|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni
19.6.2015 9:42:57   
M.A.M.
Pozz drage moje,ja sad s kontrole beba ok hvala Bogu,al me zabrinuo dr sa dijagnozom kalcificirane posteljice i rekao na kontrolu za 2 sedmice,vidim da je to starenje posteljice i slaba prokrvljenost kisikom,al prerano je user posted image user posted image user posted image ,mada je rekao da ne brinem kao desava se u trecem tromjesecju user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1001
19.6.2015 9:44:07   
mala curica
Dobro jutro.
Zene,sta je ovo,za mene su noci da me slome.Sat spavam dva sjedim.Pa ja danima nocu ne spavam,samo se budim naspavala se,moram u wc,gladna....
Evo sad me glava boli.Noc moja nocna mora.

Ova nasla stan i eno je pakuje se.Neka joj je sa srecom user posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1002
19.6.2015 9:52:03   
ninuska

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Pozz drage moje,ja sad s kontrole beba ok hvala Bogu,al me zabrinuo dr sa dijagnozom kalcificirane posteljice i rekao na kontrolu za 2 sedmice,vidim da je to starenje posteljice i slaba prokrvljenost kisikom,al prerano je user posted image user posted image user posted image ,mada je rekao da ne brinem kao desava se u trecem tromjesecju user posted image

Nemoj se sekirati, draga...k9ntam da je kriticno ostavio bi te u bolnici...i nemoj guglati previse user posted image . Bice sve dobro aBd
mala curice spremas se za nespavanje po noci user posted image . Salim se...e, super da je nasla stan ..nek ide

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1003
19.6.2015 9:56:16   
memsi
Jutro trudnjace kako ste mi,
Ja odoh u srijedu na kontrolu i ostadoh u bolnici.Beba okrenuta zadakom,pritisak malo povisen,proteini pozitivni u urinu,i tako ja ostadoh odmah na hospitalizaciji i vjerovatno tako do kraja.Svima vam zelim da do kraja ostanete zdrave,vesele i da sto bezbolnije produ porodi.Toliko od mene zasad...Imate veliko mahanjeuser posted image .

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 1004
19.6.2015 9:56:32   
M.A.M.
Ma po mjerama je sve ok sa bebom,razvija se u skladu sa sedmicama,al me sad zabrinu s tim starenjem,nedaj Boze da krene ranije,vidjecemo za 2 sedmice opet

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1005
19.6.2015 9:58:14   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: memsi

Ja odoh u srijedu na kontrolu i ostadoh u bolnici.Beba okrenuta zadakom,pritisak malo povisen,proteini pozitivni u urinu,i tako ja ostadoh odmah na hospitalizaciji i vjerovatno tako do kraja.Svima vam zelim da do kraja ostanete zdrave,vesele i da sto bezbolnije produ porodi.Toliko od mene zasad...Imate veliko mahanjeuser posted image .

cuvaj nam se draga,a pritisak i to ce dr regulisati,bitno da je bebica ok user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu memsi)
Neposredna veza do poruke: 1006
19.6.2015 10:05:35   
ninuska

IZVORNA PORUKA: memsi

Cuvaj se draga. Kad je ono tebi termin? Da sve bude aBd dobro.

(odgovor članu memsi)
Neposredna veza do poruke: 1007
19.6.2015 10:07:49   
ninuska

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Ma po mjerama je sve ok sa bebom,razvija se u skladu sa sedmicama,al me sad zabrinu s tim starenjem,nedaj Boze da krene ranije,vidjecemo za 2 sedmice opet

HB nek bebica napreduje. Ma nece aBd. Meni je posteljica bila zrelija...doktor je mislio da pusim jer navodno kod konzumiranja cigareta ranije sazrijeva posteljica.

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1008
19.6.2015 10:18:00   
rose

IZVORNA PORUKA: mala curica

Dobro jutro.
Zene,sta je ovo,za mene su noci da me slome.Sat spavam dva sjedim.Pa ja danima nocu ne spavam,samo se budim naspavala se,moram u wc,gladna....

sretan joj put user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 1009
19.6.2015 10:22:40   
rose

Mislim da je ovo zadnja izmjena....da se ne pogubimo ...a neke nemaju tickere

Amira A 06.06.
Alldi.. 10.06.
Seashells... 12.06. user posted image
Alman...29.06. user posted image
bebi01...29.06.
Mala curica...30.06. user posted image

Sabiinaa...01.07.user posted image
Mybaby...03.07.
Diska4....04.07. user posted image i user posted image
Lala88...20.07. user posted image
Adano...22.07. user posted image
Memsi ...22.07. user posted image
Anitaa...30.07. user posted image

Ljeto 15.... 05.08. user posted image
Maksi....06.08.user posted image
Rose...14.08. user posted image
Pandica ...15.08. user posted image
Mastalica...15.08.
Meri1983...17.08. user posted image
Putujuca...18.08. user posted image
LieToMe....24.08. user posted image
Aleah...26.08.
MAM...28.8. user posted image
Bebac bucko...31.08.

Novo Ime... 02.09. user posted image
Savi...08.09. user posted image
Araj .... 12.09. user posted image
Pcelica Maja5.... 15.09. user posted image
Carobno Jutro ....20.09. user posted image
Ninuska ...23.09. user posted image

Aidana ...06.10. user posted image
Amiina ....24.10.

Pcelica...02.11.
Blue moon ... 08. 11.
ziel ...19.11. user posted image

Leena .....14.12.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1010
19.6.2015 10:29:56   
lala88
jutro loptice, kako ste mi?
Mala curice kod tebe ko u seriji, nek joj je sretan put i nek se ne vraca.
Memsi draga sretno i tebi, da sve bude ok.
MAM bice sve ok, nemoj da se sikiras.
Ziel i ja sam cjelu trudnocu bila na vaginaletam zbog bjelog iscjedka i zadnjih 7 dana koristima kantarion ulje tako da juce na preglede nije ni spomenuo iscjedak i vaginalete, a i ja sam primjetila da se 90% povuklo, pa ako ti ko ima trazi da ti da jer zene to cesto prave, a mozes i sama napraviti.
Rose user posted image za kontrolu, bas je divno sto su se seke vidjele.
Ostale, ako sam koga zaboravila izvinite. Svima saljem mahanje

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1011
19.6.2015 10:33:45   
LieToMe RR
Evo da se i ja javim. Ja se vratih sa vadjena krvi...joj mojih putesestvija user posted image krenula sa mm i dosli na dip i n aravno uvela me drugarica da mi vade krv (odmah naravno pocelo ovo dvoje prije mene da komentarise kakav je nacin prekoreda na to izleti neka doktorica ocita im bukvicu kaze zena je trudna u cemu je problem a meni majke mi doslo da kazem evo sacekacu ja nije problem pa samo je dvoje prije mene user posted image fakat ne mogu da vjerujem) zavrsili meni vadjenje krvi izlazim ja kad mene mjerka ova teta vidim zacrvenila se kad je vidjela pupu i majicu coming soon user posted image
Uglavnom, kaze meni prijateljica nemaju reagensa za zeljezo reko nije problem izvadicu ja kasnije u sanasi (kontam usput mi kad se budem vracala na posao a krivo mi sto ce me dva puta bocati jer mi duboke vene i uvijek mi se podljevi naprave ko narkoman budem 15 dana user posted image ) reko odoh sad prvo da jedem da se ne srusim. I taman ja na dorucku sa mm kad zvoni telefon kaze ona ako nisi krenula vaditi ne vadi skontala sam nesto user posted image e hajd reko super, drago mi sto necu imati stereo podljeve user posted image . E posto nisam nigdje zurila odemo i na sladoled u McDonalds user posted image evo me ko na drogama, cini mi se mogla bih letiti do Ilidze i nazad user posted image

malo sam procitala sta ste pisale
memsi draga cuvaj se i bitno je da je sa bebom sve super ostalo ce biti ok, ne sekiraj se user posted image ni to sto je beba okrenuta na zadak ne znaci nista. i moja je jos uvijek na zadak a rece mi Divke da moze i do termina biti okrenuta tako pa da se na samom stolu okrene na glavu a i moze se i tako roditi ni to nije neki belaj...ni prva ni zadnja beba okrenuta na zadak...bitno da je sve ostalo kako treba
MAM draga ne brini ni ti, bice to sve ok, bitno je da te narucio za 2 sedmice i da prati stanje. bice to sve ok, znam da se covjek zabrine ali bude to sve ok na kraju user posted image user posted image

Dora koliko upratih ti ko i ja imas problema sa skracivanjem grlica. Koliko skontah u sedmicama ti si negdje pred ulazak u 7mi mjesec. Ja sam u prvoj trudnoci u tvojoj sedmici bila otvorena 2 cm i bez grlica. To sto imas 1,5 cm grlica je ipak nesto (kod mene se i u ovoj skracuje mada sam sad bolje nego u prvoj trudnoci). Ja sam bila na strogom mirovanju, pila ginipral,apaurine i jos neke bobe za srce i krvni pritisak... doktori mi davali tek toliko sansi da udjem u 9ti, ja se porodila dan pred termin. Znaci moze se i bice to sve ok.
Kod mene je jedina razlika bila sto ja nisam imala kontrakcija, mada je dovoljno zabrinjavajuce bilo sto je beba od 6tog mjeseca bila okrenuta na glavu. Kod tebe je jedino to zabrinjavajuce sto imas kontrakcije ali ni to ne mora nista da znaci. Miruj i slusaj doktora sta ti govori. I ja da sam na tvom mjestu ja bih svake dvije sedmice isla na mjerenje grlica (meni to moj doktor uveo sad kao praksu pa sam u mjesec dana bila na 2 pregleda i na jednom mjerenju grlica) i sad za dvije hefte idem opet na pregled. sa grlicem se nikad ne zna i treba ga pratiti. Uglavnom sretno ti i bice to sve aBd ok!

ninuska jutros sam te spominjala za doruckom sa mm, spomenuh mu recepat (on je mesozder) i reko pravim nam sljedece hefte user posted image tako da eto znas da me se dojmio recept pravo user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1012
19.6.2015 10:35:43   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: rose

Dobro jutro.

user posted image user posted image nek joj je sretno i od mene user posted image

rose ja sam malo u dilemi sto se tice one dvije roze crte kod mene user posted image user posted image moze komotno pored da stoji user posted image ili user posted image ili da napisemo pol nepoznat user posted image user posted image salim se ali eto

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1013
19.6.2015 10:54:02   
alman
jutro i od mene, nema jos nikakvih promjena user posted image osim sto me je grc jutros uhvatio u listu i evo jedva hodam, jos nisam trzala nogom, nego me bio popustio i ja da se pomjerim ponovo me uhvati i evo ne mogu da se oslonim na noguuser posted image

memsi nemoj se sikirati nek si u bolnici oni ce pratiti stanje i sanirati pritisak

ninusko i meni se svidja recept obavezno ga probam

rose user posted image za urednu kontrolu i za veliku i malu curu user posted image

mala curice bas mi je drago sto ti iselila gosca, nek joj je sretno

LTM i kod mene su iste vene, i ja sam evo kod narkomanka sve pomodrilo, jos im bile one debele igle

MAM dobro je da beba napreduje a bit ce aBd i to sa posteljicom sve uredu user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1014
19.6.2015 10:56:27   
rose

IZVORNA PORUKA: LieToMe

Dobro jutro.

user posted image user posted image nek joj je sretno i od mene user posted image

rose ja sam malo u dilemi sto se tice one dvije roze crte kod mene user posted image user posted image moze komotno pored da stoji user posted image ili user posted image ili da napisemo pol nepoznat user posted image user posted image salim se ali eto

user posted image user posted image ma ako hoces da sklonim sklonit cu..dok ne budete sigurni user posted image

Neposredna veza do poruke: 1015
19.6.2015 11:02:21   
ninuska

Dobro jutro.

Sta je reci user posted image . Je li nesto naraslo? Onda necete morati na popravni user posted image . Ovo je za vid one price od jucer user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1016
19.6.2015 11:07:29   
rose

IZVORNA PORUKA: ninuska

Dobro jutro.

Sta je reci user posted image . Je li nesto naraslo? Onda necete morati na popravni user posted image . Ovo je za vid one price od jucer user posted image user posted image

user posted image user posted image ja imam osjecaj da ce meni neko izvalit budalastinu tipa da ce trece biti musko user posted image ...ako se ja pitam treceg nece biti i savrseno smo sretni s dvije cure user posted image user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1017
19.6.2015 11:07:32   
Carobno jutro
O zene drage, citam vas sat i vidim bilo je interesantnih tema skroz juce ali ja ne stigoh. user posted image .
Krenuh ja juce ujutro po nalaz za titar antitjela i dobar je hvala Bogu. Kontala onda reko zacas cu tufahije i kompot i supu i onda iftar pred aksam ali ne bi tako. Cijeli dan sam se oko tufahija zezala.user posted image Tri agde sam pravila. Nikako da potrefim, onda sam sjedila i plakala jer ne znam agdu da napravim. Pa sam se nasekirala i tako mi dan prodjeuser posted image da ne povjerujes jednostavnouser posted image

Prvo da kazem pcelici da mi je jakoooooooooooooooooooooo drago sto je nalaz odlicanuser posted image user posted image user posted image Mogu misliti rasterecenjauser posted image

roseuser posted image za kontrolu. To nam je neka dugonoga curauser posted image a vidis kako njoj seka teppa vec..majko draga ima li sta ljepse user posted image user posted image user posted image

MAM, nemojj molim te samo googlati, da je toliko opasna situacija, slao bi te u bolnicu a i tada se izgura, prema tome smiri se. Bitno je da je beba ok. nam da ne mozes da se ne sekiras ali bit ce to sve ok.

memsi, ti u boliniciuser posted image Kooliki ti je pritisak? Bit cce to sve ok. Lijekovi to regulisu sve lijepo.

Mala curice, nek si se rijesila teuser posted image Eto covjek hoce da ispadne fin i eto ti, svasta a ovom svijetu

Ziel, nek je beba dobro i neka naapredujeuser posted image

LTM, da nalazi budu savrseniuser posted image

i ninushka, imale smo isti iftar juceuser posted image

lala, maksi, pandica iostale saljem vamuser posted image

< Poruku je uredio Carobno jutro -- 19.6.2015 11:10:32 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1018
19.6.2015 11:09:01   
rose

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

roseuser posted image za kontrolu. To nam je neka dugonoga curauser posted image a vidis kako njoj seka teppa vec..majko draga ima li sta ljepse user posted image user posted image user posted image

seka odavno tepa...valjda kopira kako mi njoj tepamo pa i ona seki...isto ko da joj je mama user posted image user posted image

< Poruku je uredio rose -- 19.6.2015 11:10:05 >

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1019
19.6.2015 11:09:51   
ninuska

Dobro jutro.

user posted image user posted image ja imam osjecaj da ce meni neko izvalit budalastinu tipa da ce trece biti musko user posted image ...ako se ja pitam treceg nece biti i savrseno smo sretni s dvije cure user posted image user posted image

Hoce sigurno.user posted image .dvije cure...sta covjek moze pozeljeti vise...nek budu zive i zdrave..
ja bih voljela troje..ali mi se zelja nece ispuniti user posted image . Ne mogu da deveram sa konstantnim povracanjem i mucninama user posted image

< Poruku je uredio ninuska -- 19.6.2015 11:11:54 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1020
19.6.2015 11:12:11   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

seka odavno tepa...valjda kopira kako mi njoj tepamo pa i ona seki...isto ko da joj je mama user posted image user posted image

eh seku ce ona dobiti, sto kaze ninusha ima li sta ljepse..da s eimaju lijepouser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1021
19.6.2015 11:13:20   
*pcelica*
Dobar dan drage moje.
Memsi ne sikiraj se. Gore si u bonici i oni ce te pratiti. Kod mene bebica se zadnju sedmicu okrenila na glavu. Cijelo vrijeme sjedila. Ja se brinula sta cu kako cu a ona se okrenu. Tako da ima jos fore bebica da se namjesti kako treba.
MAM slusaj sta ti doktor kaze. Miruj i ne guglaj.Sve sto te interesuje pitaj doktora a od interneta bjezi ko od vatre.
Mala curice usitnilo a?Nek se gospodja seli daleko jojkuca bila. Sad na miru mozes iscekivati bebicu bez nepotrebnih stresova.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1022
19.6.2015 11:22:23   
ninuska
carobno jutro cijela rr ce da pravi ove snicle user posted image . Neka, brzo budu gotove, a ukus...mljacccc...meni ostalo danas za rucka user posted image

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1023
19.6.2015 11:24:20   
Carobno jutro

carobno jutro cijela rr ce da pravi ove snicle user posted image . Neka, brzo budu gotove, a ukus...mljacccc...meni ostalo danas za rucka user posted image

meni ostalo veceras za iftara mm-u. Samo cu mu prilog promijeniti a sebi cu nesto lagano za rucak. Snicle su odlicne. Ja uvijek imam u zamrzivacu sprermljene po jedna ili dvije popakovane ako ko naleti zacas ja njih spremim i vazda dobro prodjemuser posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1024
19.6.2015 11:25:45   
LieToMe RR

Dobro jutro.

user posted image user posted image ma ako hoces da sklonim sklonit cu..dok ne budete sigurni user posted image

ma jok bona ne sklanjaj nego mi smijesno user posted image sve mi njegova faca od prosli put pred ocima i onaj njegov uzdah i "nista me ne pitajte" user posted image user posted image nek stoji user posted image mada vise ni za ime nismo sigurno...ma kad malo bolje razmislim mi smo gori nego u prvoj em ne znamo sta je em nemamo ni ideja za ime user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *