|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni
18.6.2015 10:29:51   
ziel
IZVORNA PORUKA: *nur*

Uh svašta nešto napisah i kliknu i ode u nepovrat user posted image
Jutro drage moje, LTM hvala na spiskovima , a sada cu da potrazim i to što je rose spomenula. Neko rece da je zbunjen i da pojma neka šta treba oko male bebe, ali drage moje niste zbunjenije od mene sigurno user posted image ja neznam ni gdje imaju te prodanice za opremu za bebe i ostale stvarcice. Prvo cu da napravim spiskove pio vašim prekorukama pa ću da tražim i gdje to nabaviti user posted image
Potpuni sam laik na ovom polju jer mi je prva user posted image . Ali stici cu ja to aBd jer sam 17+5, tako da imam vremena user posted image

Mi jucer prebacili spavacu u vecu sobu zbog krevetica, do sad smo spavali u maloj sobi pa nije se moglo okrenuti i ja razmisljam da vec kupim krevetic kaze mi sestra: rano ti je mozes za 2 mjeseca. Eee ko da bi ja to mogla cekati user posted image a i ja sam tek napunila 18 nedjelja hehe,aal mislim da cu sve pare trositi na bebine stvari, kad god odem u hipermarket ja se izgubim u onim malim slatkim majcicama, gegicama user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 18.6.2015 10:33:02 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 876
18.6.2015 10:32:04   
rose

IZVORNA PORUKA: rose

idi na vjezbe user posted image

Da znaš i da hoću rose aBd ali one su tek od 25 sedmice, tako mi rece teta u Zavodu, ali i vi nama prvim user posted image dosta pomažete samo da znate user posted image

ma niko od nas pojma nijeimao..ali nakon vjezbi sam ja bila 100% sigurna da ja to mogu .., i da ce porod biti ok ..i jeste bio user posted image

nadan se da ću i ja biti tako samouvjerena user posted image user posted image user posted image

ma hoces,..ja isla od 25- 41 sedmice...sve naucila user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 877
18.6.2015 10:33:54   
*nur*

IZVORNA PORUKA: ziel

Jutro drage moje, LTM hvala na spiskovima , a sada cu da potrazim i to što je rose spomenula. Neko rece da je zbunjen i da pojma neka šta treba oko male bebe, ali drage moje niste zbunjenije od mene sigurno user posted image ja neznam ni gdje imaju te prodanice za opremu za bebe i ostale stvarcice. Prvo cu da napravim spiskove pio vašim prekorukama pa ću da tražim i gdje to nabaviti user posted image
Potpuni sam laik na ovom polju jer mi je prva user posted image . Ali stici cu ja to aBd jer sam 17+5, tako da imam vremena user posted image

Mi jucer prebacili spavacu u vecu sobu zbog krevetica, do sad smo spavali u maloj sobi pa nije se moglo okrenuti i ja razmisljam da vec kupim krevetic kaze mi sestra: rano ti je mozes za 2 mjeseca. Eee ko da bi ja to mogla cekati user posted image

Ma ja sam planirala aBd kreciti u septembru tako da cu i ja borati malo rasteretiti sobu jer mi sada ne bi moglo nista stati, pa cu onda poslije toga uzimati i te stvari aBd. Inace jos nista nisam ni gledala ni kupovala

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 878
18.6.2015 10:34:20   
rose

Mi jucer prebacili spavacu u vecu sobu zbog krevetica, do sad smo spavali u maloj sobi pa nije se moglo okrenuti i ja razmisljam da vec kupim krevetic kaze mi sestra: rano ti je mozes za 2 mjeseca. Eee ko da bi ja to mogla cekati user posted image

ma cekaj...mozda naleti nesto bolje..mozda pametnije kupis..evo npr. bilo je krevetica s velikim madracem koji se kasnije trsnasformisu u vece krevete...zatim kod hranilica da sam bila pametnija i citala vise, rekla bi da mi kupe neku podesivu po visini...da nisam zurila s kolicima, kupila bih chico lite way koja su laksa od ovih graco i ne bih sad imala 3 kolica vec 2 user posted image itd...itd ...cekaj budi pametna user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 879
18.6.2015 10:34:38   
*nur*

idi na vjezbe user posted image

Da znaš i da hoću rose aBd ali one su tek od 25 sedmice, tako mi rece teta u Zavodu, ali i vi nama prvim user posted image dosta pomažete samo da znate user posted image

ma niko od nas pojma nijeimao..ali nakon vjezbi sam ja bila 100% sigurna da ja to mogu .., i da ce porod biti ok ..i jeste bio user posted image

nadan se da ću i ja biti tako samouvjerena user posted image user posted image user posted image

ma hoces,..ja isla od 25- 41 sedmice...sve naucila user posted image

Nadam se jer sam jako temeljita i volim uciti user posted image .Rose user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 880
18.6.2015 11:01:02   
LieToMe RR

ma cekaj...mozda naleti nesto bolje..mozda pametnije kupis..evo npr. bilo je krevetica s velikim madracem koji se kasnije trsnasformisu u vece krevete...zatim kod hranilica da sam bila pametnija i citala vise, rekla bi da mi kupe neku podesivu po visini...da nisam zurila s kolicima, kupila bih chico lite way koja su laksa od ovih graco i ne bih sad imala 3 kolica vec 2 user posted image itd...itd ...cekaj budi pametna user posted image

ja nisam isla na te vjezbe user posted image ne znam sto ali bila sam previse samouvjerena user posted image i super smo se snasli mm i ja (mama i sveki malo u pocetku uletile, najvise oko kupanja bebe) mi smo je i presvlacili, ja dojila (tu mi malo sveki pomogla da to uspostavim jos kod mene mlijeka bilo u izobilju ko krava simentalka user posted image pa sam prvih par mjeseci konstantno izdajala visak i prosipala user posted image ).
meni je to sve nekako doslo prirodno i dobro se sjecam kad sam nakon 7 dana uhvatila mamu i sveki kako pricaju kako su pozitivno iznenadjene i odusevljenje kako smo se mm i ja snasli i kako nam to sve ide od ruke user posted image i dan danas sam samouvjerena i mislim da smo se mm i ja super snasli u ulozi roditelja (na sebe sam ponosna kad sam joj uvodila hapice, kasice, kuhala...)
i sad sam samouvjerena da cu moci sama sa dvoje djece sve (i peglati i cistiti i slagati ormare user posted image ).... biti zena, majka kraljica user posted image

sto se tice kupovine mi se ni u cemu nismo zeznuli (ovo sa ponosom uvijek isticem) pravo smo puno googlali, obilazili radnje, doslovno od ilidze do starog grada. ucili na greskama nasih prijatelja koji su prvo kupili jedna kolica pa onda druga, ili prvo drveni krevetic pa onda i putni user posted image znali smo u startu da necemo drveni krevetic, znali smo da hocemo kolica na tri tocka i sa korpom i auto sjedalicom, tezina nije igrala nikakvu ulogu ni velicina gepeka, lift u zgradi, ravno... prednost je bila sto nismo morali voditi racuna ni o cijenama ali nismo se sad nesto glupirali...sem toga htjeli smo da ulozimo u kvalitetno jer smo znali da ce ostati drugom a mozda i trecem djetetu user posted image
gledali smo da je kvalitneno, da zadovoljava nase i bebine potrebe... bas smo sve zivo istrazili... sa cuclama i flasicama se nismo zalijetali (to se uvijek moze dokupiti), madrac smo uzeli u nobilu (mozda jest bio medju najskupljima ali se isplatio svaki fening - sad ce ovoj bebici ostati).mi smo hranilicu uzeli koja se po visini podize i ima neka 3-4 polozaja od skoro lezeceg do sjedeceg... i dan danas voli u njoj sjediti user posted image a do zimus je u njoj jela (znaci nekih godinu i po)

moj topli savjet je da prvo napravite spisak i da obidjete vise od 4 radnje i da uporedite cijene i modele i to uskladite sa vasim potrebama...

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 881
18.6.2015 11:19:10   
lala88
zdravo trudnice, evo i mene. Jutros bila na kontroli i sad odmaram. U potpunosti sam zatvorena, beba se okrenula za izlazak, prema parametrima beba je 34, a prema ZM trudna sam 35+4 kaze dr da je to ok i da nije krupna beba. Radili mi i prvi ctg i on je super ponovo za 10 dana. Dao mi dr neki sirup za zeljezo. Grlo me boli imate li kakav lijek?

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 882
18.6.2015 11:20:39   
LieToMe RR
Nadjoh spisak kad smo se pripremali za bebicu (ponijela eksterni disk na posao ne stigoh sinoc kuci da tragam - ali posto sam organizovna sve je u jednom folderu pa lako nadjoh) user posted image
Raznjezih se kad sam vidjela da je zadnja izmjena na dokumentu 13.9.2012. godine opalio me neki sentiment doslo mi da placem user posted image ja sam sad samo naknadno unijela promjene onogo sto smo kupili vise iz prakticnih razloga (jednostavno se pokazalo kroz praksu da nam je toga trebalo vise nego smo mislili)

Kolica
Krevetic
Hranilica
Madrac za krevet
Baby monitor
Posteljina za krevetic 2x (kupljena 1x)
Jorgan (kupljeno)
Radosnica (kupljeno)
2 dekice (za kolica i kuci) - kupljene jos 3 naknadno
Jastuk za bocno spavanje bebe - ovo nam je bila najbolja investicija u prvim mjesecima zbog usiju i glavice

Pampers pakovanje za novorodjence
Tetra pelene, 40 kom (kupljeno 30) mama kupila jos 20 naknadno
Gaze za bljuckanje pamucne (kupljeno)
Gegice tanje 10 kom 62-68 velicina - kupljeno ne zna im se broj user posted image
Bodi kratki i dugi rukav, 15 kom 62-68 velicina - isto im se ne zna broj
Gegice debele plisane 5 kom 62-68 velicina
Majice kratkih i dugih rukava (tek nakon sto je napunila 2 mjeseca)
Trenerkice 2 kom (isto naknadno kupljeno)
3 pidjame – jednodijelne
2-3 pantalonica (isto nekad naknadno)
Skafander
Kapice, 3 kom (kupljeno)
Trakice za usi (kupljeno)
Čarapice (kupljeno)
Rukavice (kupljeno)
Pape 4 kom (kupljeno)
Peškir za kupanje sa kapuljačom, 2 kom (naknadno kupili jos 2)
Četka i cesalj za kosu (kupljeno)
Sapun ili kupka (kupljeno)
Vlažne maramice (kupljeno)
Kese za prljave pelene (to slucajno otkrila u dm-u)
Makazice za nokte (sa tupim vrhom)
Štapići za uši i to oni sa proširenjem (kupljeno)
Kadica za kupanje
Pavlovićeva mast
Termometar za kadicu
Pumpica za nos
Digitalni toplomjer

Da ne napominjem da su mama i sveki kupovale mimo spiska, da su brat i djever kako su negdje isli na put kupovali...da je svako ko je dosao na babine nesto kupio... znaci ovo je bilo ono osnovno sto smo mi kupili jer bas nismo imali nista. A i bila je zima nije se hodalo prvih 2 mjeseca sem kod mame i sveki tako da je nismo nesto aman zaman oblacili za pokazivanje nego u jednodjelne gegice i u skafander i u auto i onda u kucu...

< Poruku je uredio LieToMe -- 18.6.2015 11:22:42 >

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 883
18.6.2015 11:55:47   
anitaa
Jutro/dan kolegice :-)
Jucer mi propadose dva posta, prvi nakon sto su ovi moji otisli na posao i vrtic, drugi malo prije nego sto su dosli...izmedu toga omaladinska radna akcija po stanu, doslovno sam pala na kraju, ma nema tipicno bikovski ili lezi u hladu ili juri...e, danas je vec dan off...kontala sam sutra na vjezbe u Vrazovu, zna li neko u koliko su? Prosli put sam isla tu u Kumrovec, preko puta mi, ali sta cu kad izvode radove.

Neposredna veza do poruke: 884
18.6.2015 12:01:47   
maksi
Dannnnnnn zene,
Evo i mene tek maloprije ustala popila kafu i jela. Sada gledam po stanu odakle da krenem,nekakvih stvari i igracaka razbacano na sve strane.

Meni koda je prvo djete a ne trece sve kupujem nanovo,stvarno sam obisla grad uzduz i poprijeko dok nisam kupila krevetic i kolica. Fino sam uporedjivala cjene,modele i kupila ono sto sam htjela. Da se muz pitao on bi usao u prvu prodavnicu i kupio ali ne ja vodim glavnu rijecuser posted image salim se ali njemu mrsko obilaziti

Takodje imaam sve napisano na spisku sta sam kupila i sta jos trebam da bi se fino snasla i da ne bi nesto zaboravila.

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

Neposredna veza do poruke: 885
18.6.2015 12:07:10   
*pcelica*
Kako mrzim kad mi ode post ane sacuvam ga user posted image
Dobar dan kakoste sve redom
Ja sam danas bas happy user posted image user posted image user posted image Skacem po kuci ko ludai u isto vrijeme placem. Stigao nalaz babinog pet CT-a. Nalaz uredan, cist ko suza user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 886
18.6.2015 12:18:01   
rose

IZVORNA PORUKA: anitaa

Jutro/dan kolegice :-)
Jucer mi propadose dva posta, prvi nakon sto su ovi moji otisli na posao i vrtic, drugi malo prije nego sto su dosli...izmedu toga omaladinska radna akcija po stanu, doslovno sam pala na kraju, ma nema tipicno bikovski ili lezi u hladu ili juri...e, danas je vec dan off...kontala sam sutra na vjezbe u Vrazovu, zna li neko u koliko su? Prosli put sam isla tu u Kumrovec, preko puta mi, ali sta cu kad izvode radove.

nismo mi tu da pamtimo user posted image al znamo googlat user posted image

http://www.zzzm.ba/trudnice.php

Lokalitet Centar, ul. Josipa Vancaša broj 1

Ponedeljak i Srijeda od 16,30 sati
Petak od 11,00 sati
Lokalitet Saraj polje, XII Transferzala bb

Utorak od 16,30 sati
Lokalitet Vogošća, ul.Igmanska bb

Četvrtak od 17,00 sati

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 887
18.6.2015 12:28:46   
rose
ja veceras na kontrolu...sutra sam pune 32 sedmice user posted image jos malo pa vakat odlucit ce za bolnicu i otici na prvi CTG...ja prosli put u vojnu na hinjaka otisla u dezuru..kasnije me Mssic narucivao pa nisam ni ganjala uputnice...jel mi sad treba uputnica za CTG i kontrole ako kreenm regularno..jel svaku put trebam uputnicu ili kako?

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 888
18.6.2015 12:31:50   
ninuska

ja veceras na kontrolu...sutra sam pune 32 sedmice user posted image jos malo pa vakat odlucit ce za bolnicu i otici na prvi CTG...ja prosli put u vojnu na hinjaka otisla u dezuru..kasnije me Mssic narucivao pa nisam ni ganjala uputnice...jel mi sad treba uputnica za CTG i kontrole ako kreenm regularno..jel svaku put trebam uputnicu ili kako?

Ja ne nosim uputnicu za kontrolu, a za ctg ne znam kako je sada. Proslu put nisam nosila. Vise se ne moze ici u dezuru user posted image . I meni je ono super bilo..odem oko sedam...ma milina

Sretno veceras..da aBd sve bude ok...a hoce user posted image

< Poruku je uredio ninuska -- 18.6.2015 12:32:38 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 889
18.6.2015 12:36:25   
anitaa
U drugom postu napisah Juuupi, prode, kad naravno taj drugi pade u vodu, malo frustrirajuce, ali ne odustajem....hvala Rose, ma guglala bi ja, ali s mobitela mi sve nesto nahero, dok se naviknem...LTM, nade li ljetnu pidzamicu, ja obicno kupim u Extreme intimu ili Almi Ras ili Cartersu u Mostaru, luda sam za pidzamicama, istina ljetne smo uglavnom dobili na poklon, HM ili Filmar i slicno, bas ima slatkih, ali kratko nosi i brzo joj postanu male....

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 890
18.6.2015 12:42:58   
rose

IZVORNA PORUKA: ninuska

Ja ne nosim uputnicu za kontrolu, a za ctg ne znam kako je sada. Proslu put nisam nosila. Vise se ne moze ici u dezuru user posted image . I meni je ono super bilo..odem oko sedam...ma milina

ma zato ni ne mislim ici na CTG prije 1 augusta...tamo u 38-oj...radim do 31-og jula ...nemam ja kad cekat red za CTG user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 891
18.6.2015 12:43:07   
maksi
Ni ja ne nosim uputnice u Vojnu,a nisam nikada ni za ctg mislim da ni sada ne treba jer nisam primjetila da trudnice nose na ctg uputnice
IZVORNA PORUKA: ninuska

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 892
18.6.2015 12:44:52   
maksi
Ja ti bjezim za nekih 11 ili 12 dana,maloprije pogledah koliko mi je dana ostalo tacno me uhvati frkauser posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 893
18.6.2015 12:54:46   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Ja sam danas bas happy user posted image user posted image user posted image Skacem po kuci ko ludai u isto vrijeme placem. Stigao nalaz babinog pet CT-a. Nalaz uredan, cist ko suza user posted image

user posted image user posted image bas mi je drago!!! sad odahni user posted image
mogu misliti kakav si teret osjetila da je pao s ledja user posted image

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 894
18.6.2015 12:54:58   
pandica
Pčelice čestitam na dobrom nalazu, hvala Bogu da je sve ok. I neka si sretna i trebas biti user posted image
Ja sam danas malo bolje, naspavala sam se, ne smeta mi vrucina, lijepo mi brate. Da mi je ko pričao da ću se radovati obalcima rekla bih da je lud user posted image
Vidim priča se o vježbama. Ja sam ovu sedmicu planirla krenuti, ali nisam stigla, pa ću narednu vjerovatno ako Bog da. Mene zanima druga stvar, kada se treba krenuti sa pregledima u bolnicu i odlučiti za istu? Meni ni privatno a ni drzavni doktor ne spominje nista, pa ne znam ni sama sta da radim? Srklet me hvala pomalo, kako vrijeme odmiče, mada se trudim da pokažem da sam hladna, ali šipak, baš sam nervoznauser posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 895
18.6.2015 12:55:54   
rose

IZVORNA PORUKA: maksi

Ja ti bjezim za nekih 11 ili 12 dana,maloprije pogledah koliko mi je dana ostalo tacno me uhvati frkauser posted image user posted image

da..znaci ako odem u vojnu mogla bih sresti tebe a kasnije i LTM user posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 896
18.6.2015 12:56:48   
ziel

IZVORNA PORUKA: LieToMe

ja nisam isla na te vjezbe user posted image ne znam sto ali bila sam previse samouvjerena user posted image i super smo se snasli mm i ja (mama i sveki malo u pocetku uletile, najvise oko kupanja bebe) mi smo je i presvlacili, ja dojila (tu mi malo sveki pomogla da to uspostavim jos kod mene mlijeka bilo u izobilju ko krava simentalka user posted image pa sam prvih par mjeseci konstantno izdajala visak i prosipala user posted image ).
meni je to sve nekako doslo prirodno i dobro se sjecam kad sam nakon 7 dana uhvatila mamu i sveki kako pricaju kako su pozitivno iznenadjene i odusevljenje kako smo se mm i ja snasli i kako nam to sve ide od ruke user posted image i dan danas sam samouvjerena i mislim da smo se mm i ja super snasli u ulozi roditelja (na sebe sam ponosna kad sam joj uvodila hapice, kasice, kuhala...)
i sad sam samouvjerena da cu moci sama sa dvoje djece sve (i peglati i cistiti i slagati ormare user posted image ).... biti zena, majka kraljica user posted image

sto se tice kupovine mi se ni u cemu nismo zeznuli (ovo sa ponosom uvijek isticem) pravo smo puno googlali, obilazili radnje, doslovno od ilidze do starog grada. ucili na greskama nasih prijatelja koji su prvo kupili jedna kolica pa onda druga, ili prvo drveni krevetic pa onda i putni user posted image znali smo u startu da necemo drveni krevetic, znali smo da hocemo kolica na tri tocka i sa korpom i auto sjedalicom, tezina nije igrala nikakvu ulogu ni velicina gepeka, lift u zgradi, ravno... prednost je bila sto nismo morali voditi racuna ni o cijenama ali nismo se sad nesto glupirali...sem toga htjeli smo da ulozimo u kvalitetno jer smo znali da ce ostati drugom a mozda i trecem djetetu user posted image
gledali smo da je kvalitneno, da zadovoljava nase i bebine potrebe... bas smo sve zivo istrazili... sa cuclama i flasicama se nismo zalijetali (to se uvijek moze dokupiti), madrac smo uzeli u nobilu (mozda jest bio medju najskupljima ali se isplatio svaki fening - sad ce ovoj bebici ostati).mi smo hranilicu uzeli koja se po visini podize i ima neka 3-4 polozaja od skoro lezeceg do sjedeceg... i dan danas voli u njoj sjediti user posted image a do zimus je u njoj jela (znaci nekih godinu i po)

moj topli savjet je da prvo napravite spisak i da obidjete vise od 4 radnje i da uporedite cijene i modele i to uskladite sa vasim potrebama...

Ovaj krevetic je praktican, sluzi i bebi a i kad poraste jer se mogu skloniti ladice i sipke sa strane, bas zato mi se svidja, mislim da necu naici na bolji do novembra pogotovo jer sam taj begenisala cim sam ga vidjela user posted image Ja sam uvijek za prakticnost a i za ustedu user posted image A sto se tice stvari, to cu pomalo kupovati, kako naidjem na nesto lijepo... Vec imam nesto malo kupljeno user posted image
Pametno ti je to da se treba spisak napraviti, jer moze nesto slucajno promaci. A sto se tice kolica, mislim da ih necu kupovati jer ne zivim u gradu da bih bebu izvodila tako cesto u setnju, pa bi mi dzaba kolica skupljala prasinu. user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 897
18.6.2015 12:57:42   
maksi
Bas mi je drago sto je sve uredu,sada uzivajuser posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: *pcelica*

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 898
18.6.2015 12:58:13   
rose

IZVORNA PORUKA: pandica

Pčelice čestitam na dobrom nalazu, hvala Bogu da je sve ok. I neka si sretna i trebas biti user posted image
Ja sam danas malo bolje, naspavala sam se, ne smeta mi vrucina, lijepo mi brate. Da mi je ko pričao da ću se radovati obalcima rekla bih da je lud user posted image
Vidim priča se o vježbama. Ja sam ovu sedmicu planirla krenuti, ali nisam stigla, pa ću narednu vjerovatno ako Bog da. Mene zanima druga stvar, kada se treba krenuti sa pregledima u bolnicu i odlučiti za istu? Meni ni privatno a ni drzavni doktor ne spominje nista, pa ne znam ni sama sta da radim? Srklet me hvala pomalo, kako vrijeme odmiče, mada se trudim da pokažem da sam hladna, ali šipak, baš sam nervoznauser posted image

ma ne moras prije 9-og mjeseca/...ma ne moras cak ni tada...mozes samo na porod otici

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 899
18.6.2015 12:59:24   
maksi
Mogla bi iako ja imam osjecaj da ce ovaj moj krajem jula,a osjecaj moze i da prevari pa ga i prenesem user posted image

IZVORNA PORUKA: maksi

da..znaci ako odem u vojnu mogla bih sresti tebe a kasnije i LTM user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *