|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni
15.6.2015 13:02:53   
rose
evo nur http://www.rijaset.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=11758:trudnica-i-nadoknada-proputenih-dana-posta&catid=158&Itemid=514

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 676
15.6.2015 13:06:17   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: rose

evo nur http://www.rijaset.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=11758:trudnica-i-nadoknada-proputenih-dana-posta&catid=158&Itemid=514

eh tako sam i mislila user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 677
15.6.2015 13:35:19   
*nur*
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

evo nur http://www.rijaset_.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=11758:trudnica-i-nadoknada-proputenih-dana-posta&catid=158&Itemid=514

eh tako sam i mislila user posted image

hvala, procitala sam ovo pitanje i stav Rijaset_a i prije. Slazem se sa tobom Carobno jutro i ja nisam sigurna kako bi bez hrane i pica u ovom sada stanjuuser posted image

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 678
15.6.2015 13:46:11   
*nur*
Da li neka ima da je RH negativna, kada se vadi onaj drugi ICT?

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 679
15.6.2015 13:59:21   
lala88
nur i ja sam misljenja da netreba postiti, narocito u ovim vrelim danima kad post traje po 18h. I meni je prvi Ramazan sto ne postim i tuzna sam zbog toga, sve cu postovati kao da postim, a kao sto kazes sevap ti je i napraviti iftar postacu. Smatram da je grjeh naskoditi djetu i sebi zbog posta, naposticemo ako Bog da poslije Ramazana. I sama znas koliko drugi bez razloga ne poste mi bar imamo najljepsi razlog da ne postimo, a i trudna zena je na Bozijem put, za svaki dan trudnoce ima sevape. Nemoj se zog toga sikirati Bog olaksava, ne otezava. Znao je on kad je rekao "Budi" da mi necemo moci postiti.
Ja gotov zavrsila sa radom, jos kupatilo i ulazna vrata, uz to pravim sok od zove, donijela juce zove od svekrve, pa bujurum na svjez sok veceras.

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 680
15.6.2015 14:42:57   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: *nur*

ja sam RH faktor negativan. Vadila sam u 16. sedmici. Negativan je bio. Ali sam radila amnio pa za svaki slucaj primila roghaam. Privatni dr mi je preporucio ponovo u 26. sedmici. Trenutono, to je ova sedmica. Pa cu najvjerovatnije kraje sedmice ponoviti a dr na Jezeru rekao da nema potrebe ponavljati do 30. sedmice pa eto sad :D

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 681
15.6.2015 15:06:43   
blue moon

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: *nur*

ja sam RH faktor negativan. Vadila sam u 16. sedmici. Negativan je bio. Ali sam radila amnio pa za svaki slucaj primila roghaam. Privatni dr mi je preporucio ponovo u 26. sedmici. Trenutono, to je ova sedmica. Pa cu najvjerovatnije kraje sedmice ponoviti a dr na Jezeru rekao da nema potrebe ponavljati do 30. sedmice pa eto sad :D

I ja sam Rh neg. ICT radila na samom početku sa možda nekih 6-7 sedmica, drugu seriju nalaza trebam raditi poslije narednog pregleda znači za mjesec dana kad budem negdje 23-24 sedmice... Noćas sam sanjala da sam išla na KCUS da vadim nalaze i kao dala ja krv i u roku od pola sata izlazi sestra sa gomilom nekih papira sitno ispisanih hemijskom, kao neka detaljna analiza krvne slike samo za trudnice hehehe...

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 682
15.6.2015 15:22:43   
lala88
drage moje jedno pitanje za sve: Kojim uljem bi bilo bolje da mazem izlaz kantarion ili maslinovo? Imam obadva, s tim da mi je kantarion domace pravljeno sa suncokretovim uljem, to moja mama pravi, a maslinovo je ekstra djevicansko. Nemogu da se odlucim, sinoc sam mazala kantarion.

(odgovor članu blue moon)
Neposredna veza do poruke: 683
15.6.2015 15:27:22   
alman

IZVORNA PORUKA: lala88

drage moje jedno pitanje za sve: Kojim uljem bi bilo bolje da mazem izlaz kantarion ili maslinovo? Imam obadva, s tim da mi je kantarion domace pravljeno sa suncokretovim uljem, to moja mama pravi, a maslinovo je ekstra djevicansko. Nemogu da se odlucim, sinoc sam mazala kantarion.

idi naizmjenicno user posted image ako se ne mozes odluciti, salim se user posted image ja sam posla sa maslinovim valjda nisam zakasnila, al oba su ti dobra neces pogrijesiti

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 684
15.6.2015 15:33:24   
alman
a sto se tice posta, nemoj te se igrati pa postiti, samo mozete nastetiti sebi i bebi, jer nismo duzne hvala Bogu pa ima olaksanje, ja nisam ni prosli put postila a bila trudna oko 4 mjeseca, kad je bilo u augustu, pa sljedece god opet nisam postila jer sam dojila, al fino stavila na papir dane pa kad stignem napostim po koji dan, pa prekrizim user posted image tako da mi je ostao jos ko jedan mjesec, a evo i sad ovaj ramazan, al imate i mogucnost da date i fidiju (otkup) za svaki dan ako mislite da necete moci napostiti nekad poslije user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 685
15.6.2015 15:34:08   
rose
ako vec masirate medjicu..ikma posebna tehnika i to je najbolje da uradi druga osoba..tjh zaposlite muzeve

http://klubtrudnica-split.hr/www/images/stories/perinmasaza.jpg

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 686
15.6.2015 15:34:40   
rose
http://www.ringeraja.ba/forum/Perinealna_masa%C5%BEa-sprije%C4%8Dti_epiziotomiju/m_98118/tm.htm

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 687
15.6.2015 15:38:15   
lala88
ako mm bude ovo radio bice veselo user posted image i onda ce se poslije morati kupati, tako da cu se opet na kraju morati sama masirat user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 688
15.6.2015 15:42:38   
blue moon

ako mm bude ovo radio bice veselo user posted image i onda ce se poslije morati kupati, tako da cu se opet na kraju morati sama masirat user posted image

I mene muž stalno pita kad treba počet sa masažom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 689
15.6.2015 15:44:16   
alman

upravu si user posted image user posted image

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 690
15.6.2015 15:44:45   
LieToMe RR
ja sam o ovome nekad davno dosta citala. mada mislim da je ovo sve stvar fizionomije i gipkosti koze. to ti je kao i sa strijama, neko se maze pa popuca citav neko se ne maze uopste (ja u ovoj trudnoci pravo rijetko skoro pa nikako) ali strija nigdje.

mada eto kazu najbolje da muz masira pa ove sto mogu samo da dizu noge preporucujem ovaj vid aktivnosti user posted image mozda se i ja odlucim na ovaj vid rekreacije, mozda bude daj sta das user posted image user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 691
15.6.2015 15:48:32   
rose
evo citam malo ovu temu iz 2008-e..i naletim da pominju ovo

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=epi+no&_osacat=172008&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xepi-no.TRS0&_nkw=epi-no&_sacat=172008

(odgovor članu blue moon)
Neposredna veza do poruke: 692
15.6.2015 15:54:43   
rose

IZVORNA PORUKA: LieToMe

ja sam o ovome nekad davno dosta citala. mada mislim da je ovo sve stvar fizionomije i gipkosti koze. to ti je kao i sa strijama, neko se maze pa popuca citav neko se ne maze uopste (ja u ovoj trudnoci pravo rijetko skoro pa nikako) ali strija nigdje.

mada eto kazu najbolje da muz masira pa ove sto mogu samo da dizu noge preporucujem ovaj vid aktivnosti user posted image mozda se i ja odlucim na ovaj vid rekreacije, mozda bude daj sta das user posted image user posted image

ni ja se ne mazem..nisam dobila strije prosli put pa mislim da necu ni ovaj user posted image

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 693
15.6.2015 16:14:32   
LieToMe RR

ni ja se ne mazem..nisam dobila strije prosli put pa mislim da necu ni ovaj user posted image

ma meni muz kupio i kremicu za mazanje eno je stoji neotvorena, jos neki dan pita mazem li se reko mazem kad se sjetim user posted image a nisam slagala, mazem se ali puterom za tijelo i bas ono svake prestupne
nemam ni ja strija od prosli put pa se isto nadam da necu imati ni ovaj put mada eto pupo dosta veci ali pijem vode i tekucine pa kontam hranim je dobro iznutra trebalo bi biti ok

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 694
15.6.2015 16:15:40   
LieToMe RR

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=epi+no&_osacat=172008&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xepi-no.TRS0&_nkw=epi-no&_sacat=172008

user posted image user posted image user posted image oplakah ima i sprava user posted image
ma samo mi fali jos i da se pumpam user posted image e sta nece sve izmisliti
tacno se nekad pitam kako su zene prije radjale user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 695
15.6.2015 16:27:50   
Carobno jutro

user posted image user posted image user posted image oplakah ima i sprava user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 696
15.6.2015 16:28:11   
alman

user posted image user posted image jest vala sad se samo izmislja, nisam se ni ja ovaj put mazala nicim, i nemam ni jedne nove strije a prosli put se mazala nema cime nisam, i opet ispucala haus, al nisam pila tecnosti koliko sad pijem, pa valjda i to ima neke veze

Neposredna veza do poruke: 697
15.6.2015 16:32:07   
alman
LTM i ja sam pomislila da mi nije neka alergiija, jer sam jucer rezala mlade orahe, mm pravio onaj lijek sa medom sto se koristi ko ima probleme sa stitnom, i valjda je jak miris joda iz oraha i poslije sam posla kihati i osjecala sam miris u grlu i nekoliko sati poslije, a sigurno me i propuh malo uhvati, ovo kako je vruce kosa mi je stalno mokra unutra, sreca pa se osisah al mi je pravo gusta, a popije se hladno, al evo vec sad mi je malo lakseuser posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 698
15.6.2015 16:32:42   
ziel
Zene ja dosla s mora prije 2,5 sata...prehladjena skroz, temp.37 st.,nos curi, oci suze blagi kasalj i glavobolja... Sta vi koristite u trudnoci protiv prehlade?

< Poruku je uredio ziel -- 15.6.2015 16:37:40 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 699
15.6.2015 17:00:21   
lala88
ja kad sam bila prehladjena kljukala sam se vitaminima , jela voce i povrce i pila u ogromnim kolicinama cjedjenu narandju i limun. Limuna manje ali naranje po 2kg dnevno. A sad bas imas veliki izbor voca pa navali, a sto se tice glavobolje smijes popiti paracetamol.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *