|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni
17.6.2015 12:58:06   
Carobno jutro

eh cekam i taj spisak pa da spasim i touser posted image

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 826
17.6.2015 13:05:27   
LieToMe RR
Znaci citiram: user posted image user posted image

Ljubavi, sve sto treba za bebu i mene ti je u dvije kese u nosiljci za bebu.
Za iznijeti bebu (provjeri jos jednom jel sve sa spiska u kesi)
-nosiljka
-tetra pelene 2 kom (za prostrijeti ispod bebe i ako nam budu trazili za bebu)
-bodi Ilovemum&dad , gegice (one bijele sa usima), kapica, carapice/štramplice
-dekica (roza)
-pelene (pampers 2 kom)
Za mene (provjeri jel sve sa spiska unutra i dopuni sa onim sto sto fali sa spiska a vratio si kuci iz bolnice)
-crne pantalone
-crna potkosulja
-grudnjak
-gacice (crne trudnicke)
-carape (te u kesi)
-tunika (ljubicasta)
-crna zimska jakna (ona koju si vratio kuci)
-one cizme sto si vratio iz bolnice

Ovo sto si vratio iz bolnice lijepo upakuj (kese imas isto u nosiljci)
Vidimo se ujutru
Pusa

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 827
17.6.2015 13:09:05   
Carobno jutro
IZVORNA PORUKA: LieToMe

-nosiljka
-dekica (roza)
-pelene (pampers 2 kom)
Za mene (provjeri jel sve sa spiska unutra i dopuni sa onim sto sto fali sa spiska a vratio si kuci iz bolnice)
-crne pantalone
-crna potkosulja
-grudnjak
-gacice (crne trudnicke)
-carape (te u kesi)
-tunika (ljubicas_ta)

Vidimo se ujutru
Pusa

e necu sve spasiti...user posted image nece mi trebati jaknaauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 828
17.6.2015 13:10:39   
*pcelica*
LTM super sto ste ovo sacuvali. Ja svom milion puta ponovila sta ce ponijeti. Sta ce starija obuci kad podju po mene. On zove i kaze nista ne moze da nadje. Na kraju sveki spremila curicu dala mu nosiljku a sve spakovano u nosiljci koja je bila pored krevrtica na sred sobe i on nije mogao naci

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 829
17.6.2015 13:14:44   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

LTM super sto ste ovo sacuvali. Ja svom milion puta ponovila sta ce ponijeti. Sta ce starija obuci kad podju po mene. On zove i kaze nista ne moze da nadje. Na kraju sveki spremila curicu dala mu nosiljku a sve spakovano u nosiljci koja je bila pored krevrtica na sred sobe i on nije mogao naci

user posted image user posted image
ja ko papagaj, zato sam i poslala da imam dokaz da ne bude sutra nisi rekla user posted image
juce mu govorim krenula na posao i govorim mu ne znam tacno sta sad user posted image ali ponavljam 3 puta kaze on nisam debil zapamtio sam user posted image kontam u sebi nemoj da bude kasnije nisi mi rekla user posted image
ja sam to lijepo sve spakovala, napravila spisak poslala sebi na mail user posted image kasnije samo u bolnici dopunila sa onim sto je vratio i to je bilo to
jesmo se kasnije dobro smijali user posted image

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 830
17.6.2015 13:15:37   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

-nosiljka
-dekica (roza)
-pelene (pampers 2 kom)
-crne pantalone
-crna potkosulja
-grudnjak
-gacice (crne trudnicke)
-carape (te u kesi)
-tunika (ljubicas_ta)

Vidimo se ujutru
Pusa

e necu sve spasiti...user posted image nece mi trebati jaknaauser posted image user posted image

i ja cu modifikovati
ne trebaju mi cizme, jakna, tunika dugih rukava user posted image

Neposredna veza do poruke: 831
17.6.2015 13:16:15   
*pcelica*
Btw da napomenem da je dosao po mene u pola jedanaest a nas pustili u jedan . Dva i po sata je cekao. Jos mu fino rekla da necu prije jedan biti otpustena. I sad mi kaze da se ne brinem da ce se on o svemu brinuti user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 832
17.6.2015 13:33:46   
LieToMe RR

Btw da napomenem da je dosao po mene u pola jedanaest a nas pustili u jedan . Dva i po sata je cekao. Jos mu fino rekla da necu prije jedan biti otpustena. I sad mi kaze da se ne brinem da ce se on o svemu brinuti user posted image

meni Nakas ujutru rekao kad je bila smjena tj vizita cini mi se Beciragic dosao u smjenu i govori Nakas: ona je juce bila za 10 danas ide kuci ovaj govori vidjecemo(kontam stas ba vidjeti ja idem user posted image user posted image ) u to Nakas govori ide ide ona 100% user posted image
kasnije mi rekli da ce me pustiti izmedju 11 i 12 dok me pregleda doktor samo. Ja mm javila, i poslala mail. Nije on zurio posto je kuci kod nas dosao odbor za docek (i svekijevci i mama i tata i brat, djever...) pa su onda ko stari svatovi po mene i bebu, jedni ostali jedni dosli pred bolnicu user posted image

Neposredna veza do poruke: 833
17.6.2015 13:53:03   
*pcelica*
Po mene prvi put dosli ko po mladu. Ko svatovi. Drugi put mm i ja se dogovorili da dodje samo on zaova i malena. Ostali pravac kuci. Dobro je i njih dvije pokupio cudi me kako ih nije zaboravio user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 834
17.6.2015 14:36:08   
maksi
Dan zene,

Ja iskoristih vrijeme da ispeglam tonu vesa koju sam skupila danima a nisam mogla po vrucini peglati.

Ja cu iduce sedmice kod Nakasa na kontrolu pa ko ima iskustva neka pise.

Nisam nista citala pa nemam sta komentarisati user posted image

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

Neposredna veza do poruke: 835
17.6.2015 14:44:52   
ninuska
Dobar ti spisak ltm user posted image .
evo mene na otoci. Dovela malu u igraonu Pin Pon, a ja kahvenisem. Sad ce mi i mama doci, pa cemo zajedno sacekati muza. Taman u blizini radi

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 836
17.6.2015 14:48:53   
ninuska

Po mene prvi put dosli ko po mladu. Ko svatovi. Drugi put mm i ja se dogovorili da dodje samo on zaova i malena. Ostali pravac kuci. Dobro je i njih dvije pokupio cudi me kako ih nije zaboravio user posted image

Po mene dosli mama, tata, muz, sestra, rodica, djever i njegove dvije cure user posted image . Eh, jesu li ovo svatovi....user posted image . Sad ne vjerujem da ce svi dolaziti.
Ne svidja mi se u Vojnoj sto moras prolaziti kroz cekaonu, provlaciti se izmedju stolica da bi dosao do sobe za presvlacenje...moram uputiti kritiku user posted image

Neposredna veza do poruke: 837
17.6.2015 14:55:47   
ninuska

IZVORNA PORUKA: maksi

Dan zene,

Ja iskoristih vrijeme da ispeglam tonu vesa koju sam skupila danima a nisam mogla po vrucini peglati.

Joj, dobra si. Jel' sramota reci da ja ne peglam nista. Jedino kosulju ako moram.
A nakas ti je ok. Moja prijateljica je 2 trudnoce vodila kod njega i kaze da je ekstra. A ide kod njega i ltm

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 838
17.6.2015 14:58:58   
rose
po mene dosli tata, muz, i jetrva (tada jos nije bila udata za djevera) ...ostali (mam i svekijevci) su me kuci cekali, kasnije kuma dosla s posla pravo kod nas a djever je radio ...ovaj put aBd planiram da dodje moj tata, mm i S da iznese seku user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 839
17.6.2015 15:00:07   
rose

IZVORNA PORUKA: ninuska

Dan zene,

Joj, dobra si. Jel' sramota reci da ja ne peglam nista. Jedino kosulju ako moram.
A nakas ti je ok. Moja prijateljica je 2 trudnoce vodila kod njega i kaze da je ekstra. A ide kod njega i ltm

nije sramota..ja ne peglam nista sem Sajinih gaca user posted image i to razumijete da ne peglam radi estetike vec iz higijenskih razloga user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 840
17.6.2015 15:08:12   
ninuska

IZVORNA PORUKA: rose

Dan zene,

nije sramota..ja ne peglam nista sem Sajinih gaca user posted image i to razumijete da ne peglam radi estetike vec iz higijenskih razloga user posted image

Ja ni to user posted image .
ispeglacu bebece stvari aBd. A,,da znas kako dobru peglu imam user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 841
17.6.2015 15:17:20   
rose
mislim ja po potrebi ispeglam majicu, pantole, haljinu...ali ne peglam..jer se svakako u ormaru sve opet izguzva user posted image ..e sad za bebece stvari tu cu se napeglati..sajine sam peglala sigurno 6 mjeseci..svaku krpicu user posted image

Neposredna veza do poruke: 842
17.6.2015 15:35:00   
*pcelica*

Po mene dosli mama, tata, muz, sestra, rodica, djever i njegove dvije cure user posted image . Eh, jesu li ovo svatovi....user posted image . Sad ne vjerujem da ce svi dolaziti.
Ne svidja mi se u Vojnoj sto moras prolaziti kroz cekaonu, provlaciti se izmedju stolica da bi dosao do sobe za presvlacenje...moram uputiti kritiku user posted image

Prvi put sveki ostala kuci da nas doceka, a babo radio. Ostali svi dosli. MM zaova njen muz, moje sestre zet mama, djeca od zaove i sestre. Ko da se kakva princeza porodila user posted image Drugi put nisam htjela nikog. Sta ce mi dolaziti pa onda svi kuci. Brate idite pravo kuci i cekajte, sto da mucim ljude bez potrebe user posted image Ja sam inace cudna osoba. Ne volim kad se oko mene previse titra i ugadja user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 843
17.6.2015 15:37:19   
*pcelica*

mislim ja po potrebi ispeglam majicu, pantole, haljinu...ali ne peglam..jer se svakako u ormaru sve opet izguzva user posted image ..e sad za bebece stvari tu cu se napeglati..sajine sam peglala sigurno 6 mjeseci..svaku krpicu user posted image

ni ja nista ne peglam. Odustala sam. Ispeglam slozim u ormar i onda opet peglam kad hocu da obucem. Sad peglam samo po potrebi. Sta ko izvuce iz ormara ja popeglam

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 844
17.6.2015 15:53:28   
LieToMe RR

Dan zene,

Joj ti si bas za batina user posted image pa ti nista ne citas, meni prvu trudnocu vodio Nakas imala cast i da mi bude na porodu. I sad sad mu bila zbog bolovanja onog u aprilu martu vise se i ne sjecam.
Meni je on super, strucan prije svega, opusten, nasmijava te (kad se malo bolje upoznate), kulturan...sta ja znam meni je super kao doktor. mene je kupio u prvoj trudnoci kad sam dosla prvi put kod njega i pregledao me (ja dosla jer sam mislila da trebam dolaziti i voditi paralelno trudnocu i kod njega zbog poroda u drzavnoj) i nalaz napisao, i ja na izlasku on mene doziva pita trebal bolovanje user posted image ja onako zblanuta gledam reko ne treba hvala. Kasnije mu dosla zbog onog sa grlicem...gleda on u mene reko evo mene po ono bolovanje user posted image

Ja ga toplo svima preporucim. Stvarno me se dojmio i kao doktor i kao osoba, a mene je tesko kupiti user posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 845
17.6.2015 15:59:30   
LieToMe RR

ni ja nista ne peglam. Odustala sam. Ispeglam slozim u ormar i onda opet peglam kad hocu da obucem. Sad peglam samo po potrebi. Sta ko izvuce iz ormara ja popeglam

ma ja dosta peglam, najmanje svog user posted image vecina majica je od stvarno super pamuka sto se ne guzva i generalno su kod mene ti materijali sto su laganiji i ne zahtjebvaju neko peglanje, lijepo se sloze. od malene i muza skoro sve peglam...kad su teski za odrzavanje user posted image
ja sam malo peglativna po pitanju uredno stiuser posted image kod nas su ormari pod konac sve poslozeni, sve na svom mjestu uvijek, tako da nema duplogpeglanja kad se jednom poslozi (da odrzavam i ormar mm popeglam sve poslozim user posted image gdje bi on bio bez mene user posted image ) i curicino peglam skoro sve (sem onog sto se ne mora) ali vecina stvari se mora peglati (gacice, majice, haljinice...)
e da, provjereno nemam OKP user posted image drugarica je doktorica konstatovala je da nije toliko kriticno samo sam eto malo vise pedantna i uredna user posted image ali bude me sramota kad tako dodju kuma i drugarice pa se pocnu zezati eto stigles li pored djeteta i posla slagati ormare pa kao da otvore ne bi li me zatekle nespremnu user posted image e onda se zacrvene i one i ja, one sto zateknu sve pod konac a ja sto jos uvijek imam i zivaca i vremena sve drzati pod konac user posted image

Neposredna veza do poruke: 846
17.6.2015 16:03:20   
rose
user posted image user posted image nisam pedanterija...menio je to sve gubitak vremena..pa zar nije ljepse...lezasti i gledati film user posted image ili izaci vani na sladoled...ici u shopping..mislim znam ja da ti sev ovo stignes...ali .... ma ne mogu ja to..sklonim, slozim u ormare, i dosta od mene user posted image

Neposredna veza do poruke: 847
17.6.2015 16:14:28   
LieToMe RR

user posted image user posted image nisam pedanterija...menio je to sve gubitak vremena..pa zar nije ljepse...lezasti i gledati film user posted image ili izaci vani na sladoled...ici u shopping..mislim znam ja da ti sev ovo stignes...ali .... ma ne mogu ja to..sklonim, slozim u ormare, i dosta od mene user posted image

a fakat stignem sve user posted image mi u kancelariji imamo obicaj ponedjeljkom ujutru da prepricamo kako smo vikend proveli user posted image i ja kad pocnem da nabrajam...kaze meni kolegica izvini jel kod tebe dan nesto duze traje user posted image ali dobra sam u multitaskingu user posted image juce pricam s mamom i nosim cvijece u kadu da ga istusiram (14 saksija sa balkona) i plus jos cistim balkon i malo stakla prebrisala u po frke moja mama uvrijedjeno jel ti to nesto radis jel ja tebe zadrzavam user posted image jok kontam sjedicu po sata i pricat i blejat u prazno user posted image

do duse meni je kvalitetan san i 6 sati ali u komadu... meni je gore kad legnem rano ko neku noc pa mi vruce, pa mi se piski, pa hocu da se okrenem...svaki mi klinac smeta da prostite...za sve se probudim i kao spavala sam 8-9 sati a u stvari nisam ni 6 kad saberem user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 848
17.6.2015 16:19:44   
*pcelica*
Mameni nema nista gore nego kad popeglam slozim i kad hocu da obucem one mi linije sa strane. Zato prije oblacenja pegla. kosuljei ono sto stoji na ofingerima popeglam, ali pantole i majce ne. A i kod mene su ormari pod konac. Mislim da imam OKP kad su ormari u pitanju. Mami kad odem odmah se zarovim u sestrn ormar i prelozima ga jer ona samo nagura stvari da joj ne smetaju. Mladja je sad u fazi da se stalno nesto presvlaci , njenormar skoro svaki dan slazem, i u pola dana i pola noci znamgdje mi se sta nalazi kako u mojim ormarima tako i kod mame user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 849
17.6.2015 16:23:49   
rose

a fakat stignem sve user posted image mi u kancelariji imamo obicaj ponedjeljkom ujutru da prepricamo kako smo vikend proveli user posted image i ja kad pocnem da nabrajam...kaze meni kolegica izvini jel kod tebe dan nesto duze traje user posted image ali dobra sam u multitaskingu user posted image juce pricam s mamom i nosim cvijece u kadu da ga istusiram (14 saksija sa balkona) i plus jos cistim balkon i malo stakla prebrisala u po frke moja mama uvrijedjeno jel ti to nesto radis jel ja tebe zadrzavam user posted image jok kontam sjedicu po sata i pricat i blejat u prazno user posted image

do duse meni je kvalitetan san i 6 sati ali u komadu... meni je gore kad legnem rano ko neku noc pa mi vruce, pa mi se piski, pa hocu da se okrenem...svaki mi klinac smeta da prostite...za sve se probudim i kao spavala sam 8-9 sati a u stvari nisam ni 6 kad saberem user posted image

ma ja volim da lezim i spavam...i valjam se po krevetu...draza mi kafana od kuce...ako ne moram biti u kuci, idem vani user posted image a ako sam kuci malo nesto uradima vecinu ostavim za sutra user posted image

Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *