|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni
18.6.2015 15:42:51   
rose

IZVORNA PORUKA: pandica

Nisam, sve naginjem ka tome da idem u Drzavnu, onda me isprepadaju pričama kako tamo nema pedijatra, ne daj Boze da se sta desi. Onda se ja sjetim svoje prijateljice kojoj su dijete odmah prebacili na Pedijatriju na Jezero, a ona ko luda lezala (CR)  u Drzavnoj.... Helem ziva ne znam sta... Ja cu kod kuce najbolje mi je hahah

ma i mene su tako..i mojoj cimerki se takodje desilo da su joj bebu prebacili na pedijatriju..jer je beba imala blazi oblik spine bifide...a ona se jedina od nas 5 naspavala to vece...kasnije sam cula da je mala ok, i bitno je da je imaju gdje odnjeti, nije preko svijeta a ova je lezala svakako samo jednu noc.

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 976
18.6.2015 15:45:25   
rose

IZVORNA PORUKA: mala curica

Dobar dan user posted image
Auuuu jeste se raspisale nema sanse da sve pohvatam....user posted image
Ja vam se ovih dana slabije javljam...nahebala sam sa prostite na izrazu(mm i ja)
Zove jedan covjek(poznanik) mm i moli za pomoc da jedba djevojka prespava kod nas par dana nema gdje na ulici je ,dosla iz Bosne,sirotica napatila se u zivotu.
A mm i ja skontamo hakde prvo da je vidimo i popricamo s njima.Dosli su oni kod nas u stan cura place hoce da crkne,zahvaljuje se,stid je sto je u toj situaciji,vjernica klanja svaki vakat(masAllah)....Mm i ja skontamo hajde neka je par dana dok se ne snadze,nas dvoje sami u stanu,a stan veliki (85kvadrata) nece nam smetati(sirotica).
Mm sutra dan otisao na posao i ja ostala sama s njom pa kao zena sa zenom uz kafu da se ispricamo(ipak ne moze se opustiti pred mm).
Tri dana fina,neda mi nista da uradim sve ce ona.Kad.......promjena ploce i lica......udata je ima dvoje djece u Bosni i nasla ovdje ozenjenog svalera i sve ostavi i dodje.Nema gdje,ne moze je on primiti kad ima zenu.(sok za mene) Opusta se ona polahko.....hebo te svak,hebo te ja,hebo te tm.....i tako te seljacke psovke pred mm(crnjak).
Ehhh vrhunac svega je napravi nam kafu,kad dodje (ujutro ode navecer dodje) sta si pravila da se jede.
Radi 4 sata dnevno a od ujutro hoda.......a kao neka mi pomogne????Sta ce mi pomoci kad nilad nije kuci,navecer u 12 kada dodje ona bi da nesto cisti......neces vala ni tada.Mm ustaje u 5 na posao jos da mi da ti budis.Uz kutarnju kafu tel u rukama i samo poruke piste spremi se i odo ja.
Sinoc joj kazem ja treba da se porodim inkada odemnu bolnicu ne mozes ostati ovdje sama s mojim muzem.Skontaj nesto.Ne bi joj pravo ali boli me briga.
Moj muz polahko ludi.....
Eto sto se ja vama izjada hahaha

Ako Bog da insAllah slijedece sedmice meni je 1 termin,da vidimo na koji ce beba odluciti da krene.

ne cekaj ti porod draga vec nazovite tog jarana sto vas je uvalio..nek je vodi svojoj kuci

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 977
18.6.2015 15:47:26   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: LieToMe

IZVORNA PORUKA: ninuska

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Ni ja ne znam kako izglexa sluzni cep user posted image . Vodenjak mi je pukao i to znam. Ovaj put cu biti pametnija..znacu sta je u pitanju a ne ko prosli put kontam izgubila kontrolu nad mokrenjem user posted image . Bas sam bila luda
alman neka te jos koji dan s nama user posted image . Mozda se tijelo priprema user posted image

Ja sam cula daje kao kad dobijes, isto. Prvi put mi probusili vodenjak i plodna voda otisla dok sam lezala na krevetu. Drugi put na porodu beba izlazila s posteljicom, i tek onda skontali da mi nije otisla plodna voda pa miprobijali.

Boli li kad oni probijaju? Iskren odgovor, molim user posted image

ja koliko sam skontala postoje ta neka 3 lista vodenjaka koja pucaju. ako je porod ko iz bukvara onda taj prvi pukne sam, 2 list ti probije ginekolog na pregledu (meni je to nakas uradio kad me pregledao prije poroda tj kad se konstatovalo da sam 9 prstiju otvorena) a treci se ili probije na porodu ili sam pukne prilikom izlaska bebe
u svakom slucaju ne osjetis nista i nista ne boli
ja taj drugi list nisam ni skontala dok nisam vidjela kao onaj drveni stapic za raznjice user posted image i contru u koju je iscurilo te vode i Nakas pokazuje ovima na praksi (da meni su bili i oni stazisti, vazda imam tu ludu srecu) evo pogledajte ovo je porod iz knjige user posted image user posted image

ja se ne sjecam da je meni iko ista probijao user posted image meni vodenjak pukao kuci..ja se spremila i u bolnicu user posted image S se rodila nekih 10-11 sati kasnije user posted image

tebi je to vjerovatno samo iscurilo user posted image user posted image

meni vodenjak pukao u 7:40 (ne pitaj kako znam tacno vrijeme ali nemam OKP user posted image ) dok sam se ja istusirala, sredila, provjerila jos jednom sve spiskove i uskladila sve user posted image pa kofer, pa spremili krevet bracni user posted image dok sam skontala sta cu obuci i malo se uljudila (jer sam pravo iz kreveta pa dok sam zube oprala, umila se, kosu malo sredila, malo maskare, i sjajilo) pa dok sam skontala sta cu obuci... tu je mm vec panicno zvao sveki i moju mamu sa vapajima:ona bira sta ce obuci user posted image user posted image dok smo krenuli u drzavnu pa jos svratili na pumpu ono kod energoinvesta user posted image pa dosli u drzavnu, popeli se pjeske gore, skinula se, prikopcali me na ctg, pa anamneza, pa me knakas pregledao... a malenu sam rodila tacno u 10:10 pa ti skontaj jel mene kad imao ko klistirati i jel imao kad vodenjak sam puci user posted image user posted image

ja te peskire nisam nosala user posted image mislim imala sam ali sam cekala i kofer 10ak minuta dok je mm rijesio pirologiju ja ga zovem reko dje si ti dje kofer user posted image ma ja sam tacno ko u kakvoj komediji bila ta 2 sata user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 978
18.6.2015 15:53:44   
*pcelica*
Menisu muski najsmjesiniji u takvim situacijama. Oni sepogube i uspanice ko da cemo tog casa roditi. Ja na drugom porodu nazvala mm i rekla mu da su me odveli u porodiliste ali da nikom nista ne govori. On svima razglasio user posted image Jos meni u jedanaest iskljucili infuziju da se odmorim jernisam imala bolova. Svekrva cijelu noc presjedila zena osjedila. On joj nije rekao da cemi ponovo ujutro ukljuciti infuziju i da se necu tu noc poroditi user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 979
18.6.2015 16:00:03   
LieToMe RR
ma smijesni skroz na skroz user posted image
jos kad sam rekla imamo vremena svratiti i na pumpu (mada stvarno nije bilo potrebe on bi to kao da ubije vrijeme do poroda da eto dopuni rezervoar isto da cemo na more user posted image user posted image ) bila je faca kao da cu se sad poroditi u autu ko u filmovima user posted image
tad sam negdje shvatila da gledamo puno filmova koji nisu ni blizu realni user posted image

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 980
18.6.2015 16:00:35   
rose

Ni ja ne znam kako izglexa sluzni cep user posted image . Vodenjak mi je pukao i to znam. Ovaj put cu biti pametnija..znacu sta je u pitanju a ne ko prosli put kontam izgubila kontrolu nad mokrenjem user posted image . Bas sam bila luda
alman neka te jos koji dan s nama user posted image . Mozda se tijelo priprema user posted image

Ja sam cula daje kao kad dobijes, isto. Prvi put mi probusili vodenjak i plodna voda otisla dok sam lezala na krevetu. Drugi put na porodu beba izlazila s posteljicom, i tek onda skontali da mi nije otisla plodna voda pa miprobijali.

Boli li kad oni probijaju? Iskren odgovor, molim user posted image

ja koliko sam skontala postoje ta neka 3 lista vodenjaka koja pucaju. ako je porod ko iz bukvara onda taj prvi pukne sam, 2 list ti probije ginekolog na pregledu (meni je to nakas uradio kad me pregledao prije poroda tj kad se konstatovalo da sam 9 prstiju otvorena) a treci se ili probije na porodu ili sam pukne prilikom izlaska bebe
u svakom slucaju ne osjetis nista i nista ne boli
ja taj drugi list nisam ni skontala dok nisam vidjela kao onaj drveni stapic za raznjice user posted image i contru u koju je iscurilo te vode i Nakas pokazuje ovima na praksi (da meni su bili i oni stazisti, vazda imam tu ludu srecu) evo pogledajte ovo je porod iz knjige user posted image user posted image

ja se ne sjecam da je meni iko ista probijao user posted image meni vodenjak pukao kuci..ja se spremila i u bolnicu user posted image S se rodila nekih 10-11 sati kasnije user posted image

tebi je to vjerovatno samo iscurilo user posted image user posted image

meni vodenjak pukao u 7:40 (ne pitaj kako znam tacno vrijeme ali nemam OKP user posted image ) dok sam se ja istusirala, sredila, provjerila jos jednom sve spiskove i uskladila sve user posted image pa kofer, pa spremili krevet bracni user posted image dok sam skontala sta cu obuci i malo se uljudila (jer sam pravo iz kreveta pa dok sam zube oprala, umila se, kosu malo sredila, malo maskare, i sjajilo) pa dok sam skontala sta cu obuci... tu je mm vec panicno zvao sveki i moju mamu sa vapajima:ona bira sta ce obuci user posted image user posted image dok smo krenuli u drzavnu pa jos svratili na pumpu ono kod energoinvesta user posted image pa dosli u drzavnu, popeli se pjeske gore, skinula se, prikopcali me na ctg, pa anamneza, pa me knakas pregledao... a malenu sam rodila tacno u 10:10 pa ti skontaj jel mene kad imao ko klistirati i jel imao kad vodenjak sam puci user posted image user posted image

ja te peskire nisam nosala user posted image mislim imala sam ali sam cekala i kofer 10ak minuta dok je mm rijesio pirologiju ja ga zovem reko dje si ti dje kofer user posted image ma ja sam tacno ko u kakvoj komediji bila ta 2 sata user posted image

ma meni pukao oko 18.00 user posted image ja samo skinula sminku jer sam spavala poslije podne pa bila razmazana user posted image a mm me probudio da jedem..ja kako ustadoh tako se pisnuh user posted image i pokupili ruksak i hajmo...on me sacekao ispred dok me pregledase, nije on nikakvu papirologuiju zavrsavao, svi su papiri bili kod mene...ja ga samo zovnula da mi doda ruksak i dala mu odjecu da nosi kuci..jos je jednom-dva puta dosao to vece da mi donease staru knjziicu s KG i nesto da citam i tako to user posted image meni bolovi tek tamo oko 22.00 krenuli kad je dosla smjena u dezuru...

ni mene nisu klistirali...valjda im bilo mrsko user posted image

< Poruku je uredio rose -- 18.6.2015 16:02:31 >

Neposredna veza do poruke: 981
18.6.2015 16:13:23   
*pcelica*
Meni su oba puta user posted image Prvi put nije ni trebao. jer sam prije dolaska sve obavila, a drugi put sedam dana nisam imala stolicu. Kad je krenulo iz mene nikad stati user posted image Nasetala sam se od kreveta do wc-a

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 982
18.6.2015 16:18:19   
M.A.M.
Joj zene drage citam vas i sve mi neki osjecaj u stomaku,valjda od panike neke user posted image sve kontam ja necu ni znati kad sve pocne,al s obzirom sta sam se nagledala i naslusala vriske,tesko da necu znati
Koliko skontah ne pocinju bolovi odmah nakon pucanja vodenjaka?user posted image

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 983
18.6.2015 16:19:00   
ninuska
Mene su klistirali jer sam ja trazila tj. Naglasila. Bolje nego da se ukakim.na onom stolu user posted image . Nista bolno..

< Poruku je uredio ninuska -- 18.6.2015 16:21:31 >

Neposredna veza do poruke: 984
18.6.2015 16:19:58   
maksi
Mala curice kod tebe ko u filmu,fino ti neka rece isprati ti nju sto prije kakvo cekanje poroda.

Stvarno ste smjesne sa vodenjacima iskreno ste me nasmijale,mozda ja sada budem imala takvih scena user posted image

Narucih se kod doktora opste prakse da uzmem nalaze za krvnu sliku i urin.

Sada rucasmo i malo legoh da odmorim,trebala sam prati kosu i isfenirati se e vidjecemo kako ce to izgledati

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 985
18.6.2015 16:22:28   
ninuska

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Joj zene drage citam vas i sve mi neki osjecaj u stomaku,valjda od panike neke user posted image sve kontam ja necu ni znati kad sve pocne,al s obzirom sta sam se nagledala i naslusala vriske,tesko da necu znati
Koliko skontah ne pocinju bolovi odmah nakon pucanja vodenjaka?user posted image

Zavisi...meni su poceli odmah..

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 986
18.6.2015 16:24:04   
ninuska
Joj zene jest mi bilo lose. Stomak me toliko bolio i zigao da sam lezala skoro dva sata. Kontam da nije od lubenice. Pojela sam je dosta pa sam stalno trcala u wc. I usisavala sam ali nisam ugao izmicala..to ce cekati mm
sad je bolje hB. Malo sam i odspavala

< Poruku je uredio ninuska -- 18.6.2015 16:27:53 >

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 987
18.6.2015 16:24:08   
M.A.M.
Ma meni je klistiranje mila majka(radila pred op proslu godine) za razliku od one gastroskopije user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 988
18.6.2015 18:15:47   
ninuska
Ja upravo napravila dio iftara. Telece snicle u paradjz sosu i dodala pire za sebe..bas sam.se najela. Kasnije cu samo topu napeaviti i za muza svjez pire.
mala je kod nane, pa ih cekam da dodju. Tata isao po nju u vrtic kako me stomak bolio...

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 989
18.6.2015 18:59:04   
ziel
Zene drage, ja bila na kontroli, beba je u odlicnom stanju, kod mene ima pojacan sekret pa mi je dr. dala neke vaginalete 7 dana,
potvrdila je spol user posted image , udebljala sam se od pocetka ukupno 5kg i ona mi spominjala amnio zbog nuhalnog 3mm i rekla da mora evidentirati da ne zelim ici svoljevoljno kao da ne bude kasnije da mi niko nije preporucio. Ja i dalje stojim iza svoje odluke... Sljedeca kontrola za 4 sedmice sa nalazom KS i urina. Pozdravljam vas, idem malo vani, sunce neko izaslo pa da mi makar lice ogrije user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 18.6.2015 19:03:04 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 990
18.6.2015 19:35:29   
LieToMe RR

Ja upravo napravila dio iftara. Telece snicle u paradjz sosu i dodala pire za sebe..bas sam.se najela. Kasnije cu samo topu napeaviti i za muza svjez pire.
mala je kod nane, pa ih cekam da dodju. Tata isao po nju u vrtic kako me stomak bolio...

vidjela sam maloprije recept na temi iftar/sehur i pravo mi se dopala ideja, pravim obavezno sljedece sedmice (ove se mm i ja mimoilazimo on radi drugu pa ni ne rucamo skupa)

ziel user posted image za user posted image i potvrdjenom spolu, mi nismo te srece user posted image

ja sam pravila palacinke, malena ih voli jesti onako same...a zamutila sam isto da nas je u najmanju ruku 5-6 user posted image
sad gledamo ona kinder jaja i crtam domace zivotinje (kravu, macu, cuku...uleti i pokoja patka) user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 991
18.6.2015 20:08:28   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: ziel

Zene drage, ja bila na kontroli, beba je u odlicnom stanju, kod mene ima pojacan sekret pa mi je dr. dala neke vaginalete 7 dana,
potvrdila je spol user posted image , udebljala sam se od pocetka ukupno 5kg i ona mi spominjala amnio zbog nuhalnog 3mm i rekla da mora evidentirati da ne zelim ici svoljevoljno kao da ne bude kasnije da mi niko nije preporucio. Ja i dalje stojim iza svoje odluke... Sljedeca kontrola za 4 sedmice sa nalazom KS i urina. Pozdravljam vas, idem malo vani, sunce neko izaslo pa da mi makar lice ogrije user posted image

Cestitam na urednoj kontroli.
Apopro danasnje teme. Blago tebi ti iz prve ubode user posted image Ne moras ko mi pojedine na popravne user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 992
18.6.2015 20:35:12   
rose
i mi bili na kontroli...isli sve troje dzematile, S vidjela svoju sestricu i tepala joj ljubavi user posted image user posted image fino rastemo...sve dimenzije su nam 31+4 a none su 32+3 tako nekako...tezina oko1,8 kg skolski sve....meni rece da nosim pojas jer me bole pubicne kosti...a zaboravih urin uraditi pa moram i ja sutra piskiti u contru user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 993
18.6.2015 21:16:00   
LieToMe RR

i mi bili na kontroli...isli sve troje dzematile, S vidjela svoju sestricu i tepala joj ljubavi user posted image user posted image fino rastemo...sve dimenzije su nam 31+4 a none su 32+3 tako nekako...tezina oko1,8 kg skolski sve....meni rece da nosim pojas jer me bole pubicne kosti...a zaboravih urin uraditi pa moram i ja sutra piskiti u contru user posted image

user posted image user posted image user posted image za curice i za malu i za veliku user posted image

joj oplakah za ovaj popravni user posted image user posted image
meni dosao dragi sa posla tako da malenu ostavljam njemu u trecu smjenu user posted image ja odoh leci, nesto nisam dobro, umorna sam pravo a i beba mi se navalila na sve zivo...tacno me boli i dole i gore user posted image
joj rose dobro me podsjeti za contru, odoh pripremiti da se mogu ujutru popiskitiuser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 994
18.6.2015 21:32:31   
rose
i da i dalje sjedi...nije se obrnula jos na glavu a od pocetka sam u plusu cca 10 kg

Neposredna veza do poruke: 995
18.6.2015 21:33:03   
*pcelica*

Super rose. A mogu misliti kako se curica raznjezila user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 996
18.6.2015 21:53:35   
rose

Super rose. A mogu misliti kako se curica raznjezila user posted image

rekla joj dr da prica bebi...ona joj pricala i beba mrdnula ruku da joj mahne..i onda S mahala monitoru user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 997
18.6.2015 22:14:27   
Doraa
Pozdra svim trudnicama :) Da pokusam i ovdje nadam se da ce neka od vas imati odgovor?!25sedmica sam trudna i zadnjiih dvije sedmice imam prejake kontrakcije zadnjih dana sve jace.Bila na pregledu grlic skracen 1,5 (sta god znacilo) al navodno nisam otvorena. Sad me brine jer sam u prve dvije trudnoce koristi!a gynipral pa sam iznijela do kraja a sad nista osim magnezija i umjernog mirovanja.Kontrola tek za mjesec a po potrebi ranije :/ Kako da znam da li ima potrebe kad sam i u prvoj i u drugoj trudnoci bila na pola puta do poroda da nisam nista osjetila :( Bolove s drugim nisam imala dva sata pred porod?! Koliko ce moci izdrzati ovaj grlic da li je neko imao slicno iskustvo vidim vecina tek iza 32sedmice ima taj problem a meni je ostalo jos poprilicno...

Ja sam bogata žena hB

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 998
18.6.2015 22:33:28   
ninuska

vidjela sam maloprije recept na temi iftar/sehur i pravo mi se dopala ideja, pravim obavezno sljedece sedmice (ove se mm i ja mimoilazimo on radi drugu pa ni ne rucamo skupa)

ziel user posted image za user posted image i potvrdjenom spolu, mi nismo te srece user posted image

ja sam pravila palacinke, malena ih voli jesti onako same...a zamutila sam isto da nas je u najmanju ruku 5-6 user posted image
sad gledamo ona kinder jaja i crtam domace zivotinje (kravu, macu, cuku...uleti i pokoja patka) user posted image

Probaj..super su...jos uz pire...ma prste da polizes. Meni istalo i za sehur, a mozda bude i za rucka user posted image .
rose user posted image . Nek je sve ok. A mogu misliti seke.kako je mahala bebici
dora ne mogu ti pomoci jer nemam iskustva s tim. Mozda da nazoves svog dr i pitas ga detaljnije. Kontam svaka trudnoca je drugacija...

< Poruku je uredio ninuska -- 18.6.2015 22:35:01 >

Neposredna veza do poruke: 999
19.6.2015 9:35:48   
ninuska
Jutro zene..gdje ste? Nije valjda da jos spavate user posted image .
Ja budna od pola 7...po kuci nesto zavrsila,,popila kaficu...evo nam i sunca user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *