko puta. Cijene su vrlo povoljno, pa ako nekoga zanima neka piše, kuća je odmah iznah Marko polo hotela
Kakve su cijene za apartman, 4 kreveta?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.7.2015 15:07:00
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: Hannica
mi plačamo 50 eura dvije sobe kuhinja, kupatilo, TV, WI Fi, parking, taksa, terasa
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.7.2015 15:24:20
Hannica
IZVORNA PORUKA: Hannica
mi plačamo 50 eura dvije sobe kuhinja, kupatilo, TV, WI Fi, parking, taksa, terasa
Ima li pogled na more? I može li kontak?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.7.2015 15:29:41
niki83
IZVORNA PORUKA: niki83
Mi jucer rezervisali u Maloj Dubi Visnja mnogo hvala
može li cijena ako nije tajna, ja bih ove godine voljela il da je bila Duba il Živogošće Blato, al sve što su mi odgovorili bilo je preko 90 eura
Moze..isto kao i vi 50eura Ali je studio app, i nema klime..ustvari nemamo slike, ali teta nam je opisala slikovito sve Nadam se da cemo uzivati! A poslije svakako podijelimo utiske
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.7.2015 15:32:39
niki83
može li cijena ako nije tajna, ja bih ove godine voljela il da je bila Duba il Živogošće Blato, al sve što su mi odgovorili bilo je preko 90 eura
Ma imali smo mi nekih ponuda, ali ugl.svi traze akontaciju u iznosu od 30% recimo, sto se meni stvarno ne da, jednom sam tako uradila na nevidjeno, i rekli smo nikad vise!
Evo recimo Lokva Rogoznica kod Omisa, studio app za 45eura, ima i klimu, i sve ok, ali plaza je malo divlja, i mora se preci magistrala do vile, a meni je to svaki dan 5-6x najmanje, i jos kad rekose akontaciju 80eura..neka hvala..
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.7.2015 16:41:11
Visnja RR
ej baš mi je drago ja zaista ne znam kako sve izgleda ali znam da je blizu mora ...samo dsetak metara od kuce gdje sam ja bila
a prodavnica pred nosom...u njoj imas sve ...ali bas bas sve .....činjenica da je sve skuplje nego kod nas ...pa ti vidi sta ces nositi ...al ako sta zaboravis nema frke ...i hljeba ima po cjeli dan ....
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.7.2015 17:51:22
selebriti
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ej baš mi je drago ja zaista ne znam kako sve izgleda ali znam da je blizu mora ...samo dsetak metara od kuce gdje sam ja bila
a prodavnica pred nosom...u njoj imas sve ...ali bas bas sve .....činjenica da je sve skuplje nego kod nas ...pa ti vidi sta ces nositi ...al ako sta zaboravis nema frke ...i hljeba ima po cjeli dan ....
Kakav je smjestaj upitanju, koja je cijena, imate li kakav link :)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.7.2015 17:59:05
niki83
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Hvala ti i na svim info o mjestascu Nismo do sada bili tamo, ali guglala sam i vidjela da je super..ona borovina na plazama nam je jako bitna..najvise zbog djece!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.7.2015 19:13:39
mama2009
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
jel neko bio u Slanom, hotel Osmine?
hotel osmine je u Grguricima, 2,5 KM od Slanog, ali sve to pripada Slanom, mi se kupali sad na toj plazi hotela, vidim da su svi zadovoljni, sa plaze izgleda kao da si na jezeru jer je u uvali, ima sadrzaja za djecu disko, animacije, ima aerobik u moru i pilates imaju i svoj manji bazen, lezaljke suncobrani ...
mi smo rezervisali ovaj hotel....nadam se da ce biti ok